Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 19 January, 01:23

Dagensanalys.se - 13 mar 17 kl. 09:41

Facebook landar exklusivt avtal om live-streamingKampen om tittarna fortsätter! Är du intresserad av fotboll? Då är Facebook det nyaste stället att gå till om du vill se matcher live-streamade. Facebook fick nyligen exklusiva rättigheter för engelsk live-streaming av minst 22 av Major League Soccers (MLS) matcher. Matcherna har tidigare visats via Univision Deportes i Spanien, men nu får Facebook ensamrätt att visa matcherna på engelska.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Major League Soccers, MLS, Univision Deportes, Spanien, NHL, MLB, NBA, NFL, Facebook Live, Major League Baseball, USA, Facebooks

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, landar, exklusivt, avtalom , live-streaming
Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 09:31

Twitter tar upp kampen om livestreaming med Facebook

Rörlig bild och framför allt livestreaming har blivit det senaste slagfältet i striden om användarna på sociala medier. Facebook, YouTube och Snapchat krigar redan med varandra, och nu ger sig Twitter in i livestreaming-striden. Twitter väntas nu i veckan uppdatera sina gränssnitt för att mediebolag enklare ska kunna livestreama direkt i tjänsten.

DI - 14 dec 17 kl. 07:10

Coor landar danskt avtal värt 80 Mkr per år

Fastighetsskötselbolaget Coor har tecknat ett nytt fyraårigt avtal med Köpenhamns Kommun om leverans av fastighetsservice. Uppdraget kommer successivt att rampas upp under 2018 och beräknas omsätta ca 80 miljoner kronor på årsbasis i full drift. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 14 feb 18 kl. 14:05

Itab landar spanskt avtal

Itab har tecknat avtal för leverans av digitala system till Consum i Spanien. Avtalet löper på två år och omfattar cirka 500 butiker med ett beräknat värde på 60 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 21 feb 18 kl. 20:02

Facebook och musikorganisationen Stim är nu överens

Facebook har skrivit avtal med bland andra svenska Stim vilket innebär att musikerna nu kan få betalt för det som publiceras på plattformen. Musikorganisationen Stim som representerar fler än 85 000 musikskapare ser till att avgifter betalas och att ingen olovligt utnyttja musiken. Nu har Stim tillsammans med systerorganisationerna Gema (från Tyskland) och PRS (från England) skrivit ett avtal med Facebook som reglerar hur och när musik kan spelas upp i det sociala nätverket och hur musikerna ska kompenseras.

Affärsvärlden - 22 jun 16 kl. 13:28

Facebook i avtal med kändisar

Facebook har tecknat avtal med nästan 140 mediebolag och kändisar som avser skapande av videoklipp till dess nya livestreamingtjänst Facebook Live..

DI - 13 jun 12 kl. 08:37

Biogaia i nytt avtal med Nestlé

Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal för sina probiotiska droppar och sin vätskeersättning med Nestlés division Gerber i USA..

Affärsvärlden - 05 mar 13 kl. 10:07

New York-avtal lyfter Opus

First North-listade Opus steg 6 procent till 3:45 kronor sedan det tecknat ett exklusivt avtal med New York State Department of Motor Vehicles (DMV)..

DI - 23 mar 15 kl. 13:14

Biogaia tecknar tungt avtal i Mexiko

Probiotikabolaget Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal med mexikanska läkemedelsbolaget Silanes för rätten att sälja Biogaias sugtabletter för munhälsa i Mexiko. Lanseringen är planerad att ske under 2015..

DI - 01 sep 17 kl. 17:23

CLX i avtal med stor, hemlig amerikansk mobiltillverkare

CLX Communications, leverantör av molnbaserade kommunikationstjänster och lösningar till företag och mobiloperatörer, har tecknat ett strategiskt och icke-bindande/icke-exklusivt avtal med ett av världens största mobil- och programvaruföretag..

