Skånskan > Nyheter

Friday, 15 December, 11:16

Liknande nyheter

Taggar: Var mobbadnu tycker han om att ta plats
Sydsvenskan - 03 nov 11 kl. 20:43

Mobbad elev får 160 00 kronor

En elev vid en skola i Simrishamn får 160 000 kronor i skadestånd för att ha blivit mobbad under två läsår. Vid upprepade tillfällen har eleven kränkts och misshandlats, konstaterar barn- och elevombudet.
SIMRISHAMN.

Sydsvenskan - 04 nov 11 kl. 06:30

Mobbad elev får 160 000 kronor

En elev vid en skola i Simrishamn får 160 000 kronor i skadestånd för att ha blivit mobbad under två?
SIMRISHAMN. En elev vid en skola i Simrishamn får 160 000 kronor i skadestånd för att ha blivit mobbad under två läsår.

Posh24 - 08 maj 12 kl. 08:44

Högaktuella Loreen: "Jag blev mobbad i skolan"

I veckorna tävlar sångerskan Loreen i Eurovision Song Contest för Sverige i Azerbaijan. Men vägen dit har inte varit lätt. Under hennes uppväxt blev hon mobbad och utstött i skolan: "Klasskamraterna tyckte att jag var underlig, därför blev jag mobbad", förklarar hon.

YLE - 22 jun 15 kl. 06:00

Elin Blom: Mobbad för artistdrömmar

Stockholm och Los Angeles är Elin Bloms vardag när hon i dag går under artistnamnet FELIN. Vägen från Terjärv ut i världen har varit målmedveten, men lång och stenig. Ända sedan Elin Blom var 10 år och såg New Yorkbandet Blondie blev hon helt förtrollad av musik och artisteri.

YLE - 06 feb 17 kl. 19:04

Trollkarlen Alexander Wessberg i Sportmagasinet: Jag vill inte göra nummer av att jag blev mobbad

Att hålla många bollar i luften samtidigt är Alexander Wessbergs specialitet. Wessbergs otroliga bollkontroll får publiken att kippa efter andan. För att kunna träna som ett proffs dömer Alexander handbollsmatcher och ger uppvisningar i samband med olika tillställningar samt som gatuartist.

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 11 kl. 11:18

Kommun får kritik för mobbad elev

En flicka i Eslöv blev mobbad från förskoleklassen och ända upp i högstadiet. Nu kritiserar barn- och elevombudet kommunen för att skolan inte gjorde tillräckligt för att hjälpa henne. Något skadestånd finns det däremot inte förutsättningar att utkräva från Eslövs kommun, har ombudet kommit fram till..

NSD - 10 feb 11 kl. 15:45

Mobbad sexåring byter skola

En sexårig pojke i Jönköping, som gillar rosa kläder, balett och nagellack, har blivit mobbad, enligt föräldrarna. Han har bland annat blivit puttad och får inte vara med och leka..

Expressen - 28 mar 11 kl. 11:13

Kate Middleton mobbad som tonåring

Blivande prinsessan Kate Middleton blev mobbad som tonåring. Nu vill Kate, 29, och blivande maken, prins William, 28, att de kungliga bröllopsgästerna donerar pengar till en fond som bekämpar mobbning i stället för att ge brudparet presenter i samband med bröllopet den 29 april..

NT - 06 jul 11 kl. 17:16

Mobbad får 25 000 i skadestånd

Göteborgs stad dömdes på tisdagen i hovrätten att betala 25 000 kronor i skadestånd till en mobbad flicka och hennes familj. Barn- och elevombudet (BEO) har tidigare förlorat i tingsrätten, men hovrätten anser att skolan inte gjort tillräckligt för att hjälpa flickan..

