Realtid > Ekonomi

Sunday, 26 March, 09:17

Realtid - 20 mar 17 kl. 16:15

Vita svanar och fula ankungarPå kort sikt är aktiemarknaden bara ett lotteri. På lång sikt däremot skiljer aktiemarknaden mellan starka och svaga bolag..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vita, svanaroch , fula, ankungar
Posh24 - 12 dec 12 kl. 12:12

Stjärnorna som gått från fula ankungar till hänförande vackra!

Vi har alla varit unga, och ni vet vad man säger - vi är som fina viner, vi blir bara bättre med åren! Det kan vi mer än gärna hålla med om, och vi har sett ett par kändisar som Kate Hudson och Avril Lavigne som verkligen stämmer in på det påståendet. De var en gång "fula ankungar", men växte upp och blev tappa-andan-snygga!

Nya Wermlands Tidningen - 10 jul 13 kl. 10:17

Se upp för fula ankungar

Den fula ankungen och en flaska solskyddsmedel med faktor 50 kan rädda livet. Sedan vill huddoktorn att du kommer med dina skumma prickar innan de liknar de där självdiagnos- bilderna som finns i tidningar och på nätet under rubriken ?Har du hudcancer??.

E24 - 14 okt 12 kl. 10:11

Börsens fula ankungar

I periferin av en stor bolagssfär finns ofta ett stackars problembolag som huvudägaren lämnat lite vind för våg..

Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 10:31

Rektor gick på myten om den vita skåpbilen ? varnade sina eleverAf Klintberg: "Väldigt utbredd"

"Man ska akta sig för fula gubbar". Särskilt om de kör runt i en gammal vit skåpbil och letar efter barn att locka in i bilen som de sedan kan kidnappa.Varningen lär du känna igen från din barndom.

YLE - 10 mar 16 kl. 16:00

"Akta dig för skåpbilar" - den moderna tidens fula gubbe

Rykten om män som försöker locka barn in i skåpbilar cirkulerar med jämna mellanrum på sociala medier. Berättelsen har sitt ursprung i verkliga händelser, berättar folklivsforskaren och författaren Bengt af Klintberg. För en vecka sedan började ett e-postmeddelande cirkulera bland föräldrar i de södra stadsdelarna i Helsingfors.

YLE - 13 apr 15 kl. 05:00

Kasper Strömman: Från fula bloggar till marxistisk-leninistisk webbdesign

Från helamputerad symbolik och världens sämsta digitalfotobilder till vacker marxistisk-leninistisk webbsidedesign! FINLANDS ARBETARPARTI Den grafiska analysen av Finlands arbetarparti börjar dåligt då deras sajt överhuvudtaget inte fungerar. Alls.

YLE - 30 okt 14 kl. 14:52

Rekordmånga svanar i Österbotten

Senaste veckoslut sågs nästan 8 500 sångsvanar i Österbotten. Det var mest i hela landet då fågelskådare samlades för att bonga svanar. Det var tredje året som BirdLife Finland räknade svanar.

YLE - 30 dec 15 kl. 09:25

Svanar dör i hjärnhinneinflammation

Svanar dör i hjärnhinneinflammation runt om i landet. Också i Österbotten misstänker man att sjukdomen har lett till svanars död. Det är frågan om en bakterie som orsakar en infektion som sprider sig i hela kroppen.

DN - 21 jun 14 kl. 23:02

Skulle hjälpa ankungar – riskerar livstid

En 25-årig kvinna som stannade för att hjälpa en grupp ankungar över vägen riskerar nu livstids fängelse. En far och hans dotter dog när de körde in i hennes bil..

Sydsvenskan - 19 jul 15 kl. 15:21

Räddade ankungar från att bli påkörda av tåget

En annorlunda räddningsaktion utspelade sig på söndagsförmiddagen på Lunds Central. Minuter innan tåget skulle komma hoppade personer ner på spåren – och räddade en flock ankungar från att bli påkörda..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 23 timmar sedan

Youtubestjärnan Therese Lindgren

Realtid - Igår: 18:55

Delseger för Allra i kammarrätten

Sent på fredagseftermiddagen vinner det hårt pressade fondbolaget Allra sin första rättsliga framgång. Kammarrätten stoppar tillfälligtvis Pensionsmyndighetens beslut att avregistrera Allras fonder från fondtorget och säga upp samarbetsavtalet. “Glädjande!

Realtid - Igår: 17:40

Nell Watson: "Digitaliseringen sliter isär samhället"

Vår allt mer uppkopplade värld är sårbar för hackerattacker – och den massiva insamlingen av persondata ställer nya krav på kryptering. Den snabba digitala utvecklingen riskerar också att vidga klyftan mellan stad och land. "Många landsbygdsbor har blivit övergivna", säger den berömda tech-forskaren Nell Watson till Realtid.

Realtid - Igår: 14:07

Skeppsbron Skatt svarar på stämningen

Skeppsbron skatt, som krävs på drygt sju miljoner kronor i Stockholms tingsrätt, pekar på att det aldrig ingåtts något avtal mellan Skeppsbron och syskonen Bengtsson som ligger bakom stämningsansökan..

Realtid - Igår: 14:01

Bankernas förtroendekris växer

Tilliten till storbankerna är rekordlåg och kunderna känner sig mer distanserade från dem än någonsin tidigare, enligt konsultbolaget Cordial. EU:s nya betaltjänstdirektiv väntas elda på utvecklingen – och breda finansaktörer kan bli ersätta av nischade alternativ. "Vi kommer att få se 'Ryan air of banks'", säger Tinks CTO Fredrik Hedberg..

Realtid - Igår: 11:05

Riksrevisionen: Tingsrätterna måste bli mer effektiva

"Det jag tycker är särskilt intressant är att det finns så stor spridning i effektiviteten hos tingsrätterna" säger riksrevisor Stefan Lundgren till Realtid. Riksrevisionen uppmanar nu tingsrätterna att förbättra effektiviteten i sina verksamheter..

Realtid - Igår: 11:33

Deutsche går mot Brexit-strömmen

Deutsche Bank avslöjar planer på ett nytt huvudkontor i Londons finansdistrikt..

Realtid - Igår: 12:00

Rysk penningtvätt: Ett sekel av plundring

I ett OS i penningtvätt skulle Ryssland troligen ta hem en storseger. För att förstå effekterna av den utbredda ryska penningtvätten och hur de påverkar de västliga finansmarknaderna behöver vi djupare insikter om det ryska systemet och bakgrunden till hur det fungerar, skriver Rysslandskännaren Vilhelm Konnander i en gästkrönika..

Realtid - Igår: 10:53

Swedbank stänger i Norrland

Banken bommar igen kontor i flera glesbygdsorter. Samtidigt föreslår Finansinspektionen att kontantdistributionen på landsbygden säkerställs i lag.   .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.