UNT > Nyheter

Saturday, 21 October, 19:52

Liknande nyheter

Taggar: FBI-chefen, Moskvakontakterutreds
UNT - 20 mar 17 kl. 16:41

FBI-chefen: Moskvakontakter utreds

En eventuell koppling mellan Moskva och president Donald Trumps kampanjteam är under utredning, bekräftar FBI-chefen James Comey i en utfrågning i representanthusets underrättelseutskott..

Skånskan - 10 maj 17 kl. 06:46

Trump har sparkat FBI-chefen

Utrikes USA:s president Donald Trump har sparkat FBI-chefen James Comey, uppger amerikanska medier. ERWP.fif(0)Enligt New York Times höll FBI-chefen ett tal då han via en nyhetsflash nåddes av nyheten att han sparkats från sitt uppdrag.

SR - 31 okt 16 kl. 06:00

FBI-chefen anklagas för att inte lyda lagen

I USA anklagar en av demokraternas ledande politiker FBI-chefen för att inte följa lagen och för partipolitisk dubbelmoral som gynnar republikanerna. FBI-chefen James Comey påstås också känna till "explosiv" information om att Trumpkampanjen har kopplingar till Ryssland..

Skånskan - 06 mar 17 kl. 06:35

FBI-chefen vill ha dementi av Trumps avlyssningsuppgifter

Utrikes FBI-chefen vill att justitiedepartementet dementera USA:s president Donald Trumps uppgifter om att den tidigare presidenten Barack Obama gett order om att Trumps telefoner skulle avlyssnas. ERWP.fif(0)Det uppger New York Times som hänvisar till högt uppsatta källor.

SvD - 20 mar 17 kl. 12:51

Frågorna som pressar FBI-chefen James Comey

Anklagelser om avlyssning och kopplingar till Ryssland – relationen mellan FBI-chefen och USA:s president är inte den bästa. På måndagen frågas FBI-chefen James Comey ut av kongressens underrättelsekommitté om vad han egentligen vet. .

DN - 03 maj 17 kl. 17:07

FBI-chefen: Det var världens svåraste beslut

FBI-chefen James Comey försvarade på onsdagen sitt beslut att dagar före president valet berätta om den nya utredningen kring Hillary Clintons epost, ett beslut många anser kan ha gjort att Donald Trump vann: – Jag blev milt illamående när jag tänker på att jag kan ha påverkat valet, sa FBI-chefen James Comey vid en utfrågning i kongressen på onsdagen..

DN - 12 maj 17 kl. 09:50

Trump krävde lojalitet av FBI-chefen – fick det inte

Nya uppgifter om vad som kan ligga bakom president Donald Trumps spektakulära avskedande av FBI-chefen James Comey avslöjas. På en middag efter att Trump tillträtt som president krävde denne personlig lojalitet av FBI-chefen, som vägrade ge den. Samtidigt antyder Trump att Rysslandsutredningen är orsaken till avskedandet..

GöteborgsPosten - 31 okt 16 kl. 05:52

Senator: FBI-chefen har brutit lagen

Demokraternas senatsledare Harry Reid anklagar FBI-chefen för dubbelmoral och lagbrott – och för att lägga locket på om Donald Trumps eventuella kopplingar till den ryska regeringen. Samtidigt ska FBI gå igenom över 650 000 mejl som är kopplade till Hillary Clintons mejlserver..

GöteborgsPosten - 31 okt 16 kl. 07:21

Senator: FBI-chefen har brutit mot lagen

Demokraternas senatsledare Harry Reid anklagar FBI-chefen för dubbelmoral och lagbrott – och för att lägga locket på om Donald Trumps eventuella kopplingar till den ryska regeringen. Samtidigt ska FBI gå igenom över 650 000 mejl som är kopplade till Hillary Clintons mejlserver..

SvD - 06 nov 16 kl. 21:33

FBI-chefen: Inget olagligt i Clintons mejl

FBI har inte hittat något olagligt i den senaste granskningen av Hillary Clintons mejl, skriver FBI-chefen i brev till kongressen..

Fler nyheter från UNT

UNT - 4 timmar sedan

DIREKTRAPPORT: Så var Pixbo-Storvreta

Storvreta har åkt till västkusten och Mölnlycke för match mot Pixbo..

UNT - 1 timme sedan

”Vi måste rannsaka oss själva”

Trots ledning tre gånger i matchen fick Sirius inkassera en ny förlust – lagets fjärde raka..

UNT - 1 timme sedan

Han fick årets pris på Ordfestivalen

Orden kom i en strid ström från scenen och publiken lyssnade andäktigt..

UNT - 3 timmar sedan

Ny blytung Siriusförlust

Sirius har det fortsatt blytungt i superligan..

UNT - 4 timmar sedan

16.00: Storvreta möter Pixbo

Storvreta har åkt till västkusten och Mölnlycke för match mot Pixbo..

UNT - 4 timmar sedan

Riskabelt med för lite konkurrens

Akademiska Hus gör varje år ett driftöverskott som motsvarar hela anslaget till Uppsala universitet och delar ut miljarder till staten, skriver Lina Nordquist och Benny Lindholm..

UNT - 12 timmar sedan

Expert på hedersförtryck: "Skolan kan behöva agera inom en timme"

Skolor behöver ha tydliga handlingsplaner mot hedersförtryck, säger en expert..

UNT - 10 timmar sedan

Man åtalas efter nazistisk aktion

Den man som greps efter nazistiska Nordiska motståndsrörelsen, NMR:s, flygbladsutdelning i Uppsala i augusti har nu åtalats, rapporterar P4 Uppland..

UNT - 13 timmar sedan

Inbrottstjuv greps av polis

Tre personer eller fler sågs fly från platsen..

UNT - 13 timmar sedan

Cikada sjunger Dixie Chicks

Singing sisters är namnet på den konsert som Uppsalakören Cikada i helgen gör tillsammans med pianisten och kompositören Elise Einarsdotter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.