Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 19 January, 01:28

Kristianstadsbladet - 08 apr 17 kl. 13:30

”När vi såg insatsstyrkan på perrongen, då blev folk rädda”Kommunalrådet Heléne Fritzon (S) befann sig på Centralstationen i Stockholm på väg till S-kongressen i Göteborg när det misstänkta terrordådet inträffade..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Heléne Fritzon, Centralstationen, Stockholm, Göteborg

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När vi såg, insatsstyrkan, perrongen, blev , folk rädda
GöteborgsPosten - 07 apr 17 kl. 16:59

Insatsstyrkan mötte Ygeman i Göteborg

Inrikesminister Anders Ygeman (S), anlände till Göteborgs centralstation strax innan halv fem på fredagseftermiddagen. Polisavspärrningar och insatsstyrkan väntade på perrongen. Båpde han och statsministern återvänder omedlebart till Stockholm..

BT - 26 apr 12 kl. 17:24

Polisen vill utöka insatsstyrkan

Svensk polis vill utöka den nationella insatsstyrkan kraftigt. Efter dåden i Oslo och på Utöya vill polisen kunna ingripa på flera platser samtidigt. Men kritiker menar att styrkan är ett dyrt prestigeprojekt.

Nyheter 24 - 16 sep 11 kl. 16:28

Tåget rammade perrongen - för att föraren svimmade


X2000-olyckan i Malmö berodde inte på tekniskt fel - det var lokföraren som svimmade. MALMÖ. Föraren svimmade - och tåget rammade perrongen.

Barometern - 20 dec 13 kl. 08:19

Kommunen måste betala perrongen

Om tågen ska stanna i Målilla måste kommunen bekosta perrongen själv. ”Vi är positivt inställda till att ta den kostnaden, men det finns så klart en smärtgräns, säger Michael Leijonhud, näringslivsstrateg. En kostnadsplan och ett förslag på hur perrongen skulle se ut väntas från trafikverket i januari.

BT - 28 jul 11 kl. 01:38

Helikopterbrist sinkar insatsstyrkan

Att få specialpoliser på plats vid ett terrorattentat i Sverige skulle ta minst lika lång tid som det tog för den norska polisen vid massakern på Utöya, skriver Dagens Nyheter.
- Vi har ett enormt behov av bättre transportmöjligheter, säger Jonas Hysing, biträdande chef för Nationella insatsstyrkan.
Vid ett uppdrag i Luleå tvingades insatsstyrkan åka med reguljärflyg.

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 11 kl. 01:39

Helikopterbrist sinkar insatsstyrkan

Att få specialpoliser på plats vid ett terrorattentat i Sverige skulle ta minst lika lång tid som det tog för den norska polisen vid massakern på Utöya, skriver Dagens Nyheter. ? Vi har ett enormt behov av bättre transportmöjligheter, säger Jonas Hysing, biträdande chef för Nationella insatsstyrkan.

SR - 28 jul 11 kl. 11:52

Nationella insatsstyrkan kan komma försent

Polisen i Norge har fått kritik efter terrordåden. Kritikerna menar att det tog för lång tid innan insatsstyrkan var på plats på Utöya. I Sverige finns en oro inom Nationella insatsstyrkan att inte hinna till uppdrag i tid..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Insatsstyrkan jagar skytt i Boden

En beväpnad man som avlossat skott både mot ett hus och mot polisen söks av insatsstyrkan i Boden. Vid 02.10 larmades polisen om att mannen försökte tränga sig in i en villa, där ett äldre par bor, i Svartbjörnsbyn utanför Boden.

Nyheter 24 - 16 jan 12 kl. 12:26

Så skyddas Södertäljevittnet av Nationella insatsstyrkan


Under förra veckan omringade både den Nationella insatsstyrkan och Stockholms piketpolis en adress i Södertälje för att skydda ett vittne. Maffiarättegången i Södertälje är på många sätt avgörande för i vems händer stadens framtid ligger och spaningsledaren Anders Göranzon har sagt att det är direkt nödvändigt att fälla rätt personer för att "Södertälje ska bli en normal stad igen". Ett stort problem för Södertäljepolisen har dock varit att lyckas få folk att våga vittna.

Expressen - 14 jan 17 kl. 18:57

JUST NU: Kvinna vapenhotad av man – insatsstyrkan på väg till platsen

En beväpnad man ska ha vapenhotat en kvinna i Åmålstrakten.Mannen har barrikaderat sig i i en lägenhet – och polisen väntar på insatsstyrkan som kallats till platsen.–  Vi håller lägenheten under uppsikt och inväntar insatsstyrkan och förhandlare som ska försöka få kontakt med mannen, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

GT - 14 jan 17 kl. 18:57

JUST NU: Kvinna vapenhotad – insatsstyrkan är på väg

En beväpnad man ska ha vapenhotat en kvinna i Åmålstrakten.Mannen har barrikaderat sig i i en lägenhet – och polisen väntar på insatsstyrkan som kallats till platsen.–  Vi håller lägenheten under uppsikt och inväntar insatsstyrkan och förhandlare som ska försöka få kontakt med mannen, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 20 timmar sedan

Hon storsatsar i Tollarp - startar inredningsbutik

Jessica Persson satsar stort och uppfyller sina drömmar: ”Jag kan knappt förstå att det är sant”. Den 1 februari öppnar hon present- och inredningsbutik i Tollarp..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Här synas patienterna på molekylnivå

Alla vägar bär till röntgenavdelningen. I alla fall på CSK. 95 procent av patienterna kommer dit, förr eller senare.

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Man åtalas för hot och tvång

En man misstänks för att ha utsatt sin syster och dennas pojkvän för hot. Orsaken ska vara deras relation..

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Dålig lukt: Problemledning ska rensas

C4 Teknik satsar på en egen station för rensning av Nöbbelövsledningen för att minska problemen med svavelväte..

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Vad tycker du om att Sverige fått en ny regering?

På fredagen valdes Stefan Löfven (S) till statsminister. .

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Prov beslagtogs i Hässleholm – misstänks ha köpt fusk av HP-ligan

Mot betalning erbjöd ligan personer att fuska sig till bra resultat på högskoleprovet. När Ekobrottsmyndigheten slog till mot den så kallade HP-hjälpen i Norrköping så gjordes samtidigt tillslag mot andra provorter i landet, så som Hässleholm..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Fornstugan: Länsstyrelsen godkänner renovering

Länsstyrelsen ger klartecken för renovering av K-märkta Fornstugan. Därmed är det klart att Sotnosens ägare kan slå upp portarna för den nya verksamheten i maj. .

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

JO kritiserar arbete och välfärd

En stödperson fick inte följa med en hemlös in till ett möte på arbete och välfärdsförvaltningen av säkerhetsskäl. Nu får förvaltningen kritik från JO för att den inte fattat något skriftligt beslut om detta..

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Behovet av hundrastgårdar ska se över

Fler hundrastgårdar är ett återkommande önskemål från kommuninvånare. Nu ska C4 Teknik se över behovet. .

Kristianstadsbladet - 9 timmar sedan

Personbil och buss i olycka vid rondell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.