Realtid > Ekonomi

Monday, 23 October, 18:47

Liknande nyheter

Taggar: Vita, svanaroch , fula, ankungar
Posh24 - 12 dec 12 kl. 12:12

Stjärnorna som gått från fula ankungar till hänförande vackra!

Vi har alla varit unga, och ni vet vad man säger - vi är som fina viner, vi blir bara bättre med åren! Det kan vi mer än gärna hålla med om, och vi har sett ett par kändisar som Kate Hudson och Avril Lavigne som verkligen stämmer in på det påståendet. De var en gång "fula ankungar", men växte upp och blev tappa-andan-snygga!

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 13 kl. 10:17

Se upp för fula ankungar

Den fula ankungen och en flaska solskyddsmedel med faktor 50 kan rädda livet. Sedan vill huddoktorn att du kommer med dina skumma prickar innan de liknar de där självdiagnos- bilderna som finns i tidningar och på nätet under rubriken ?Har du hudcancer??.

Affärsvärlden - 18 sep 17 kl. 08:10

Vita svanar och fula ankungar

Är det bäst att köpa dyra aktier i bolag med hög kapitalavkastning? Eller är det bättre att köpa svagare bolag till ett lågt pris och hoppas på en vändning? Portföljförvaltare Oddbjørn Dybvad förklarar riskerna med respektive strategi..

E24 - 14 okt 12 kl. 10:11

Börsens fula ankungar

I periferin av en stor bolagssfär finns ofta ett stackars problembolag som huvudägaren lämnat lite vind för våg..

Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 10:31

Rektor gick på myten om den vita skåpbilen ? varnade sina eleverAf Klintberg: "Väldigt utbredd"

"Man ska akta sig för fula gubbar". Särskilt om de kör runt i en gammal vit skåpbil och letar efter barn att locka in i bilen som de sedan kan kidnappa.Varningen lär du känna igen från din barndom.

YLE - 10 mar 16 kl. 16:00

"Akta dig för skåpbilar" - den moderna tidens fula gubbe

Rykten om män som försöker locka barn in i skåpbilar cirkulerar med jämna mellanrum på sociala medier. Berättelsen har sitt ursprung i verkliga händelser, berättar folklivsforskaren och författaren Bengt af Klintberg. För en vecka sedan började ett e-postmeddelande cirkulera bland föräldrar i de södra stadsdelarna i Helsingfors.

YLE - 13 apr 15 kl. 05:00

Kasper Strömman: Från fula bloggar till marxistisk-leninistisk webbdesign

Från helamputerad symbolik och världens sämsta digitalfotobilder till vacker marxistisk-leninistisk webbsidedesign! FINLANDS ARBETARPARTI Den grafiska analysen av Finlands arbetarparti börjar dåligt då deras sajt överhuvudtaget inte fungerar. Alls.

YLE - 30 okt 14 kl. 14:52

Rekordmånga svanar i Österbotten

Senaste veckoslut sågs nästan 8 500 sångsvanar i Österbotten. Det var mest i hela landet då fågelskådare samlades för att bonga svanar. Det var tredje året som BirdLife Finland räknade svanar.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:25

Svanar dör i hjärnhinneinflammation

Svanar dör i hjärnhinneinflammation runt om i landet. Också i Österbotten misstänker man att sjukdomen har lett till svanars död. Det är frågan om en bakterie som orsakar en infektion som sprider sig i hela kroppen.

DN - 21 jun 14 kl. 23:02

Skulle hjälpa ankungar – riskerar livstid

En 25-årig kvinna som stannade för att hjälpa en grupp ankungar över vägen riskerar nu livstids fängelse. En far och hans dotter dog när de körde in i hennes bil..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 2 timmar sedan

Bankföreningen kritiserar FI:s generaldirektör

I en artikel på DN Debatt argumenterar Finansinspektionens generaldirektör Erik Thedéen för den skärpning av amorteringskravet myndigheten lade fram i början av sommaren. Nu sågar Bankföreningens vd Hans Lindberg Thedéens förslag och argument, och hänvisar till skarp kritik från många remissinstanser..

Realtid - 2 timmar sedan

Akelius köper 395 lägenheter i London

De 19 fastigheterna ligger i centrala London och är byggda mellan 1850 till 1980. Priset landar på nästan 800 miljoner kronor. .

Realtid - 4 timmar sedan

Consector vill folkbilda om ekonomi och finanser

Finctechbolaget och lånejämföraren Consector vill öka kundernas och andra intresserade personers kunskaper om ekonomi och finansiella frågor. Därför skapas nu en contentdel med redaktionellt innehåll på bolagets plattformar..

Realtid - 3 timmar sedan

SBB har tagit in 700 miljoner kronor i emission

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB genomfor nu en emission av ett hybridobligationslån med en ram om upp till 1 miljard kronor. Än så länge har 700 miljoner kronor emitterats..

Realtid - 5 timmar sedan

Nordnet expanderar till Malmö

Nordnet satsar på södra Sverige och öppnar ett kontor i Malmö med fokus på private banking och tjänstepensioner. Kontoret öppnas nu under oktober månad. "Vi ser en stor potential i regionen", säger Nordnets Sverigechef Eva Trouin till Realtid..

Realtid - 7 timmar sedan

Sweco expanderar i Norge

Sweco växer i Norge efter att ha förvärvat det norska teknikkonsultföretaget Dimensjon Rådgivning AS. "Vi letar alltid efter lämpliga bolag och diskussioner pågår löpande. Sedan får vi se vilka affärer vi gör i slutändan" säger Tomas Carlsson, vd och koncernchef på Sweco, till Realtid..

Realtid - 6 timmar sedan

Söderberg & Partners rekryterar ett Family Office-team från Danske

Tre rådgivare, en skattejurist, samt en kundkoordinator lämnar Danske Bank och går till Söderberg & Partners..

Realtid - 7 timmar sedan

Tieto lägger bud på Avega

Tieto lägger ett kontantbud på det svenska konsultföretaget Avegas aktier. Budet är värt 40 kronor per aktie, sammanlagt 462 miljoner kronor..

Realtid - 9 timmar sedan

BTS förvärvar konsultbolag

BTS förvärvar brittiska konsultbolaget Coach in a Box..

Realtid - 10 timmar sedan

Altor investerar i svenska fritidskläder

Altor förvärvar en större minoritetsandel i det svenska fritidsmärket Revolutionrace från grundarna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.