Realtid > Ekonomi

Wednesday, 24 January, 10:51

Liknande nyheter

Taggar: Vita, svanaroch , fula, ankungar
Posh24 - 12 dec 12 kl. 12:12

Stjärnorna som gått från fula ankungar till hänförande vackra!

Vi har alla varit unga, och ni vet vad man säger - vi är som fina viner, vi blir bara bättre med åren! Det kan vi mer än gärna hålla med om, och vi har sett ett par kändisar som Kate Hudson och Avril Lavigne som verkligen stämmer in på det påståendet. De var en gång "fula ankungar", men växte upp och blev tappa-andan-snygga!

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 13 kl. 10:17

Se upp för fula ankungar

Den fula ankungen och en flaska solskyddsmedel med faktor 50 kan rädda livet. Sedan vill huddoktorn att du kommer med dina skumma prickar innan de liknar de där självdiagnos- bilderna som finns i tidningar och på nätet under rubriken ?Har du hudcancer??.

Affärsvärlden - 18 sep 17 kl. 08:10

Vita svanar och fula ankungar

Är det bäst att köpa dyra aktier i bolag med hög kapitalavkastning? Eller är det bättre att köpa svagare bolag till ett lågt pris och hoppas på en vändning? Portföljförvaltare Oddbjørn Dybvad förklarar riskerna med respektive strategi..

E24 - 14 okt 12 kl. 10:11

Börsens fula ankungar

I periferin av en stor bolagssfär finns ofta ett stackars problembolag som huvudägaren lämnat lite vind för våg..

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Macron inbjuden till Vita huset

USA:s president Donald Trump har bjudit in sin franska motsvarighet Emmanuel Macron till Vita huset, senare i år. Det är det första statsbesöket som meddelats av Vita huset sedan Trump tillträdde för ett år sedan. De två ledarna, som har träffats fler.

Helsingborgs Dagblad - 6 timmar sedan

Macron inbjuden till Vita huset

USA:s president Donald Trump har bjudit in sin franska motsvarighet Emmanuel Macron till Vita huset, senare i år. Det är det första statsbesöket som meddelats av Vita huset sedan Trump tillträdde för ett år sedan. De två ledarna, som har träffats fler.

Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 10:31

Rektor gick på myten om den vita skåpbilen ? varnade sina eleverAf Klintberg: "Väldigt utbredd"

"Man ska akta sig för fula gubbar". Särskilt om de kör runt i en gammal vit skåpbil och letar efter barn att locka in i bilen som de sedan kan kidnappa.Varningen lär du känna igen från din barndom.

YLE - 10 mar 16 kl. 16:00

"Akta dig för skåpbilar" - den moderna tidens fula gubbe

Rykten om män som försöker locka barn in i skåpbilar cirkulerar med jämna mellanrum på sociala medier. Berättelsen har sitt ursprung i verkliga händelser, berättar folklivsforskaren och författaren Bengt af Klintberg. För en vecka sedan började ett e-postmeddelande cirkulera bland föräldrar i de södra stadsdelarna i Helsingfors.

YLE - 13 apr 15 kl. 05:00

Kasper Strömman: Från fula bloggar till marxistisk-leninistisk webbdesign

Från helamputerad symbolik och världens sämsta digitalfotobilder till vacker marxistisk-leninistisk webbsidedesign! FINLANDS ARBETARPARTI Den grafiska analysen av Finlands arbetarparti börjar dåligt då deras sajt överhuvudtaget inte fungerar. Alls.

YLE - 30 okt 14 kl. 14:52

Rekordmånga svanar i Österbotten

Senaste veckoslut sågs nästan 8 500 sångsvanar i Österbotten. Det var mest i hela landet då fågelskådare samlades för att bonga svanar. Det var tredje året som BirdLife Finland räknade svanar.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Ahlsell förvärvar yrkesbutik i Västerås

Ahlsell förvärvar HMK i Västerås AB med en årlig omsättning om cirka 16 miljoner kronor..

Realtid - 2 timmar sedan

EKN rekryterar kreditchef från S&P

Exportkreditnämnden har anställt Peter Tuving som kreditchef..

Realtid - 2 timmar sedan

Danske Bank lanserar aggregator

Som första bank lanserar Danske Bank i Sverige inom kort en egen aggregator som ger kunderna möjlighet att samla information från sina konton från andra banker i bankens nya mobilbank.  .

Realtid - 2 timmar sedan

Domen mot Ola Rollén överklagas

Den norska Ekobrottsmyndigheten (Økokrim) överklagar den frikännande domen mot Hexagons vd och koncernchef Ola Rollén..

Realtid - 4 timmar sedan

Fyra trender som skapar möjligheter för företagen

DEBATT: Förstärkt verklighet och virtuell verklighet inom detaljhandeln, digitala assistenter på arbetsplatsen och ett nytt ledarskap i en AI-driven värld. Det är några exempel på innovationer och drivkrafter som kommer påverka svenska företag mest under det kommande året. Det skriver de digitala experterna Åsa Arvidsson och Patrik Löwendahl på Avanade Sverige..

Realtid - 18 timmar sedan

H&H Group växer – förvärvar Identx

Varumärkes- och PR-byrån Identx blir idag en del av H&H Group. "Vår idé med H&H Group är att vara långsiktiga och engagerade ägare till framgångsrika kommunikationsföretag" säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group..

Realtid - 19 timmar sedan

Regeringen stramar åt reglerna för snabblån

Regeringen går vidare med förslaget om åtgärder för att åstadkomma en mer ansvarsfull marknad för snabblån och andra liknande krediter med höga kostnader. Bland annat föreslås att det ska införas ett räntetak och ett kostnadstak..

Realtid - 21 timmar sedan

Danske Bank och Amarant Mining nära en uppgörelse

UPPDATERAD. Konkursförhandlingen skjuts upp. Amarant Mining och Danske Bank når en överenskommelse.

Realtid - 20 timmar sedan

KPMG ökar vinsten

KPMG redovisar det högsta resultatet på fem år - 178 miljoner kronor. Kravet på byrårotation har inneburit att antalet upphandlingar har ökat kraftigt och att revisions- och rådgivningsfirman satsar på att utveckla nya affärsområden..

Realtid - 22 timmar sedan

Rodgers försvar i Contender-svindeln

Nu når utredningen kring Contender-obligationerna domstolens rättssal där affärsmannen Fredrik Rodger bland annat står åtalad för grovt svindleri och grov trolöshet mot huvudman. Han nekar till brott och pekar istället på sin tidigare affärspartner Johan Ulander..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.