Expressen > Opinion

Saturday, 21 October, 05:11

Expressen - 17 feb 17 kl. 19:31

Självupptagna känslor hjälper inte tiggarnaFattigdomen försvinner inte bara för att man påpekar att tiggarna är en utsatt grupp. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

360 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Självupptagna, känslor, hjälperinte , tiggarna

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 11 timmar sedan

Muteborgsandan är en landsplåga

Trafikverket meddelar att också det har anställda som tagit emot datorer av it-företaget Labcenter. Det är inte att verka i allmänhetens tjänst, utan rent skadligt för tilliten.  .

Expressen - 11 timmar sedan

I vissa våldtäkter är det suspekt att engagera sig

Migrationsfrågan har tagit det offentliga samtalet som gisslan. Inte ens chockerande grova våldtäkter blir i dag föremål för samma engagemang som Stureplansmålet för tio år sedan..

Expressen - Igår: 18:06

Säg upp dig! Det är högkonjunktur

Var femte person känner obehag inför att gå till arbetet åtminstone några gånger i månaden. Men det finns räddning. I personalbristens Sverige är det lätt att byta jobb.

Expressen - Igår: 18:09

Ebba Busch Thor är farligt dyr i drift

Med Ebba Busch Thor som partiledare ligger Kristdemokraterna stadigt under riksdagsspärren. KD-krisen kan bli en kostsam affär för skattebetalarna..

Expressen - I förrgår: 17:13

Inte ens läkarstuderande håller måttet längre

Svenska läkarstudenter har blivit sämre. Beror det på fusk på högskoleprovet, grundskolans Pisahaveri eller är dagens unga en livssurfande skara som inte kan fokusera? .

Expressen - I förrgår: 16:21

Sprängda polishus har blivit det nya normala

Efter bombdådet mot polishuset i Helsingborg måste vi se sanningen i vitögat: Det kommer bli värre innan det kan bli bättre..

Expressen - 17 okt 17 kl. 19:30

Bilresan är en värre miljöbov än plastpåsen

Butikerna stoltserar med sin avgift på plastpåsar. Men att ta betalt för kassar och fortsätta att bjuda på parkeringen är som att sila mygg och svälja kameler..

Expressen - 17 okt 17 kl. 19:30

Sitt inte i Stockholm och bestäm, Löfven

Varför litar inte statsministern på lokalpolitikerna? Fastän regeringen lovat dra ner på öronmärkta bidrag till kommunerna har de infört 15 nya till nästa år, utan att rensa gamla..

Expressen - 17 okt 17 kl. 06:00

Gör inte Säpo till en blindbock

Regeringen måste lyssna på polisens och Säpos desperata vädjanden om en fungerande datalagring. Gör om och gör rätt..

Expressen - 16 okt 17 kl. 19:30

EU ska inte betala för pekpinnar åt medierna

Att EU bidrar med pengar till en handbok för hur journalister ska rapportera om migration är vansinne. Staten och överstaten ska hålla sig långt borta från medierna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.