BT > Nyheter

Thursday, 24 August, 08:45

Liknande nyheter

Taggar: Brand, bilverkstadi , Borås, räddningstjänst, väg
Nerikes Allehanda - 20 feb 17 kl. 03:59

Larm om brand på sågverk – räddningstjänst till platsen

Räddningstjänsten har larmats om en brand på ett sågverk i Hjortkvarn, Hallsbergs kommun..

GT - 15 aug 17 kl. 23:15

Brand rasar i vindkraftverk – räddningstjänst på väg

Det brinner i ett vindkraftverk strax söder om Vara.Räddningstjänsten är på väg till platsen.– Det är många som ringer in om det, säger Per Vögler, styrkeledare vi räddningstjänsten i Västra Skaraborg..

Dalarnas tidningar - 08 maj 17 kl. 18:05

Larm om brand i lägenhetshus – räddningstjänst och ambulans på plats

Det har kommit ett larm om en brand i ett lägenhetshus på Tjärna Ängar i Borlänge..

BT - 08 sep 12 kl. 01:18

En brand rasade i natt i en villa vid Talgsjö utanför Svenljunga. Branden larmades in till räddningstjänst vid 00.20-tiden på natten mot lördagen.

En brand rasade i natt i en villa vid Talgsjö utanför Svenljunga. Branden larmades in till räddningstjänst vid 00.20-tiden på natten mot lördagen.

SmålandsPosten - 28 jul 14 kl. 06:16

Hektisk helg för räddningstjänst

Det blev en hektisk helg för Värends räddningstjänst. Flera bränder och översvämningar följde i spåren av det kraftiga åskväder som drog fram. Räddningstjänsten fick rycka ut på en mängd olika larm under lördagen och söndagen i länet.

Skånskan - 22 dec 16 kl. 22:23

Polis och räddningstjänst beskjutna vid skola

När polisen kommit till platsen efter skadegörelse mot Vårboskolan på torsdag kväll blev patruller och räddningspersonal beskjutna med raketer. - De sköt mot platsen, men ingen blev träffad, säger Daniel Green, inre befäl på Räddningstjänsten Syd. ERWP.

Expressen - 29 dec 16 kl. 21:21

JUST NU: Räddningstjänst besköts med raketer

Polis och räddningstjänst har på kvällen stora problem med raketbeskjutningar i syd.I Halmstad har en skola blivit rökfylld efter raketskjutning – och i Kristianstad blev räddningstjänsten beskjutna när de höll på att släcka en annan brand.Även den var orsakad av raketskjutning.

Kristianstadsbladet - 07 apr 14 kl. 06:36

Räddningstjänst fick rycka ut till brinnande risbuske

Vid midnatt fick räddningstjänsten larm om en brand på Trebackalånggatan i Hässleholm.
På plats kunde polis och räddningstjänst konstatera att det var en risbuske som brann. Elden kunde snabbt släckas..

Skånskan - 04 okt 13 kl. 09:07

Ungdomar kastade sten mot räddningstjänst

Räddningstjänst Syd utsattes på torsdagskvällen för stenkastning när de skulle släcka en brand..

YA - 16 nov 13 kl. 09:45

Räddningstjänst larmades till brand på balkong

På fredagsnatten blir räddningstjänst, polis och ambulans larmade till en misstänkt lägenhetsbrand i Tomelilla.
Samtal om den misstänka branden kom klockan 01.28 från en förbipasserande som tyckte sig se lågor slå upp från balkongen.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Karo Pharma lägger miljardbud

Hälso- och läkemedelsbolaget Karo Pharma lägger ett kontantbud på norska konkurrenten Weifa. Budet värderar det norska börsnoterade företaget till närmare 1,3 miljarder norska kronor, ungefär lika mycket i svenska kronor.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Ny ettårig utbildning i Borås – vill lyfta badmästaryrket

Borås stad startar en ettårig utbildning till badmästare i november. Det finns också planer på ett EU-projekt för simhallspersonal. Båda nyheterna ingår i kommunens ambition att lyfta badmästaryrket..

BT - 45 minuter sedan

Formexpris till industridesigner

Industridesignern Qian Jiang får årets Formex Nova-pris. Juryn betraktar hans design som "poetisk och funktionell på samma gång" och menar att hans produkter karakteriseras av "en kontrollerad lekfullhet".(TT).

BT - 45 minuter sedan

Polisutbildning i Borås kan dröja flera år: "Ser inget behov"

Den tänkta polisutbildningen till Borås kan komma att dröja. Nu varnar tre polisutbildningschefer om att målet om nya polisutbildningar är orealistiskt, rapporterar Ekot. Trots ett tiotal sökande per utbildningsplats står 100 platser tomma..

BT - 30 minuter sedan

Kraftig tillväxt för Boozt

Klädföretaget Boozt, nyligen börsnoterat, redovisar en förlust före skatt på 81 miljoner kronor för första kvartalet, jämfört med vinsten på 8,5 miljoner kronor samma period i fjol. Enligt bolaget beror förlusten på jämförelsestörande poster på 93,8 miljoner kronor.(TT).

BT - 1 timme sedan

Succéförfattaren drabbad av hackerattack

Författaren Jonas Jonasson har utsatts för en nätbluff där någon försökt stjäla den ännu inte färdiga uppföljaren till hans bästsäljare "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", skriver Expressen.(TT).

BT - 1 timme sedan

Ubers förluster minskar

Amerikanska taxiföretaget Uber redovisar minskade förluster och ökade bokningsintäkter. Under andra kvartalet landade förlusten för det San Francisco-baserade bolaget, en pionjär i delningsekonomin, på 645 miljoner dollar, motsvarande 5,2 miljarder kronor.(TT).

BT - 1 timme sedan

Nytt förbund kräver att AKB avgår

Moderaterna på Gotland kräver att partiledaren Anna Kinberg Batra avgår, skriver flera medier. Därmed växer skaran som ställer sig bakom att partiledaren byts ut, sammanlagt kräver nu fem länsförbund hennes avgång.(TT).

BT - 1 timme sedan

Få uppklarade bilbränder i Östergötland

Över 200 bilar har brunnit i Östergötlands sedan början av 2016, rapporterar P4 Östergötland. Från första januari till sista juli har det varit 69 bilbränder, jämfört med 95 under samma period förra året. Flest bilar har stått i brand i Norrköping, i bland annat Hageby, totalt 81 stycken sedan 2016.

BT - 1 timme sedan

KD lovar miljarder till förlossningsvården

Kristdemokraterna lovar 2,5 miljarder kronor till förlossningsvården de närmaste tre åren. Det är 750 miljoner kronor mer än regeringen, skriver Expressen.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.