Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 22 February, 03:56

Trelleborgs Allehanda - 20 apr 17 kl. 00:01

”Beröra folk är det bästa jag vet”Björn Skifs har underhållit svenska folket i över ett halvsekel. Förvisso har han tagit timeout ett par gånger, men han har alltid kommit igen. Han mår så bra av att bli sedd att inte ens en kollaps på scen kväver lusten att uppträda..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Skifs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beröra, folkär det bästa jag , vet
Skånskan - 27 maj 14 kl. 16:01

”Klimatfrågorna berör folk”


– Vi har varit väldigt tydliga i vårt fokus på miljöfrågorna och klimatet, vilket berör folk. Responsen är över förväntan, säger Anders Åkesson, regionråd för Miljöpartiet, som rönte framgångar i EU-valet..

YLE - 16 sep 15 kl. 14:26

Berättelse 38: "Vet inte vad jag känner och vill"

Min man berättade sista semesterdagen kl. 23 på kvällen att han var osäker på om han ville fortstätta leva med mig. Han tycker att jag inte ger tillräckligt med "vardagsömhet" och att jag är för mycket "av" eller "på".

YLE - 11 maj 17 kl. 15:22

Valfriheten i vårdreformen - viktigt att folk vet vad de kan välja

Något omedelbart himmelrike kommer inte att infinna sig den 1 januari 2019, då social- och hälsovårdsreformen träder i kraft. Det var ett av budskapen på ett seminarium om reformen i Helsingfors på torsdagen. Temat var vad Finland kan lära sig av Sveriges erfarenheter.

Expressen - 01 aug 16 kl. 07:33

Wallner berättar: "Folk har sagt rasistiska..."

Hon är en av Sveriges mest kända hockeymålvakter. Men det har inte alltid varit lätt för Valentina Lizana Wallner när hon tagit av sig masken. - Folk har sagt några rasistiska kommentarer, säger hon..

Expressen - 03 mar 17 kl. 06:00

Skjutne mannen berättar: "Jag vet inget om varför"

Den 59-årige mannen i Malmö hade just satt sig bakom ratten på torsdagsmorgonen när skott avlossades. Han träffades flera gånger men kunde ta sig ur bilen och tillbaka in i huset.– Någon sköt på mig.

DN - 29 nov 17 kl. 18:24

Hästskötare berättar: ”Alla vet att det sker”

Uppropet #visparkarbakut är fyllt av berättelser om unga hästtjejer som utnyttjats sexuellt av manliga tränare och ryttare. Det handlar om unga tjejer som utsatts för män med makt över deras fortsatta liv i stallen. DN har pratat med tre kvinnor som ställt sig bakom uppropet och som alla arbetat som hästskötare..

YLE - 27 okt 16 kl. 05:54

Vet du vem som bestämmer i huvudstadsregionen? Då är du i minoritet

Strax under hälften av dem som bor i huvudstadsregionen vet vem som i sista hand fattar besluten inom kommunen. - Är det borgmästaren? Eller stadsdirektören?

Expressen - 29 maj 17 kl. 19:31

Johanna om aborten: ”Ingen hade berättat”

Varje dag gör omkring 100 kvinnor abort i Sverige.Men när Johanna Bladh, 24, blev oönskat gravid märkte hon att frågan var tabubelagd.Nu vill hon bryta tystnadskulturen kring aborter – och varna för hoten mot aborträtten.

YLE - 03 mar 14 kl. 14:43

Novosti: Folk vågar inte intervjuas

De ryskspråkiga nyheterna Novosti sänds varje dag och de senaste dagarna har det viktigaste temat förstås varit den eskalerande krisen mellan Ryssland och Ukraina. Bland Novostis publik finns folk med rötter i såväl Ryssland som Ukraina. Det har kommit en del tittarrespons på redaktionens sätt att ta upp krisen, berättar Levan Tvaltvadze som är journalist vid den lilla ryskspråkiga redaktionen.

Skånskan - 24 mar 17 kl. 06:00

Fler berättelser efterlyses

FRÄNNINGE Vet du något om Ellen Brodin som hade telegrafstationen i Brandstad? Eller har du bilder från mejeriet i Araskoga?
– Vi efterlyser bilder och berättelser, säger Elisabeth Söderhielm.

Barometern - 19 apr 17 kl. 07:20

"Beröra folk är det bästa jag vet"

Björn Skifs har underhållit svenska folket i över ett halvsekel. Förvisso har han tagit timeout ett par gånger, men han har alltid kommit igen. Han mår så bra av att bli sedd att inte ens en kollaps på scen kväver lusten att uppträda..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Nygammal bilfirma öppnar i april

2010 lämnade Peugeot Västra industriområdet efter många år i Trelleborg. Men nu är firman på väg tillbaka och öppnar 1 april..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Ny mittback gör debut mot Silkeborg

På fredagen träningsmatchar TFF vidare, denna gång mot danska Silkeborg. Det lär då bli debut för nye mittbacken Hugo Andersson..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Succén på museet – besöksrekord efter tre dagar

Många barn har begett sig till Trelleborgs Museum för att leta gosedjursmöss bland museets utställningar. Aldrig tidigare har en sportlovsaktivitet varit så populär bland museibesökarna. .

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Dyrare hjälpmedel för trelleborgare som höftopereras

Ett paket med fyra olika hjälpmedel som behövs efter en höft- eller knäledsoperation kostar 950 kronor för den som bor i Trelleborgs kommun. I grannkommunen Skurup lånas sakerna i stället ut helt gratis..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Ny bok: Ögonöppnare om vår skaparkraft

Varför skapar vi människor saker hela tiden? Är det som vi tror för att lösa problem? Designern och konstnären Axel Brechensbauer samlade sina funderingar och aha-upplevelser i en ny bok, och fann att vi för det mesta bedrar oss själva.

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Mörka inte vad välfärden faktiskt kostar

Skola, vård och omsorg kan verka nästan gratis, men kostar i själva verket massor. Vi borde tydligare informeras om priset och dessutom tydligare få se vad vi betalar i skatt..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Väloljat maskineri bakom framgångsrik operationsverksamhet i Trelleborg

Varje år gör personalen på Trelleborgs lasarett höft- eller knäoperationer på över 1 400 patienter. Det innebär att Trelleborg har en av landets största operationsavdelningar för ledplastik. Dessutom visar man väldigt bra resultat i jämförelse med andra som gör motsvarande operationer..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Operationen som förändrade Bengts liv – ”Rörda till tårar”

Bengt Nilsson från Eslöv har haltat i stort sett hela sitt liv. För ett och ett halvt år sedan gjorde han en höftledsoperation i Trelleborg och kan sedan dess gå vanligt, och utan smärta..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Trelleborgslopp utsett till Sveriges bästa

Trelleborgsloppet Backyard Ultra Sydkusten har blivit utsedd till Årets lopp i tidningen Spring. ”Det är fantastiskt roligt”, säger Marcus Ekenstierna, som arrangerar loppet tillsammans med sin fru Petra..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Champagnestöld på Systemet

De två männen kom in i butiken och tittade runt bland flaskorna. Sedan plockade de på sig flera flaskor dyrbar champagne. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.