Realtid > Ekonomi

Wednesday, 23 August, 23:22

Liknande nyheter

Taggar: Vita, svanaroch , fula, ankungar
Posh24 - 12 dec 12 kl. 12:12

Stjärnorna som gått från fula ankungar till hänförande vackra!

Vi har alla varit unga, och ni vet vad man säger - vi är som fina viner, vi blir bara bättre med åren! Det kan vi mer än gärna hålla med om, och vi har sett ett par kändisar som Kate Hudson och Avril Lavigne som verkligen stämmer in på det påståendet. De var en gång "fula ankungar", men växte upp och blev tappa-andan-snygga!

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 13 kl. 10:17

Se upp för fula ankungar

Den fula ankungen och en flaska solskyddsmedel med faktor 50 kan rädda livet. Sedan vill huddoktorn att du kommer med dina skumma prickar innan de liknar de där självdiagnos- bilderna som finns i tidningar och på nätet under rubriken ?Har du hudcancer??.

E24 - 14 okt 12 kl. 10:11

Börsens fula ankungar

I periferin av en stor bolagssfär finns ofta ett stackars problembolag som huvudägaren lämnat lite vind för våg..

Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 10:31

Rektor gick på myten om den vita skåpbilen ? varnade sina eleverAf Klintberg: "Väldigt utbredd"

"Man ska akta sig för fula gubbar". Särskilt om de kör runt i en gammal vit skåpbil och letar efter barn att locka in i bilen som de sedan kan kidnappa.Varningen lär du känna igen från din barndom.

YLE - 10 mar 16 kl. 16:00

"Akta dig för skåpbilar" - den moderna tidens fula gubbe

Rykten om män som försöker locka barn in i skåpbilar cirkulerar med jämna mellanrum på sociala medier. Berättelsen har sitt ursprung i verkliga händelser, berättar folklivsforskaren och författaren Bengt af Klintberg. För en vecka sedan började ett e-postmeddelande cirkulera bland föräldrar i de södra stadsdelarna i Helsingfors.

YLE - 13 apr 15 kl. 05:00

Kasper Strömman: Från fula bloggar till marxistisk-leninistisk webbdesign

Från helamputerad symbolik och världens sämsta digitalfotobilder till vacker marxistisk-leninistisk webbsidedesign! FINLANDS ARBETARPARTI Den grafiska analysen av Finlands arbetarparti börjar dåligt då deras sajt överhuvudtaget inte fungerar. Alls.

YLE - 30 okt 14 kl. 14:52

Rekordmånga svanar i Österbotten

Senaste veckoslut sågs nästan 8 500 sångsvanar i Österbotten. Det var mest i hela landet då fågelskådare samlades för att bonga svanar. Det var tredje året som BirdLife Finland räknade svanar.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:25

Svanar dör i hjärnhinneinflammation

Svanar dör i hjärnhinneinflammation runt om i landet. Också i Österbotten misstänker man att sjukdomen har lett till svanars död. Det är frågan om en bakterie som orsakar en infektion som sprider sig i hela kroppen.

DN - 21 jun 14 kl. 23:02

Skulle hjälpa ankungar – riskerar livstid

En 25-årig kvinna som stannade för att hjälpa en grupp ankungar över vägen riskerar nu livstids fängelse. En far och hans dotter dog när de körde in i hennes bil..

Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 15:21

Räddade ankungar från att bli påkörda av tåget

En annorlunda räddningsaktion utspelade sig på söndagsförmiddagen på Lunds Central. Minuter innan tåget skulle komma hoppade personer ner på spåren – och räddade en flock ankungar från att bli påkörda..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 7 timmar sedan

Förbättrat resultat för Lundbergs

Investmentbolaget Lundbergs redovisar ett förbättrat resultat efter skatt på 2.899 miljoner kronor (2.022) för det andra kvartalet 2017..

Realtid - 7 timmar sedan

Stort intresse för alternativ prissättning

Intresset för alternativ prissättning bland inköpare av juridiska tjänster  fortsätter att vara mycket stort. Det visar en undersökning av Legally yours..

Realtid - 8 timmar sedan

Magnolia Bostad hämtar affärsutvecklingschef hos CBRE

Fastighetsbolaget Magnolia Bostad utökar organisationen med en chef för affärsutveckling som hämtas från fastighetsrådgivaren CBRE Global investors..

Realtid - 10 timmar sedan

Startar med över en miljard i förvaltat kapital

Nordic Cross Asset Management har fått tillstånd från FI att förvalta alternativa investeringsfonder och diskretionära investeringsportföljer. Fonderna förvaltade vid starten den 22 augusti över 1 miljard kronor..

Realtid - 11 timmar sedan

Omskakat Remium gjorde ett förlustår

Turerna inom Remium har under verksamhetsåret 2016 men även under 2017 varit många. Årsrapporten för 2016 speglar rörelserna i bolaget..

Realtid - 11 timmar sedan

Fundedbyme öppnar filial i Mexiko

Nordens största crowdfundingplattform Fundedbyme startar en filial i Mexiko. Det blir bolagets första etablering på den amerikanska kontinenten..

Realtid - 13 timmar sedan

Indutrades finanschef lämnar

Jan Öhman slutar som finanschef på Indutrade i februari nästa år. Bolaget har redan börjat att leta efter hans efterträdare..

Realtid - 13 timmar sedan

Nytt åtal efter handel i Fingerprint

En av Fingerprints större aktieägare åtalas för otillbörlig marknadspåverkan, grovt brott. "Den nu åtalade har lagt säljorder till ett totalt värde om cirka 3,5 miljarder kronor. Säljorder som inte varit avsedda att leda till avslut utan som har systematiskt återkallats", uppger chefsåklagare Thomas Langroth vid EBM:s Finansmarknadskammare..

Realtid - 12 timmar sedan

"Vinstutvecklingen inte nått våra förväntningar"

Dividend Sweden AB beskriver ett förändrat investeringsklimat som påverkat bolaget negativt. Dividend Sweden, som är dotterbolag till Capensor som nyligen varnades av FI, lever dock upp till sitt namn och har delat ut 7 miljoner kronor till aktieägarna..

Realtid - 14 timmar sedan

East Capital säljer köpcenter i Vilnius

En av East Capitals baltiska fastighetsfonder säljer ett köpcenter i Vilnius som förvärvades 2012. Försäljningen uppges vara en av Litauens största fastighetsaffärer i år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.