Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Friday, 22 September, 10:04

Liknande nyheter

Taggar: Här dras, Karlstadbåtenav , grundet
Nya Wermlands Tidningen - 25 jul 13 kl. 07:30

Music Box på Båten

Karlstadbördige Christian Gabel (trummis i bland annat Bob Hund) och Calle Olsson (Bear Quartet) spelar i kväll, torsdag, på Båten i Karlstad..

Nyan - 14 dec 13 kl. 17:42

Amorella dras av grundet – undersöks på nytt av dykare

Enligt de senaste uppgifterna kring grundstötta Amorella ska fartyget dras loss från Julgrund, det uppger Lasse Yli-Heikkilä vid sjöräddningscentralen i Åbo för Expressen.

UNT - 09 apr 12 kl. 10:06

Fartyget kvar på grundet

Det var vid 10-tiden på måndagsförmiddagen inte klart  om det fartyg som på söndagen gick hårt på grund norr i farleden norr om Hallstavik ska dras loss under dagen..

Barometern - 17 jun 13 kl. 07:56

Älgstammen förlorar på Södras jaktinställning

Södra Skogsägarna är en ekonomisk förening med drygt 51 000 medlemmar som på sin hemsida fastslår att: det är medlemmarna tillsammans som bestämmer inriktningen för Södra. Det är en demokratisk organisation där varje medlem har en röst. I Fågelfors, Högsby kommun, äger Södra en större skogsfastighet där man bedriver skogsbruk, men även arrangerar jakter för styrelse och högsta ledningen.

DN - 17 feb 17 kl. 18:15

S kräver besked om möten mellan M och SD i riksdagen

Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna riskerar att bakvägen dras in i förhandlingar i riksdagen med Sverigedemokraterna. Det anser Socialdemokraterna efter uppgifter från SD om att partiet haft flera möten med Moderaterna under den senaste tiden. Och fler möten är inplanerade, visar en rundringning som DN har gjort..

Expressen - 21 apr 13 kl. 13:48

Kungalåt dras tillbaka efter kritikerstorm

Om drygt en vecka ska Hollands nya kung installeras. Men den låt som är specialskriven för ceremonin dras ni tillbaka av upphovsmannen. Anledningen är den kritikerstorm som låten har väckt på internet..

Sydsvenskan - 22 maj 15 kl. 04:00

De munroska tumskruvarna dras åt

När den kanadensiska novellisten Alice Munro fick Nobelpriset härom året spådde många ett uppsving för novellen som genre. Och kanske pågår det en rörelse för kortformen i det tysta, med små uppstickarförlag som Novellix, som publicerar noveller styckvis. Men det är också ett faktum att novellformen fortsätter att ha ordet svårsåld i pannan och att många förlag helst undviker genren av marknadsmässiga skäl.

YLE - 17 okt 12 kl. 04:57

Elever och lärare dras med fukten i Normens skola i Nykarleby

Nykarleby får klart godkänt för sina små undervisningsgrupper i skolorna men det behövs mer specialundervisning. Normens skola i centrum får underkänt: byggnaden är vacker men i akut behov av en grundlig renovering. Det här framkommer i en enkät bland grundskollärare i Svenskfinland som Svenska Yle gjort.

Expressen - 12 sep 13 kl. 09:02

Spöknäten ett problem ? fisken ruttnar i havet

SMYGEHUK. Metervis av gamla överväxta fiskegarn dras upp i båten på dagens uppdrag - att länsa området från dödsfällorna. Här lämnas i vanliga fall intrasslade matfiskar, sjöfåglar och tumlare för att dö en långsam död.

Kristianstadsbladet - 21 jan 14 kl. 11:12

Världsledare på toppmöten i Schweiz


På onsdagen väller näringslivshöjdare och toppolitiker in i den lilla alporten Davos i Schweiz för årets upplaga av världsekonomiskt forum. Till skillnad från de senaste årens krispräglade möten vädras nu lite optimism. Visst finns det seminarier om hur Europa ska återfå konkurrenskraft och hur tillväxten ska få fart, men nu tar sig makthavarna också mer tid för att diskutera klimat och sociala utmaningar.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Persberg får ett nytt café när klubbstuga blir bygdegård

Klubbstugan får en ny roll när VIP tar över.

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Göteborg Baroque gästar Åmåls kyrka

Göteborg Baroque gästar Åmåls kyrka på söndagskvällen..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Andra björnen skjuten – jakten är slut

Ytterligare en björn fälldes under fredagen i Värmland. Det uppger länsstyrelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

Joakim vill utveckla familjeföretaget

Efter 33 år i England valde Joakim Roth att flytta hem till Värmlandsnäs igen. Nu vill han expandera föräldrarnas företag Anneberg skog. Och det råder inte brist på idéer och engagemang..

Nya Wermlands Tidningen - 30 minuter sedan

Bore värvar åkare

Skidklubben Bore har värvat en åkare till sitt elitlag. Det är 22-årige Ludwig Tärning, tävlande för Falköpings AIK och boende i Torsby..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Boab lyftes fram på mässa

Bostadsbolaget Boab har som ett av tre företag nominerats till priset Högsta förvaltningskvalitet på kontor och lokaler 2017..

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Jakten på Åmåls lucia

Vi går mot mörkare tider, så vad bättre än att nominera årets ljusbrud? I torsdags fanns PD på plats på Karlsbergsgymnasiet i Åmål för att leta luciakandidater..

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Treåring utsatt för sextrakasserier

Treåring ska ha utsatts i förskolan.

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Han är navet i Hovet

Joakim Bingströms hjärta klappar för Nyedshov.Och vice versa.Under de två senaste åren har han tillbringat en stor del av sin fritid på Molkoms IP för att pumpa bollar, vara matchvärd och sälja lotter, bland mycket annat.

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Pengaregn över Sverige från S, MP och V

Det är rena guldregnet regeringen sprider över landet i sin höstbudget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.