Regeringen > Nyheter

Wednesday, 21 March, 19:29

Regeringen - 05 apr 17 kl. 07:00

Peter Eriksson påbörjar bygget av smålägenheter i BlackebergIdag, onsdag den 5 april, tar bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson första spadtaget för byggandet av 54 lägenheter i Blackeberg i Stockholm..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Eriksson, Blackeberg, Peter Eriksson, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Peter, Eriksson, påbörjar, byggetav , smålägenheteri , Blackeberg
Regeringen - 09 mar 17 kl. 09:24

Peter Eriksson inleder bygget av 81 bostäder i Norra Djurgårdsstaden

I dag besöker bostads- och digitaliseringsminister Peter Eriksson Norra Djurgårdsstaden i Stockholm där han kommer utföra den första cementgjutningen vid byggandet av ett nytt bostadshus i kvarteret Backåkra..

Sydsvenskan - 07 mar 13 kl. 06:30

Peter Hanson: ?Jag börjar hitta formen?

Peter Hanson slutade i helgen på 13:e plats i PGA-tävlingen i Florida. Nu hoppas han att han kan bibehålla sitt fina spel när World golf challenge-tävlingen på Doral utanför Miami börjar idag.? Förra veckans spel är ett steg i rätt riktning igen och jag börjar hitta formen, säger han.

Norrtelje Tidning - 01 mar 17 kl. 01:52

Säsongen över för Rimbo - karriären över för Niklas Eriksson: "Tempot börjar sina i kroppen"

Rimbo räckte inte till i Alltvåan och även den sista matchen slutade med förlust mot ett starkare Linden Hockey. Nu är säsongen över men för trotjänaren Niklas Eriksson är nu hela spelarkarriären över.
- Ja nu är det över, nu har jag gjort mitt, säger Niklas Eriksson..

Expressen - 22 aug 14 kl. 17:22

Kraftig brand härjar i flerfamiljshus

En kraftig brand har brutit ut i ett flerfamiljshus i Huddinge i södra Stockholm. Enligt Södertörns brandförsvar har elden spridit sig upp på vinden och delar av taket har rasat in. – Det har brunnit igenom taket, säger Peter Eriksson vid brandkåren..

Expressen - 15 okt 13 kl. 13:51

Peter Magnusson: Jag är ingen lattepappatyp

Nyblivna pappan Peter Magnusson, 38, börjar jobba i Göteborg till våren. Det betyder att skådespelaren får veckopendla till familjen hemma i Stockholm. Pappaledigheten får vänta: - Men jag ser fram emot det..

Expressen - 16 dec 13 kl. 18:35

Sluta gömma dig nu, Peter!

Hej Peter Kamprad! Jag börjar bli orolig för dig, dina bröder och Ikea..

Skånskan - 21 okt 16 kl. 06:00

Många turer kring bygget

Förverkligandet av Slottsparkens förskola har kantats av många turer: April 2009: Tidigare förskolan Toftabo är trång, och den paviljong som ställts dit för att lösa platsbristen är nedsliten. Skolpolitikerna begär pengar för en rejäl upprustning eller en helt ny förskola. Juni 2012: Efter tre års diskussioner blir det klart att en ny förskola ska byggas – av Peter Melinder som vid denna tid är ordförande i miljö- och samhällsbyggnadsnämnden och en av de ledande M-politikerna i Eslöv.

Nyan - 13 sep 13 kl. 15:34

Bygget stängt på Vårdöbron

Bygget på Vårdöbron står nu stilla. Brons farbana av betong har under pågående reparationsarbete visat sig vara sämre än väntat och nu väntar man på analyser av betongprovtagningarna innan man kan gå vidare. Byggentreprenören Bengt Eriksson säger att det inte finns mera de kan göra på bygget innan landskapet bestämt vad som ska göras och därför har de nu stoppat bygget.

YLE - 23 feb 15 kl. 16:09

Politiker börjar tvivla på Jakobstads satsning på kärnkraft

Jakobstads Energi Ab tog hand om delar av Jakobstads energiverk som inte övergick till Herrfors Ab i samband med försäljningen i höstas. Det nya bolaget har inga egna elkunder eller elnät som ger regelbundna inkomster. Bolaget har däremot åtaganden som gäller byggandet av Fennovoimas kärnkraftverk i Pyhäjoki.

YLE - 25 jul 16 kl. 06:15

Sällsynta stordåd av Eriksson och Richardsson – gemensamma nämnaren Päivi Tikkanen

Vem vet vad jag får för mig, säger den historiska hindermästaren Sandra Eriksson. Det är ju galet, beskriver den trefaldiga medaljören Camilla Richardsson sitt dagsverke. Båda två hörde till Kalevaspelens stjärnor.

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 2 timmar sedan

Uppdrag att komplettera underlag avseende förstudie angående omsättning av statsisbrytarflottan

Regeringen uppdrar åt Sjöfartsverket att senast den 9 april 2018 till Regeringskansliet (Näringsdepartementet) inkomma med kompletterande underlag till den förstudie angående omsättning av statsisbrytarflottan som verket överlämnade i november 2017 (dnr N2016/08145/SUBT)..

Regeringen - 2 timmar sedan

”Lägg partitaktiken åt sidan för landsbygdens bästa”

Publicerad som replik i DN DEBATT den 20/3 2018..

Regeringen - 6 timmar sedan

Kriminalvårdsdatalag – en ny lag med anpassning till EU:s dataskyddsförordning

Regeringen föreslår en ny lag, kriminalvårdsdatalagen, som ska gälla för behandling av personuppgifter inom den del av Kriminalvårdens verksamhet som inte omfattas av brottsdatalagens tillämpningsområde..

Regeringen - 3 timmar sedan

Manskligarattigheter.se har flyttat till regeringen.se

Innehållet på regeringens webbplats för mänskliga rättigheter (manskligarattigheter.se) finns nu på regeringen.se..

Regeringen - 3 timmar sedan

Riksrevisionens rapport om väg- och järnvägsinvesteringar i Sverige

I skrivelsen redovisar regeringen sin bedömning av de iakttagelser och slutsatser som Riksrevisionen har gjort i rapporten Väg- och järnvägsinvesteringar i Sverige – saknas ett EU-perspektiv? (RIR 2017:27). Vidare redovisar regeringen vilka åtgärder som har vidtagits med anledningen av rapporten..

Regeringen - 4 timmar sedan

Nya skatteregler för företagssektorn

Regeringen - 4 timmar sedan

Fler bygglovsbefriade åtgärder

Som ett led i regeringens arbete med att förenkla regelsystemet för bygglov, överlämna ett större ansvar till de enskilda fastighetsägarna och avlasta byggnadsnämnderna och rättsväsendet föreslår regeringen att fler åtgärder undantas från kravet på bygglov i plan- och bygglagen..

Regeringen - 4 timmar sedan

BBC följer upp succéprogram med svensk diplomat

För två år sedan när Nicola Clase arbetade som Sveriges ambassadör i London bad BBC World Service henne att göra ett program om det politiska spelet i Eurovision. Programmet ”The Swedish Ambassador’s Guide to Eurovision” blev en omedelbar succé och nominerades till AIB:s Awards best current affairs documentary. Lördagen den 3 mars var det dags igen för Clase att delta i BBC World Service – denna gång med fokus på den brittiska identiteten..

Regeringen - 4 timmar sedan

Förlängd klampning

I propositionen föreslås att lagen (2014:1437) om åtgärder vid hindrande av fortsatt färd ändras. Enligt lagen kan åtgärder i form av omhändertagande av viss egendom eller fastlåsning av fordon genom s.k.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.