Regeringen > Nyheter

Monday, 17 December, 05:55

Regeringen - 05 apr 17 kl. 07:00

Peter Eriksson påbörjar bygget av smålägenheter i BlackebergIdag, onsdag den 5 april, tar bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson första spadtaget för byggandet av 54 lägenheter i Blackeberg i Stockholm..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Eriksson, Blackeberg, Peter Eriksson, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peter, Eriksson, påbörjar, byggetav , smålägenheteri , Blackeberg
Regeringen - 09 mar 17 kl. 09:24

Peter Eriksson inleder bygget av 81 bostäder i Norra Djurgårdsstaden

I dag besöker bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson Norra Djurgårdsstaden i Stockholm där han kommer utföra den första cementgjutningen vid byggandet av ett nytt bostadshus i kvarteret Backåkra..

Sydsvenskan - 07 mar 13 kl. 06:30

Peter Hanson: ?Jag börjar hitta formen?

Peter Hanson slutade i helgen på 13:e plats i PGA-tävlingen i Florida. Nu hoppas han att han kan bibehålla sitt fina spel när World golf challenge-tävlingen på Doral utanför Miami börjar idag.? Förra veckans spel är ett steg i rätt riktning igen och jag börjar hitta formen, säger han.

Norrtelje Tidning - 01 mar 17 kl. 01:52

Säsongen över för Rimbo - karriären över för Niklas Eriksson: "Tempot börjar sina i kroppen"

Rimbo räckte inte till i Alltvåan och även den sista matchen slutade med förlust mot ett starkare Linden Hockey. Nu är säsongen över men för trotjänaren Niklas Eriksson är nu hela spelarkarriären över.
- Ja nu är det över, nu har jag gjort mitt, säger Niklas Eriksson..

GöteborgsPosten - 28 nov 18 kl. 07:00

Peter Jöback börjar om i Göteborg

Nu stänger snart Peter Jöback showbutiken i Stockholm och drar till Göteborg för en helkväll tillsammans med nya albumet och ett stort gäng musiker. "Jag tycker så mycket om Göteborg", säger han..

Expressen - 22 aug 14 kl. 17:22

Kraftig brand härjar i flerfamiljshus

En kraftig brand har brutit ut i ett flerfamiljshus i Huddinge i södra Stockholm. Enligt Södertörns brandförsvar har elden spridit sig upp på vinden och delar av taket har rasat in. – Det har brunnit igenom taket, säger Peter Eriksson vid brandkåren..

Regeringen - 15 maj 18 kl. 10:33

Nu börjar samordningen för ökat bostadsbyggande

Tisdagen den 15 maj bjuder utredningen Samordning för bostadsbyggande in till seminarium för att presentera uppdraget. Bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson inleder seminariet med att informera om regeringens arbete för ökat och hållbart bostadsbyggande..

Expressen - 15 okt 13 kl. 13:51

Peter Magnusson: Jag är ingen lattepappatyp

Nyblivna pappan Peter Magnusson, 38, börjar jobba i Göteborg till våren. Det betyder att skådespelaren får veckopendla till familjen hemma i Stockholm. Pappaledigheten får vänta: - Men jag ser fram emot det..

Expressen - 16 dec 13 kl. 18:35

Sluta gömma dig nu, Peter!

Hej Peter Kamprad! Jag börjar bli orolig för dig, dina bröder och Ikea..

Skånskan - 21 okt 16 kl. 06:00

Många turer kring bygget

Förverkligandet av Slottsparkens förskola har kantats av många turer: April 2009: Tidigare förskolan Toftabo är trång, och den paviljong som ställts dit för att lösa platsbristen är nedsliten. Skolpolitikerna begär pengar för en rejäl upprustning eller en helt ny förskola. Juni 2012: Efter tre års diskussioner blir det klart att en ny förskola ska byggas – av Peter Melinder som vid denna tid är ordförande i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden och en av de ledande M-politikerna i Eslöv.

Skånskan - 10 aug 18 kl. 14:00

Bygget i gång igen efter uppehåll

Hörby Ombyggnaden av centrum är i gång igen efter sommaruppehållet.
– Det kommer vara mycket verksamhet längs hela sträckan under det här halvåret, säger Peter Ragnarsson, projektledare.Hörby kommun har tidigare beskrivit det som att centrum under 2018 får en ansiktslyftning.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 28 maj 18 kl. 09:27

M riskerar näringslivets kompetensförsörjning

Debattartikel av gymnasie- och kunskapslyftsminister Anna Ekström i Dagens nyheter den 28 maj 2018..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:09

Hallengren tar emot utredning om mäns våld mot kvinnor

Tisdag den 29 maj tar jämställdhetsminister Lena Hallengren emot utredningen ”Att bryta ett våldsamt beteende”. Utredningen handlar om våld mot närstående, där mäns våld mot kvinnor står för merparten..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 12:20

Sverige i FN:s säkerhetsråd - vecka 21

Veckan som gick i rådet: Libyen/UNSMIL, Demokratiska republiken Kongo, debatt om skydd av civila i väpnad konflikt, fredsprocessen i Mellanöstern, Centralafrikanska republiken, G5 Sahel, Burundi, Libanon, resolution om konflikt och svält..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:20

Remiss av SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering

Här kan du ta del av till vilka instanser Finansdepartementet har remitterat SOU 2018:25 Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:25

Uppdrag att utbetala medel i enlighet med överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården

Regeringen uppdrar åt Kammarkollegiet att betala ut 980 000 000 kronor till landstingen enligt överenskommelsen om Patientmiljarden – Insatser för att förbättra tillgängligheten och samordningen i hälso- och sjukvården..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 13:37

ILO:s konvention om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare

I lagrådsremissen föreslås att riksdagen ska godkänna att Sverige ansluter sig till konventionen (nr 189) om anständiga arbetsvillkor för hushållsarbetare..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:20

Uppdrag angående inrättande av statsbidrag till regionala kvalitetsregistercentrum

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att under 2018 föreslå hur pengar ska tilldelas och statsbidrag följas upp. Förslaget ska utgå från redovisningen av uppdraget om förstudie om statsbidrag för regionala kvalitetsregistercentrum (S2017 /05729 /FS),.

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:42

Nordiska ministrar besöker Sollentuna

I morgon, den 29 maj, kommer bostadsminister Peter Eriksson att tillsammans med kollegor från de nordiska länderna besöka Dagmejans kvarter i Sollentuna. I kvarteret håller industriellt byggda flerbostadshus i trä att uppföras..

Regeringen - 28 maj 18 kl. 14:44

Uppdrag att utveckla uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet

Regeringen uppdrar åt Socialstyrelsen att utveckla den nationella uppföljningen av hälso- och sjukvårdens tillgänglighet med inriktning mot väntetider..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.