Expressen > Nyheter

Saturday, 23 June, 08:40

Expressen - 11 apr 17 kl. 10:35

Regeringen: 10 000 nya poliser till 2024Nu blir det fler poliser – 10 000 fler till år 2024. Samt två nya lärosäten för polisutbildningen - ett i södra Sverige och ett i västra. Det meddelade regeringen under en presskonferens från S-kongressen i Göteborg. – Vår poliskår förtjänar verkligen den här kärleken och respekten, säger Magdalena Andersson, S, om hyllningarna av svensk polis efter terrordådet i Stockholm..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Göteborg, Magdalena Andersson, Stockholm

Dela artikeln

1345 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen10 , 000nya , polisertill , 2024
GöteborgsPosten - 24 mar 17 kl. 10:02

Moderaterna vill ha 25 000 poliser

Moderaterna föreslår att Sverige ska ha minst 25 000 poliser senast år 2025, avslöjar partisekreteraren Tomas Tobé när han inleder Moderaternas Sverigemöte i Karlstad. Satsningen beräknas kosta fem miljarder kronor fullt utbyggd 2025. I dag finns det cirka 20 000 poliser..

Nyheter 24 - 30 maj 12 kl. 16:39

22 000 poliser ska bevaka Ukraina under EM


Ukrainas polismyndighet storsatsar inför mästerskapet - en mindre polisarmé ska hålla ordning på EM-städernas gator. KIEV. Inte mindre än 22 000 poliser kommer vara i tjänst i de fyra EM-städerna Kiev, Donetsk, Kharkiv och Lviv under mästerskapets gång.

Länstidningen i Jämtland - 02 feb 17 kl. 18:55

20 000 poliser får nytt löneavtal

Polismyndigheten och fackförbundet Polisförbundet har enats om ett nytt löneavtal som omfattar de flesta yrkesverksamma poliser i Sverige – drygt 20 000 poliser..

DalaDemokraten - 02 feb 17 kl. 18:55

20 000 poliser får nytt löneavtal

Polismyndigheten och fackförbundet Polisförbundet har enats om ett nytt löneavtal som omfattar de flesta yrkesverksamma poliser i Sverige – drygt 20 000 poliser..

ÖstersundsPosten - 02 feb 17 kl. 18:55

20 000 poliser får nytt löneavtal

Polismyndigheten och fackförbundet Polisförbundet har enats om ett nytt löneavtal som omfattar de flesta yrkesverksamma poliser i Sverige – drygt 20 000 poliser..

Norrtelje Tidning - 02 feb 17 kl. 18:55

20 000 poliser får nytt löneavtal

Polismyndigheten och fackförbundet Polisförbundet har enats om ett nytt löneavtal som omfattar de flesta yrkesverksamma poliser i Sverige – drygt 20 000 poliser..

Kristianstadsbladet - 24 sep 12 kl. 08:42

5 000 poliser till fabriksbråk


Taiwanesiska Foxconn tvingades på måndagen stänga en av sina fabriker i norra Kina sedan ett privat bråk eskalerat till en konflikt som omfattade 2 000 arbetare. Enligt nyhetsbyrån Nya Kina skickades 5 000 poliser till platsen.Ett 40-tal personer uppges ha fått föras till sjukhus efter bråket, som bröt ut i en sovsal tillhörande den Taipei-baserade elektroniktillverkaren.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

5 000 poliser till fabriksbråk

Taiwanesiska Foxconn tvingades på måndagen stänga en av sina fabriker i norra Kina sedan ett privat bråk eskalerat till en konflikt som omfattade 2 000 arbetare. Enligt nyhetsbyrån Nya Kina skickades 5 000 poliser till platsen. Ett 40-tal personer uppges ha fått föras till sjukhus efter bråket, som bröt ut i en sovsal tillhörande den Taipei-baserade elektroniktillverkaren.

Helsingborgs Dagblad - 24 sep 12 kl. 08:45

5 000 poliser till fabriksbråk

Taiwanesiska Foxconn tvingades på måndagen stänga en av sina fabriker i norra Kina sedan ett privat bråk eskalerat till en konflikt som omfattade 2 000 arbetare. Enligt nyhetsbyrån Nya Kina skickades 5 000 poliser till platsen. Ett 40-tal personer uppges ha fått föras till sjukhus efter bråket, som bröt ut i en sovsal tillhörande den Taipei-baserade elektroniktillverkaren..

