Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 18 April, 16:52

Dagensanalys.se - 13 mar 17 kl. 09:41

Facebook landar exklusivt avtal om live-streamingKampen om tittarna fortsätter! Är du intresserad av fotboll? Då är Facebook det nyaste stället att gå till om du vill se matcher live-streamade. Facebook fick nyligen exklusiva rättigheter för engelsk live-streaming av minst 22 av Major League Soccers (MLS) matcher. Matcherna har tidigare visats via Univision Deportes i Spanien, men nu får Facebook ensamrätt att visa matcherna på engelska.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Major League Soccers, MLS, Univision Deportes, Spanien, NHL, MLB, NBA, NFL, Facebook Live, Major League Baseball, USA, Facebooks

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, landar, exklusivt, avtalom , live-streaming
Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 09:31

Twitter tar upp kampen om livestreaming med Facebook

Rörlig bild och framför allt livestreaming har blivit det senaste slagfältet i striden om användarna på sociala medier. Facebook, YouTube och Snapchat krigar redan med varandra, och nu ger sig Twitter in i livestreaming-striden. Twitter väntas nu i veckan uppdatera sina gränssnitt för att mediebolag enklare ska kunna livestreama direkt i tjänsten.

DI - 14 dec 17 kl. 07:10

Coor landar danskt avtal värt 80 Mkr per år

Fastighetsskötselbolaget Coor har tecknat ett nytt fyraårigt avtal med Köpenhamns Kommun om leverans av fastighetsservice. Uppdraget kommer successivt att rampas upp under 2018 och beräknas omsätta ca 80 miljoner kronor på årsbasis i full drift. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 14 feb 18 kl. 14:05

Itab landar spanskt avtal

Itab har tecknat avtal för leverans av digitala system till Consum i Spanien. Avtalet löper på två år och omfattar cirka 500 butiker med ett beräknat värde på 60 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

Dagensanalys.se - 21 feb 18 kl. 20:02

Facebook och musikorganisationen Stim är nu överens

Facebook har skrivit avtal med bland andra svenska Stim vilket innebär att musikerna nu kan få betalt för det som publiceras på plattformen. Musikorganisationen Stim som representerar fler än 85 000 musikskapare ser till att avgifter betalas och att ingen olovligt utnyttja musiken. Nu har Stim tillsammans med systerorganisationerna Gema (från Tyskland) och PRS (från England) skrivit ett avtal med Facebook som reglerar hur och när musik kan spelas upp i det sociala nätverket och hur musikerna ska kompenseras.

Affärsvärlden - 22 jun 16 kl. 13:28

Facebook i avtal med kändisar

Facebook har tecknat avtal med nästan 140 mediebolag och kändisar som avser skapande av videoklipp till dess nya livestreamingtjänst Facebook Live..

DI - 13 jun 12 kl. 08:37

Biogaia i nytt avtal med Nestlé

Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal för sina probiotiska droppar och sin vätskeersättning med Nestlés division Gerber i USA..

Affärsvärlden - 05 mar 13 kl. 10:07

New York-avtal lyfter Opus

First North-listade Opus steg 6 procent till 3:45 kronor sedan det tecknat ett exklusivt avtal med New York State Department of Motor Vehicles (DMV)..

DI - 23 mar 15 kl. 13:14

Biogaia tecknar tungt avtal i Mexiko

Probiotikabolaget Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal med mexikanska läkemedelsbolaget Silanes för rätten att sälja Biogaias sugtabletter för munhälsa i Mexiko. Lanseringen är planerad att ske under 2015..

DI - 01 sep 17 kl. 17:23

CLX i avtal med stor, hemlig amerikansk mobiltillverkare

CLX Communications, leverantör av molnbaserade kommunikationstjänster och lösningar till företag och mobiloperatörer, har tecknat ett strategiskt och icke-bindande/icke-exklusivt avtal med ett av världens största mobil- och programvaruföretag..

