LV > Nyheter

Thursday, 30 March, 04:41

LV - 17 feb 17 kl. 19:22

AVSLÖJAR: Han är Dackarnas nye lagkaptenDackarnas lagledning har gjort sitt val. I dag blev det klart att namnet på kommande säsongs lagkapten är Peter Ljung. – Han har varit vårt huvudspår hela tiden, berättar Jonas Olvenius i Dackarna..
Läs mer på LV
Läs mer om:
AvslÖjar, Dackarnas, Peter Ljung, Jonas Olvenius, Dackarna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: AVSLÖJARHan är , Dackarnas, nye, lagkapten
NSD - 10 aug 16 kl. 16:17

Avslöjar: Luleås lagkapten förlänger

BC Luleås lagkapten Tim Keaney, 29, stannar i klubben..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Avslöjar: SDU-toppens tips till rasistsajten

Under torsdagen kunde Nyheter24 avslöja att Sverigedemokraternas vikarierande partiledare Mattias Karlsson vid ett flertal tillfällen skickat tipsmejl till den numera nedlagda rasistiska sajten Politiskt Inkorrekt. Nyheter24 kan nu avslöja att även partiets ungdomsförbund, SDU, använt sig av den rasistiska sajten. LÄS MER: Avslöjar: Här tipsar nye SD-ledaren rasistsajten Ett flertal av mejlen som Nyheter24, via den före detta skribenten på Politiskt Inkorrekt Chang Frick, tagit del av är skickade av ungdomsförbundets vice ordförande William Hahne.

Expressen - 23 dec 13 kl. 16:16

Lille-spelaren avslöjar VM-hånet mot Zlatan

Zlatan Ibrahimovic och Rio Mavuba råkade i luven på varandra. Nu avslöjar Lilles lagkapten vad han sa till PSG-stjärnan i söndagens toppmöte. Enligt Get French Football så VM-hånade Mavuba Zlatan..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Avslöjar: Här tipsar nye SD-ledaren rasistsajten

Efter det att Sverigedemokraternas partiledare sjukskrevs på grund av utbrändhetMattias Karlsson, vikarierar för ÅkessonPolitiskt Inkorrekt var kända för att hänga ut enligt ett avsnitt av SR:s medierna kunde man – Nej, inte vad jag kan påminna mig, säger han under en filmad intervju på partiets valvaka. När Nyheter24 två månader senare möter Karlsson igen minns han dock plötsligt kontakten med Politiskt Inkorrekt. – Jag jobbade med pressfrågor då och vi skickade ut information till de nyhetskanaler som var intresserade av oss och som vi trodde skulle kunna sprida vår politik.

Skånskan - 03 apr 16 kl. 20:29

Stor läcka avslöjar länken till skatteparadis

Nyheter En läcka på 11,5 miljoner dokument, som SVT, har tagit del av avslöjar hur världsledare, brottslingar, filmstjärnor och sportprofiler har anlitat advokatbyrån Mossack Fonseca för att skapa brevlådeföretag i skatteparadis. I Sverige är storbanken Nordea länken till brevlådeföretagen. En stor läcka som avslöjas av SVT:s Uppdrag granskning avslöjar under söndagskvällen hur storbanken Nordera erbjuder rika kunder att skapa brevlådeföretag i skatteparadis.

YLE - 14 mar 17 kl. 14:10

Finnwatch avslöjar: Finländska biståndspengar har placerats i skatteparadis

Finländska biståndspengar har placerats i ett bolag som idkar aggressiv skatteplanering i Luxemburg, avslöjar Finnwatch i en ny rapport. Statliga Finnfund försäkrar att man undviker att bli indragen i all form av olaglig skattesmitning, men UM ska utreda. Under den här regeringsperioden har Finlands biståndspolitik allt mer börjat handla om att investera pengar i privata företag i utvecklingsländer.

Posh24 - 03 jul 12 kl. 08:05

Måns Zelmerlöw avslöjar sitt bästa raggningsknep!

När det kommer till tjejfronten skulle man kunna tro att Måns Zelmerlöw aldrig får en lugn stund. Men han har inte träffat någon ny sedan uppbrottet från ex-flickvännen Marie Serneholt, trots att han raggat "halvmycket" och försökt "le och vara rolig". Utöver det har han också avslöjat sitt bästa raggningsknep: "Mitt bästa knep är att sitta på en efterfest och sedan börja smeka tjejen lite på axeln", förklarar han.

