Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 21 November, 03:05

Dagensanalys.se - 13 mar 17 kl. 09:41

Facebook landar exklusivt avtal om live-streamingKampen om tittarna fortsätter! Är du intresserad av fotboll? Då är Facebook det nyaste stället att gå till om du vill se matcher live-streamade. Facebook fick nyligen exklusiva rättigheter för engelsk live-streaming av minst 22 av Major League Soccers (MLS) matcher. Matcherna har tidigare visats via Univision Deportes i Spanien, men nu får Facebook ensamrätt att visa matcherna på engelska.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Major League Soccers, MLS, Univision Deportes, Spanien, NHL, MLB, NBA, NFL, Facebook Live, Major League Baseball, USA, Facebooks

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, landar, exklusivt, avtalom , live-streaming
Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 09:31

Twitter tar upp kampen om livestreaming med Facebook

Rörlig bild och framför allt livestreaming har blivit det senaste slagfältet i striden om användarna på sociala medier. Facebook, YouTube och Snapchat krigar redan med varandra, och nu ger sig Twitter in i livestreaming-striden. Twitter väntas nu i veckan uppdatera sina gränssnitt för att mediebolag enklare ska kunna livestreama direkt i tjänsten.

DI - 14 dec 17 kl. 07:10

Coor landar danskt avtal värt 80 Mkr per år

Fastighetsskötselbolaget Coor har tecknat ett nytt fyraårigt avtal med Köpenhamns Kommun om leverans av fastighetsservice. Uppdraget kommer successivt att rampas upp under 2018 och beräknas omsätta ca 80 miljoner kronor på årsbasis i full drift. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 14 feb 18 kl. 14:05

Itab landar spanskt avtal

Itab har tecknat avtal för leverans av digitala system till Consum i Spanien. Avtalet löper på två år och omfattar cirka 500 butiker med ett beräknat värde på 60 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 21 feb 18 kl. 20:02

Facebook och musikorganisationen Stim är nu överens

Facebook har skrivit avtal med bland andra svenska Stim vilket innebär att musikerna nu kan få betalt för det som publiceras på plattformen. Musikorganisationen Stim som representerar fler än 85 000 musikskapare ser till att avgifter betalas och att ingen olovligt utnyttja musiken. Nu har Stim tillsammans med systerorganisationerna Gema (från Tyskland) och PRS (från England) skrivit ett avtal med Facebook som reglerar hur och när musik kan spelas upp i det sociala nätverket och hur musikerna ska kompenseras.

Affärsvärlden - 22 jun 16 kl. 13:28

Facebook i avtal med kändisar

Facebook har tecknat avtal med nästan 140 mediebolag och kändisar som avser skapande av videoklipp till dess nya livestreamingtjänst Facebook Live..

DI - 13 jun 12 kl. 08:37

Biogaia i nytt avtal med Nestlé

Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal för sina probiotiska droppar och sin vätskeersättning med Nestlés division Gerber i USA..

Affärsvärlden - 05 mar 13 kl. 10:07

New York-avtal lyfter Opus

First North-listade Opus steg 6 procent till 3:45 kronor sedan det tecknat ett exklusivt avtal med New York State Department of Motor Vehicles (DMV)..

DI - 23 mar 15 kl. 13:14

Biogaia tecknar tungt avtal i Mexiko

Probiotikabolaget Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal med mexikanska läkemedelsbolaget Silanes för rätten att sälja Biogaias sugtabletter för munhälsa i Mexiko. Lanseringen är planerad att ske under 2015..

DI - 01 sep 17 kl. 17:23

CLX i avtal med stor, hemlig amerikansk mobiltillverkare

CLX Communications, leverantör av molnbaserade kommunikationstjänster och lösningar till företag och mobiloperatörer, har tecknat ett strategiskt och icke-bindande/icke-exklusivt avtal med ett av världens största mobil- och programvaruföretag..

DI - 18 jan 18 kl. 09:06

Biogaia tecknar avtal om försäljning i Kina

Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal med Abbott för rätten att sälja Biogaia Protectis-tabletter i Kina..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

”Vi lever i en alltmer komplicerad tid”

Vad är rätt och vad är fel i reklamen? Olle har intervjuat Elisabeth Trotzig, Sveriges första Reklamombudsman. Vad är rätt och vad är fel i reklamen?

