Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 20 November, 17:23

Trelleborgs Allehanda - 20 apr 17 kl. 00:01

”Beröra folk är det bästa jag vet”Björn Skifs har underhållit svenska folket i över ett halvsekel. Förvisso har han tagit timeout ett par gånger, men han har alltid kommit igen. Han mår så bra av att bli sedd att inte ens en kollaps på scen kväver lusten att uppträda..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Skifs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beröra, folkär det bästa jag , vet
Skånskan - 27 maj 14 kl. 16:01

”Klimatfrågorna berör folk”


– Vi har varit väldigt tydliga i vårt fokus på miljöfrågorna och klimatet, vilket berör folk. Responsen är över förväntan, säger Anders Åkesson, regionråd för Miljöpartiet, som rönte framgångar i EU-valet..

YLE - 16 sep 15 kl. 14:26

Berättelse 38: "Vet inte vad jag känner och vill"

Min man berättade sista semesterdagen kl. 23 på kvällen att han var osäker på om han ville fortstätta leva med mig. Han tycker att jag inte ger tillräckligt med "vardagsömhet" och att jag är för mycket "av" eller "på".

YLE - 11 maj 17 kl. 15:22

Valfriheten i vårdreformen - viktigt att folk vet vad de kan välja

Något omedelbart himmelrike kommer inte att infinna sig den 1 januari 2019, då social- och hälsovårdsreformen träder i kraft. Det var ett av budskapen på ett seminarium om reformen i Helsingfors på torsdagen. Temat var vad Finland kan lära sig av Sveriges erfarenheter.

Expressen - 01 aug 16 kl. 07:33

Wallner berättar: "Folk har sagt rasistiska..."

Hon är en av Sveriges mest kända hockeymålvakter. Men det har inte alltid varit lätt för Valentina Lizana Wallner när hon tagit av sig masken. - Folk har sagt några rasistiska kommentarer, säger hon..

Expressen - 03 mar 17 kl. 06:00

Skjutne mannen berättar: "Jag vet inget om varför"

Den 59-årige mannen i Malmö hade just satt sig bakom ratten på torsdagsmorgonen när skott avlossades. Han träffades flera gånger men kunde ta sig ur bilen och tillbaka in i huset.– Någon sköt på mig.

DN - 29 nov 17 kl. 18:24

Hästskötare berättar: ”Alla vet att det sker”

Uppropet #visparkarbakut är fyllt av berättelser om unga hästtjejer som utnyttjats sexuellt av manliga tränare och ryttare. Det handlar om unga tjejer som utsatts för män med makt över deras fortsatta liv i stallen. DN har pratat med tre kvinnor som ställt sig bakom uppropet och som alla arbetat som hästskötare..

YLE - 27 okt 16 kl. 05:54

Vet du vem som bestämmer i huvudstadsregionen? Då är du i minoritet

Strax under hälften av dem som bor i huvudstadsregionen vet vem som i sista hand fattar besluten inom kommunen. - Är det borgmästaren? Eller stadsdirektören?

Expressen - 29 maj 17 kl. 19:31

Johanna om aborten: ”Ingen hade berättat”

Varje dag gör omkring 100 kvinnor abort i Sverige.Men när Johanna Bladh, 24, blev oönskat gravid märkte hon att frågan var tabubelagd.Nu vill hon bryta tystnadskulturen kring aborter – och varna för hoten mot aborträtten.

YLE - 03 mar 14 kl. 14:43

Novosti: Folk vågar inte intervjuas

De ryskspråkiga nyheterna Novosti sänds varje dag och de senaste dagarna har det viktigaste temat förstås varit den eskalerande krisen mellan Ryssland och Ukraina. Bland Novostis publik finns folk med rötter i såväl Ryssland som Ukraina. Det har kommit en del tittarrespons på redaktionens sätt att ta upp krisen, berättar Levan Tvaltvadze som är journalist vid den lilla ryskspråkiga redaktionen.

Skånskan - 24 mar 17 kl. 06:00

Fler berättelser efterlyses

FRÄNNINGE Vet du något om Ellen Brodin som hade telegrafstationen i Brandstad? Eller har du bilder från mejeriet i Araskoga?
– Vi efterlyser bilder och berättelser, säger Elisabeth Söderhielm.

Barometern - 19 apr 17 kl. 07:20

"Beröra folk är det bästa jag vet"

Björn Skifs har underhållit svenska folket i över ett halvsekel. Förvisso har han tagit timeout ett par gånger, men han har alltid kommit igen. Han mår så bra av att bli sedd att inte ens en kollaps på scen kväver lusten att uppträda..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Ny stöldvåg: Ännu ett inbrott i en firmabil

Polisen har fått in ytterligare en anmälan om inbrott i en firmabil i Vellinge. .

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Allt de säljer är årets julklapp – och intresset är stort

Förvånade, men glada. Det är reaktionerna på Pingstkyrkans second hand efter beskedet att återvunna plagg blir årets julklapp. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

IFK Trelleborg värvar från Malmö

Det händer grejer i IFK Trelleborgs trupp. Nu har klubben värvat ytterligare en mittfältare. Alban Merovci från division två-laget Prespa Birlik i Malmö..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

”En nödvändig flytt för att basketen ska lyfta”

Trelleborg Pirates har de senaste åren blivit ett elitlag. Men för de flesta trelleborgarna är laget fortfarande anonymt. Men flytten till Söderslättshallen kan få basketen att lyfta i stan..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Stöld: Tjuvar kom över saker värda 152 000 kronor

Ett byggföretag har gjort en polisanmälan om stöld. Tjuvarna kom över saker värda drygt 152 000 kronor. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Trygghetsvärdarna: ”Ger så mycket tillbaka”

Sex trygghetsvärdar anställdes av kommunen i juni med uppdraget att göra Trelleborg lugnare. Efter en stökig tid på Gasverket var behovet av trygghet stort. Efter snart fem månader i tjänst märker de att jobbet har gett stor effekt..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Alliansen vill satsa en miljard på primärvården

Alliansstyret i Region Skåne vill satsa kraftigt på primärvården, framgår av deras budgetförslag. Nästa år avsätts 371 miljoner kronor extra på detta, och totalt en miljard under hela mandatperioden..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

JUST NU: Bil i krock på E 6

Enligt tidiga uppgifter har en bil krockat på E 6 i höjd trafikplats Vellinge norra. .

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Skola: Elev fick åka till akuten efter slagsmål

I fredags blev det bråk mellan två tonåriga elever på en skola i Trelleborgs kommun. Det slutade med att en av pojkarna fick åka till akuten. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Tv: Kolla in kopian på Ronnie Petterssons formel 1-bil

1978 byggde Kenneth Lindjö en minikopia av Ronnie Petterssons formel 1-bil. Nu har han konverterat den till eldrift – och det är barnbarnens tur att köra. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.