LV > Nyheter

Sunday, 26 March, 20:49

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomaren , utmaningför , jägarkåren
Barometern - 06 maj 16 kl. 09:28

Jägare satsar på ungdomsskytte

Jägarkåren vill ha med fler ungdomar..

Fler nyheter från LV

LV - 7 timmar sedan

Hedersmedlem har jobbat för VOK i 70 år

Vid Vimmerby Orienteringsklubbs årsmöte nyligen utsågs nestorn Stig Andersson till hedersmedlem och ständig medlem..

LV - 10 timmar sedan

Tomas Peterson om matkrånglet i Tuna: "Tycker det låter konstigt"

Kommunalrådet Tomas Peterson (M) säger att han haft kontakt med Karin Axelsson i Tuna om hennes väninnas situation, där hon får kylmat från Vimmerby när hon är sjuk och inte orkar ta sig till matsalen som ligger i huset. – Att alla behandlas lika är viktigt i kommunala beslut, men ett undantag borde man ju kunna göra om det finns möjlighet och speciella skäl. Men jag kan inte om just det här enskilda fallet, säger Peterson..

LV - 23 timmar sedan

Hultsfred vinnare i handbollsrysaren

Säsongen är över för Hultsfreds Handboll. Och gissa om det jublas i HHF. – Fantastiskt starkt av oss att klara av det här.

LV - Igår: 19:00

Bråk på boende

Flera polispatruller kallades till Gamleby i eftermiddag med anledning av ett bråk mellan ett 20-tal personer på ett boende. Flera personer har fått skador och någon har fått åka med ambulans till sjukhus, uppger Polisen på sin hemsida.Det rör sig om flera våldsbrott, bland annat grov misshandel.

LV - Igår: 17:50

Positivt besked för klätterklubben som kan få flytta sin verksamhet

Kommunen ställer sig positiv till klätterklubbens förslag om att flytta verksamheten till Mullskopan. Nästa steg blir att diskutera hyreskostnaden. En fråga som ska avhandlas under ett möte nästa vecka..

LV - Igår: 17:28

"Vill se mer geist och vinnarinstinkt"

Assyriska tycks inte passa Vimmerby IF. Förra helgen blev det förlust mot Assyriska från Norrköping. I dag mot Assyriska från Jönköping.

LV - Igår: 17:10

TV: Se när musikskolans elever fick spela med proffs

Det är en stor ära och unik möjlighet att få spela med professionella musiker. Så musikskolans elever uppskattade chansen att öva tillsammans med Stockholm Brass Quintet. – Om 10-15 år hoppas vi frukten av det här besöket är att några av eleverna blivit yrkesmusiker, säger John Axelsson..

LV - Igår: 16:00

Ekmans återvinningskonst i Indien

Från snö och is i Jukkasjärvi till återvinning i Indien. Västervikskonstnären Benny Ekman rör sig i de mest skilda miljöer. Nu är han nyligen hemma från ett konstprojekt i en liten by norr om Delhi..

LV - Igår: 16:00

Kostchefen om Tunafallet: "Det måste vara lika för alla"

Karin Axelsson, 94, tar strid för sin sjuka väninna som på grund av sjukdom inte längre orkar gå ut till matsalen där den hemlagade Tunamaten serveras. "Skandal" tycker Karin, som nu ställer frågan till kommunen varför man automatiskt ska ha kylmat om man är sjuk mer än två dagar. Kommunens kostchef ger svaret; – Vi klarar inte regelmässigt den hanteringen, att leverera varmmat ut till de äldre, säger Sofia Andersson..

LV - Igår: 15:50

Lyckades inte sjösätta sina idéer: "Den är i princip oanvändbar”

Landsbygdspartiets Pierre Ländell i Kinda får dåligt med gehör när han motionerar om öppna båtramper i Rimforsa och Hycklinge. I det ena fallet pågår visserligen en översyn som kan falla Ländell och båtägare på läppen, men i Hycklinge blir det blankt nej..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.