Skånskan > Opinion

Monday, 26 October, 14:17

Skånskan - 04 apr 17 kl. 10:53

Fortsätter söka fynd i NordanåNORDANÅ Byggarbetsplatsen i Nordanå där en grävmaskinist i måndags upptäckte en död människa var på tisdagen fortfarande avspärrad.
Markarbetet som föregår byggande av villor ligger nere tills polisen är klar. ERWP.fif(0)På tisdagen fortsatte polisen tekniker att leta fynd i området där den döda kroppen grävdes upp.
Samtidigt genomförs en rättsmedicinsk undersökning av kroppen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Nordanå, NORDANÅ Byggarbetsplatsen, ERWP, , Patrik Nyquist, Lund, Sverige

Dela artikeln

10 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsätter söka, fyndi , Nordanå
Skånskan - 30 apr 17 kl. 12:30

Liket i Nordanå ska vara en huvudlös kvinna

Nordanå Liket som i april upptäcktes på en byggarbetsplats i Nordanå ska vara en kvinna, uppger Sydsvenskan.
ERWP.fif(0)Tidningen skriver också att kvinnan ska sakna huvud.

Skånskan - 30 sep 15 kl. 14:00

Baltiska villan i Nordanå är till salu

NORDANÅ För den som är sugen på husrenovering är det kanske läge att lägga ett bud på Baltiska villan i Nordanå.Denna slitna skönhet är till salu och budgivning pågår.
Huset har en spännande historia.

Skånskan - 20 dec 16 kl. 14:00

Nu är Baltiska villan i Nordanå riven

NORDANÅ Baltiska villan i Nordanå är riven.
Huset var i för dåligt skick för att renovera. ERWP.

DalaDemokraten - 26 okt 14 kl. 14:09

Södra Källhagen eller Nordanö

Kommunstyrelsens plan- och näringslivsutskott ska säga sitt om utredningen 28 okrober. Utredningen har gällt fyra områden: Norra Källhagen, Södra Källhagen (på andra sidan riksvägen), Nordanö och Karlslund. Nordanö och Norra Källhagen kan en ÅVC placeras enligt gällande plan, de andra två kräver planändring..

YLE - 09 dec 14 kl. 15:51

Nordanå-Lövböle vindkraftspark godkändes

Kimitoöns kommunfullmäktige godkände på tisdag planerna för Nordanå-Lövböle vindkraftspark. Rösterna föll 17 för och 9 emot, medan en ledamot röstade blankt. Veijo Lücke, Rune Friman, Martti Murto och Kristian Ek från Fri Samverkan, Esko Antikainen från Vänsterförbundet, samt Johan Sundqvist och Bo Vilander från SDP anmälde avvikande mening till protokollet.

YLE - 29 dec 16 kl. 09:38

Åbo förvaltningsdomstol stoppar vindkraftsplan för Nordanå-Lövböle

Åbo förvaltningsdomstol har upphävt beslutet om godkännande av vindparksdelgeneralplan för Nordanå-Lövböle på Kimitoön. Förvaltningsdomstolen upphävde beslutet eftersom det hade tillkommit i felaktig ordning på grund av jäv. Enligt domstolen har kommunens dåvarande infrachef Roger Hakalax varit närvarande trots att han var jävig, då godkännandet av planen hade behandlats på kommunfullmäktiges möte.

Skånskan - 03 apr 17 kl. 09:53

Grävmaskinst hittade lik i Nordanå

En maskinist har i samband med ett grävarbete i Nordanå upptäckt en död människa. ERWP.fif(0)Polis har skickats till en arbetsplats i Nordanå efter att en kropp hittats vid ett grävningsarbete.

Västerbottens Folkblad - 16 mar 13 kl. 08:13

Teaterfestival på Nordanå

Teaterskolan i Skellefteå ger föreställning. Under eftermiddagen den 23 mars fylls Nordanåteatern med barn och ungdomar. Det är teaterskolan i Skellefteå som visar sina produktioner [...

NSD - 12 okt 13 kl. 17:19

Jätteloppis på Nordan

På lördag inbjöd MAIF till "Jätteloppis" på Nordan och huset fylldes av köpglada loppisfyndare.? Gamla saker säljer bäst, men då får man inte ha antikvitetspriser, säger Anita Toivonen..

NSD - 13 okt 13 kl. 11:57

Jätteloppis på Nordan

På lördag inbjöd MAIF till "Jätteloppis" på Nordan och huset fylldes av köpglada loppisfyndare. ? Gamla saker säljer bäst, men då får man inte ha antikvitetspriser, säger Anita Toivonen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.