Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 October, 14:54

Expressen - 15 apr 17 kl. 10:03

JUST NU: Bilister varnas – mycket vatten på vägarnaFlera olyckor har inträffat i och kring Malmöområdet.Orsaken misstänks vara vatten på vägarna.Nu varnar Räddningstjänsten syd för vattenplaning på yttre ringvägen i Malmö samt på E6 mot Landskrona. Räddningsledaren uppmanar bilister att köra försiktigt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Malmöområdet, Räddningstjänsten, Malmö, E6, Landskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Bilister, varnasmycket , vatten, vägarna
YLE - 17 okt 13 kl. 07:46

Bilister varnas för snöfall

Meteorologiska institutet varnar för dåligt väglag i stora delar av landet i dag. Det kommer att komma snö eller snöblandat regn i landskapen Satakunta, Birkaland, Mellersta Finland, Södra Österbotten, Österbotten, Mellersta Österbotten och Norra Österbotten. I natt blir väglaget dåligt i Södra Savolax, Norra Savolax, Norra Karelen och Kajanaland på grund av snö eller snöblandat regn.

YLE - 06 dec 13 kl. 14:04

Det fryser till - bilister varnas för mycket dåligt väglag

Väglaget försämras i södra Finland och kan ställvis vara mycket dåligt, varnar Meteorologiska institutet. Efter snö och slask väntas temperaturen sjunka till kvällen. Stormen som dragit över norra Europa sedan igår kväll väntas inte nå Finland, men på Åland varnas det för storm.

Kristianstadsbladet - 11 jan 14 kl. 07:56

Bilister varnas för vintervägarna


Det är risk för halka i hela mellersta Sverige under dagen. På många håll är det den första snön efter en lång tids mildväder, och både SMHI och Trafikverket uppmanar till försiktighet. - Det är många bilister som inte är vana vid halt väglag ännu, och i dag ska man vara beredd på att det kan bli halt, säger Roger Falk, Trafikverkets presskommunikatör.

BT - 11 jan 14 kl. 07:57

Bilister varnas för vintervägarna

Det är risk för halka i hela mellersta Sverige under dagen. På många håll är det den första snön efter en lång tids mildväder, och både SMHI och Trafikverket uppmanar till försiktighet. - Det är många bilister som inte är vana vid halt väglag ännu, och i dag ska man vara beredd på att det kan bli halt, säger Roger Falk, Trafikverkets presskommunikatör.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 14 kl. 07:58

Bilister varnas för vintervägarna

Det är risk för halka i hela mellersta Sverige under dagen. På många håll är det den första snön efter en lång tids mildväder, och både SMHI och Trafikverket uppmanar till försiktighet. — Det är många bilister som inte är vana vid halt väglag ännu, och i dag ska man vara beredd på att det kan bli halt, säger Roger Falk, Trafikverkets presskommunikatör..

Barometern - 02 nov 13 kl. 18:37

Just nu ? inget vatten i kranen i Lindsdal

Flera läsare har den senaste halvtimmen ringt in till Barometern och berättat om att det inte finns något vatten i Lindsdal. Även Läckeby och möjligtvis flera orter kan vara drabbade. – Allt vatten har tagit slut i Lindsdal.

SN - 06 maj 14 kl. 08:32

Just nu: Inget vatten

Både Vrena och Stigtomta är utan vatten just nu på grund av en vattenläcka..

NSD - 31 jan 16 kl. 14:41

Just nu: Brunt vatten på Skurholmen

Många hushåll på Skurholmen, Burströmska gärdan och Kronan har drabbats av missfärgat vatten under söndagen..

SN - 19 maj 16 kl. 15:20

Just nu: Brunt vatten i Nyköpings kranar

En vattenläcka orsakar brunt vatten i kranarna i Nyköping..

BT - 17 jan 18 kl. 10:50

Just nu: Inget vatten på grund av läcka i Borås

Övre Brämhult har drabbats av en akut vattenläcka som lämnat hushållen utan vatten. Lagningen av läckan väntas bli klar under dagen, det är dock oklart vilken tid..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Bolaget ville skryta lite – skälldes ut av kunderna

Telecombolaget IP-Only ville skryta om sin jämställda ledningsgrupp på Facebook.Det slog inte väl ut.Ilskna kunder passade på att skälla ut företaget inför öppen ridå.

Expressen - 30 minuter sedan

E6 öppnar två dagar tidigare än väntat

E6 öppnar två dagar tidigare än planerat.Redan på torsdag är vägen körbar igen, skriver Sydsvenskan.– Vi har haft sådan himla tur med vädret, säger Trafikverkets projektledare Jens Eisenschmidt till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

M ger S grönt ljus för sänkt pensionärsskatt

Moderaterna vill att sänkt skatt för pensionärer ska vara med i en övergångsbudget.Frågan brådskar och svenska pensionärer riskerar högre skatt än politikerna lovat om regeringen inte kommer överens med oppositionen.Samtidigt utesluter inte Kristdemokraterna att det blir en M/KD-budget.

Expressen - 1 timme sedan

Victorias längtan efter barnen när hon hörde skräckhistorierna

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tog del av fruktansvärda berättelser från flyktingar och blev serverade fantastiska maträtter under resan till Jordanien och Libanon. Samtidigt sökte sig Victorias tankar hem, till barnen prins Oscar och prinsessan Estelle. – Åh, jag längtar alltid massor efter dem, säger hon till Svensk Dam.

Expressen - 2 timmar sedan

Kiran hittade sin okända tvillingbror – efter 30 år

Kiran Gustafsson, 33 år, åkte till Indien för att söka efter sin biologiska mamma – men fick i stället reda på att hon har en tvillingbror.För första gången är syskonen nu återförenade.– Länge har jag trott att det varit något fel på mig.

Expressen - 2 timmar sedan

Svenske Kim släpps ur skräckfängelset i Thailand

Kim Eriksson kommer att släppas ur thailändskt fängelse inom kort.Enligt släktingarna har myndigheterna beslutat att han kan överföras till Sverige för att avtjäna resten av straffet här.– Han får komma hem, papperen har lämnats in på den svenska ambassaden i Bangkok, så allt ska vara klart, säger mamman Åsa Eriksson till Sundsvalls Tidning..

Expressen - 2 timmar sedan

Sahlgrenska skär ner – 250 tjänster bort

Sahlgrenska universitetssjukhuset tampas med budgetproblem. Hittills i år har 80 tjänster dragits in och ytterligare 250 måste bort, skriver Göteborgs-Posten.Det rör sig inte om varsel, men en del tjänster och vikariat ska inte återbesättas, bland annat läkartjänster..

Expressen - 2 timmar sedan

Man släppt efter 17 månader i häkte

En man i 50-årsåldern som varit häktad i 17 månader för grov ekonomisk brottslighet har släppts, enligt ett beslut av hovrätten för västra Sverige..

Expressen - 2 timmar sedan

De bor på Sveriges bästa äldreboende

De har gemensamma bingoaftnar och bakar sitt eget eftermiddagsfika.När de äldre själva får välja hamnar Torsgården i Alvesta i topp över landets bästa äldreboenden.– Det är helt underbart här, jag har aldrig ångrat att jag flyttat hit, säger Magnhild Nyh, 98..

Expressen - 3 timmar sedan

Rekordlång tid för att sälja villor i Stockholm

Villamarknaden i Stockholm blir allt trögare.Allt fler annonser på bostadssajten Hemnet återpubliceras och det tar nu rekordlåg tid att sälja en villa i Stockholms län.Det visar statistik från Hemnet som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.