DI - 18 jan 18 kl. 09:06

Biogaia tecknar avtal om försäljning i Kina

Biogaia har tecknat ett exklusivt avtal med Abbott för rätten att sälja Biogaia Protectis-tabletter i Kina..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa

Stripe, som levererar infrastruktur för onlinebetalningar, tillkännager idag en serie uppdateringar av sitt produktutbud för företag som är verksamma i Europa. Den 14 september 2019 träder SCA i kraft i Europa och förändrar då radikalt hur människor köper och säljer online. Mer än 300 miljoner europeiska konsumenter måste snart bekräfta sin identitet för flertalet av de inköp de gör online genom att använda minst två av följande: något de vet (som ett lösenord), äger (som en mobil) eller är (som […] Inlägget Stripe förbereder företag på Strong Customer Authentication i Europa dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 30 minuter sedan

Stripe förvärvar – Touchtech Payments – med fokus på SCA

Stripe har förvärvat Dublinbaserade Touchtech Payments – ett mjukvaruföretag som levererar avancerad SCA-färdig autentiseringsteknik för några av Europas ledande fintech-företag, som N26, Transferwise och många andra. Genom att tillhandahålla avancerad autentiseringsteknik för kreditkortsutgivare erbjuder Touchtech Payments bättre betalningsupplevelser för sina kunder utan att behöva välja mellan säkerhet och användarupplevelse. “På det moderna internet borde betalningar vara allt det man kan förvänta sig: enkla, säkra och fullt ut anpassade till det senaste regelverket.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Salesforce köper MapAnything

Salesforce har köpt företaget MapAnything för att hjälpa företag att skapa ”location-based workflows”. Och när behöver man ett ”location-based workflow”. Jo, när du exempelvis ska planera och organisera hur dina säljare ska hantera ett geografiskt område.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Dela citat eller utvalda texter på Twitter

Att dela ett citat eller en välskriven text på Twitter fångar fler ögon än att dela en länk. Det tror Twitter som nyligen köpt Highly. We are excited to welcome the Highly team to Twitter.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Netflix som står för 30 procent av alla streaming-tv är ändå lillebror

Netflix har idag 148 miljoner betalande användare runt om i världen. Tillväxten är fenomenal men trots dessa siffror är tjänsten en lillebror i sammanhanget. Netflix har ökat med 26 procent jämfört med föregående kvartal och om du lägger till gratis-tittare (testabonnemang) till antalet betalande är de nu uppe i 155 miljoner användare världen över.

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Google ändrar om i AMP och börjar leverera vanliga URLer

För att göra internetsidor snabbare uppfann Google en standard som de kallar för AMP. Men ingen har gillat att Google ändrade URLen från originalet. Det är nu fixat.

Dagensanalys.se - 21 timmar sedan

Videoappen TikTok förbjuds in Indien

Den populära kinesiska videoappen TikTok går inte längre att ladda ned i Indien, detta efter ett domstolsbeslut från den indiska regeringen. Apple och Google tvingas nu ta bort appen från sina appbutiker i Indien. De indiska politikerna menar att videoappen har opassande innehåll och uppmanar till barnpornografi.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Salesforce uppgraderar sin AI-plattform Einstein

Nu släpper Salesforce nya funktioner till sin Einstein-plattform som gör det möjligt för utvecklare och administratörer att lättare bygga in artificiell intelligens i sina lösningar och enklare använda teknik för maskininlärning. Maskininlärning är ett forskningsområden inom AI som handlar om maskiners förmåga att självständigt hantera och förstå stora mängder data. De tjänster inom maskininlärning som Salesforce erbjuder används idag av miljontals människor inom försäljning, marknadsföring och serviceyrken.

Dagensanalys.se - Igår: 08:09

Netflix vill locka fler tittare med topp 10-lista

Netflix planerar att testa en topplista över det mest populära innehållet på plattformen. Anledningen är såklart att man vill locka till mer tittande. Topplistan kommer att visa de tio mest populära serierna/filmerna.

Dagensanalys.se - Igår: 04:14

Den här ölreklamen anses vara bäst i världen

Adforum har utsett reklamfilmen för ölmärket Steinlager som en av de bästa i världen, den här veckan. Bakom reklamen, Steinlager Tokyo Dry 2, finner vi DDB Nya Zealand som valdes ut bland en mängd andra reklamfilmer från hela världen. På andra till femte plats finner vi: Uber – Romeo & Julio – SHACKLETON GROUP Heinz – True Love – RETHINK COMMUNICATIONS INC.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.