DI - 18 jan 18 kl. 09:06

Biogaia tecknar avtal om försäljning i Kina

Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal med Abbott för rätten att sälja Biogaia Protectis-tabletter i Kina..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

Netflix fortsätter att dominera streamingmarknaden

Netflix stärker sin position som nummer ett på streamingmarknaden i alla i länder utom ett, enligt en ny rapport från Audience Project. Netflix är streamingtjänsten som majoriteten väljer när de ska titta på serier och filmer. I alla länder som deltog i studien har antalet människor som tittar på Netflix ökat, förutom i grannlandet Finland.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Fortnite är Netflix största konkurrent

Spelet Fortnite drog i nära 22 miljarder kronor under 2018, men det är inte därför Netflix tycker att spelet är en större konkurrent än exempelvis HBO, TV4 eller Disney. Den största intäkten för Fortnite kommer från köp inne i spelet som skins, dansrörelser och tillbehör. Netflix har som bekant bara sin prenumerationsmodell.

Dagensanalys.se - Igår: 18:52

Stabil omsättning för Aller media

Omsättningen för koncernen Aller media uppgår till 1 686 miljoner kronor under räkenskapsåret 2017/2018 och visar ett positivt resultat på 196 miljoner kronor*. Bolaget har under det gångna året genomfört en stor omstrukturering av affären och investerat i digital utveckling och nya affärsområden. – Givet stora utmaningar på tidskriftsmarknaden har Aller medias räkenskapsår 17/18 ett bra resultat där bolaget medvetet har tagit extraordinärt stora kostnader för omställning och effektivisering.

Dagensanalys.se - Igår: 18:39

När 64 procent av alla cookies ratas exploderar kommersiella internet

Idag har vi i snitt tre enheter per person som alla får sina kakor när vi använder olika internettjänster, webbplatser och plattformar. I takt med att vi tar emot fler kakor väljer vi också att blockera dem. Något som nu påverkar hela kommersiella internet.

Dagensanalys.se - Igår: 18:09

United Screens utökar sitt säljteam

Under 2019 fortsätter United Screens satsa stort på sina två erbjudanden ut mot marknaden, influencer marketing och reklamräckvidd på Youtube. För att möta den stora efterfrågan har United Screens svenska säljteam nu rekryterat flera nya kundansvariga, samt Anders Vesterlund som säljchef. – Jag är jätteimponerad av mina nya kollegor på United Screens och glad att få vara en del av ett prisbelönt och trefaldigt nominerat säljteam.

Dagensanalys.se - Igår: 18:01

Trump riggade opinionsundersökningar med röstningsscript

Donald Trump, den nuvarande presidenten i USA, har blivit ertappad med att rigga opinionsundersökningar genom att använda röstningsscript. Scriptet programmerades så att den skulle gå in på webbplatsen där omröstningen skedde och välja Donald Trump. Därefter spreds resultaten i amerikanska medier, om att ’folket’ röstade överväldigande på Trump.

Dagensanalys.se - Igår: 16:24

Användare vet inte att Facebook samlar in information

Majoriteten av alla Facebookanvändare vet inte om att företaget samlar in information om deras intressen i syfte att skapa riktad annonsering, det visar ny forskning från Pew Research. Deltagarna i studien blev hänvisad till fliken ”Dina annonsinställningar” där Facebook listar användarens intressen. Hela 74 procent av alla Facebookanvändare känner inte till att den sociala mediejätten har en lista på deras intressen.

Dagensanalys.se - Igår: 14:33

Snoop Dogg är ny delägare i Klarna

Amerikanska rapparen Snoop Dogg investerar i Klarna, det skriver tidningen Forbes. Klarna grundades 2016 och värderades förra året till 2,5 miljarder dollar. Nu inleder företaget ett samarbete med Snoop Dogg som kommer att vara ansiktet utåt i en ny marknadsföringskampanj.

Dagensanalys.se - Igår: 13:23

SAP utser ny chef för Norden och Baltikum

Marika Auramo, 51, har utnämnts till ny vd för SAP i Norden och Baltikum från den 15 januari 2019. Hon kommer närmast från en position i USA som Chief Operating Officer för SAP:s globala verksamhet för databaser och datahantering. Marika Auramo ersätter Martin Schirmer som valt att återvända till sin familj i Sydafrika efter att framgångsrikt ha lett SAP i Norden och Baltikum sedan mars 2016.

Dagensanalys.se - Igår: 13:00

WSA nominerar till Sveriges bästa webbplatser

Om två veckor utses Sveriges bästa webbplats, app och intranät. 20 företag, organisationer och myndigheter är nominerade i fem kategorier. Tävlingen utgår ifrån en webbplatsundersökning med svar från 147 725 respondenter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.