DN > Utrikes

Sunday, 24 February, 05:11

DN - 23 mar 17 kl. 11:40

Theresa May: Vi är inte räddaGårdagens attack var ett terrordåd i syfte att tysta demokratin, säger Storbritanniens premiärminister Theresa May i ett tal till parlamentet. – Vi är inte rädda, och vi kommer aldrig att vackla till följd av terrorismen, säger Theresa May till parlamentet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
May, Storbritanniens, Theresa May

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Theresa, MayVi är inte , rädda
DI - 15 feb 19 kl. 13:27

Theresa May till Bryssel för nya samtal

Theresa May kommer att resa till Bryssel nästa vecka för fortsatt samtal. Men enligt källor till nyhetsbyrån Direkt att det inte är fråga om några regelrätta förhandlingar och Bloomberg rapporterar att Theresa May har två veckor på sig att rädda utträdesavtalet..

Skånskan - 16 jul 16 kl. 14:00

Theresa May förändrar klimatet

Opinion En av den nytillträdda brittiska premiärministern Theresa Mays första åtgärder var att avskaffa departementet för energi och klimatförändringar. Det uppgår nu istället i det redan brokiga Näring, energi och industriell strategi. Miljö- och klimatansvaret står alltså inte ens med i det nya namnet.

Expressen - 29 jan 19 kl. 13:51

May vill ha nya förhandlingar med EU om Brexit

De kan rädda Theresa May ur Brexit-kaoset.Nu har en grupp Tory-ledamöter enats om en kompromiss angående det kontroversiella avtalet om hur Storbritannien ska lämna EU.Samtidigt har Theresa May meddelat EU-ledarna att hon vill återuppta förhandlingarna om utträdesavtalet med dem, rapporterar Sky News..

SR - 11 dec 18 kl. 13:45

May på turné – för att rädda brexitavtalet

I dag har Storbritanniens premiärminister Theresa May begett sig ut på en turné i Europa för att försöka rädda brexitavtalet..

GöteborgsPosten - 15 nov 18 kl. 16:19

May pressas från alla håll

Theresa May kämpar för att rädda sitt dyrköpta avtal med EU – efter flera regeringsavhopp och ilska i parlamentet. Den brittiska premiärministern hotas dessutom av växande avgångskrav från sina egna..

UNT - 15 nov 18 kl. 16:19

May pressas från alla håll

Theresa May kämpar för att rädda sitt dyrköpta avtal med EU – efter flera regeringsavhopp och ilska i parlamentet..

GöteborgsPosten - 15 nov 18 kl. 19:16

Pressad May försvarar sin kurs ut ur EU

Theresa May kämpar för att rädda sitt dyrköpta avtal med EU – efter flera regeringsavhopp och ilska i parlamentet. Den brittiska premiärministern hotas dessutom av växande avgångskrav från sina egna..

UNT - 15 nov 18 kl. 19:15

Pressad May försvarar sin kurs ut ur EU

Theresa May kämpar för att rädda sitt dyrköpta avtal med EU – efter flera regeringsavhopp och ilska i parlamentet..

YA - 16 nov 18 kl. 12:25

Fler avgångskrav - May liknas vid Chamberlain

Pressen växer på Storbritanniens premiärminister Theresa May, som kämpar med att rädda det omstridda brexitavtalet. Antalet misstroendeyttringar från det egna partiet fortsätter att växa.(TT).

Sydsvenskan - 16 nov 18 kl. 12:25

Fler avgångskrav – May liknas vid Chamberlain

Pressen växer på Storbritanniens premiärminister Theresa May, som kämpar med att rädda det omstridda brexitavtalet. Antalet misstroendeyttringar från det egna partiet fortsätter att växa. Hittills har totalt 19 ledamöter från Konservativa partiet gått u.

Fler nyheter från DN

DN - 6 timmar sedan

Två skadade och en gripen efter bråk i Tensta

Polisen fick vid 22-tiden på lördagen larm om ett bråk i Tensta i nordvästra Stockholm. Enligt polisen ska ett 20-tal personer ha varit inblandade..

DN - 7 timmar sedan

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. Han tycker inte att de ska få komma tillbaka till Sverige. – Vi är för mjuka mot de här terroristerna, säger han till GT..

DN - 8 timmar sedan

Fraktflygplan i krasch utanför Houston

Ett fraktflygplan har kraschat i en bukt utanför den amerikanska staden Houston, i delstaten Texas, rapporterar lokala medier..

DN - 10 timmar sedan

”Maduro måste bort – annars kommer många fler att dö”

CÚCUTA. Venezuela har stängt gränsen till Colombia för att stoppa hjälpsändningarna. På vardera sida av gränsen står soldater med skarpladdade vapen och väntar order.

DN - 11 timmar sedan

Avsiktlig attack släckte valsajt

Det var en så kallad överbelastningsattack som ledde till att Valmyndighetens sajt slogs ut under valkvällen i höstas. Tidigare har det från myndighetens sida hetat att ”ingenting tydde” på att så var fallet..

DN - 12 timmar sedan

Flera begravda i lavin i Alperna

Ett okänt antal personer har svepts med i en lavin i Alperna, vid gränsen mellan Österrike och Tyskland..

DN - 12 timmar sedan

Körde på hästekipage – flydde till skogs

En man i 65-årsåldern har gripits utanför Borlänge, missänkt för att med sin bil ha kört på ett hästekipage. Djuret fick avlivas och föraren fördes till sjukhus..

DN - 17 timmar sedan

Löfven ryter till mot Swedbank

Statsminister Stefan Löfven (S) vill se hårdare tag i arbetet mot penningtvätt och utesluter inte skärpt lagstiftning. – Om det här senaste nu stämmer, så att man kan belägga Swedbank med de här bristerna, så är det naturligtvis fullständigt oacceptabelt, säger han..

DN - 17 timmar sedan

Storlopp av VM-debutanten Frida Karlsson – Johaug överlägsen

SEEFELD/STOCKHOLM. Therese Johaug var totalt överlägsen på damernas skiathlon. Bakom henne överraskade svenska VM-debutanten Frida Karlsson med en femteplats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.