BT > Nyheter

Tuesday, 27 June, 04:02

BT - 21 apr 17 kl. 09:46

Brand på bilverkstad i Borås – räddningstjänst på vägDet brinner på en bilverkstad i Frufällan, enligt ett larm som inkom strax efter halv tio-tiden på fredagsmorgonen..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Frufällan

Dela artikeln

107 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brand, bilverkstadi , Borås, räddningstjänst, väg
Nerikes Allehanda - 20 feb 17 kl. 03:59

Larm om brand på sågverk – räddningstjänst till platsen

Räddningstjänsten har larmats om en brand på ett sågverk i Hjortkvarn, Hallsbergs kommun..

Dalarnas tidningar - 08 maj 17 kl. 18:05

Larm om brand i lägenhetshus – räddningstjänst och ambulans på plats

Det har kommit ett larm om en brand i ett lägenhetshus på Tjärna Ängar i Borlänge..

BT - 08 sep 12 kl. 01:18

En brand rasade i natt i en villa vid Talgsjö utanför Svenljunga. Branden larmades in till räddningstjänst vid 00.20-tiden på natten mot lördagen.

En brand rasade i natt i en villa vid Talgsjö utanför Svenljunga. Branden larmades in till räddningstjänst vid 00.20-tiden på natten mot lördagen.

SmålandsPosten - 28 jul 14 kl. 06:16

Hektisk helg för räddningstjänst

Det blev en hektisk helg för Värends räddningstjänst. Flera bränder och översvämningar följde i spåren av det kraftiga åskväder som drog fram. Räddningstjänsten fick rycka ut på en mängd olika larm under lördagen och söndagen i länet.

Skånskan - 22 dec 16 kl. 22:23

Polis och räddningstjänst beskjutna vid skola

När polisen kommit till platsen efter skadegörelse mot Vårboskolan på torsdag kväll blev patruller och räddningspersonal beskjutna med raketer. - De sköt mot platsen, men ingen blev träffad, säger Daniel Green, inre befäl på Räddningstjänsten Syd. ERWP.

Expressen - 29 dec 16 kl. 21:21

JUST NU: Räddningstjänst besköts med raketer

Polis och räddningstjänst har på kvällen stora problem med raketbeskjutningar i syd.I Halmstad har en skola blivit rökfylld efter raketskjutning – och i Kristianstad blev räddningstjänsten beskjutna när de höll på att släcka en annan brand.Även den var orsakad av raketskjutning.

Kristianstadsbladet - 07 apr 14 kl. 06:36

Räddningstjänst fick rycka ut till brinnande risbuske

Vid midnatt fick räddningstjänsten larm om en brand på Trebackalånggatan i Hässleholm.
På plats kunde polis och räddningstjänst konstatera att det var en risbuske som brann. Elden kunde snabbt släckas..

Skånskan - 04 okt 13 kl. 09:07

Ungdomar kastade sten mot räddningstjänst

Räddningstjänst Syd utsattes på torsdagskvällen för stenkastning när de skulle släcka en brand..

YA - 16 nov 13 kl. 09:45

Räddningstjänst larmades till brand på balkong

På fredagsnatten blir räddningstjänst, polis och ambulans larmade till en misstänkt lägenhetsbrand i Tomelilla.
Samtal om den misstänka branden kom klockan 01.28 från en förbipasserande som tyckte sig se lågor slå upp från balkongen.

Dalarnas tidningar - 30 maj 14 kl. 04:46

Lugn natt i Dalarna för polis och räddningstjänst

Vid Biskopsnäset i Ludvika larmades räddningstjänst till en mindre brand utomhus. Branden kunde släckas snabbt..

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Premiärminister Philippes bok blir film

En politisk deckare som skrivits av Frankrikes nye premiärminister Édouard Philippe kommer att filmatiseras, enligt hans förläggare. "Dans l'ombre" (I skuggan), som kom ut 2011, utspelar sig under de sista skälvande dagarna av ett franskt presidentval.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Merkel mjuknar om homoäktenskap

Tysklands förbundskansler Angela Merkel mjuknar något i sitt motstånd mot homoäktenskap. Hon har flera gånger tidigare uttryckt att homosexuella inte ska få gifta sig, men sade på måndagen att parlamentsledamöter kan rösta enligt sitt eget samvete, och inte enligt partiets linje.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Flickor döms för hot och misshandel

Tre flickor dömdes på måndagen för misshandel och övergrepp i rättssak, skriver Smålands-Posten. I februari i år tvingade två av flickorna en högstadieelev att följa med till ett skogsområde nära skolan i Växjö. Offret sparkades, fick håret avklippt och kläderna sönderskurna, enligt tidningen.

BT - 1 timme sedan

Hjälpte till vid motorstopp - blev påkörd

En man som stannade för att hjälpa till när en annan bilist fått motorstopp blev påkörd i Oxie i Malmö på måndagskvällen, rapporterar P4 Malmöhus.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Många vill ringa till SAS kundtjänst

Det har varit lång väntetid i telefon till flygbolaget SAS kundtjänst de senaste dagarna, skriver Göteborgs-Posten. - Jag stod sex timmar i kö igår.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Reseförbud införs på "ordnat sätt"

USA:s utrikesdepartement kommer att införa president Donald Trumps inreseförbud "på ett ordnat sätt", i överensstämmelse med högsta domstolens order.(TT).

BT - 2 timmar sedan

Prognos: Fler oförsäkrade med ny lag

Republikanernas senaste förslag på ny sjukförsäkringslag för att ersätta "Obamacare" skulle innebära att 22 miljoner fler amerikaner blir oförsäkrade, enligt en ny prognos.(TT).

BT - 3 timmar sedan

Drönare används för kontroll av skog

Skogsstyrelsen har på försök börjat använda drönare för att kontrollera skog, skriver Bärgslagsbladet. Främst ska de användas för att se till att skogen sköts som den ska.(TT).

BT - 3 timmar sedan

FN: Farc har lämnat över sina vapen

Farcgerillan i Colombia har formellt slutfört sin avväpningsprocess, efter mer än 50 års krig i landet. FN-personal "lade i dag undan alla Farcs registrerade vapen" med undantag för ett antal som används för säkerhet vid avrustningsplatserna, uppger FN i ett uttalande.(TT).

BT - 3 timmar sedan

"Vi valde bort en den bitar från Borås"

Hindås-bon Lisa Jarenskog och Alexandra Pascalidou nominerades till Stora journalistpriset för tv-serien "Vi kallas tiggare". Nu visas den på SVT igen, fast omklippt till film..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.