Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 21 August, 23:29

Liknande nyheter

Taggar: Edwin, Gyimah-affärenkan , göraalla till , vinnarei det , korta loppet

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Domare beskjuten vid domstol – sköt tillbaka

En amerikansk domare blev beskjuten utanför en domstol och besvarade själv elden innan den misstänkte senare sköts ihjäl av en tredje person, en tillsynsman som befann sig i närheten. Händelsen inträffade på måndagen i Steubenville i delstaten Ohio. –.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Rooney målskytt igen mot City

Wayne Rooney spelar fortfarande roll i Manchester. Anfallaren gjorde mål igen när Everton kryssade borta mot Manchester City. Wayne Rooney dömdes ut som slut i Manchester United och tappade sin landslagsplats.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Gustavo Dudamels turné ställs in

Den världsberömde dirigenten Gustavo Dudamels turné med Venezuela National Youth Orchestra ställs in. Enligt tidningen El Nacional är det regeringen som tagit beslutet efter att Dudamel kritiserat president Nicolás Maduro. Men uppgiften har inte bekräf.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Volvo behåller fabrik efter fiaskoförsäljning

Volvo Cars behåller komponentfabriken i Floby i egen regi. Tidigare var planen att hitta en ny ägare efter den misslyckade affären till indiska Amtek Group, skriver Dagens Industri. Verksamheten kommer i stället att gå under ett eget dotterbolag med nam.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stillsam start på Wall Street

Veckan inleddes med stiltje på New York-börserna. Spänningarna mellan USA och Nordkorea höll investerarna på tårna. Många avvaktade också mötet mellan Amerikanska centralbankens Federal Reserves chef Janet Yellen och globala centralbankschefer senare i.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stabilt halvår för pensionsbolagen

Det har gått bra för flera av pensionsbolagen under årets första sex månader. AMF, som förvaltar 462 miljarder kronor nådde en avkastning på 4,2 procent, jämfört med 1,1 procent motsvarande period förra året. Även SEB Trygg Liv noterade en avkastning på.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Kabul: Raket slog ned på fotbollsplan

En raket har slagit ned på en fotbollsplan i diplomatkvarteren i Afghanistans huvudstad Kabul. Explosionen föregicks av en varning och larmsignaler hördes från flera utländska beskickningar, men enligt polisen finns inga rapporter om att någon skulle ha.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Nannes Kalmar lyfter – vann sexpoängsmatch

En demoraliserande 0–6-förlust mot Malmö knäckte inte Kalmar. KFF slog bottenrivalen Gif Sundsvall med 3–1 och ökar avståndet till allsvenskt kval. – Vi har mycket mer tydlighet i vårt presspel, säger Viktor Elm.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Skuggad sol tjusade miljoner i USA

Plötsligt blev det mörkt, svalare och fåglarna tystnade. Miljoner människor följde fascinerat den totala solförmörkelsen som drog fram i en korridor över den amerikanska kontinenten, Runt om samlades människor med specialglasögon för att njuta av det säl.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Lång avstängning för domarskallning

Den division 4-spelare som skallade domaren under en match har fått en av svensk fotbolls längsta avstängningar, kanske den längsta – nästan två år och fem månader. – Vi har varit noga och undersökt, men ingen rättspraxis finns för en sådan här grov hän.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.