NSD - 06 jul 11 kl. 17:16

Mobbad får 25 000 i skadestånd

Göteborgs stad dömdes på tisdagen i hovrätten att betala 25 000 kronor i skadestånd till en mobbad flicka och hennes familj. Barn- och elevombudet (BEO) har tidigare förlorat i tingsrätten, men hovrätten anser att skolan inte gjort tillräckligt för att hjälpa flickan..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 26 maj 17 kl. 13:33

82-åring bestals utanför banken

hörby En 82-årig kvinna har polisanmält att hon blivit bestulen på sin plånbok efter ett besök på banken. ERWP.fif(0)Kvinnan gjorde ett uttag på SEB på Storgatan i torsdags strax före klockan 14.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 11:42

Brand i sommarstuga kan vara anlagd

tjörnarp En sommarstuga eldhärjades i Korsaröd utanför Tjörnarp på torsdagskvällen. Polisen misstänker att den var anlagd. ERWP.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:57

Toalettstolar dumpade på åker

SKABERSJÖ Toalettstolar och fönster har dumpats på en åker som tillhör Skabersjö gods. ERWP.fif(3)Godset har gjort en polisanmälan om nedskräpning.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:59

Röde Orm blir stor scenunderhållning

scen
Röde Orm
Skådespel efter Frans G Bengtssons berättelse
Scen: Moesgaard Museum, Århus
Inscenering: Frede Gulbrandsen
Dramatiker: Henrik Szklany
Scenografi: Ellev Skinnarmo
Kostym: Maria Gyllenhoff
Ljus: Thorsten Dahn
Ljud: Claus Pedersen och Søren Knud
Musik: Hedningarna
Stuntkoreografi: Søren Poppel
Koreografi: Peter Friis
Medverkande: Andreas Jebro, Joen Højerslev, Martin Hestbæk, Lars Lohmann, Lise Kofoed, Thomas Jacob Clausen, Christine Gjerulff med flera
Premiär på Moesgaard, Århus 24 maj ERWP.fif(2)Recension/scen Århus är ju Europeisk kulturhuvudstad 2017 och förmodligen är det av den anledningen som Det Kongelige Teater har valt att förlägga sitt stora sommarevent Röde Orm där på Moesgaard

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:59

Utredningen om brandattentatet läggs ned

Skurup Efter brandattentatet i höstas lämnade Pierre Esbjörnsson (S) sitt uppdrag som kommunalråd.
Nu läggs utredningen ner.
– Vi har nått vägs ände, säger Ewa-Gun Westford, presstalesman för Polisen region syd.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 11:00

Elfel stör tågtrafiken

Just nu råder störningar i tågtrafiken mellan Malmö och Lund. ERWP.fif(0)Strax efter halv elva på fredagsförmiddagen meddelade Trafikeverket att det råder reducerad tågtrafik mellan Malmö och Lund.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 10:36

Wilson återförenas med sitt Malmöband

Kulturredaktionen ställer fyra frågor till musikern Jenny Wilson inför återföreningskonserten med First Floor Power på Inkonst i Malmö 27 maj. First Floor Power bildades i Malmö för 20 år sedan och i gruppen ingick förutom Jenny Wilson även hennes syster Sara Wilson, Karl-Jonas Winqvist och PerLager. ERWP.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 08:00

Halvvägs mellan branden och återflytten

ESLÖV Det har gått fyra månader sedan den våldsamma branden i flerfamiljshuset på Rönneberga, och renoveringen har kommit igång på allvar.
I augusti är planen att de evakuerade ska kunna flytta in igen. ERWP.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 08:00

Krav på folkomröstning

HÖRBY 1 500 personer har nu skrivit på protestlistorna mot scenbygget i Karnas backe. På måndag kväll anordnas en stor demonstration i samband med kommunfullmäktiges möte.
– Vi kommer även att ställa krav på att det hålls en folkomröstning om utescenen, säger Margareta Rosvall i Karnas Vänner.

Skånskan - 26 maj 17 kl. 07:30

Evert Taube-klenoder säljs av

Världen må ha varit nationalskalden Evert Taubes hem - det finns ändå ett speciellt band mellan honom och hans födelsestad Göteborg.
När nu Liseberg säljer av sin Taube-samling väcker det upprörda känslor.
ERWP.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.