Expressen > Nyheter

Tuesday, 24 October, 09:41

Expressen - 20 apr 17 kl. 14:08

SFM förlorar statligt bidrag efter granskningSveriges Förenade Muslimer har i flera år mottagit statligt bidrag för sin verksamhet. Nu förlorar de stödet - och tvingas betala tillbaka 535 000 kronor. Det rapporterar Aftonbladet, som tillsammans med tankesmedjan Timbro granskat verksamheten..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SFM, Förenade Muslimer, Aftonbladet, Timbro

Dela artikeln

22872 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SFM, förlorar, statligt, bidragefter , granskning
GöteborgsPosten - 20 apr 17 kl. 16:30

Muslimsk förening måste återbetala bidrag

Sveriges förenade muslimer (SFM) måste betala tillbaka drygt en halv miljon kronor som föreningen fått i statligt bidrag. SFM har kritiserats för att anlita föreläsare med kopplingar till extremism och antisemitism..

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 17 kl. 14:04

Muslimsk förening måste återbetala bidrag

Sveriges förenade muslimer (SMF) måste betala tillbaka drygt en halv miljon kronor som föreningen fått i statligt bidrag. SMF har kritiserats för att anlita föreläsare med kopplingar till extremism och antisemitism. Ideella föreningen SFM fick det ekono.

UNT - 20 apr 17 kl. 18:05

Muslimsk förening tvingas återbetala bidrag

Sveriges förenade muslimer (SFM) måste betala tillbaka drygt en halv miljon kronor som föreningen fått i statligt bidrag..

Expressen - 29 mar 17 kl. 16:29

Inga bidrag till flickors fiender

Sveriges förenade muslimer, SFM, jämför 12-åriga flickor med en chokladbit som ska hållas "ren och fin". Sådan kvinnofientlig propaganda ska inte få en halv miljon i bidrag av staten..

Dagen - 20 apr 17 kl. 15:15

Muslimsk förening tvingas betala tillbaka bidrag – kränkte kvinnor

Myndigheten för ungdoms-och civilsamhällesfrågor, MUCF, kräver tillbaka bidrag som gått till Sveriges Förenade Muslimer (SFM) för projektet "Stå upp!".

Dagen - 20 apr 17 kl. 15:15

Muslimsk förening tvingas betala tillbaka bidrag – kränkte kvinnor

Myndigheten för ungdoms-och civilsamhällesfrågor, MUCF, kräver tillbaka bidrag som gått till Sveriges Förenade Muslimer (SFM) för projektet "Stå upp!".

BT - 15 apr 17 kl. 04:12

Säg nej till bidrag åt extremister

Nästa vecka är det tänkt att Sveriges förenade muslimer (SFM) ska få besked om de får statliga pengar för att genomföra det anti-rasistiska projektet "Stå upp". Men inget talar för att ansökan kan beviljas..

GöteborgsPosten - 20 apr 17 kl. 14:04

SFM måste betala tillbaka en halv miljon

Den ideella föreningen Sveriges förenade muslimer måste betala tillbaka en dryg halv miljon kronor som den tidigare fått i bidrag för ett projekt. Föreningen har kritiserats för att anlita föreläsare med kopplingar till extremism och antisemitism..

BT - 20 apr 17 kl. 14:04

SFM måste betala tillbaka en halv miljon

Den ideella föreningen Sveriges förenade muslimer måste betala tillbaka en dryg halv miljon kronor som den tidigare fått i bidrag för ett projekt. Föreningen har kritiserats för att anlita föreläsare med kopplingar till extremism och antisemitism.(TT).

UNT - 20 apr 17 kl. 14:04

SFM måste betala tillbaka en halv miljon

Den ideella föreningen Sveriges förenade muslimer måste betala tillbaka en dryg halv miljon kronor som den tidigare fått i bidrag för ett projekt..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

”Svenskarna har skinnat oss lika svårt som 1658”

Fredagens räddningspaket för Postnord väcker starka känslor i Danmark.En politiker jämför avtalet med freden i Roskilde 1658, då Danmark släppte Skåne, Halland och Blekinge till Sverige.– Svenskarna har skinnat oss lika svårt som 1658, säger Henrik Brodersen från Danske Folkepartiet..

Expressen - 45 minuter sedan

"Inget hat, ingen ilska – vi är här för att stötta varandra"

Denna veckan har präglats av feminism. Till den största delen har det varit tunga ämnen och hårda ord. Men – det är inte bara slag med knytnävarna, det är vackert också..

Expressen - 45 minuter sedan

Milslånga köer efter lastbilsolycka på E6

Trafiken utanför Flädie på E6 påverkas kraftigt under tisdagen.Efter att en lastbil kört in i mitträcket begränsas framkomligheten – och köerna sträcker sig långa. .

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Synagoga utsatt för hatbrott

Flera rutor har krossats på synagogan i Malmö. Polisen bedömer det som ett hatbrott.– Synagogan har blivit specifikt utsatt på den gatan, säger Stephan Söderholm vid polisens presstjänst..

Expressen - 1 timme sedan

Thomas Bodström i Mix Megapol efter petningen

Det har gått över en vecka sen Thomas Bodström petades som ny landshövding i Stockholm.Sen dess har han varit tystlåten och bara uttalat sig kortfattat.Men på tisdagen gästade Bodström Mix Megapol.

Expressen - 1 timme sedan

Var tjugonde ung man har kränkt någon sexuellt

Upptagenhet av sex, dåliga attityder till kvinnor och machokultur.  Det är några av riskfaktorerna för att begå sexuella övergrepp. Minst var tjugonde ung man har kränkt någon sexuellt, visar en svensk studie.

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinnorna anklagas för att ha dödat diktatorns halvbror – återbesökte mordplatsen

Kvinnorna anklagas för att ha mördat Kim Jong-Uns halvbror med nervgift.Nu besöker de mordplatsen – en flygplats i Kaula Lumpur, skriver AP.  .

Expressen - 2 timmar sedan

E4 helt avstängd efter olycka

E4 är helt avstängd efter en trafikolycka.Enligt Helsingborgs Dagblad har en skåpbil kört in i mitträcket. .

Expressen - 2 timmar sedan

Överbelastningsattack mot Skånetrafiken

Under tisdagsmorgonen går inte att planera sina resor med Skånetrafiken.Anledningen är en attack mot hemsidan, enligt Helsingborgs Dagblad. .

Expressen - 3 timmar sedan

Polisen varnar: Flera larm om asfaltsläggare

Oseriösa hantverkare, ofta kallade asfaltsläggare, drar runt i Västsverige och försöker lura åldringar.Polisen har fått in anmälningar från flera orter den senaste tiden.– Min släkting skällde ut dom när hon förstod att de inte hade ärliga avsikter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.