Nyhetskanalen - 09 aug 11 kl. 09:32

13 000 poliser inkopplade

Det närmaste dygnet kommer 13 000 poliser att vara i tjänst i London, skriver Londonpolisen på mikrobloggen Twitter.


.

Expressen - 08 jun 12 kl. 09:00

Sektmedlem jagas av 5 000 poliser i Tokyo

En tidigare medlem i en japansk domedagssekt, Katsuya Takahashi, 54, jagas av 5 000 poliser, skriver AP. Han misstänks för inblandning i nervgasattacken i Tokyos tunnelbana 1995, som kostade 13 människor livet och skadade över 6000 personer..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Jordskalv i Skara

Ett jordskalv har ägt rum i trakterna kring Skara och Skövde, enligt en mängd tips.Även räddningstjänsten Östra Skaraborg märkte av skalvet.– Det skakade till här, vi förstod inte vad det var först men hela byggnaden skakade, säger Göran Sandström vid räddningstjänsten som är baserad i Skövde..

Expressen - 1 timme sedan

Skottskadad man flögs till sjukhus

En skottskadad man påträffades i Märsta på midsommardagens morgon.Mannen flögs med ambulanshelikopter till sjukhus.Skadeläget är oklart, uppger polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Vittnen till mordet på 24-åringen: Mördarna visade sina ansikten

Efter att ha mördat 24-åringen, på Lindängen i torsdags kväll, tog gärningsmännen av sig rånarluvor och visade sina ansikten, säger vittnen till Kvällsposten.En markering, tror personer i den undre världen.Det fjärde Malmömordet på mindre än en vecka väcker ytterligare oro när kriminella agerar domare och bödlar.

Expressen - 1 timme sedan

Miljardären torkar ut kommunens badplats

För tredje sommaren i rad sinar vattnet på kommunens populära badplats vid Stamsjön. I år är vattennivån rekordlåg, så låg att barnen inte längre får dyka från badtornets övre delar av säkerhetsskäl.Rasande barnfamiljer och boende runt sjön anklagar nu miljardären och godsägaren Agneta Wallenstam för att låta vattnet rinna ur sjön – i ett försök att sätta press på Lerums kommun i en utdragen konflikt..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna anmälde våldtäkt inne på nattklubb

En man sitter anhållen misstänkt för våldtäkt inne på en nattklubb under midsommarnatten.– Kvinnan kunde peka ut en misstänkt som greps och anhölls, säger Jens auf der Heide, regionvakthavande vid polisen i Bergslagen..

Expressen - 2 timmar sedan

Kaj Linna har gift sig med sin kärlek Petra

Petra Wüllrich väntade på Kaj Linna i åtta år på andra sidan fängelsemurarna.Nu har de gift sig på ön El Hierro utanför Afrika.– Det känns otroligt, fantastiskt, säger Linna till Aftonbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

En person saknas efter brand i sommarstuga

Polisen utreder två misstänkta mordbränder och en våldtäkt efter en stökig midsommarnatt i Bergslagen.I den ena branden saknas ännu en person.– Räddningstjänsten är kvar, men kommer inte att kunna ta sig in den nerbrunna i sommarstugan på ett tag, säger Jens auf der Heide, regionvakthavande vid polisen i Bergslagen..

Expressen - 6 timmar sedan

Misstänkt mordförsök efter brand i Norrköping

En bunden man hittades i en brinnande industrifastighet under natten till midsommardagen.Enligt larmet om branden hördes skrik inifrån byggnaden, enligt polisen.Mannen kunde räddas och föras till sjukhus – polisen utreder händelsen som mordförsök..

Expressen - 6 timmar sedan

En till sjukhus vid brand i Norrköping

En person har förts till sjukhus, med oklara skador, från en brand i ett industriområde i Norrköping..

Expressen - 7 timmar sedan

Pappan: Flickan togs inte från sin mamma

Bilden på flickan som gråter vid gränskontrollen har blivit en symbol för Donald Trumps kritiserade migrationspolitik.Men nu får bilden kritik för att vara missvisande.Flickans pappa säger att hon inte är ett av de barn som togs från sina föräldrar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.