Dagens PS - 20 okt 16 kl. 08:58

Ilsken Musk avslöjar ”mystiska” superprodukten

Allt började med en tweet. För ett par veckor sedan lät tech-miljardären Elon Musk världen veta att elbilstillverkaren har en stor, ”oväntad produkt”, på gång. Surret satte igång genast i branschen men den planerade lanseringen i måndags blev i sista sekund uppskjuten till onsdagen.

Dagens PS - 15 nov 16 kl. 07:54

Dokument avslöjar Löfven & Co:s hemliga spel

Tjänster och gentjänster mellan Sverige och ”auktoritära regimer”. Så har Sveriges och Löfven-regeringens arbete delvis sett ut i FN den senaste tiden, enligt hemliga dokument som både Aftonbladet och Expressen tagit del av. Dagens PS skrev nyligen om Mona Sahlins senaste blåsväder och även om Stefan Löfvens fruktan för politikerhat.

Ekonomistas - 05 dec 13 kl. 05:55

Listiga frågor avslöjar hemligheter

De flesta av oss har egenskaper, beteenden eller åsikter som vi inte alltid är beredda att stå för. Det är ett problem i samhällsvetenskaplig forskning eftersom vi ofta är beroende av att folk avslöjar hur någonting faktiskt är snarare än hur den tillrättalagda versionen, som vi skulle vilja visa upp, ser ut. Så hur ska vi göra för att få människor att avslöja sina mindre smickrande konsumptionsmönster, politiskt inkorrekta åsikter, osv.?

Fler nyheter från LV

LV - 5 timmar sedan

Flera fordon i krock

Vid 21.30-tiden på onsdagskvällen kom ett larm om en trafikolycka med flera fordon inblandade..

LV - 6 timmar sedan

Här är de åtta akterna som laddar för regionfinal i Musik Direkt

På lördag är det dags för Musik Direkts regionfinal. Åtta finalister från deltävlingarna i Kalmar och Västervik möts då på Kalmar Teater. En av dem får representera länet på Imagine Sweden Riksfinal i Uddevalla den 25-27 maj..

LV - 7 timmar sedan

Centern vill säkra vården på små orter

Brist på vård i flera mindre orter oroar Centerpartiet som nu vill att landstinget samlar sig till en samsyn som också syftar till att säkra den sjukvård som fortfarande finns utanför de tre kuststäderna..

LV - 7 timmar sedan

Trångt för hemtjänsten på Midgård

Hemtjänsten har växt ur sina lokaler på Midgård i Västervik. Framöver kan de få tillgång till nya lokaler i Johannesdal..

LV - 8 timmar sedan

Belysning ska framhäva skärgården

Västervik marknadsförs ofta som Smålands skärgårdsstad. Nu vill politikerna förstärka den bilden – med hjälpa av belysning..

LV - 8 timmar sedan

Inbetalning måste kunna ske före 15 maj

Kommunstyrelsen i Västervik har fattat beslut om att anläggningsavgiften för hus skall öka med 50 procent samt att detta skall träda i kraft 15 maj 2017. Vidare har man dragit tillbaka särtaxan för Hornslandet..

LV - 9 timmar sedan

Det luktar illa om hela hanteringen

Tänk er nu. Det är våren 2017 och det är vår bästa tid. Tänk er om 68 år.

LV - 9 timmar sedan

Ristade in ordet "hora" på dörr i Västervik

Någon har ristat in ordet hora på en dörr till en lägenhet på Markörgatan i Västervik..

LV - 9 timmar sedan

Vänsterpartiet vill placera paviljongerna på Vimarvallen

Kommunstyrelsen har beslutat att lösa det akuta behovet av platser i förskolan med sex paviljonger och tanken är att de ska placeras vid Lunden i Vimmerby..

LV - 9 timmar sedan

Grava brister på biblioteket i Kisa

Det var den 21 mars som Arbetsmiljöverket genomförde en inspektion av Bibliotek Kisa i Kinda. Uppdagade brister leder nu till att verket kräver att arbetsmiljöarbetet förbättras..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.