Expressen > Nyheter

Monday, 21 January, 15:47

Expressen - 15 apr 17 kl. 10:03

JUST NU: Bilister varnas – mycket vatten på vägarnaFlera olyckor har inträffat i och kring Malmöområdet.Orsaken misstänks vara vatten på vägarna.Nu varnar Räddningstjänsten syd för vattenplaning på yttre ringvägen i Malmö samt på E6 mot Landskrona. Räddningsledaren uppmanar bilister att köra försiktigt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
JUST NU, Malmöområdet, Räddningstjänsten, Malmö, E6, Landskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Bilister, varnasmycket , vatten, vägarna
YLE - 17 okt 13 kl. 07:46

Bilister varnas för snöfall

Meteorologiska institutet varnar för dåligt väglag i stora delar av landet i dag. Det kommer att komma snö eller snöblandat regn i landskapen Satakunta, Birkaland, Mellersta Finland, Södra Österbotten, Österbotten, Mellersta Österbotten och Norra Österbotten. I natt blir väglaget dåligt i Södra Savolax, Norra Savolax, Norra Karelen och Kajanaland på grund av snö eller snöblandat regn.

YLE - 06 dec 13 kl. 14:04

Det fryser till - bilister varnas för mycket dåligt väglag

Väglaget försämras i södra Finland och kan ställvis vara mycket dåligt, varnar Meteorologiska institutet. Efter snö och slask väntas temperaturen sjunka till kvällen. Stormen som dragit över norra Europa sedan igår kväll väntas inte nå Finland, men på Åland varnas det för storm.

Kristianstadsbladet - 11 jan 14 kl. 07:56

Bilister varnas för vintervägarna


Det är risk för halka i hela mellersta Sverige under dagen. På många håll är det den första snön efter en lång tids mildväder, och både SMHI och Trafikverket uppmanar till försiktighet. - Det är många bilister som inte är vana vid halt väglag ännu, och i dag ska man vara beredd på att det kan bli halt, säger Roger Falk, Trafikverkets presskommunikatör.

BT - 11 jan 14 kl. 07:57

Bilister varnas för vintervägarna

Det är risk för halka i hela mellersta Sverige under dagen. På många håll är det den första snön efter en lång tids mildväder, och både SMHI och Trafikverket uppmanar till försiktighet. - Det är många bilister som inte är vana vid halt väglag ännu, och i dag ska man vara beredd på att det kan bli halt, säger Roger Falk, Trafikverkets presskommunikatör.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 14 kl. 07:58

Bilister varnas för vintervägarna

Det är risk för halka i hela mellersta Sverige under dagen. På många håll är det den första snön efter en lång tids mildväder, och både SMHI och Trafikverket uppmanar till försiktighet. — Det är många bilister som inte är vana vid halt väglag ännu, och i dag ska man vara beredd på att det kan bli halt, säger Roger Falk, Trafikverkets presskommunikatör..

Expressen - 01 jan 19 kl. 16:12

Bilister varnas för att köra på Öresundsbron

De kraftiga vindarna i Sydsverige ställer under nyårsdagen till problem. Vindkänsliga fordon varnas för att köra på Öresundsbron.Polisen får larm om lösa föremål som slitits loss i bland annat Malmö och utanför Helsingborg..

Barometern - 02 nov 13 kl. 18:37

Just nu ? inget vatten i kranen i Lindsdal

Flera läsare har den senaste halvtimmen ringt in till Barometern och berättat om att det inte finns något vatten i Lindsdal. Även Läckeby och möjligtvis flera orter kan vara drabbade. – Allt vatten har tagit slut i Lindsdal.

SN - 06 maj 14 kl. 08:32

Just nu: Inget vatten

Både Vrena och Stigtomta är utan vatten just nu på grund av en vattenläcka..

NSD - 31 jan 16 kl. 14:41

Just nu: Brunt vatten på Skurholmen

Många hushåll på Skurholmen, Burströmska gärdan och Kronan har drabbats av missfärgat vatten under söndagen..

SN - 19 maj 16 kl. 15:20

Just nu: Brunt vatten i Nyköpings kranar

En vattenläcka orsakar brunt vatten i kranarna i Nyköping..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Bildts hyllning – till nya EU-ministern

Toppdiplomat, delansvarig för den kritiserade tsunamihanteringen och mångårig rådgivare åt Olof Palme.Den nya EU-ministern Hans Dahlgren har en lång politisk bakgrund – och hyllas nu av den tidigare statsministern Carl Bildt.– Kompetent och erfaren, ingen tvekan om det, säger Bildt om Dahlgren i en video på Twitter..

Expressen - 15 minuter sedan

Flera ombud kan säga upp avtal med Postnord

Paketkaos och utrymmesbrist får postombuden att gå på knä.Flera Ica-butiker väljer att inte förnya sina avtal med Postnord och fler mindre utlämningsställen kan välja samma väg.– Vi tycker det är jättetråkigt och hade gärna sett att de fanns med i nästa avtalsperiod också, säger Anette Ryhagen, chef för Postnords ombudsnät i Sverige..

Expressen - 1 timme sedan

Sveriges 50 mäktigaste vd:ar – så mycket tjänar toppcheferna

De är Sveriges 50 största bolag.46 av dem leds av en manlig vd – enbart fyra har en kvinna i absoluta toppen.– Tyngsta posten är fortfarande reserverad för män, säger Amanda Lundeteg på Allbright.

Expressen - 1 timme sedan

Ta med dig din egen frukost ombord på SAS

Det fritt fram att ta med sig sin egen frukost ombord på SAS.Nej, det handlar inte om en ny service utan indragen sådan.Från och med tisdag  nästa vecka går det inte länge att köpa frukosten ombord på planen.

Expressen - 1 timme sedan

Lista: Här är alla nya ministrar

Stefan Löfven har presenterat sin nya regering – här är alla ministrar:.

Expressen - 1 timme sedan

Efter MP-strid om bolån – Bolund tar Erikssons plats

Per Bolund (MP) var drivande i frågan kring skärpta amorteringskrav på bostadslån.Men partikollegan och dåvarande bostadsministern Peter Eriksson (MP) tvekade.I nya regeringen lyfter statsminister Stefan Löfven bort Peter Eriksson från posten – och ger jobbet till Per Bolund..

Expressen - 2 timmar sedan

Rikke straffades för att hon delade bild på blottaren – frias

Rikke Andersens tioåriga dotter utsattes för en blottare.Hon lyckades få tag i övervakningsbilder, la ut en efterlysning – och fick högre straff än blottaren.Nu frias hon..

Expressen - 2 timmar sedan

Madestam: ”Flera ministrar är okända”

Stefan Löfven har utsett sex nya ministrar.Expressen TV:s politikexpert, statsvetaren Jenny Madestam, ger sin syn på utnämningarna och Löfvens nya regering..

Expressen - 2 timmar sedan

Nya ministern attackerades direkt efter presentationen

Å ena sidan hyllad politiker på hemmaplan i Härnösand. Å andra sidan attackerad bara timmar efter att hon tillträtt som ny kulturminister. "Jag ser fram emot en hippie som kulturminister.

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU Allvarlig bilolycka – två personer fastklämda i bil

Det är inte mindre än tre trafikolyckor just nu på riksväg 55 i höjd med Katrineholm.Allvarligast är det för de två personer som sitter fastklämda efter en olycka mellan en personbil och en lastbil. Orsakan är att vägen är väldigt hal, uppger polisen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.