Barometern > Nyheter

Monday, 10 December, 09:19

Liknande nyheter

Taggar: Farmen-Niklaskan , kamma, hem, halv, miljonkronor
Barometern - 15 mar 17 kl. 20:21

Farmen–Niklas klar för final

Niklas Ravnestam från Kalmar är klar för final i dokusåpan Farmen. – Det känns så jävla gott, säger han..

Expressen - 07 dec 15 kl. 15:48

"Farmen"-Jocke flygs hem efter otäck olycka

"Farmen"-Jockes kroppspulsåder gick av och han förlorade flera liter blod under en olycka i Thailand. Nu vårdas han på sjukhus – men har blivit lovad att flygas hem med läkareskort eller ambulansflyg. – Jag måste härifrån.

Kristianstadsbladet - 10 jan 14 kl. 14:17

Bråken bröt idyllen i nya "Farmen"

Stäng av mobilen och förbered dig på en tidsresa till 1800-talet. Dokusåpan "Farmen" är tillbaka med en sjunde säsong och som vanligt är programmet fyllt av kärlek, bråk och djur.
I skogarna utanför Hedemora ligger en röd liten gård med vita knutar.

Trelleborgs Allehanda - 10 jan 14 kl. 14:17

Bråken bröt idyllen i nya "Farmen"

Stäng av mobilen och förbered dig på en tidsresa till 1800-talet. Dokusåpan "Farmen" är tillbaka med en sjunde säsong och som vanligt är programmet fyllt av kärlek, bråk och djur.
I skogarna utanför Hedemora ligger en röd liten gård med vita knutar.

Barometern - 15 mar 18 kl. 20:00

Stefan topp tre i Farmen – slåss om en halv miljon kronor

Årets upplaga av Farmen går in på den absoluta slutspurten. Efter torsdagens avsnitt är tre deltagare kvar i tävlingen. En av dem är Stefan Eriksson från Mönsterås som har chansen att kamma hem en halv miljon kronor..

Västerbottens Folkblad - 10 jan 14 kl. 14:19

Bråken bröt idyllen i nya ”Farmen”

I skogarna utanför Hedemora ligger en röd liten gård med vita knutar. Under sommaren var den hem för tolv äventyrslystna svenskar från hela landet som tävlade om att kamma hem en halv miljon kronor. Årets ”Farmen”-säsong är den sjunde i ordningen och precis som i fjol är Linda Lindorff programledare.

Helsingborgs Dagblad - 19 mar 17 kl. 22:21

Niklas Ravnestam vann "Farmen"

Ravnestam vann över Hasse Ek i finalen av "Farmen" och kammade hem en halv miljoner kronor, skriver Aftonbladet. – Jag har inte greppat det riktigt, säger han till tidningen. Niklas Ravnestam säger att han lever ett ganska spartanskt liv och tänkte for.

NT - 10 jan 14 kl. 14:17

Bråken bröt idyllen i nya "Farmen"

I skogarna utanför Hedemora ligger en röd liten gård med vita knutar. Under sommaren var den hem för tolv äventyrslystna svenskar från hela landet som tävlade om att kamma hem en halv miljon kronor..

UNT - 19 mar 17 kl. 22:21

Niklas Ravnestam vann "Farmen"

Ravnestam vann över Hasse Ek i finalen av "Farmen" och kammade hem en halv miljoner kronor, skriver Aftonbladet..

Barometern - 19 mar 17 kl. 22:21

Niklas Ravnestam vann "Farmen"

Ravnestam vann över Hasse Ek i finalen av "Farmen" och kammade hem en halv miljoner kronor, skriver Aftonbladet. - Jag har inte greppat det riktigt, säger han till tidningen.(TT).

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Sjungande sjöman släpper sin fjärde bok

När han skriver sina böcker är det med papper och penna som verktyg. Det tar lite tid men nu har Roland Flemk blivit klar med sin fjärde bok..

Barometern - 10 minuter sedan

EU-domstol: London kan ångra sig om brexit

Storbritannien kan på egen hand ångra sig om brexit, fastslår EU-domstolen i ett rekordsnabbt utslag.(TT).

Barometern - 10 minuter sedan

En allvarligt skadad i bilolycka i Dalarna

En person har förts till sjukhus med allvarliga skador efter en trafikolycka utanför Vika i Dalarna på måndagsmorgonen. En personbil körde i diket och hamnade på taket, rapporterar Dalarnas Tidningar. En person befann sig fortfarande i bilen när räddningstjänsten kom till platsen.

Barometern - 15 minuter sedan

Lucia knackar snart på dörren

På onsdag väntar traditionellt Luciafirande i Emmaboda och i tåget återfinns i vanlig ordning elever från Kulturskolan..

Barometern - 15 minuter sedan

En annan väg till frisöryrket

Kerstin Olofsson ångrade länge att hon inte valde frisörprogrammet. Nu har hon fått en andra chans till sitt drömjobb..

Barometern - 45 minuter sedan

Fem vägar vidare - om May förlorar om brexit

Nya förhandlingar, nytt försök, nyval eller ny folkomröstning? Här är fem vägar vidare - eller snarare sex - om den brittiska regeringen förlorar tisdagens parlamentsomröstning om brexit. Nya förhandlingar?

Barometern - 45 minuter sedan

Minskad tro på stigande bopriser

Allt färre tror att bostadspriserna fortsätter att stiga. Storbankens SEB:s månatliga boprisindikator fortsätter att sjunka. Under december har indikatorn sjunkit tre enheter till 10.

Barometern - 1 timme sedan

Stenson gör ett gästspel på Asientouren

Henrik Stenson vill hinna med några golfsvingar till innan jul. 42-åringen, som bara har spelat två tävlingar sedan armbågsoperationen i oktober, avslutar den här veckan säsongen med ett udda gästspel i Asientourens avslutningstävling i Indonesien.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Starbreeze saknar fullständig styrelse

Två av styrelsemedlemmarna i det skandalomsusade spelutvecklingsbolaget Starbreeze, Ulrika Hagdahl och Åsa Wirén, har begärt att få avgå från styrelsen med omedelbar verkan, skriver bolaget i ett pressmeddelande.(TT).

Barometern - 1 timme sedan

Thunberg listas som en av världens mäktigaste

Hon har genomfört en uppmärksammad skolstrejk för klimatet, talat vid FN:s klimattoppmöte i polska Katowice och inspirerat till miljöaktioner världen över. Nu listar amerikanska Time Magazine svenska Greta Thunberg som en av världens mest inflytelserika tonåringar.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.