NSD > Nyheter

Sunday, 26 March, 09:19

NSD - 20 mar 17 kl. 16:17

Nordström tror inte ny fotbollsarena: "Finns en anläggning i Boden"Hos fotbollen i Luleå finns en förhoppning om en modern arena..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Boden, Luleå

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordström, trorinte ny , fotbollsarenaFinns en , anläggningi , Boden
Skånskan - 13 apr 16 kl. 18:16

Travtränare får ja –men kronhjorten nej

Sjöbo SÖVDE
Jägersrotränaren Per Nordström har fått ett första ja till att bygga en helt ny travanläggning i Sövde.
Samhällsbyggnadsnämnden menar att hans satsning går före ett skyddande av den skånska kronhjortens brunstplats.– Nämnden ser att den här verksamheten är av större intresse än naturvärdena.

Skånskan - 15 okt 16 kl. 14:00

Kronhjorten fick nej i överklagan

SÖVDE Jägersrotränare Per Nordström får fortsatt positivt gehör för sina planer att bygga en travanläggning mitt i kronhjortens brunstplats utanför Sövde.Länsstyrelsen säger nej till de markägare överklagan av samhällsbyggnadsnämndens beslut att ge travtränare Per Nordström positivt förhandsbesked för att bygga två bostadshus med tillhörande stallbyggnader på fastigheten Sövde 32:4.
Länsstyrelsen menar precis som Sjöbo kommun att travsatsningen måste få gå före ett skyddande av den skånska kronhjortens brunstplats.

Nyan - 29 dec 15 kl. 09:59

Hoppar av uppdrag efter ryktesspridning

– Att anklagas för att ha fått särskilda fördelar framom andra på grund av att min hustru är vd för Ålands golfklubb är obehagligt. Därför stiger jag av uppdraget i marknadskommittén.
Det säger Henrik Nordström, vd för företaget Ålands Turist & Konferens Ab och gift med Åsa Nordström, chef för Ålands golfklubbs anläggning i Sund Kastelholm sedan fyra år tillbaka.

Kristianstadsbladet - 02 nov 14 kl. 11:00

Fler datahallar i kyliga Norrbotten

Ivrigt påhejade av lokala politiker bygger allt fler internationella IT-bolag datahallar i Norrbotten.Politikerna säger att landsändan fått en ny basindustri, men utvecklingen hotas av den höga svenska elskatten.
Det gav eko över hela världen när Facebook för ett par år sedan avslöjade att bolagets första datacenter utanför USA skulle byggas i Luleå.

Trelleborgs Allehanda - 02 nov 14 kl. 11:00

Fler datahallar i kyliga Norrbotten

Ivrigt påhejade av lokala politiker bygger allt fler internationella IT-bolag datahallar i Norrbotten.Politikerna säger att landsändan fått en ny basindustri, men utvecklingen hotas av den höga svenska elskatten.
Det gav eko över hela världen när Facebook för ett par år sedan avslöjade att bolagets första datacenter utanför USA skulle byggas i Luleå.

BT - 02 nov 14 kl. 11:00

Fler datahallar i kyliga Norrbotten

Ivrigt påhejade av lokala politiker bygger allt fler internationella IT-bolag datahallar i Norrbotten. Politikerna säger att landsändan fått en ny basindustri, men utvecklingen hotas av den höga svenska elskatten.Det gav eko över hela världen när Facebook för ett par år sedan avslöjade att bolagets första datacenter utanför USA skulle byggas i Luleå.

Skånskan - 30 sep 15 kl. 14:00

Abbekås golfklubb bryter mot låneavtal

Abbekås Abbekås golfklubb har hittills inte amorterat av sitt lån på 1,2 miljoner med kommunal borgen trots att avtalet kräver det.Augusti 2010 klubbade kommunfullmäktige igenom lånet till Abbekås golfklubb efter att ha sagt nej två gånger tidigare.
Villkoret var att lånet ska successivt amorteras ned men skulden uppgick till 1,2 miljoner den 31 december 2014.

HBL - 10 apr 13 kl. 06:00

Svenska kulturfonden delar ut pengar

De regionala fonderna, Nylands svenska kulturfond, Åbolands svenska kulturfond (inkluderar Åland), Österbottens svenska kulturfond och Svenska Österbottens kulturfond, delar i år ut 3,4 miljoner euro i understöd till lokala och regionala aktörer. Nyland svenska kulturfond delar ut 1,4 miljoner euro. Samtidigt delar man  också ut fyra olika regionala priser.

Dagensanalys.se - 08 dec 16 kl. 12:12

17 experter tycker till om Sveriges digitala valuta

Här är de 25 heta personerna som ingår i KIA-index expertteam och som ska vidareutveckla den digitala valutan under 2017. Vi har intervjuat 17 av dem. här kan du läsa om deras åsikter, tankar och visioner.

YLE - 05 nov 15 kl. 09:44

Trafikfaror oroar vid skola i Karis

Ekenäsvägen i Karis är farlig för skolbarnen som går i Kiilan koulu strax intill. Det hävdar föräldrar samtidigt som staden gör det enkelt för bilister att gasa på ännu hårdare.
Skolbarn på väg hem efter skoldagen i Kiilan koulu.

Fler nyheter från NSD

NSD - 1 timme sedan

Sommartider hej hej

Sommaren är här, åtminstone i kalendern, och med anledning av det bjuder nöjesredaktionen på tio låtar att pejla in den där härliga sommarkänslan med..

NSD - 4 timmar sedan

Enkät: så tycker elever om skolmaten

Skolans salladsbord får tummen upp..

NSD - 4 timmar sedan

Elever: "Skolmaten är ett privilegium"

Skolmaten handlar om attityd slår tre av Luleås gymnasieelever fast..

NSD - 4 timmar sedan

"Skippa vegetarianmaten och skippa sejen"

Många har en åsikt om skolmaten..

NSD - 4 timmar sedan

Fråga: Vad tycker du om skolmaten?

Emme Johansson, årskurs 2, Kläppenskolan: Jag tycker skolmaten är god..

NSD - 4 timmar sedan

Misshandlade sin flickvän

En man i 30-årsåldern greps på Hertsön efter att ha misshandlat sin flickvän..

NSD - 13 timmar sedan

Stor lavinfara: Ta inga risker

Naturvårdsverket avråder alla från att vistas i lavinterräng och nedanför större sluttningar i Abisko/Riksgränsen under söndagen..

NSD - 9 timmar sedan

En gripen för dråpförsök

En person har gripits misstänkt för att ha knivskurit en man i Överkalix kommun..

NSD - 19 timmar sedan

Olycka fick oväntad vändning

En trafikolycka har inträffat i Haparanda centrum..

NSD - 12 timmar sedan

Waara efter IFK:s förlust: "Vi måste förstärka truppen"

IFK Luleå föll i träningsmatchen borta mot Umeå FC på lördagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.