Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 25 June, 21:05

Liknande nyheter

Taggar: Edwin, Gyimah-affärenkan , göraalla till , vinnarei det , korta loppet

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Klart med krispaket för italienska banker

Italiens regering går in med mångmiljardstöd i en räddningsaktion för de båda krisbankerna Banca Popolare di Vicenza och Veneto Banca. De är på fallrepet och kommer nu att avvecklas, samtidigt som deras tillgångar förs över i en annan bank, Intesa Saopa.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Sveriges volleybollherrar till slutspel

Sverige är vidare till finalspelet i European League i volleyboll. Först tog de svenska herrarna en "övertygande vinst" när gruppjumbon Azerbajdzjan besegrades med 25–18, 25–16, 25–16. En vinst som innebar att Sverige klev upp till andraplats, en av två.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Nya Zeeland har matchbollar i America's Cup

Nya Zeeland är en seger från att ta hem America's Cup på Bermuda. Två nya triumfer mot Oracle USA på söndagen ger Emirates 6–1 i bäst av 13 seglingar, och sex matchbollar. Rorsmannen Peter Burling lär dock inte ta ut något i förskott – även om han själv.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Regnkaos på Ullevi – förbandet avbröt

Vädrets makter satte käppar i hjulet för danska Mew som är förband till Coldplay på Ullevi. Några låtar in öppnade sig himlen ovanför arenan, vilket tvingade Mew att kliva av scenen. Bandmedlemmarna beklagade sig inför publiken och förklarade att en for.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Spitcam Jubb tillbaka som vinnare

I förra starten var Spitcam Jubb favorit på V75 i Östersund. Hästen slutade först på sjundeplats och hade inte sin bästa dag. På söndagen var sexåringen tillbaka i gammalt gott slag och vann Silverdivisionen till ett glatt odds.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Eskilsminne hade problem i avslutsfasen

Förlorade stort mot mittenkonkurrenten..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Portugisiska artister stöttar brandoffer

Några av Portugals största artister, bland andra Ana Moura, Rui Veloso, David Fonseca, Camané och Amor Electro ska uppträda på en välgörenhetskonsert till förmån för offren och de skadade, samt deras anhöriga, i den katastrofala skogsbranden som krävde.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

IS Mosulvälde krymper snabbt

Irakiska regeringsstyrkor har återtagit omkring två tredjedelar av det område som terrorrörelsen IS höll i Mosuls gamla stad den senaste veckan. Endast några hundra IS-krigare bedöms vara kvar i det återstående området. – 65 till 70 procent av gamla sta.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vazgec involverad trots brist på avslut: ”Jag vill ha boll hela tiden”

BoIS-målvakten hade inte mycket att göra när Landskrona vann i Karlskrona..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Kvitova varvar upp inför Wimbledon

I juli siktar Petra Kvitova på att ta sin tredje titel i Wimbledon. Hon genrepade med att vinna i Birmingham – hennes blott andra turnering i år. – En fantastisk vecka, säger tjeckiskan.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.