DI > Ekonomi

Saturday, 20 October, 18:48

Liknande nyheter

Taggar: Di Nyheter, 07.30, Pence, Nordkoreastörsta , hotet
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

5 sviniga länder som är polare med Nordkorea

1. RysslandKlart att Ryssland och Nordkorea är polare! Varför skulle de inte vara det, liksom?

Nyheter 24 - 11 dec 11 kl. 15:49

Nordkorea rasande på sydkoreansk julbelysning


Nordkorea har varnat Sydkorea för att tända ett 30 meter högt jultorn tre kilometer från gränsen. "Det är psykologisk krigsföring", står det på regeringens hemsida. Det har länge varit en årlig tradition i Sydkorea att inför julafton tända höga ståltorn formade som julgranar.

Nyheter 24 - 15 mar 11 kl. 09:02

Nu vill Nordkorea diskutera kärnvapen


Öppnar plötsligt för sexpartssamtal. PYONGYANG. Nordkorea meddelar nu att de är redo att inleda kärnvapendiskussioner och samtal om landets urananrikning.

Nyheter 24 - 01 mar 12 kl. 16:08

Expert: "Inget talar för att man kan lita på Nordkorea"


Nordkorea har gjort upp med USA om att frysa sitt kärnvapenprogram i utbyte mot matleveranser. Men kan man lita på det? PYONGGANG.

Nyheter 24 - 16 mar 12 kl. 20:07

Nordkorea hotar freden, skjuter upp raket


För att fira den förre diktatorn Kim Il-Sungs 100-årsdag skjuter Nordkorea upp en raket som hotar freden. NORDKOREA. Landets evige president Kim Il-Sungs 100-årsdag närmar sig.

Nyheter 24 - 10 jan 11 kl. 12:25

Nordkorea vill inleda samtal med Sydkorea


Vill har dialog med grannlandet i stället för våld. PYONGYANG. Efter två månader av intensiva spänningar, hot och militära maktdemonstrationer sträcker nu Nordkorea ut en hand till Sydkorea för att lugna ner situationen.

Nyheter 24 - 27 feb 11 kl. 20:22

Nordkorea rasande efter sydkoreansk flygbladskampanj


Hotar attackera med kärnvapen. PYONGYANG. Nordkorea reagerar med ilska på att Sydkorea skickat in en sorts ballongflygblad över den nordkoreanska gränsen där de informerar om upproren i Egypten och Tunisien och uppmanar nordkoreanerna att "tänka på förändring".

Nyheter 24 - 01 jan 12 kl. 14:13

Nordkorea: Försvara ledaren med era liv


Nordkorea uppmanar folket att försvara sin nye ledare Kim Jong-Un in i döden.
? Alla måste känne en övertygelse om att de är Den Store Efterföljarens mänskliga sköldar, skriver man i ett uttalande.

Nyheter 24 - 21 aug 13 kl. 07:36

Trassel i Nordkorea ? halva befolkningen kan vara beroende av methMetamfetamin

NORDKOREA. Att allt inte är jättebra i Nordkorea kommer knappast som en chock. Tidigare har man bland annat kunnat läsa om hur komiker dömts till straffarbete efter att ha skämtat om regimen.

Nyheter 24 - 27 mar 14 kl. 15:11

Så hade kändisarna sett ut – i Nordkorea

För ungefär två veckor sedan kom direktivet från ledningen – alla män i Nordkorea uppmanas att skaffa sig en likadan frisyr som landets ledare Kim Jong-un, skriver Korea Times som i sin tur citerar Radio Free Asia.De citerar källor inom landet som slår fast att alla inte är helt nöjda med de nya tankegångarna.– Vår ledares frisyr är mycket speciell.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Adverty på väg mot First North

Annonsteknikbolaget Adverty har erhållit 36 miljoner kronor i finansiering och företaget har även nått spridningskravet för en notering på First North. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Experten: Arlas ostflytt kan hyvla köpsuget rejält

När Arla flyttar produktionen av Boxholmsost så är det en i raden av flera matvarumärken som överger sin hemort. Draget riskerar att minska suget hos konsumenterna, enligt varumärksexperten Tony Apéria. .

DI - 1 timme sedan

Absolut popkonst för miljoner

På 1980-talet blev Keith Harings bild med Absolut Vodka-flaskan och hans säregna figurer känd världen över. Di kan avslöja att konstnärens egen förlaga köptes av en svensk som efter 28 år nu bjuder ut den till försäljning i Uppsala..

DI - 1 timme sedan

Cantargias vd nöjd med fas 1-studie

Cancerforskningsföretaget Cantargia har presenterat positiva kliniska fas I-data på lördagen..

DI - 1 timme sedan

Åkesson: Pehr G Gyllenhammar är "kraftigt överskattad"

SD-ledaren Jimmie Åkesson spår att  Miljöpartiet och Liberalerna faller ur riksdagen om det blir extra val till riksdagen. "Det kan man hoppas på om det blir ett extra val. Ett extra val skulle gynna de stora partierna", säger han till Aftonbladet..

DI - 2 timmar sedan

Fler än hälften hinner inte med sitt jobb på arbetstid

Bara nästan hälften av de privata tjänstemännen i Sverige hinner med sina arbetsuppgifter på arbetstid enligt en undersökning.  Di har talat med en stressexpert om hur du ska hinna med. .

DI - 3 timmar sedan

Massiv protest mot Brexit

Tiotusentals Brexit-motståndare tågar genom London i den största demonstrationen hittills. Demonstranterna kräver en ny folkomröstning om Brexit..

DI - 3 timmar sedan

Turkiet utlovar sanningen om Khashoggis död

Efter veckor av förnekanden medger Saudiarabien nu att Jamal Khashoggi dödades på landets konsulat i Istanbul. Samtidigt lovar Turkiet att avslöja hela sanningen om vad som hände med den saudiske journalisten..

DI - 4 timmar sedan

Lundbergs storsatsar på uppstickarstaden

Kontorshyrorna i Stockholm har skenat de senaste åren. Men utvecklingen med stigande kontorshyror är inte koncentrerad till huvudstaden, visar statistik från Pangea Property Partners..

DI - 4 timmar sedan

Här saktar hyreshöjningarna in

De senaste två åren har kontorshyrorna i Malmö ökat långsammare än i Sveriges andra stora städer, enligt statistik från Pangea Property Partners. ”Det är en sund utveckling i Malmö”, säger Ulrika Hallengren, vd för Öresundsfokuserade fastighetsbolaget Wihlborgs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.