Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 20 November, 00:23

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 17 kl. 09:00

Liga lurades med lömska annonser på BlocketBlocketbedragare bluffade om plåtsaxar och små skogsmaskiner..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Blocket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liga, luradesmed , lömska, annonser, Blocket
Dagensanalys.se - 11 maj 17 kl. 08:30

Facebook straffar företag med dåliga annonser

Facebook anpassar sin algoritm igen och utfärdar en varning till de publicister som har webbsidor med låg kvalitet och dåliga annonser. Facebook meddelade igår onsdag att de kommer att börja använda artificiell intelligens för att identifiera länkar till webbsidor som har vilseledande eller illasinnade annonser och sedan visa dessa annonser till färre användare. Att företaget återigen anpassar sin algoritm är inget nytt, men detta är första gången som publicisters annonser är en del av ekvationen.

Dagensanalys.se - 04 jul 16 kl. 14:21

Fullskärms-annonser är knappt bättre än banner-annonser

En ny studie visar att så kallade Interstitial-annonser (fullskärmsannonser, alltså annonser som tar upp hela skärmen en kort tid efter att en sida har laddat färdigt) inte är särskilt mycket mer effektiva än gamla hederliga banner-annonser. Mobilkonsumenterna försöker att aktivt undvika båda annonsformaten, istället för att ta åt sig av informationen. Enligt neurovetenskaplig forskning av WPP-knutna företaget Light Reaction och Bethesdas forskningslabb Spark Experience kring hur konsumenter läser nyhetsartiklar på sina smartphones visar att… vi knappt tittar på annonserna överhuvudtaget.

Dagensanalys.se - 05 jan 17 kl. 16:00

Hur kan man undvika att ens annonser hamnar på oseriösa webbsajter?

Alltfler vanliga konsumenter har blivit medvetna om existensen av oseriösa webbsajter, sådana som bland annat sprider fejknyheter (inte alltför sällan med politiska motiv). Det är förstås dåligt en ens annonser råkar komma med, men med programmatisk annonsering så kan det vara svårt. Med det finns några tips som kan underlätta detta!

Blekinge Läns tidning - 29 nov 18 kl. 06:00

Vi riggade en luciakonsert - är vi dåliga?

Ifall Törnströmska gymnasiet inte utbildar fordonstekniker kommer våra bilar bli osäkra, och om vi inte utbildar byggarbetare kommer taken att rasa in. Är vi på Törnströmska dåliga?.

Dagensanalys.se - 13 apr 16 kl. 13:00

Nytt verktyg från IAB för HTML5-baserade annonser

HTML5 Ad Validator är det nya verktyget för annonsörer som vill veta om deras HTML5-annonser faktiskt går upp emot IABs egna riktlinjer. Detta kommer ett år efter att reklambranschens egen organisation IAB – Interactive Advertising Bureau – bestämt att HTML5 ska vara industristandard, istället för det instabilare Flash. Läs mer: Viewability – Riktlinjer, Certifiering och Samarbete på IAB:s seminarium Ad Validator ska vara tillgänglig för både mobila och desktopbaserade plattformar, och ska analysera sådant som filstorlek, åtkomstförfrågningar och delade filer.

Dagensanalys.se - 04 maj 16 kl. 09:09

Ben Williams från AdBlock Plus berättar varför man blockerar annonser – De påträngande annonserna irriterar användarna

Ben Williams AdBlock Plus gästade förra veckan Stora Annonsördagen och han pratade om annonsblockering och det huvudsakliga skälet varför användarna väljer att blockera reklam. Det främsta problemet ät ”Intrusiveness” det är det i särklass största skälet att man blockar annonser bara 10 procent av dem som laddar ned deras program lägger till ”Privacy” tillägget som de har. Så att dela data är inte det stora skälet varför man väljer att ladda ned en annonsblockerare, inte heller prestanda (att annonserna saktar ned nätet och tar kraft i både bandbredd och batteri) är inte heller det stora skälet.