Dagensanalys.se - 9 timmar sedan

”Framgång kräver att tänka annorlunda”

Krönika av Jamie Siminoff, VD och grundare på Ring, om hur man klarar motgångar och bygger ett succéföretag. År 2013 deltog jag i det amerikanska TV-programmet Shark Tank, där entreprenörer presenterar idéer för ”hajar”, riskkapitalister, för att övertyga dem om att investera i sina idéer. Min idé var en Wi-Fi-ansluten dörrklocka där man genom video i sin smartphone kan se och prata med den som ringer på.

Dagensanalys.se - 11 timmar sedan

Header bidding inom mobilannonsering nästan dubblerad under Q3

Quarterly Mobile Index (QMI) från PubMatic, som beskriver utvecklingen inom programmatisk annonsering på mobila enheter, visar två tydliga trender det här kvartalet. Mobil video har nått en viktig milstolpe – det är nu annonsörerna som driver på hur mycket budget som ska gå till mobil video-annonsering globalt, vilket leder till hela tiden ökande intäktsmöjligheter för publicister. Header bidding fortsätter öka, nu med stark tillväxt inom video i mobilappar – header bidding har blivit norm på webben, och nu blir det också allt vanligare i appvärlden.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

GroupM storsatsar på MStudio med nio rekryteringar

Det satsas stort på GroupMs contentavdelning mStudio. Sedan starten hösten 2017 har teamet vuxit från tre till 16 personer. Affärsområdesansvarige Henrik Berglind, med tidigare erfarenhet av att bygga contentbyråer, klev in som nummer fyra på mStudio i början av året.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Klarna lanserar ny shoppingfeature i appen

Klarna har lanserat en shoppingwebbläsaren. Med den nya shoppingwebbläsaren får appanvändare möjligheten att handla på nätet och använda Klarnas betalningsmetoder var de vill. Den nya shoppingwebbläsaren i appen gör det möjligt att använda Klarna överallt, precis som med det tidigare lanserade Klarna-kortet, men denna gång med fokus på e-handel.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Se reklamfilmen som är helt framtagen av artificiell intelligens

Här är en av de första reklamfilmerna som är helt framtagen av artificiell intelligens. AI-plattformen IBM Watson fick uppdraget av bilmärket Lexus. Och resultatet är häpnadsväckande.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Nu ska välavlönade hyllas och resten skämmas

Av någon besynnerlig anledning ska Dagens Media och Resumé varje år hylla de som tjänar mest, så att resten av oss kan skämmas. Hur kommer det sig att Lotta på Aller plockar ut 3,3 miljoner kronor i lön när du själv bara fick 320 000? Är hon verkligen så mycket smartare än vad du själv är?

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Facebook investerar 40 miljoner kronor i att träna journalister

Facebook har nyligen lanserat en fond som ska träna upp till 80 lokala journalister i att skriva på plattformen. Tanken är att skaka liv i lokal journalism. 40 miljoner kronor tänker Facebook investera i att få brittiska journalister att förstå hur man kan skriva på Facebook för deras flera miljarder användare.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Instagram attackerar spammare och auto-följare

Instagram rensar nu upp i sitt träsk genom att ta bort konton som bara existerar för att antingen lämna spam-kommenterar eller per automatik följer konton i hopp om att kontot följer dem tillbaka, för att sedan ta bort kontot igen. Så är det ju på Instagram att där liksom på Twitter, Facebook och andra plattformar förekommer det troll. Och här får vi ändå ge Insta cred för att de tar tag i problemet nu innan problemet hinner ikapp dem.

Dagensanalys.se - Igår: 16:38

Svenskarna modeshoppar fem gånger så mycket under Black Friday

Svenskarnas Black Friday-konsumtion ökar stort för varje år. Detsamma gäller konsumtionen under Singles Day och Cyber Monday. 2017 ökade handeln på nätet under Black Friday, Singles Day och Cyber Monday med 30, 25 respektive 20 procent, jämfört med samma period föregående år, det visar en undersökning framtagen av betaltjänstföretaget PayPal.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.