Expressen > Nyheter

Monday, 20 August, 20:22

Expressen - 15 apr 17 kl. 10:03

JUST NU: Bilister varnas – mycket vatten på vägarnaFlera olyckor har inträffat i och kring Malmöområdet.Orsaken misstänks vara vatten på vägarna.Nu varnar Räddningstjänsten syd för vattenplaning på yttre ringvägen i Malmö samt på E6 mot Landskrona. Räddningsledaren uppmanar bilister att köra försiktigt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Malmöområdet, Räddningstjänsten, Malmö, E6, Landskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Bilister, varnasmycket , vatten, vägarna
YLE - 17 okt 13 kl. 07:46

Bilister varnas för snöfall

Meteorologiska institutet varnar för dåligt väglag i stora delar av landet i dag. Det kommer att komma snö eller snöblandat regn i landskapen Satakunta, Birkaland, Mellersta Finland, Södra Österbotten, Österbotten, Mellersta Österbotten och Norra Österbotten. I natt blir väglaget dåligt i Södra Savolax, Norra Savolax, Norra Karelen och Kajanaland på grund av snö eller snöblandat regn.

YLE - 06 dec 13 kl. 14:04

Det fryser till - bilister varnas för mycket dåligt väglag

Väglaget försämras i södra Finland och kan ställvis vara mycket dåligt, varnar Meteorologiska institutet. Efter snö och slask väntas temperaturen sjunka till kvällen. Stormen som dragit över norra Europa sedan igår kväll väntas inte nå Finland, men på Åland varnas det för storm.

Kristianstadsbladet - 11 jan 14 kl. 07:56

Bilister varnas för vintervägarna


Det är risk för halka i hela mellersta Sverige under dagen. På många håll är det den första snön efter en lång tids mildväder, och både SMHI och Trafikverket uppmanar till försiktighet. - Det är många bilister som inte är vana vid halt väglag ännu, och i dag ska man vara beredd på att det kan bli halt, säger Roger Falk, Trafikverkets presskommunikatör.

BT - 11 jan 14 kl. 07:57

Bilister varnas för vintervägarna

Det är risk för halka i hela mellersta Sverige under dagen. På många håll är det den första snön efter en lång tids mildväder, och både SMHI och Trafikverket uppmanar till försiktighet. - Det är många bilister som inte är vana vid halt väglag ännu, och i dag ska man vara beredd på att det kan bli halt, säger Roger Falk, Trafikverkets presskommunikatör.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 14 kl. 07:58

Bilister varnas för vintervägarna

Det är risk för halka i hela mellersta Sverige under dagen. På många håll är det den första snön efter en lång tids mildväder, och både SMHI och Trafikverket uppmanar till försiktighet. — Det är många bilister som inte är vana vid halt väglag ännu, och i dag ska man vara beredd på att det kan bli halt, säger Roger Falk, Trafikverkets presskommunikatör..

Barometern - 02 nov 13 kl. 18:37

Just nu ? inget vatten i kranen i Lindsdal

Flera läsare har den senaste halvtimmen ringt in till Barometern och berättat om att det inte finns något vatten i Lindsdal. Även Läckeby och möjligtvis flera orter kan vara drabbade. – Allt vatten har tagit slut i Lindsdal.

SN - 06 maj 14 kl. 08:32

Just nu: Inget vatten

Både Vrena och Stigtomta är utan vatten just nu på grund av en vattenläcka..

NSD - 31 jan 16 kl. 14:41

Just nu: Brunt vatten på Skurholmen

Många hushåll på Skurholmen, Burströmska gärdan och Kronan har drabbats av missfärgat vatten under söndagen..

SN - 19 maj 16 kl. 15:20

Just nu: Brunt vatten i Nyköpings kranar

En vattenläcka orsakar brunt vatten i kranarna i Nyköping..

BT - 17 jan 18 kl. 10:50

Just nu: Inget vatten på grund av läcka i Borås

Övre Brämhult har drabbats av en akut vattenläcka som lämnat hushållen utan vatten. Lagningen av läckan väntas bli klar under dagen, det är dock oklart vilken tid..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Runar Sögaard möter Åkesson – för väckelsemöte i gympasal

En valrörelse innehåller många udda händelser.På måndagskvällen inträffar kanske en av de märkligaste – i en gympasal i Uppsala.Här ska Runar Sögaard nämligen hålla väckelsemöte med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson..

Expressen - 1 timme sedan

Olycka på motorväg – stängs av

En olycka har inträffat på E4 strax norr om Gränna.Det är en lastbil med släp och en personbil som är inblandade.Räddningstjänst är framme, tre ambulanser likaså..

Expressen - 1 timme sedan

15-åringen försvann för 39 år sedan – nu är gåtan löst

År 1979 försvann Andrew Greer, 15, i Michigan i USA.Men en pensionerad polis i en annan delstat vägrade ge upp hoppet – om att lösa ett helt annat fall.I tisdags, 39 år efter försvinnandet, kunde han avslöja vad som hänt med pojken, rapporterar Huffington Post..

Expressen - 1 timme sedan

Polisen Carinas larm – om ungdomarnas livsfarliga lek

Ett larm till polisen: Någon sågs hoppa från Götaälvbron.Bredvid stod några och filmade alltihop.Enorma resurser från polis, ambulans och räddningstjänst ryckte ut för att rädda liv – men man hittade inget trots flera timmars sökande.

Expressen - 2 timmar sedan

Man skjuten i båda benen

En 18-årig man har skjutits i båda benen i stadsdelen Gottsunda i Uppsala.Polisen har inlett en särskild händelse..

Expressen - 2 timmar sedan

En person påkörd - förd i ambulans till sjukhus

En person fördes i ambulans till sjukhus efter att ha blivit påkörd av ett fordon i korsningen Bergaliden- Magnus Erikssons gata i Helsingborg vid 17.30-tiden på måndagen..

Expressen - 2 timmar sedan

Camilla Thulins angrepp mot Fridolin – efter modellvalet

Modeskaparen Camilla Thulin använder Göteborgspostens politiska redaktör Alice Teodorescu som modell för sina kläder.Camilla Thulin menar att valet inte har politiska motiv:– Jag riktar inte in mig på ett håll. Det är åt alla håll.

Expressen - 2 timmar sedan

Imamens jämförelse – skaka hand är som att äta griskött

Vill du bli dansk medborgare?Då kräver de Konservative och Dansk Folkeparti att du måste skaka hand med någon från motsatt kön.– Bara gör det på ett eller annat sätt, men kom ihåg att hålla religionen i ditt hjärta och din hjärna, säger Ousamma El-Saadi, imam på Grimhøj-moskén, till Ekstrabladet..

Expressen - 2 timmar sedan

Makabra fyndet: död utter tejpad med sprängämne

En friluftsutövare gjorde ett makabert fynd i norska Harstad.I en bäck låg en död uttern med en snusdosa innehållande sprängmedel fasttejpad på magen, rapporterar NRK.– Jag förstår inte hur någon kan tycka att det här är något roligt, jag saknar ord, säger Rita Øien på djurskyddet i Harstad till Expressen..

Expressen - 3 timmar sedan

Fi varnar för ryssvärmen – inte ryssen

”Den enda ryssen vi ska rusta för är ryssvärmen.”Feministiskt initiativ med partiledarna Gita Navabi och Gudrun Schyman har formulerat en ny valslogan som baseras på partiets budgetförslag.– Dagens försvar kan inte möta vår tids stora hot som är klimathotet, säger Navabi..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.