Dagensanalys.se - 06 dec 17 kl. 11:44

YouTube stramar upp sina kontroller av annonser och filmklipp

Det senaste året har YouTube haft stora bekymmer med reklam och varumärken som syns i fel sammanhang, eller annonser som är direkt olämpliga. I syfte att adressera dessa problem vidtar man nu flera åtgärder för att bättre kontrollera annonser och öka säkerheten för varumärken. Igår kom ett blogginlägg från YouTube som beskrev de nya steg som plattformen tar för att skydda såväl annonsörer som användare på plattformen.

Dagensanalys.se - 25 jan 16 kl. 10:44

Snabbare internet med Brave Browser som blockerar alla annonser

Den nya webbläsaren Brave, som är utvecklad av ex Mozilla VD:n Brendan Eich, är utformad för att förbättra din integritet på nätet. Brendan Eich en pionjär på internet och han var en av nyckelpersonerna bakom Firefox. Nu är han tillbaka med en ny webbläsare som lovar att leverera en snabbare upplevelse på nätet än vad alla konkurrenter har, samt att den skall skydda dig från irriterande annonser.

E24 - 21 jan 16 kl. 16:49

Google blockade 780 miljoner annonser

Annonser som innehåller skadlig kod, som kan klassas som vilseledande eller som förstör användarupplevelsen kallas av Google rätt och slätt för ”dåliga annonser”..

Dagensanalys.se - 02 okt 17 kl. 11:10

Vill du surfa utan annonser – utan att installera en annonsblockerare

Har du också tröttnat på att bli förföljd på nätet av dåliga retargeting-annonser? Men du vill kanske inte ladda ned en reklamblockerare då du vill ha koll på vilka annonsörer som finns där ute ute på nätet (det är ändå annonserna som finansierar innehållet). Då finns det en enkel lösning, du kan ladda ned en webbläsare med inbyggd reklamblockerare en av dem är Brave Browser.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Vikings”-uppföljaren ”Valhalla” till Netflix

Kommer att utspela sig 100 år efter händelserna i originalserien..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tre döda när militären bröt blockad i Bolivia

Inträffade när militären bröt upp en blockad av ett bränsleverk..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sverige i tung förlust mot Irland

Svenskarna i U21-landslaget inledde vasst mot Irland i EM-kvalet, men tappade kontrollen i andra halvlek och fick se sig besegrade med 1–4. Sist lagen möttes vann Irland med 3–1, men i första halvlek lutade det åt en svensk seger. Sverige tog knappa 20.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vittsjö värvar från Rosengård

Ebba Wieder byter damallsvensk klubb, men hon blir kvar i Skåne. Den 21-åriga mittfältaren, med meriter från U23-landslaget, lämnar Rosengård för spel med Vittsjö. "Vittsjö bygger på något mycket intressant och jag hoppas kunna hjälpa klubben mot nya må.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Wales klart för EM nästa sommar

Det sista frågetecknet i EM-kvalet har rätats ut. Nu står det klart att Wales spelar EM nästa sommar, sedan laget besegrat Ungern med 2–0. Wales, Slovakien och Ungern låg tätt inpå varandra i tabellen inför gruppens sista matcher i EM-kvalet, och alla t.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Hitlers födelsehem blir polisstation

I ett stenhus med gul fasad, i Braunau am Inn i norra Österrike, föddes Adolf Hitler den 20 april 1889. Efter åratal av osäkerhet meddelar nu landets regering att fastigheten ska byggas om till polisstation. "Polisens framtida bruk av huset borde sända.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Rån mot bensinstation i Kristianstad – hotade personal med pistolliknande föremål

Försvann på cykel..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Här är EM-slutspelet som väntar

Tjugofyra landslag, tolv värdstäder, sex grupper. Det här är EM-slutspelet som väntar på Sverige i sommar. Speldatum: Den 12 juni–12 juli.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

”Det blir inte bättre skolresultat, inte ens om stora summor delas ut”

Om pengar som morot för bättre skolresultat..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Allt färre landminor i Colombia

Ytterligare 38 kommuner i Colombia bedöms vara fria från landminor, säger landets president Ivan Duque. Colombia hörde tidigare till de länder där flest människor skadades av minor och både civila och militära ansträngningar har gjorts för att få bort s.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.