GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 10 December, 09:19

Liknande nyheter

Taggar: Majblommans, bas, ser, storyn, bakom, siffrorna
Eurosport - 24 okt 11 kl. 12:14

Fotboll - Superettan - Bajen Galaxy? Hammarby-bas "ser stora ändringar"

Sebastian Bojassén sköt Hammarby kvar i Superettan. Nu kan han vara på väg bort från klubben tillsammans med flera andra spelare. "Vi ser stora ändringar i truppen framför oss", säger klubbens ordförande Kent Hertzell till eurosport.

GöteborgsPosten - 21 jan 15 kl. 13:07

Så här ser årets Majblomma ut

Nu är det klart. Årets majblomma är hallon-cerise, lila och har en klassisk gul prick i mitten.- Jag tycker den ser modern och fräsch ut, precis som en vårblomma, säger Majblommans generalsekreterare Lena Holm..

Cornucopia - 08 feb 17 kl. 18:48

Linköpingpolitiker vill ha NATO-bas i kommunen

Nu när kommunalt självbestämmande gäller över svensk försvarspolitik och säkerhetspolitik vill nu Linköpingspolitiker ha en NATO-bas i kommunen. Till kommunfullmäktige har nu en motion i frågan framställts.
Kristdemokraterna i Linköping har lagt en motion till kommunfullmäktige om att erbjuda NATO en bas i kommunen.

Dagen - 02 feb 16 kl. 11:00

Präst och satirkonstnär Majblommans konstnär

Kent Wisti, präst i Limhamns församling, har utsetts till Majblommans konstnär 2016.- Det känns verkligen som ett hedersuppdrag!.

Dagen - 02 feb 16 kl. 11:00

Präst och satirkonstnär Majblommans konstnär

Kent Wisti, präst i Limhamns församling, har utsetts till Majblommans konstnär 2016.- Det känns verkligen som ett hedersuppdrag!.

Regeringen - 09 nov 17 kl. 13:08

Gustav Fridolin talar på Majblommans jubileumsseminarium

Barns rätt till hälsa, trygghet och utveckling står i fokus då beslutsfattare och opinionsbildare möts på Kulturhuset i Stockholm fredag 10 november. Seminariet, med utbildningsministern som en av huvudtalarna, avslutar Majblommans 110:e jubileumsår..

Sydöstran - 24 apr 18 kl. 10:43

Hit går majblommans pengar

– Det är lite ledsamt att se att hälften ungefär inte vet var pengarna går från försäljningen, säger Sofia Everlönn från Jämshög, majblommans lokala grupp..

YLE - 05 aug 17 kl. 12:16

David Grönlund gillar bas

David Grönlund bor i Sundom med sin familj och har ett intresse som hans familj kanske inte direkt delar med honom. Grönlund gillar bas och har således en subwoofer i nästan varje rum och bil. David Grönlund bjuder in mig till familjens vardagsrum i Sundom i Vasa.

SmålandsPosten - 13 sep 13 kl. 06:26

Sam Hallam ? lugn bas för lagbygget

Växjö Lakers tränare Sam Hallam är bas på bygget. Ett lagbygge där Sams assistenter Fredrik Hellgren, Nicklas Rahm och Anders Svensson är viktiga hörnstenar. Sam Hallam, denne man som är lugnet själv, har sin tränarfilosofi klar.

YLE - 09 sep 16 kl. 18:00

Hurdana serier läser du?

Vi bad tre seriefantaster tipsa oss om bra tecknade seriealbum. Kenneth Levänen, Kaisa Leka och Miiku Lehtelä tecknar alla själv serier. Antingen småskaligt för sitt eget höga nöjes skull eller för en större publik.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

EU-domstol: London kan ångra sig om brexit

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

En allvarligt skadad i bilolycka i Dalarna

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

C ger besked i regeringsfrågan

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Singelolycka på E6 – Mycket halt på platsen

En personbil ska ha kört av vägen vid Jörlanda. Räddningstjänst och polis har larmats till platsen, där det enligt inringare ska vara mycket halt..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Minskad tro på stigande bopriser

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Fem vägar vidare – om May förlorar om brexit

Nya förhandlingar, nytt försök, nyval eller ny folkomröstning? Här är fem vägar vidare – eller snarare sex – om den brittiska regeringen förlorar tisdagens parlamentsomröstning om brexit..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Dyster start på börsveckan i Asien

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Starbreeze saknar fullständig styrelse

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Thunberg listas som en av världens mäktigaste

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ödesfråga som splittrar och dödar

Aldrig har fler människor varit på flykt till följd av krig och förföljelse. För många går drömmen om en bättre framtid i Europa via Marocko, värd för FN:s möte om migration som startar på måndagen. Det är en ödesfråga som splittrar och dödar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.