Skånskan > Nyheter

Tuesday, 17 July, 20:56

Liknande nyheter

Taggar: Var mobbadnu tycker han om att ta plats
Sydsvenskan - 03 nov 11 kl. 20:43

Mobbad elev får 160 00 kronor

En elev vid en skola i Simrishamn får 160 000 kronor i skadestånd för att ha blivit mobbad under två läsår. Vid upprepade tillfällen har eleven kränkts och misshandlats, konstaterar barn- och elevombudet.
SIMRISHAMN.

Sydsvenskan - 04 nov 11 kl. 06:30

Mobbad elev får 160 000 kronor

En elev vid en skola i Simrishamn får 160 000 kronor i skadestånd för att ha blivit mobbad under två?
SIMRISHAMN. En elev vid en skola i Simrishamn får 160 000 kronor i skadestånd för att ha blivit mobbad under två läsår.

Posh24 - 08 maj 12 kl. 08:44

Högaktuella Loreen: "Jag blev mobbad i skolan"

I veckorna tävlar sångerskan Loreen i Eurovision Song Contest för Sverige i Azerbaijan. Men vägen dit har inte varit lätt. Under hennes uppväxt blev hon mobbad och utstött i skolan: "Klasskamraterna tyckte att jag var underlig, därför blev jag mobbad", förklarar hon.

YLE - 22 jun 15 kl. 06:00

Elin Blom: Mobbad för artistdrömmar

Stockholm och Los Angeles är Elin Bloms vardag när hon i dag går under artistnamnet FELIN. Vägen från Terjärv ut i världen har varit målmedveten, men lång och stenig. Ända sedan Elin Blom var 10 år och såg New Yorkbandet Blondie blev hon helt förtrollad av musik och artisteri.

YLE - 06 feb 17 kl. 19:04

Trollkarlen Alexander Wessberg i Sportmagasinet: Jag vill inte göra nummer av att jag blev mobbad

Att hålla många bollar i luften samtidigt är Alexander Wessbergs specialitet. Wessbergs otroliga bollkontroll får publiken att kippa efter andan. För att kunna träna som ett proffs dömer Alexander handbollsmatcher och ger uppvisningar i samband med olika tillställningar samt som gatuartist.

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 11 kl. 11:18

Kommun får kritik för mobbad elev

En flicka i Eslöv blev mobbad från förskoleklassen och ända upp i högstadiet. Nu kritiserar barn- och elevombudet kommunen för att skolan inte gjorde tillräckligt för att hjälpa henne. Något skadestånd finns det däremot inte förutsättningar att utkräva från Eslövs kommun, har ombudet kommit fram till..

NSD - 10 feb 11 kl. 15:45

Mobbad sexåring byter skola

En sexårig pojke i Jönköping, som gillar rosa kläder, balett och nagellack, har blivit mobbad, enligt föräldrarna. Han har bland annat blivit puttad och får inte vara med och leka..

Expressen - 28 mar 11 kl. 11:13

Kate Middleton mobbad som tonåring

Blivande prinsessan Kate Middleton blev mobbad som tonåring. Nu vill Kate, 29, och blivande maken, prins William, 28, att de kungliga bröllopsgästerna donerar pengar till en fond som bekämpar mobbning i stället för att ge brudparet presenter i samband med bröllopet den 29 april..

NT - 06 jul 11 kl. 17:16

Mobbad får 25 000 i skadestånd

Göteborgs stad dömdes på tisdagen i hovrätten att betala 25 000 kronor i skadestånd till en mobbad flicka och hennes familj. Barn- och elevombudet (BEO) har tidigare förlorat i tingsrätten, men hovrätten anser att skolan inte gjort tillräckligt för att hjälpa flickan..

