Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 October, 11:36

Expressen - 20 apr 17 kl. 07:20

GW sågar Eliassons terrorutredning"Ge mig sex utredare och några datatekniker så klarar jag det på en månad." Så lyder polisprofessor Leif GW Perssons känga till polisen – efter uttalandet att terrorutredningen kan ta ett helt år och kräver ett hundratal utredare. – Jag blir jävligt trött när jag ser hur Dan Eliasson och hans entourage använder detta för sin egen överlevnad, säger GW..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eliassons, Leif GW Perssons, Dan Eliasson, GW

Dela artikeln

15494 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: GW sågar, Eliassons, terrorutredning
Magazin24 - 12 aug 13 kl. 08:22

Eliassons Dragracing har chans på förstaplatsen

Efter sex deltävlingar ligger nu Eliassons Dragracing från Köping på första plats i Skandinaviens snabbaste och största serie för dragracing, Top Doorslammer Scandinavia. Och det är bara en deltävling kvar. Förra helgen kördes den näst sista dragracingtävlingen för Eliassons Dragracing och Åke Eliasson som förare.

Sydsvenskan - 29 aug 14 kl. 23:48

Olafur Eliassons ”Riverbed” kräver beröring

Olafur Eliasson
Riverbed. Louisiana, t o m 4/1 2015 Lavastenen fyller salarna på Louisiana. Den ligger i djupa drivor, och gör det svårt att gå.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Politiker framhåller viktiga vägar

I ett yttrande över länstransportplanen framhåller kommunen bland annat flera viktiga vägar i området.

Sydsvenskan - 28 feb 14 kl. 19:57

"Eliassons påhopp ger Åkesson vatten på kvarnen"

När Försäkringskassans generaldirektör Dan Eliasson såg Jimmie Åkesson i SVT:s Debatt kunde han inte hålla tillbaka känslorna: "J Åkesson i debatt gör att jag kräks!" twittrade han på sin mobil hemma från tv-soffan. Svaret kom snabbt: "Det är helt oacceptabelt att en GD uttrycker sig som Dan Eliasson.

Cornucopia - 06 sep 17 kl. 10:32

Eliassons läcka: Polisers anknytning till försvaret öppna

Rikspolischefen Dan Eliassons läcka innehåller inte bara detaljer om anställdas löner och anställningar, utan också uppgifter om vilka som är tidvis tjänstgörande inom Försvarsmakten, inklusive på specialförband, samt deras utbildningar i försvaret och uppdrag åt "andra myndigheter". Datat kan användas för att kartlägga anknytningen till Försvarsmakten hos polisens personal.
Rikspolischef Dan Eliasson.

DN - 14 jan 17 kl. 21:25

Terrorutredning i Bryssel – tre till förhör efter insats

Belgisk polis tog på lördagskvällen in tre personer till förhör efter att en husrannsakan genomförts i Brysselstadsdelen Molenbeek. Insatsen rörde ett fall med koppling till en terrorutredning, uppger åklagarmyndigheten i Bryssel för nyhetsbyrån Reuters..

E24 - 02 mar 12 kl. 20:11

Reinfeldt: eliassons nya fn-uppdrag erkÄnsla fÖr sverige

Jan Eliassons nya uppdrag som vice generalsekreterare i FN är en erkänsla för såväl Jan Eliasson som för Sveriges mångåriga engagemang för FN..

SR - 30 nov 15 kl. 11:06

Eliassons iskonstverk flyttas

Olafur Eliassons iskonstverk "Ice watch Paris" byggs på Place de Panthéon i Paris i stället för på Place de la République. Därmed flyttas konstverket från det torg som blivit en samlingsplats både för miljöaktivister och för solidaritetshandlingar med terrorismens offer till en mindre laddad plats på östra sidan av Seine..

DN - 30 nov 15 kl. 12:20

Eliassons iskonstverk flyttas


Olafur Eliassons iskonstverk "Ice watch Paris" byggs på Place de Panthéon i Paris i stället för på Place de la République..

Västerbottens Folkblad - 03 dec 15 kl. 16:45

Eliassons iskonstverk invigt

Olafur Eliassons iskonstverk ”Ice watch Paris” invigdes på torsdagen vid Place de Panthéon i Paris. — Jag hoppas att detta konstverk faktiskt kan överbrygga gapet mellan data, vetenskapsmän, politiker och statsöverhuvuden och hur vanligt folk känner sig, säger Eliasson. Han hoppas att den stora – konstverket består av 80 ton grönländsk is – installationen ska […].

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Kristian tog cykeltjuvarna på bar gärning – på sin tomt

Kristian Olsson Minnhagen irriterade sig på att två ungdomar korsade hans tomt två gånger på kort tid.Det visade sig att de fräcka tjuvarna varit inne i hans skjul och stulit hans cykel. Men cykeltjuvarna hann inte ens ut från tomten.

Expressen - 15 minuter sedan

Behovet av välfärd ökar snabbare än intäkterna

Sverige växer – snabbt.Det innebär enorma utmaningar för kommunerna de kommande åren.Det framgår av Ekonomirapporten som presenterades på tisdagen.

Expressen - 45 minuter sedan

Man misstänks för grovt våld mot bebis

En man i 20-årsåldern åtalas för synnerligen grovs misshandel mot ett elva månader gammalt barn. – Att göra så här mot ett försvarslöst barn visar på särskild hänsynslöshet och råhet, säger kammaråklagare Mats Ihlbom..

Expressen - 30 minuter sedan

Norwegian utsett till årets bästa flygbolag

Norwegian fortsätter framåt i stark medvind. Nu har man vunnit ännu ett pris. Den här gången som "Årets flygbolag"..

Expressen - 15 minuter sedan

Vackra väderfenomenet – solen lyste rött på himlen

Under tisdagen vaknade många Stockholmare till en stad i mörker – trots att solen gått upp för länge sen.Men i söder skiner en röd sol..

Expressen - 15 minuter sedan

Mercedes krockkuddar kan vara felaktiga

Nya Mercedes E-klass och dagens generation av Mercedes A-klass.Det är några av de bilar som kan ha ett fel i ratten som gör att krockkudden inte löser ut..

Expressen - 45 minuter sedan

Så enkelt kan du tjäna extra pengar som pensionär

Det är lätt att tjäna extrapengar som pensionär. Bemanningsbranschen för seniorer växer så det knakar. Aldrig har det varit lättare att dryga ut pensionen.

Expressen - 45 minuter sedan

Ny amorteringskraven försenas två månader

Nu senarelägger Finansinspektionen sina skärpta krav på amortering.De nya reglerna skjuts fram – i cirka två månader..

Expressen - 1 timme sedan

Slut med gratissurfning på Öresundstågen

Gratis wifi kommer inom snar framtid att slopas på Öresundstågen.Eftersom det trådlösa nätverket inte funkat som tänkt kommer företaget nu att lägga ned tjänsten.– Det är helt enkelt för dåligt, säger Magnus Andersson, ansvarig för fordonsförvaltningen för Öresundstågen, till Sveriges Radio Kronoberg..

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna liftade – misstänks ha blivit gruppvåldtagen

Kvinnan betalade 200 kronor för skjuts på killarnas moped.Men i stället kördes hon in till ett skogsområde där de våldtog henne, enligt åklagare.Klockan 11 faller domen mot tre misstänkta män, 17 och 18 år gamla..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.