Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 22 April, 20:17

Liknande nyheter

Taggar: Sveriges Förenade, Muslimer, förlorar, bidrag, tvingas, betala, 500, 000kr
SR - 20 apr 17 kl. 17:05

Indraget bidrag och återbetalningskrav för Sveriges förenade muslimer

Sveriges förenade muslimer krävs på 535 000 kronor som organisationen fått i statliga bidrag från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF..

SvD - 21 apr 17 kl. 07:16

Sveriges förenade muslimer i Göteborg ska betala tillbaka bidrag

Göteborgsbaserade Sverige förenade muslimer ska betala tillbaka drygt en halv miljard kronor som föreningen fått i bidrag. Föreningen har anlitat föreläsare som uttalat sig nedsättande om kvinnor. .

DN - 08 feb 17 kl. 13:53

Sveriges unga muslimer fick inte bidrag – anmäler till JO

Föreningen Sveriges unga muslimer nekades bidrag för 2017 av Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, MUCF. Beslutet har överklagats till domstol, och på onsdagen anmäldes även haneringen av ärendet till JO, Justitieombudsmannen. Föreningen hävdar att man särbehandlas jämfört med andra organisationer..

Expressen - 20 apr 17 kl. 14:08

SFM förlorar statligt bidrag efter granskning

Sveriges Förenade Muslimer har i flera år mottagit statligt bidrag för sin verksamhet. Nu förlorar de stödet - och tvingas betala tillbaka 535 000 kronor. Det rapporterar Aftonbladet, som tillsammans med tankesmedjan Timbro granskat verksamheten..

Expressen - 29 mar 17 kl. 16:29

Inga bidrag till flickors fiender

Sveriges förenade muslimer, SFM, jämför 12-åriga flickor med en chokladbit som ska hållas "ren och fin". Sådan kvinnofientlig propaganda ska inte få en halv miljon i bidrag av staten..

GöteborgsPosten - 06 apr 17 kl. 14:00

Den som inte tål att granskas bör inte söka bidrag

Sveriges Förenade Muslimer avfärdar medias granskning av dem som ett uttryck för fascism och islamofobi. Men tål man inte att granskas bör man inte heller söka bidrag..

Dagen - 20 apr 17 kl. 15:15

Muslimsk förening tvingas betala tillbaka bidrag – kränkte kvinnor

Myndigheten för ungdoms-och civilsamhällesfrågor, MUCF, kräver tillbaka bidrag som gått till Sveriges Förenade Muslimer (SFM) för projektet "Stå upp!".

Dagen - 20 apr 17 kl. 15:15

Muslimsk förening tvingas betala tillbaka bidrag – kränkte kvinnor

Myndigheten för ungdoms-och civilsamhällesfrågor, MUCF, kräver tillbaka bidrag som gått till Sveriges Förenade Muslimer (SFM) för projektet "Stå upp!".

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 17 kl. 14:04

Muslimsk förening måste återbetala bidrag

Sveriges förenade muslimer (SMF) måste betala tillbaka drygt en halv miljon kronor som föreningen fått i statligt bidrag. SMF har kritiserats för att anlita föreläsare med kopplingar till extremism och antisemitism. Ideella föreningen SFM fick det ekono.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.