Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 18 September, 16:14

Trelleborgs Allehanda - 20 apr 17 kl. 00:01

”Beröra folk är det bästa jag vet”Björn Skifs har underhållit svenska folket i över ett halvsekel. Förvisso har han tagit timeout ett par gånger, men han har alltid kommit igen. Han mår så bra av att bli sedd att inte ens en kollaps på scen kväver lusten att uppträda..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Skifs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beröra, folkär det bästa jag , vet
Skånskan - 27 maj 14 kl. 16:01

”Klimatfrågorna berör folk”


– Vi har varit väldigt tydliga i vårt fokus på miljöfrågorna och klimatet, vilket berör folk. Responsen är över förväntan, säger Anders Åkesson, regionråd för Miljöpartiet, som rönte framgångar i EU-valet..

YLE - 16 sep 15 kl. 14:26

Berättelse 38: "Vet inte vad jag känner och vill"

Min man berättade sista semesterdagen kl. 23 på kvällen att han var osäker på om han ville fortstätta leva med mig. Han tycker att jag inte ger tillräckligt med "vardagsömhet" och att jag är för mycket "av" eller "på".

YLE - 11 maj 17 kl. 15:22

Valfriheten i vårdreformen - viktigt att folk vet vad de kan välja

Något omedelbart himmelrike kommer inte att infinna sig den 1 januari 2019, då social- och hälsovårdsreformen träder i kraft. Det var ett av budskapen på ett seminarium om reformen i Helsingfors på torsdagen. Temat var vad Finland kan lära sig av Sveriges erfarenheter.

Expressen - 01 aug 16 kl. 07:33

Wallner berättar: "Folk har sagt rasistiska..."

Hon är en av Sveriges mest kända hockeymålvakter. Men det har inte alltid varit lätt för Valentina Lizana Wallner när hon tagit av sig masken. - Folk har sagt några rasistiska kommentarer, säger hon..

Expressen - 03 mar 17 kl. 06:00

Skjutne mannen berättar: "Jag vet inget om varför"

Den 59-årige mannen i Malmö hade just satt sig bakom ratten på torsdagsmorgonen när skott avlossades. Han träffades flera gånger men kunde ta sig ur bilen och tillbaka in i huset.– Någon sköt på mig.

DN - 29 nov 17 kl. 18:24

Hästskötare berättar: ”Alla vet att det sker”

Uppropet #visparkarbakut är fyllt av berättelser om unga hästtjejer som utnyttjats sexuellt av manliga tränare och ryttare. Det handlar om unga tjejer som utsatts för män med makt över deras fortsatta liv i stallen. DN har pratat med tre kvinnor som ställt sig bakom uppropet och som alla arbetat som hästskötare..

YLE - 27 okt 16 kl. 05:54

Vet du vem som bestämmer i huvudstadsregionen? Då är du i minoritet

Strax under hälften av dem som bor i huvudstadsregionen vet vem som i sista hand fattar besluten inom kommunen. - Är det borgmästaren? Eller stadsdirektören?

Expressen - 29 maj 17 kl. 19:31

Johanna om aborten: ”Ingen hade berättat”

Varje dag gör omkring 100 kvinnor abort i Sverige.Men när Johanna Bladh, 24, blev oönskat gravid märkte hon att frågan var tabubelagd.Nu vill hon bryta tystnadskulturen kring aborter – och varna för hoten mot aborträtten.

YLE - 03 mar 14 kl. 14:43

Novosti: Folk vågar inte intervjuas

De ryskspråkiga nyheterna Novosti sänds varje dag och de senaste dagarna har det viktigaste temat förstås varit den eskalerande krisen mellan Ryssland och Ukraina. Bland Novostis publik finns folk med rötter i såväl Ryssland som Ukraina. Det har kommit en del tittarrespons på redaktionens sätt att ta upp krisen, berättar Levan Tvaltvadze som är journalist vid den lilla ryskspråkiga redaktionen.

Skånskan - 24 mar 17 kl. 06:00

Fler berättelser efterlyses

FRÄNNINGE Vet du något om Ellen Brodin som hade telegrafstationen i Brandstad? Eller har du bilder från mejeriet i Araskoga?
– Vi efterlyser bilder och berättelser, säger Elisabeth Söderhielm.

Barometern - 19 apr 17 kl. 07:20

"Beröra folk är det bästa jag vet"

Björn Skifs har underhållit svenska folket i över ett halvsekel. Förvisso har han tagit timeout ett par gånger, men han har alltid kommit igen. Han mår så bra av att bli sedd att inte ens en kollaps på scen kväver lusten att uppträda..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Rockparet återförenat – kommer till Trelleborg

Klassiska svenska rockparet Dan Hylander och Py Bäckman kommer till Trelleborg och Parken i höst. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Madsen-rättegång kan fortsätta där den slutade – domare frisk

I fredags fick rättegången mot Peter Madsen hastigt avbrytas sedan en domare blivit sjuk. Men han mår nu bättre – och rättegången kan fortsätta den 26 september. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Taxi Trelleborg förlorar striden – nekas prövningstillstånd

Taxi Trelleborgs kamp för att färdtjänstavtalet mellan Trelleborgs kommun och Vellinge taxi ska ogiltigförklaras ser ut att ha nått vägs ände. Kammarrätten tar inte upp ärendet för prövning .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Operation Kastrera Alliansen

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Hemzelius utköpt för 42 månadslöner

SÖS-politikern Lars Hemzelius, lärare och huvudskyddsombud för LR, får motsvarande 42 månadslöner efter att ha blivit utköpt av Vellinge kommun. Efter förlikning får han 12 månaders uppsägningslön samt ett avgångsvederlag på nära 1,4 miljoner kronor..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

På Hawaii fick Julia en ny ”ohana”

Flygresan till Hawaii kantades av en massa problem men när Julia Lindholm väl var på plats väntade drygt två veckor som blev de hittills bästa i hennes liv..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Stöld: Arbetsfordon tömda på diesel

Flera arbetsfordon på Trävaruvägen fick sina dieseltankar tömda under helgen. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Brott: Vattenförsörjning i Anderslöv hotad efter stöld

Kommunens reservaggregat i Sörby har stulits. Det används för att säkra dricksvattenförsörjningen vid strömavbrott i Anderslöv och Gränby..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Kuststaden och Palmstaden samarbetar kring hemmapremiär

Palmstaden IK och Kuststadens HK ska göra gemensam sak när klubbarna har hemmapremiär första helgen i oktober. Det ekonomiska överskottet kommer att gå till Barncancerfonden. Förhoppningen är att skapa intresse för förningarnas verksamhet på lång sikt..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser i Skåne

Skottlossning i Malmö och trafikolycka nära Sturup..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.