Expressen > Nyheter

Tuesday, 20 March, 18:32

Expressen - 17 feb 17 kl. 18:05

En till sjukhus efter singelolycka på E22En personbil har krockat med mitträcket på E22.Polisen finns på plats och dirigerar om trafiken.– En person fördes till sjukhus med förmodat lindriga skador, säger Billy Åkerström, brandmästare på räddningstjänsten i Karlsk.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E22, Billy Åkerström, Karlsk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En till sjukhusefter , singelolycka, E22
Dalarnas tidningar - 27 sep 14 kl. 13:53

Två till sjukhus singelolycka

Två personer var inblandade i en singelolycka som inträffade på länsväg 635 vid Jobsbo utanför Smedjebacken strax efter klockan halv två på lördagseftermiddagen..

Expressen - 02 feb 15 kl. 18:03

E22 är avstängd – krock i blixthalkan

Det är väldigt halt i stora delar av södra Sverige just nu. Vid 17.20-tiden frontalkolliderade en personbil med en lastbil utanför Linderöd.

Barometern - 15 jul 13 kl. 13:27

Två olyckor på E22 inom en timme

En personbil körde in i ett vajerräcke vid Ikea och tre personer fördes till sjukhus. Lite senare voltade en bil vid Fliserydsavfarten, två olyckor på E22 strax efter lunch. Strax efter klockan tolv kom larmet om en singelolycka i höjd med Ikea på E22.

Expressen - 01 apr 17 kl. 11:43

En till sjukhus efter olycka på E22

En person är förd till sjukhus efter en olycka på E22.Det ska handla om en singelolycka.– Föraren är förd med ambulans till sjukhus, säger Maya Forstenius på polisens ledningscentral..

Sydöstran - 06 mar 11 kl. 18:43

Singelolycka på E22

RONNEBY En singelolycka inträffade vid 17-tiden på E22 vid Bräkne-Hoby, väster om Ronneby. Det är inte känt om någon person behövde föras till sjukhus..

Kristianstadsbladet - 11 aug 14 kl. 15:13

Singelolycka på E22

Vid lunchtid inträffade en singelolycka på E22 i höjd med trafikplats Nymölla.
Olyckan skedde i östergående körriktning när en personbil med släp körde av vägen. Polis och räddningspersonal larmades till platsen.

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 13:19

Singelolycka på E22

Vid tolvtiden på fredagen inträffade en singelolycka på E22.
Olyckan skedde när en bilist körde in i en stubbe i höjd med trafikplats Bromölla, 200 meter väster om påfarten från väg 116. Föraren klagade på bröstsmärtor, men behövde inte föras till sjukhus.

NT - 09 aug 17 kl. 13:47

Singelolycka på E22 – förd till sjukhus

En singelolycka ska enligt ett larm till räddningstjänsten ha inträffat på E22 i södergående riktning vid Klockaretorpet klockan 13:11 under onsdagen..

Skånskan - 31 dec 13 kl. 21:13

Man till sjukhus efter olycka på väg E22

En man har förts till sjukhus efter en singelolycka längs väg E22 under tisdagskvällen..

Barometern - 05 maj 14 kl. 08:08

Två olyckor på E22 ? en person till sjukhus

Två olyckor inträffade på E22 under morgonen. Vid kvart i 7 på måndagsmorgonen körde en bil in i vajerräcket en kilometer norr om Fårbo. Ingen person skadades, men olyckan orsakade störningar i trafiken.

Barometern - 16 jun 14 kl. 11:43

En till sjukhus efter olycka på E22

En person fick föras till sjukhus med ännu okända skador, efter en singelolycka på E22 på måndagsförmiddagen.
– Bilen studsade mot en refug och över på andra körbanan, berättar Reinhold Liljedahl, vakthavande befäl vid polisen i Kalmar län.
Olyckan inträffade vid 10.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Ea skulle föda – fick inte stanna: "Kaotiskt”

Trots täta och långa värkar rekommenderades Ea Carreon Jimenez att åka hem från sjukhuset i Malmö.Bara timmar senare födde hon barn hemma i sitt sovrum i Vellinge.– Det blev helt kaotiskt.

Expressen - 10 minuter sedan

24 dödade av missil i Damaskus

24 personer har dödats av en missil som avfyrats mor regeringskontrollerat kvarter i Syriens huvudstad Damaskus.15 personer har skadats, uppger syrisk tv enligt AP..

Expressen - 15 minuter sedan

Meteorologen om den ovanliga vinteråskan: "Ett udda fenomen"

Mitt i en snöstorm lystes New York upp av blixtar – ett fenomen som kallas "thundersnow".– Det är ju lite roligt och häftigt om en blixt lyser upp i snön. Man skulle säkert själv bli förvånad om man såg det, säger Johan Groth, meteorolog vid Storm..

Expressen - 30 minuter sedan

Experten: Youtubes algoritmer olämpliga 

Youtube främjar filmer med extremt innehåll för att få användaren att stanna kvar så länge som möjligt.Samtidigt domineras videoplattformens användare av barn och unga.– Barn söker på ”krokodil” och får upp filmer om drogen krokodil, det är fruktansvärda bilder.

Expressen - 30 minuter sedan

Findus skickar torsken till Kina för att packas

Findus skickar fisk från Atlanten till Kina.Där förpackas den – och skickas sedan till Sverige.– Vi arbetar löpande med att försöka minska miljö- och klimatpåverkan i flera led, säger Maria Svantemark, nordisk hållbarhetschef på Findus..

Expressen - 45 minuter sedan

Insatsstyrka söker efter hotfull man på köpcenter

Polisen bevakar in- och utgångar vid köpcentret Triangeln i Malmö. En man ska ha uttalat hot i köpcentret.– Vi har lagt det på en sådan nivå att vi söker av köpcentret, säger Richard Lundqvist, informatör vid polisens ledningscentral.

Expressen - 45 minuter sedan

Kyrka vill anordna en muslimsk gravplats

Tidigare har Laholms pastorat skickat muslimska begravningar till Halmstad.Nu är det slut på platser i Halmstad och pastoratet ska därför ta saken i egna händer.– Vi är skyldiga att sköta begravningsverksamheten för alla medborgare i Sverige, säger Anders Knutsson, kontraktsprost i Laholms pastorat till Hallandsposten.

Expressen - 1 timme sedan

Calle Jonsson döms i hovrätten

Svea hovrätt fastställer tingsrättens dom mot Calle Jonsson, och dömer honom därmed till villkorlig dom och samhällstjänst för misshandel..

Expressen - 1 timme sedan

Wilma, 19, uppmärksammar sjukdomen i stark video

Wilma Fors, 19, fick diagnosen alopecia förra året efter att ha tappat det mesta av sitt hår.Nu vill hon uppmärksamma sjukdomen som ingen pratar om:– Man tänker inte på hur mycket av ens psyke som sitter i håret, säger Wilma..

Expressen - 2 timmar sedan

Ministern efter dödsolyckan med självkörande bil: "Uteslutet"

Efter dödsolyckan med en självkörande Uber-bil i Arizona sågar nu miljöminister Karolina Skog (MP) regeringens egen utredare. Hon säger bestämt nej till förslaget om att tillåta självkörande fordon på gång- och cykelbanor.– Det är fullständigt uteslutet för Miljöpartiet att ställa sig bakom det, säger hon inför sin medverkan i Expressens politikprogram "Bara Politik" på onsdagskvällen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.