Kristianstadsbladet > Lokalt

Wednesday, 21 November, 09:15

Kristianstadsbladet - 08 apr 17 kl. 13:30

”När vi såg insatsstyrkan på perrongen, då blev folk rädda”Kommunalrådet Heléne Fritzon (S) befann sig på Centralstationen i Stockholm på väg till S-kongressen i Göteborg när det misstänkta terrordådet inträffade..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Heléne Fritzon, Centralstationen, Stockholm, Göteborg

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: När vi såg, insatsstyrkan, perrongen, blev , folk rädda
GöteborgsPosten - 07 apr 17 kl. 16:59

Insatsstyrkan mötte Ygeman i Göteborg

Inrikesminister Anders Ygeman (S), anlände till Göteborgs centralstation strax innan halv fem på fredagseftermiddagen. Polisavspärrningar och insatsstyrkan väntade på perrongen. Båpde han och statsministern återvänder omedlebart till Stockholm..

BT - 26 apr 12 kl. 17:24

Polisen vill utöka insatsstyrkan

Svensk polis vill utöka den nationella insatsstyrkan kraftigt. Efter dåden i Oslo och på Utöya vill polisen kunna ingripa på flera platser samtidigt. Men kritiker menar att styrkan är ett dyrt prestigeprojekt.

Nyheter 24 - 16 sep 11 kl. 16:28

Tåget rammade perrongen - för att föraren svimmade


X2000-olyckan i Malmö berodde inte på tekniskt fel - det var lokföraren som svimmade. MALMÖ. Föraren svimmade - och tåget rammade perrongen.

Barometern - 20 dec 13 kl. 08:19

Kommunen måste betala perrongen

Om tågen ska stanna i Målilla måste kommunen bekosta perrongen själv. ”Vi är positivt inställda till att ta den kostnaden, men det finns så klart en smärtgräns, säger Michael Leijonhud, näringslivsstrateg. En kostnadsplan och ett förslag på hur perrongen skulle se ut väntas från trafikverket i januari.

BT - 28 jul 11 kl. 01:38

Helikopterbrist sinkar insatsstyrkan

Att få specialpoliser på plats vid ett terrorattentat i Sverige skulle ta minst lika lång tid som det tog för den norska polisen vid massakern på Utöya, skriver Dagens Nyheter.
- Vi har ett enormt behov av bättre transportmöjligheter, säger Jonas Hysing, biträdande chef för Nationella insatsstyrkan.
Vid ett uppdrag i Luleå tvingades insatsstyrkan åka med reguljärflyg.

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 11 kl. 01:39

Helikopterbrist sinkar insatsstyrkan

Att få specialpoliser på plats vid ett terrorattentat i Sverige skulle ta minst lika lång tid som det tog för den norska polisen vid massakern på Utöya, skriver Dagens Nyheter. ? Vi har ett enormt behov av bättre transportmöjligheter, säger Jonas Hysing, biträdande chef för Nationella insatsstyrkan.

SR - 28 jul 11 kl. 11:52

Nationella insatsstyrkan kan komma försent

Polisen i Norge har fått kritik efter terrordåden. Kritikerna menar att det tog för lång tid innan insatsstyrkan var på plats på Utöya. I Sverige finns en oro inom Nationella insatsstyrkan att inte hinna till uppdrag i tid..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Insatsstyrkan jagar skytt i Boden

En beväpnad man som avlossat skott både mot ett hus och mot polisen söks av insatsstyrkan i Boden. Vid 02.10 larmades polisen om att mannen försökte tränga sig in i en villa, där ett äldre par bor, i Svartbjörnsbyn utanför Boden.

Nyheter 24 - 16 jan 12 kl. 12:26

Så skyddas Södertäljevittnet av Nationella insatsstyrkan


Under förra veckan omringade både den Nationella insatsstyrkan och Stockholms piketpolis en adress i Södertälje för att skydda ett vittne. Maffiarättegången i Södertälje är på många sätt avgörande för i vems händer stadens framtid ligger och spaningsledaren Anders Göranzon har sagt att det är direkt nödvändigt att fälla rätt personer för att "Södertälje ska bli en normal stad igen". Ett stort problem för Södertäljepolisen har dock varit att lyckas få folk att våga vittna.

Expressen - 14 jan 17 kl. 18:57

JUST NU: Kvinna vapenhotad av man – insatsstyrkan på väg till platsen

En beväpnad man ska ha vapenhotat en kvinna i Åmålstrakten.Mannen har barrikaderat sig i i en lägenhet – och polisen väntar på insatsstyrkan som kallats till platsen.–  Vi håller lägenheten under uppsikt och inväntar insatsstyrkan och förhandlare som ska försöka få kontakt med mannen, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

GT - 14 jan 17 kl. 18:57

JUST NU: Kvinna vapenhotad – insatsstyrkan är på väg

En beväpnad man ska ha vapenhotat en kvinna i Åmålstrakten.Mannen har barrikaderat sig i i en lägenhet – och polisen väntar på insatsstyrkan som kallats till platsen.–  Vi håller lägenheten under uppsikt och inväntar insatsstyrkan och förhandlare som ska försöka få kontakt med mannen, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - Igår: 08:50

Stort kliv mot ny spontanidrottsplats – leaderpengar beviljade

Den nya spontanidrottsplatsen i Degeberga har kommit en bra bit på vägen. En miljon har beviljats från Leader Skånes ESS..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

2018 kan bli ett friskare år inom omsorgen

Större personalomsättning, men färre sjukdagar. Tendenserna inom omsorgen spretar..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Stölder minskar på kyrkogårdar – men församlingar varnar för ett nytt fenomen

Kopparstölder från gravarna har upphört på kyrkogårdarna - det mesta är redan stulet. Dock sker inbrott på parkeringarna när besökarna är i kyrkan..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Martin Kroon är ny publicistisk direktör på Aller Media.

Martin Kroon är ny publicistisk direktör på Aller Media. Han började sin karriär som sportjournalist på Kristianstadsbladet. .

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

Här sprider scouterna det uråldriga fredsljuset

Det sägs att fredsljusets låga härstammar från år 565. Nu sprider scouter i Kristianstad fredsljuset vidare..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Rekordhet sommar gjorde second hand-plagget till årets julklapp

Årets julklapp blev second hand-plagget. – Det vinner vi alla på, säger Jennifer Fraiman, butiksansvarig på Röda korset i Kristianstad. .

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Vad är årets julklapp för dig?

Enligt HUI Research är årets julklapp ett återvunnet plagg..

Kristianstadsbladet - 18 timmar sedan

Laila: ”Trafikfarligt när man måste cykla ut mitt i gatan”

Det var skralt med samtal till dagens jourhavande reporter. En inringare tycker farthindren på Banmästarevägen är trafikfarliga..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Visning: Museets magasin öppnas för allmänheten

I Regionmuseets magasin finns över 100 000 föremål, bara en bråkdel av dem plockas ut för att ingå i museets olika utställningar. Men i början av december anordnas en visning för allmänheten. .

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Nytt större häkte byggs i rättscentrum

Nu är det klart med ett större häkte i Kristianstad som samlokaliseras med polis och åklagare i nya rättscentrum. Det blir 70 nya häktesplatser och kriminalvårdschef Richard Boström är mycket nöjd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.