SvD > Opinion

Monday, 23 July, 19:13

SvD - 07 apr 17 kl. 11:00

Krossa Färöarna!Den forne Tory-ledaren Michael Howard är på stort uppslaget humör. Han talar nu öppet om att Storbritannien kan komma att dra i krig mot Spanien för att i samband med brexit värna Gibraltars ställning. Det verkar oerhört lovande, men jag är rädd att vi som hoppas på riktigt fin underhållning lär bli besvikna. Igen. Brittiska flottstyrkor kommer inte att skynda ner till Medelhavet och börja beskjuta Alicante och Barcelona med dånande kanoner.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Färöarna, Tory, Michael Howard, Storbritannien, Spanien, Gibraltars, Medelhavet, Alicante, Barcelona, Madrid, SAS, Costa, Sol, London, Argentina, Nato, Britannia

Dela artikeln

91 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Krossa, Färöarna
Sydsvenskan - 13 nov 14 kl. 15:41

SD samarbetar med judehatare i EU

Sverigedemokraterna har fått en ny vän i EU-parlamentet: Polacken Robert Iwaszkiewicz från det djupt antisemitiska partiet "Kongressen för nya högern".Hans partiledare Janusz Korwin-Mikke hävdar att Hitler inte kände till Förintelsen. Själv tyckte Iwaszkiewicz nyligen i en intervju i Wroclaw Gazette att hustrumisshandel inte var mycket att bråka om: Lite stryk "får ner många fruar på jorden.

Cornucopia - 15 jun 16 kl. 15:55

Tänk om inte Brexit får några konsekvenser alls?

Det pratas vitt och brett om hur mer eller mindre katastrofala konsekvenser Brexit ska få för ekonomin. Fast tänk, hemska tanke, om Brexit inte får några konsekvenser alls?

En eventuell Brexit ska krossa Storbritanniens ekonomi.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 15:04

Konsten att misshandla företag

SvD - 04 maj 17 kl. 14:06

TCO tänker fel

SvD - 01 maj 17 kl. 20:30

Trump sammanfattad

SvD - 02 maj 17 kl. 13:25

Putins paradis

SvD - 02 maj 17 kl. 08:51

Oklara signaler präglar starten för Trumps utrikespolitik

De första hundra dagarna av en ny amerikansk utrikespolitik under Donald Trump ställer kampanjretoriken mot verkligheten. Resultatet har blivit högst blandat, konstaterar Erik Brattberg vid Carnegie Endowment i Washington, DC..

SvD - 02 maj 17 kl. 09:29

Utvisad på grund av felräkningspengar

SvD - 01 maj 17 kl. 19:22

Socialdemokraternas mörka människosynOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.