NSD - 06 jul 11 kl. 17:16

Mobbad får 25 000 i skadestånd

Göteborgs stad dömdes på tisdagen i hovrätten att betala 25 000 kronor i skadestånd till en mobbad flicka och hennes familj. Barn- och elevombudet (BEO) har tidigare förlorat i tingsrätten, men hovrätten anser att skolan inte gjort tillräckligt för att hjälpa flickan..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Historia på ett lekfullt sätt

lund På tisdagen invigdes ”Historiska uppdrag I fyra av de historiska husen som står på Kulturens gård finns volontärer i tidstypiska kläder, redo att ta sig an besökare.
Museets nya projekt ”Historiska uppdrag” innebär att barn under en timmes tid får besöka hus från olika epoker för att lösa kluriga uppgifter.
– Vi ville utveckla arbetet med volontärerna som jobbar här och samtidigt skapa fler aktiviteter för barn.

Skånskan - 3 timmar sedan

Summerkonfettis turné har startat

tomelilla Summerkonfettis framträdande på Torget stoppades av regn, så musikgruppen fortsatte till nästa anhalt, Nostalgimuseet i Tryde. Men gruppen återkommer till samma plats redan på Tomelilla marknad på torsdag.Summerkonfetti består av sex feriearbetande ungdomar mellan 16 och 18 år som kommunen har anställt med uppdrag som musiker.

Skånskan - 3 timmar sedan

28-åring rånade och slog kvinnlig gäst

MALMÖ Den 28-årige mannen hade haft besök av en kvinna i sin lägenhet i Västra Sorgenfri.
Men när hon gick därifrån ska mannen ha rusat efter henne på gatan och stulit hennes handväska med kontanter och värdesaker för totalt cirka 7 000 kronor.Vid rånet hotades även offret med kniv och misshandlades.

Skånskan - 3 timmar sedan

Forskare ska slå potatisrekord

MALMÖ
En festival i Folkets park ska väcka liv i barn och ungdomars kärlek till vetenskapen.I
ett tält på gräsplätt strax utanför Carib Creol vid Folkets parks norra ingång sitter två forskare i vardande och granskar sina fingertoppar.
Hugo Persson och Elina Linder, båda sju år gamla, utför var sin blodanalys under Emma Bellstrams, festivalansvarig för Cool Minds, överinseende.

Skånskan - 3 timmar sedan

På krogen Gläntan grillar gäster maten

ystad Gästerna grillar själva maten i en restaurangmiljö utomhus på Gläntans bbq & lounge. Det är konceptet för det nystartade matstället.
– Vi vill behålla närheten till naturen så mycket vi bara kan, säger restaurangchef Hugo Bengtsson.

Skånskan - 5 timmar sedan

Polisen vädjar om tips efter mordet

MALMÖ Polisen har pratat med flera vittnen som kan ha sett eller hört delar av händelseförloppet när en 20-årig man sköts till döds i Rosengård på måndagskvällen.
– Vi är oerhört intresserade av iakttagelser och tips om en moped med personer som synts i området vid den aktuella tidpunkten, säger Erik Jansåker, chef för lokalpolisområde Söder i Malmö.Nu granskas även om den moped som senare samma kväll brann på Persborg kan ha någon koppling till händelsen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Skadegörelse gånger två

SVEDALA I söndags klockan 22.40 upptäcktes en skadegörelse på Röda skolan i Svedala. Tre fönster har krossats av en eller flera okända personer.

Skånskan - 5 timmar sedan

Cyklist påkörd av smitare

SKABERSJÖ En 68-årig man ute på cykeltur stannade på måndagen strax efter 11.30 på Skabersjö stationsväg för att följa arbetet ute på en åker vid vägen. När mannen stod grensle med sin cykel i vägkanten kände han plötsligt hur något slog till i cykelns styre.

Skånskan - 6 timmar sedan

Lastbilshaveri på E22

Eslöv En lastbil ska ha råkat ut för haveri på E22 vid Gårdstånga under tisdagseftermiddagen.Enligt Trafikverket är det stora trafikstörningar på E22 mellan trafikplats Roslöv och trafikplats Gårdstånga i riktning mot Trelleborg. Det ska vara en lastbil som har havererat.

Skånskan - 9 timmar sedan

Bultar lossade på bilhjul

Staffanstorp När en 50-årig Staffanstorpsbo i förra veckan körde iväg med sin bil tyckte hon den lät konstigt. Hon körde till en bilverkstad där det konstaterades att hjulbultar hade lossnat, en bult var av och skadad.
Ärendet är polisanmält som framkallande av fara för annan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.