LV > Nyheter

Friday, 23 March, 15:43

Liknande nyheter

Taggar: Ungdomaren , utmaningför , jägarkåren
Barometern - 06 maj 16 kl. 09:28

Jägare satsar på ungdomsskytte

Jägarkåren vill ha med fler ungdomar..

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Gymnasiechefen: "Nu får det vara nog"

Smutsiga ytterskor som läggs upp på stolar, bord och soffor. Godispapper och snus som slängs och spottas ut på golvet. Det är bakgrunden till att gymnasiebiblioteket stänger under en vecka..

LV - 45 minuter sedan

Fastighetsägare får vite för stökig tomt

Trots påtryckningar från miljö- och byggnadskontoret har fastigheten inte städats. Nu dömer miljö- och byggnadsnämnden ut totalt 21 000 kronor i löpande viten..

LV - 2 timmar sedan

Vad tjänar då denna pajkastning till

Så har då Uppdrag granskning gjort sina reportage om Slottsholmen, där vissa politiker och Björn Ulvaeus utpekas som korrupta och egoistiska profitörer. Människor som vi tidigare betraktat och beundrat som kreativa och begåvade aktörer..

LV - 2 timmar sedan

Kvinna frias från våldtäkt mot barn

Den 21-åriga kvinna som åtalats för våldtäkt mot barn slipper undan fängelse. Hon döms för sexuellt utnyttjande av barn och sexuellt övergrepp mot barn..

LV - 3 timmar sedan

Det här kom inte fram i Uppdrag Granskning

I onsdags visades Uppdrag Gransknings andra program om Västervik. Då redovisades hur beslutet kom till när landningsbanan vid Mommehåls flygplats skulle förlängas med 400 meter. Men allt kom inte fram..

LV - 3 timmar sedan

Polisen vill ha vittnen till skadegörelsen på Träningshuset

En permobil slogs sönder igår medan ägaren var på en träning i Träningshuset i Vimmerby..

LV - 3 timmar sedan

"Äntligen har vi påbörjat rivningen"

Se kommunalrådet Lars Rosander ta det symboliska första rivningstaget av den gamla batterifabriken. När han var klar gjorde han tummen upp. - Äntligen har vi påbörjat rivningen efter 19 års väntan, sa han..

LV - 3 timmar sedan

Just nu: fÖrst in pÅ nya varuhuset

Det kom hundratals och åter hundratals intresserade när det var dags att slå upp portarna för Vimmerbys senaste varuhus på fredagsförmiddagen..

LV - 3 timmar sedan

Nytt flerbostadshus vid Tändstickan

Ett nytt flerbostadshus kan byggas vid Tändstickan i Västervik. Miljö- och byggnadsnämnden har beviljat bygglov..

LV - 4 timmar sedan

Grävskopan står redo för första rivningstaget

Tiden är kommen för ett första symboliskt tag för rivningen av den gamla batterifabriken. -Äntligen är det dags att städa upp i Hultsfred, sa kommunchef Lars-Erik Rönnlund precis med den stora grävmaskinen bakom sig, som ska riva den första väggen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.