GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 19 February, 09:28

GöteborgsPosten - 06 apr 17 kl. 06:01

Majblommans bas ser storyn bakom siffrornaMajblomman är alla barns blomma och i dag startar insamlingen. ”Den är ingen brosch utan ett kvitto”, säger Lena Holm, organisationens generalsekreterare sedan 20 år..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Lena Holm

Dela artikeln

181 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Majblommans, bas, ser, storyn, bakom, siffrorna
Eurosport - 24 okt 11 kl. 12:14

Fotboll - Superettan - Bajen Galaxy? Hammarby-bas "ser stora ändringar"

Sebastian Bojassén sköt Hammarby kvar i Superettan. Nu kan han vara på väg bort från klubben tillsammans med flera andra spelare. "Vi ser stora ändringar i truppen framför oss", säger klubbens ordförande Kent Hertzell till eurosport.

GöteborgsPosten - 21 jan 15 kl. 13:07

Så här ser årets Majblomma ut

Nu är det klart. Årets majblomma är hallon-cerise, lila och har en klassisk gul prick i mitten.- Jag tycker den ser modern och fräsch ut, precis som en vårblomma, säger Majblommans generalsekreterare Lena Holm..

Cornucopia - 08 feb 17 kl. 18:48

Linköpingpolitiker vill ha NATO-bas i kommunen

Nu när kommunalt självbestämmande gäller över svensk försvarspolitik och säkerhetspolitik vill nu Linköpingspolitiker ha en NATO-bas i kommunen. Till kommunfullmäktige har nu en motion i frågan framställts.
Kristdemokraterna i Linköping har lagt en motion till kommunfullmäktige om att erbjuda NATO en bas i kommunen.

Dagen - 02 feb 16 kl. 11:00

Präst och satirkonstnär Majblommans konstnär

Kent Wisti, präst i Limhamns församling, har utsetts till Majblommans konstnär 2016.- Det känns verkligen som ett hedersuppdrag!.

Dagen - 02 feb 16 kl. 11:00

Präst och satirkonstnär Majblommans konstnär

Kent Wisti, präst i Limhamns församling, har utsetts till Majblommans konstnär 2016.- Det känns verkligen som ett hedersuppdrag!.

YLE - 05 aug 17 kl. 12:16

David Grönlund gillar bas

David Grönlund bor i Sundom med sin familj och har ett intresse som hans familj kanske inte direkt delar med honom. Grönlund gillar bas och har således en subwoofer i nästan varje rum och bil. David Grönlund bjuder in mig till familjens vardagsrum i Sundom i Vasa.

Regeringen - 09 nov 17 kl. 13:08

Gustav Fridolin talar på Majblommans jubileumsseminarium

Barns rätt till hälsa, trygghet och utveckling står i fokus då beslutsfattare och opinionsbildare möts på Kulturhuset i Stockholm fredag 10 november. Seminariet, med utbildningsministern som en av huvudtalarna, avslutar Majblommans 110:e jubileumsår..

Sydöstran - 24 apr 18 kl. 10:43

Hit går majblommans pengar

– Det är lite ledsamt att se att hälften ungefär inte vet var pengarna går från försäljningen, säger Sofia Everlönn från Jämshög, majblommans lokala grupp..

Expressen - 24 jan 19 kl. 18:45

Kaos efter majblommans affisch – blivit en succé

Majblommans årliga affisch är här - och vilken succé den har blivit! 15-åriga Alice är konstnären bakom bilden som nu säljer slut i rekordfart. – Vi har fått plocka ner affischer från väggen på kontoret för att kunna skicka ut den till folk, säger Liv Landell Major, pressekreterare på Majblomman.

SmålandsPosten - 13 sep 13 kl. 06:26

Sam Hallam ? lugn bas för lagbygget

Växjö Lakers tränare Sam Hallam är bas på bygget. Ett lagbygge där Sams assistenter Fredrik Hellgren, Nicklas Rahm och Anders Svensson är viktiga hörnstenar. Sam Hallam, denne man som är lugnet själv, har sin tränarfilosofi klar.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Små kursrörelser på börsen

GöteborgsPosten - 4 minuter sedan

Ingen misstänkt efter möte om Gui Minhai

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

EU enas efter långkörare om lastbilsutsläpp

Positivt men utmanande. Mattias Bergman, vd för branschorganisationen Bil Sweden välkomnar EU:s beslut om att utsläpp från tunga fordon ska minska med 30 procent..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Wislander om hemligheten bakom framgångarna

Det hemliga vapnet bakom handbollsstjärnan Magnus Wislanders rekordlånga och framgångsrika karriär är en avslappnad attityd. Medan andra elitidrottare laddar upp till bristningsgränsen före en avgörande prestation så tog han det lugnt. All kraft lade han på själva matcherna..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Filip och Fredrik leder kändisfrågesport

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Par svårt misshandlat vid inbrott

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Skogsägare tvingas vänta på utlovad ersättning

Fem färska domar och ett kraftigt budgethugg av riksdagen i anslaget för skydd av skog. Det gör att 25 skogsägare får vänta på omkring 30 miljoner i utlovad ersättning från Skogsstyrelsen. Men fler kan beröras på sikt.

GöteborgsPosten - 4 timmar sedan

Här är Västtrafiks värsting – försenad fyra av tio gånger

Kollektivtrafiken i Göteborg har blivit sämre på att hålla tiden. Och det finns en buss som är Västtrafiks värsting. Fyra gånger av tio avgår bussen för sent.

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Honda stänger brittiska fabriker

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nytt köttbeslag vid Öresundsbron

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.