DI > Ekonomi

Tuesday, 21 November, 07:24

DI - 12 apr 17 kl. 10:07

Richard Bråse: Ett besynnerligt val av IndustrivärdenIndustrivärdens vd Helena Stjernholm rekryterar Karl Åberg till ny investeringschef. Det är ett besynnerligt beslut..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bråse, Industrivärden, Helena Stjernholm, Karl Åberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Richard, BråseEtt , besynnerligt, valav , Industrivärden
YLE - 06 jan 16 kl. 08:41

Richard Sundberg: Vi kör med Källmans anfall och Kekkis försvar

Försvaret har stått i fokus och nu är vi aggressivare än tidigare under Mikael Källmans regi. Under lägret i Kisakallio skall landslaget också hinna gå igenom nya anfallssystem. Handbollslandslaget har begränsat med lägerdygn och träningsmöjligheter vilket innebär att chefstränaren Kekki tvingas ta ett steg i taget och göra val.

Sydsvenskan - 26 jan 15 kl. 16:23

Richard Jomshof blir nytt SD-ansikte utåt

De fyra som styrt Sverigedemokraterna i tio år blev en trio.SD:s partistyrelse sparkade på måndagen partisekreteraren Björn Söder – och ersatte honom med Richard Jomshof.Han anses bättre lämpad att företräda partiet utåt och avlasta vikarierande partiledaren Mattias Karlsson – så att inte han också går in i väggen som den sjukskrivna Jimmie Åkesson.

Helsingborgs Dagblad - 26 jan 15 kl. 16:23

Richard Jomshof blir nytt SD-ansikte utåt

De fyra som styrt Sverigedemokraterna i tio år blev en trio.SD:s partistyrelse sparkade på måndagen partisekreteraren Björn Söder – och ersatte honom med Richard Jomshof.Han anses bättre lämpad att företräda partiet utåt och avlasta vikarierande partiledaren Mattias Karlsson – så att inte han också går in i väggen som den sjukskrivna Jimmie Åkesson.

YLE - 09 jun 15 kl. 09:06

Landslagsbacken återvänder – Richard Sundberg till HC West

Bronsmedaljören HC West förstärker sina led inför handbollsligasäsongen 2015-16. Klubben meddelar att backen Richard Sundberg återvänder till de inhemska arenorna. Tjugotreårige Sundberg har spenderat den senaste säsongen i Tyskland och TV Bittenfeld, som avslutade säsongen 2014-15 med avancemang till Bundesliga.

Expressen - 31 aug 15 kl. 16:22

Richard Herrey stämmer Aftonbladet

Richard Herrey stämmer Aftonbladet. Efter att tidningens kulturjournalist Martin Aagård skrivit om Herrey som "rasist" på Twitter kräver artisten nu 30 000 kronor för förtal. – Jag har inget annat val, när någon påstår något om mig som är så långt från sanningen som jag kan tänka mig, säger Richard Herrey..

SR - 09 jan 14 kl. 16:34

Henriksson om Hareide: ”Bra, men ospännande val”

Att Åge Hareide tar över som ny huvudtränare i Malmö FF beskriver Radiosportens expert Richard Henriksson som ett "ospännande, men bra val". – Det kommer inte ske någon revolution med Hareide, säger Henriksson..

Kristianstadsbladet - 05 sep 13 kl. 11:44

Många val på IOK-sessionen


Värdstad för sommar-OS 2020. Ny ordförande. Hårdare regler för personer runt idrottare.

Trelleborgs Allehanda - 05 sep 13 kl. 11:44

Många val på IOK-sessionen


Värdstad för sommar-OS 2020. Ny ordförande. Hårdare regler för personer runt idrottare.

SR - 06 nov 15 kl. 11:46

Henriksson: Rätt val att ta ut Kujovic

Idag presenterade Erik Hamrén den landslagstrupp som ska möta Danmark i de kommande ödesmatcherna i play off-spelet till EM i Frankrike nästa år. Den allsvenska skytteligavinnaren Emir Kujovic är med och fick rubrikerna efteråt.– En ”ohamrénsk” uttagning men helt rätt, säger Radiosportens fotbollsexpert Richard Henriksson..

Sydsvenskan - 02 maj 11 kl. 00:03

För att du känner

Vårens explosioner av ljus och grönska äger rum runt om i Europa. Slavenka Drakuli? och Richard Swartz - verksamma som författare och journalister - har fyra gemensamma hem i detta geografiskt och historiskt definierade område.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Flygpriserna till VM-städerna ökar

Sugen på att se Sverige på plats i fotbolls-VM? Då är det snart hög tid att boka flygbiljetter. Priser till de aktuella VM-städerna i Ryssland har eskalerat den senaste veckan, skriver The Moskow Times..

DI - 10 minuter sedan

USA lyfter Asien

De asiatiska börserna följer USA i spåren av stigande kurser.  Hongkong är upp 1,4 procent vid 6-tiden svensk tid och Tokyos Nikkei-index är upp 1 procent efter att en svag yen lyft exportföretagen i landet. Shanghai-börsen är upp 0,5 procent.

DI - 30 minuter sedan

Låga löner för backpackers i Australien

Utländska studenter och kringresande ryggsäcksturister i Australien arbetar ofta för mycket låga löner, enligt en studie..

DI - 30 minuter sedan

Citi: Oljepriset ska ned

LONDON. Utan geopolitiska kriser kommer oljan inte att bli mycket dyrare än nu. Och om två år är priset tillbaka under 50 dollar fatet.

DI - 30 minuter sedan

Trump: Nordkorea sponsrar terrorism

USA:s president Donald Trump uppgav på måndagen att han ska lista Nordkorea som en statlig sponsor av terrorism, vilket skulle innebära ytterligare sanktioner och förstärka landets status som en internationell paria. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 45 minuter sedan

Qliro dumpar dotterbolag

Qliro Group har ingått avtal om att sälja dotterbolaget Health and Sports Nutrition Group, HSNG, till Orkla. HSNG värderas i försäljningen till 360 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

90.000 haitier kan behöva lämna USA 2019

Efter juli 2019 kommer amerikanska myndigheter att ta bort den särskilda status som gällt för nära 60.000 haitier och som gjort att gruppen kunnat stanna i USA.  .

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Dollarn stärks

USA-räntorna har varit stabila efter svensk stängning på måndagen samtidigt som dollarn har fortsatt att stärkas något mot både yen och euro..

DI - 1 timme sedan

Samhällsviktiga IT-system saknar skydd

Viktiga it-system som styr bland annat avlopp och brandlarm är ofta oskyddade. Över 1.000 sådana system saknar till exempel lösenordsskydd..

DI - 1 timme sedan

M i Göteborg vill förbjuda tiggeri

Moderaterna i Göteborg vill ha ett tiggeriförbud i stadens centrala delar, skriver Göteborgs-Posten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.