Expressen > Nyheter

Sunday, 25 June, 20:58

Expressen - 17 feb 17 kl. 18:05

En till sjukhus efter singelolycka på E22En personbil har krockat med mitträcket på E22.Polisen finns på plats och dirigerar om trafiken.– En person fördes till sjukhus med förmodat lindriga skador, säger Billy Åkerström, brandmästare på räddningstjänsten i Karlsk.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E22, Billy Åkerström, Karlsk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En till sjukhusefter , singelolycka, E22
Dalarnas tidningar - 27 sep 14 kl. 13:53

Två till sjukhus singelolycka

Två personer var inblandade i en singelolycka som inträffade på länsväg 635 vid Jobsbo utanför Smedjebacken strax efter klockan halv två på lördagseftermiddagen..

Expressen - 02 feb 15 kl. 18:03

E22 är avstängd – krock i blixthalkan

Det är väldigt halt i stora delar av södra Sverige just nu. Vid 17.20-tiden frontalkolliderade en personbil med en lastbil utanför Linderöd.

Barometern - 15 jul 13 kl. 13:27

Två olyckor på E22 inom en timme

En personbil körde in i ett vajerräcke vid Ikea och tre personer fördes till sjukhus. Lite senare voltade en bil vid Fliserydsavfarten, två olyckor på E22 strax efter lunch. Strax efter klockan tolv kom larmet om en singelolycka i höjd med Ikea på E22.

Expressen - 01 apr 17 kl. 11:43

En till sjukhus efter olycka på E22

En person är förd till sjukhus efter en olycka på E22.Det ska handla om en singelolycka.– Föraren är förd med ambulans till sjukhus, säger Maya Forstenius på polisens ledningscentral..

Sydöstran - 06 mar 11 kl. 18:43

Singelolycka på E22

RONNEBY En singelolycka inträffade vid 17-tiden på E22 vid Bräkne-Hoby, väster om Ronneby. Det är inte känt om någon person behövde föras till sjukhus..

Kristianstadsbladet - 11 aug 14 kl. 15:13

Singelolycka på E22

Vid lunchtid inträffade en singelolycka på E22 i höjd med trafikplats Nymölla.
Olyckan skedde i östergående körriktning när en personbil med släp körde av vägen. Polis och räddningspersonal larmades till platsen.

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 13:19

Singelolycka på E22

Vid tolvtiden på fredagen inträffade en singelolycka på E22.
Olyckan skedde när en bilist körde in i en stubbe i höjd med trafikplats Bromölla, 200 meter väster om påfarten från väg 116. Föraren klagade på bröstsmärtor, men behövde inte föras till sjukhus.

Skånskan - 31 dec 13 kl. 21:13

Man till sjukhus efter olycka på väg E22

En man har förts till sjukhus efter en singelolycka längs väg E22 under tisdagskvällen..

Barometern - 05 maj 14 kl. 08:08

Två olyckor på E22 ? en person till sjukhus

Två olyckor inträffade på E22 under morgonen. Vid kvart i 7 på måndagsmorgonen körde en bil in i vajerräcket en kilometer norr om Fårbo. Ingen person skadades, men olyckan orsakade störningar i trafiken.

Barometern - 16 jun 14 kl. 11:43

En till sjukhus efter olycka på E22

En person fick föras till sjukhus med ännu okända skador, efter en singelolycka på E22 på måndagsförmiddagen.
– Bilen studsade mot en refug och över på andra körbanan, berättar Reinhold Liljedahl, vakthavande befäl vid polisen i Kalmar län.
Olyckan inträffade vid 10.

Sydöstran - 07 jan 16 kl. 15:14

Körde in i vajerräcke på E22 - till sjukhus

En person har först till sjukhus efter en singelolycka på E22..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Gudrun, 93, utsatt för pengabluff på boendet

På kort tid har Gudrun Ulander, 93, blivit utsatt för två stölder på äldreboendet.Först tog någon 300 kronor ur hennes plånbok.Dagen efter hade även de sista slantarna försvunnit – och bytts ut mot ogiltiga sedlar.

Expressen - 45 minuter sedan

Moped och lastbil i olycka – en till sjukhus

En moped och en lastbil var inblandade i en olycka på E45 i närheten av Mellerud på söndagskvällen.Mopedföraren ska ha förts till sjukhus.– Han har åkt med ambulansen för kontroll av sin arm, säger Peter Gustafsson, inre befäl vid räddningstjänsten i Norra Älvsborg..

Expressen - 1 timme sedan

Paniken på skräckflyget – hela planet börjar skaka

Först hördes en smäll från planets vänstra sida.Sekunderna senare började hela kabinen att skaka kraftigt.De 359 passagerarna ombord på Air Asias flyg svävade mellan hopp och förtvivlan i över en timme innan planet kunde nödlanda.

Expressen - 1 timme sedan

M-ledningen: SD-uttalandet är "inskränkt och rasistiskt"

M-ledningen går till frontalangrepp på SD:s partisekreterare Richard Jomshof. De kallar hans uttalande om en lokal M-politiker för rasistiskt, inskränkt och odemokratiskt. Men incidenten påverkar inte M:s politik gentemot SD, säger de.

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Stort bilgarage brinner för fullt i Malmö

Ett parkeringsgarage i Malmö står i full brand.Vid 19-tiden kämpade tre brandstationer på platsen med att begränsa skadorna.– Det ska brinna för fullt i garaget, säger Mats Streer, inre befäl vid räddningstjänsten Syd.

Expressen - 2 timmar sedan

Hanna hyrde ut till diplomat – som vägrar flytta: ”Började hota oss med stor skada”

Hanna Emami hyrde ut sin lägenhet till Libanons tillförordnade ambassadör Aline Younes i mars.Sedan dess har ett infekterat bråk blossat upp och ambassadören har vägrat att flytta. Bråket har nu hamnat på såväl svenska som libanesiska UD:s bord.

Expressen - 2 timmar sedan

Man hittad skadad efter skottlossning

Polisen fick på söndagskvällen flera larm om en skottlossning i Landskrona.På platsen hittade polisen en skadad man som har förts till sjukhus..

Expressen - 3 timmar sedan

Hästekipage har vält – räddningstjänsten är på väg

Räddningstjänsten i östra Kronoberg är på väg till en olycksplats.Det är en häst och vagn som vält – och hästen ska "ligga upp och ner", enligt larmet.– Våra styrkor är inte framme på platsen ännu, säger larmoperatören i östra Kronoberg..

Expressen - 3 timmar sedan

Livs förkylning var ovanlig blodcancer

Liv, 2, har behandlats färdigt för sin ovanliga blodcancer.Risken för återfall i sjukdomen är stor – men så långt har varje återbesök varit en seger för lilla Liv och hennes familj.– Vi oroar oss jättemycket fortfarande, det är omöjligt att komma ifrån.

Expressen - 3 timmar sedan

Polis stoppar prideparad i Turkiet

Turkisk polis stoppar en prideparad i Istanbul.Polisen ska ha skjutit gummikulor för att skingra paraden, rapporterar AFP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.