DI > Ekonomi

Saturday, 23 June, 17:52

Liknande nyheter

Taggar: Di Nyheter, 07.30, Pence, Nordkoreastörsta , hotet
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 sviniga länder som är polare med Nordkorea

1. RysslandKlart att Ryssland och Nordkorea är polare! Varför skulle de inte vara det, liksom?

Nyheter 24 - 11 dec 11 kl. 15:49

Nordkorea rasande på sydkoreansk julbelysning


Nordkorea har varnat Sydkorea för att tända ett 30 meter högt jultorn tre kilometer från gränsen. "Det är psykologisk krigsföring", står det på regeringens hemsida. Det har länge varit en årlig tradition i Sydkorea att inför julafton tända höga ståltorn formade som julgranar.

Nyheter 24 - 15 mar 11 kl. 09:02

Nu vill Nordkorea diskutera kärnvapen


Öppnar plötsligt för sexpartssamtal. PYONGYANG. Nordkorea meddelar nu att de är redo att inleda kärnvapendiskussioner och samtal om landets urananrikning.

Nyheter 24 - 01 mar 12 kl. 16:08

Expert: "Inget talar för att man kan lita på Nordkorea"


Nordkorea har gjort upp med USA om att frysa sitt kärnvapenprogram i utbyte mot matleveranser. Men kan man lita på det? PYONGGANG.

Nyheter 24 - 16 mar 12 kl. 20:07

Nordkorea hotar freden, skjuter upp raket


För att fira den förre diktatorn Kim Il-Sungs 100-årsdag skjuter Nordkorea upp en raket som hotar freden. NORDKOREA. Landets evige president Kim Il-Sungs 100-årsdag närmar sig.

Nyheter 24 - 10 jan 11 kl. 12:25

Nordkorea vill inleda samtal med Sydkorea


Vill har dialog med grannlandet i stället för våld. PYONGYANG. Efter två månader av intensiva spänningar, hot och militära maktdemonstrationer sträcker nu Nordkorea ut en hand till Sydkorea för att lugna ner situationen.

Nyheter 24 - 27 feb 11 kl. 20:22

Nordkorea rasande efter sydkoreansk flygbladskampanj


Hotar attackera med kärnvapen. PYONGYANG. Nordkorea reagerar med ilska på att Sydkorea skickat in en sorts ballongflygblad över den nordkoreanska gränsen där de informerar om upproren i Egypten och Tunisien och uppmanar nordkoreanerna att "tänka på förändring".

Nyheter 24 - 01 jan 12 kl. 14:13

Nordkorea: Försvara ledaren med era liv


Nordkorea uppmanar folket att försvara sin nye ledare Kim Jong-Un in i döden.
? Alla måste känne en övertygelse om att de är Den Store Efterföljarens mänskliga sköldar, skriver man i ett uttalande.

Nyheter 24 - 21 aug 13 kl. 07:36

Trassel i Nordkorea ? halva befolkningen kan vara beroende av methMetamfetamin

NORDKOREA. Att allt inte är jättebra i Nordkorea kommer knappast som en chock. Tidigare har man bland annat kunnat läsa om hur komiker dömts till straffarbete efter att ha skämtat om regimen.

Nyheter 24 - 27 mar 14 kl. 15:11

Så hade kändisarna sett ut – i Nordkorea

För ungefär två veckor sedan kom direktivet från ledningen – alla män i Nordkorea uppmanas att skaffa sig en likadan frisyr som landets ledare Kim Jong-un, skriver Korea Times som i sin tur citerar Radio Free Asia.De citerar källor inom landet som slår fast att alla inte är helt nöjda med de nya tankegångarna.– Vår ledares frisyr är mycket speciell.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Tiotusentals demonstrerar på brexits årsdag

Runt 50.000 personer deltar i dag i en anti-brexitmarsch i London, på dagen två år sedan omröstningen, skriver The Guardian..

DI - 3 timmar sedan

Skydda dig mot börsras – bygg en kackerlacksportfölj

Är du en riskavert investerare med fokus på värdebevarande? Då kan den så kallade kackerlacksportföljen vara något för dig. Så här bygger du ihop portföljen som ska överleva nästan allt.

DI - 4 timmar sedan

Kina exporterar alltmer bensin

Kina ökade sin export av bensin med 134 procent under maj månad – till 1,47 miljoner ton – jämfört med samma period i fjol, enligt uppgifter från landets tullmyndighet. Även dieselexporten ökade med drygt 62,6 procent till 2 miljoner ton jämfört med maj månad föregående år..

DI - 5 timmar sedan

JAB reser 5 miljarder euro i ny fond

Konglomeratet JAB, är nära att resa 5 miljarder euro, motsvarande drygt 50 miljarder kronor, i en ny fond. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till källor. .

DI - 5 timmar sedan

Tsipras uppfyllde slipslöfte

Under ett framträdande inför politiska allierade i Aten på fredagen framträdde Greklands premiärminister Alexis Tsipras i en vinröd slips, och uppfyllde därmed löftet om att inte bära plagget förrän Greklands skuldproblem blivit lösta..

DI - 5 timmar sedan

Rea på köpcentrum – men ingen vill köpa

E-handels framfart sätter sina spår även på fastighetsmarknaden. Medan logistikfastigheter är glödhett fortsätter köpcentrumfastigheter att tappa. .

DI - 5 timmar sedan

Bostadsutvecklaren Axxonen går i konkurs

Nedgången har för de svenska bostadspriserna har nu skördat ett första offer i form av bostadsutvecklaren Axxonen. Bolaget har nu gått i konkurs, rapporterar E55..

DI - 6 timmar sedan

Loppisfynden att jaga i sommar – och som du kan sälja dyrt

Glas, prydnadsfigurer och vaser från 1970-talet. Det är prylar du ska lägga vantarna på när loppisarna nu avlöser varandra i Sommarsverige. I alla fall om du vill sälja de vidare på Tradera.

DI - 7 timmar sedan

Space X plockar prestigeorder

Det amerikanska försvarsdepartementet har tilldelat Elon Musks Space X ett tyngre kontrakt. .

DI - 8 timmar sedan

Tyska telejättens it-bolag sparkar tusentals

Tyska teleoperatörsjätten Deutsche Telekom egna IT-bolag T-Systems genomför ett större besparingsprogram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.