LV > Nyheter

Friday, 24 February, 04:49

LV - 17 feb 17 kl. 19:45

Ungdomar en utmaning för jägarkårenVimmerby Jaktvårdskrets har hållit årsmöte i Plenisalen..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Jaktvårdskrets, Plenisalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomaren , utmaningför , jägarkåren
Barometern - 06 maj 16 kl. 09:28

Jägare satsar på ungdomsskytte

Jägarkåren vill ha med fler ungdomar..

Fler nyheter från LV

LV - 5 timmar sedan

På väg mot kvalserien

Virserum vann den första playoff-matchen mot Frosta HC..

LV - 7 timmar sedan

Scouter på sportlovskul

Lite snöglopp hindrar inte Scouterna i Vena att fira sportlov vid Versjön och det blev en riktig utomhuseftermiddag vid badplatsen..

LV - 8 timmar sedan

Lyckad premiär för Anders Nybergs podcast

Skådespelaren Maria Lundqvist steg elegant in i rollen som Sveriges Statsminister, när premiären för den nya podcasten "Statsminister för en dag" hade premiär. – Podden är lite av en modern variant på den gamla leken " Kung för en dag" som vi lekte på skolan, säger Järnforsenbördige journalisten Anders Nyberg som kläckte idén till den här radiosatsningen på nätet..

LV - 9 timmar sedan

Trottoarpratare kan stå kvar

Västerviks handel vinner tvisten om trottoarpratare i centrala Västervik. Det innebär att tillståndet kan sökas på samma sätt som tidigare..

LV - 9 timmar sedan

Mats Hugosson (C) lämnar politiken – här berättar han om beslutet

Kommunstyrelsens första vice ordförande, Mats Hugosson, lämnar politiken vid halvårsskiftet. Ögonsjukdomen han har haft i flera år tvingar honom att trappa ned. – Jag har tagit det definitiva beslutet för min egen hälsas skull samt min familj..

LV - 9 timmar sedan

Samhället kopplades ner – datasystem och telefoner slutade fungera

På onsdagen slutade datasystem och telefoner runt om i Mariannelund att fungera. Något som skapade problem bland annat för de som behövde tanka eller ta ut pengar..

LV - 10 timmar sedan

Många vill flytta till kommunen: "Det känns som en uppåtgående trend"

Sally Lind som jobbar på Västervik Framåt blir dagligen kontaktad av personer som är intresserade av boende eller jobb i Västerviks kommun. – Jag tror att den positiva trenden kommer att fortsätta, säger hon..

LV - 10 timmar sedan

Tandläkare anmäld – misstänks för stöld av patientuppgifter

Folktandvården i Kalmar län polisanmälde i går en tidigare anställd tandläkare, som misstänks ha kopierat listor på en kliniks patienter. – Personen började bygga upp en privatpraktik under tiden hen var anställd hos oss och vi fick våra misstankar när en patient ringde och undrade varför hon skulle gå till en annan klinik, säger tandvårdschef Anders Nylander..

LV - 10 timmar sedan

Grönt ljus för grön sjö

Växjö tingsrätt upphäver torrläggningsföretaget för Källsåker, Mommehål, där kommunen just nu anlägger en ny våtmark..

LV - 11 timmar sedan

Antalet personbilar ökade i Kinda 2016

Under 2016 ökade antalet personbilar i trafik i stort sett i hela Sverige. Detta till följd av att antalet nyregistrerade personbilar under förra året var det högsta någonsin. Det visar statistik från myndigheten Trafikanalys..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.