Sydsvenskan > Utrikes

Monday, 21 May, 16:57

Liknande nyheter

Taggar: Vi ska inte ha jour, helgermen ingen , annan tar hand om de trasiga unga
Sydsvenskan - 29 maj 11 kl. 06:30

Fängelsetiden fick Eva att sluta slå

Eva slår kvinnan till marken med flera knytnävslag. Hon sparkar på kroppen, slår sönder den andra kvinnas fötter med en träpåk. Sedan lyfter hon upp henne igen för nya knytnävar i ansiktet.

BT - 21 okt 11 kl. 08:21

Vill krympa vårt klädberg

Vi shoppar kläder som aldrig förr - och därför blir också kasserade kläder ett stort miljöproblem. Hur gör du med plagg du inte längre ska använda? Tänker du miljövänligt?

YLE - 07 feb 16 kl. 09:23

Livet utanför samhället
Livet utanför samhället Bortglömda byggnader, förfallna tält i mörka skogshörn och övergivna båtar tjänar år efter år som tillfälliga hem åt hundratals östeuropeiska romer som befinner sig i Finland. Text: Jeanette Björkqvist Bilder: Karl Vilhjálmsson Det knastrar i de slitna tygstyckena, som är täckta av mögelfläckar efter månader utomhus i ett fuktigt höst- och vinterväder där ingenting någonsin hinner torka. Trots att de två tälten slagits upp i skydd av Centralparkens trädbestånd, så hittar den bitande vintervinden sin väg fram ända in under torra klädlager.

YLE - 11 mar 17 kl. 12:58

Vad vill en nazist?

Den nazistiska rörelsen - i likhet med andra extremistiska rörelser - drar till sig unga, gamla, outbildade och bildade. Nazismen är antidemokratisk, rasistisk, våldsinriktad, maktlysten - och symboliserar till och med ondska. Varför drivs människor till den här typens rörelse?

YLE - 25 jan 14 kl. 09:33

Johannes Tabermann: Kan du knäcka en nöt på nätet?

Nyhjälplöshet bland unga har alltid uppfattats som ett problem. Allt var alltid bättre förr. Nu när Youtube blivit vår livsmanual och Google är svaret på alla frågor, är det ändå på tiden att inse att allmänbildningen har ömsat skinn och att begreppet nyhjälplöshet behöver uppdateras.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Hårdaste USA-sanktionerna någonsin mot Iran

USA kommer att öka den ekonomiska pressen på Iran med de "kraftfullaste sanktionerna i historien", säger USA:s utrikesminister Mike Pompeo. USA kommer också att gå hårt åt dem som bryter mot sanktionerna. – Vi kommer att sätta ekonomisk press utan motst.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Alliansen vill ta mer av LKF:s vinst – och sänka skatten

Första gemensamma alliansbudgeten i Lund sedan 2014..

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Bananglassmakare från Malmö svenska mästare

Kasserade bananer har gjort eleverna från Procivitas till svenska mästare..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

USA sätter större press på Iran

USA kommer att införa ännu kraftfullare sanktioner mot Iran för att pressa regimen till förhandlingar som inte bara inbegriper landets kärnenergiprogram, förklarade USA:s utrikesminister Mike Pompeo på måndagen. USA kommer också att gå hårt åt dem som g.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Svanholm Singers hyllar Avicii med hans egen låt

A cappella-inspelningen av "Wake me up" nu på Youtube och Facebook..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Edda Magnason gör julkonsert på Malmö Live

Konserthuset satsar på kombinerad konsert och jullunch..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Igelkott nej – men minihäst okej på flyget

Nu får du inte längre ha med dig din igelkott som stöd på American Airlines flygningar. Illrar, spindlar, getter och höns får också nobben. Men en miniatyrhäst går bra, förutsatt att den har adekvat utbildning.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Inga bud på spårvagnsdepån – trafikstart kan försenas ytterligare

Spårvagnarna kostar 297 miljoner – högre än tidigare beräkning.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

VM-hjältarna har landat – ska firas kungligt

VM-guldhjältarna hyllas i dag. Först på Stockholms slott där de tas emot av kronprinsessan Victoria och prins Daniel, därefter av stockholmarna i Kungsträdgården. "För spelarna är det här riktigt stort, och de ser verkligen fram emot att komma hem och f.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Postnord överens om avgift på Kina-paket

Postnord tar bort avgiften på 75 kronor som sedan mars tas ut för att hantera uttaget av moms på paket från länder utanför EU, däribland Kina. I stället ska den svenska momsen lägga på priset direkt vid köpet från handelssajten Wish som i sin tur skicka.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.