Expressen > Nyheter

Tuesday, 12 December, 09:21

Liknande nyheter

Taggar: Singelolycka, E22
Barometern - 15 jul 13 kl. 13:27

Två olyckor på E22 inom en timme

En personbil körde in i ett vajerräcke vid Ikea och tre personer fördes till sjukhus. Lite senare voltade en bil vid Fliserydsavfarten, två olyckor på E22 strax efter lunch. Strax efter klockan tolv kom larmet om en singelolycka i höjd med Ikea på E22.

Kristianstadsbladet - 03 jun 11 kl. 18:02

Singelolycka på E22

17.42 fick polisen ett larm om en singelolycka på E22:an.
Olyckan inträffade på E22:an i höjd med Härlöv.

Sydöstran - 02 jan 11 kl. 09:14

Singelolycka på E22

KARLSHAMN En singelolycka har inträffat på E22 i höjd med Asarum utanför Karlshamn. Enligt uppgifter är det en personbil med släp som sladdat och står på tvären ....

Sydöstran - 15 jan 11 kl. 08:12

Singelolycka på E22

SÖLVESBORG En singelolycka inträffade strax före åtta på E22 mellan trafikplats Sölvesborg och trafikplats Bromölla. Utryckningsfordon har nyligen anlänt till pl ....

Sydöstran - 28 jan 11 kl. 06:57

Singelolycka på E22

SÖLVESBORG En singelolycka har inträffat på E22 i östlig riktning strax utanför Sölvesborg. Utryckningsfordon har just anlänt till platsen och en person uppges h ....

Sydöstran - 06 mar 11 kl. 18:43

Singelolycka på E22

RONNEBY En singelolycka inträffade vid 17-tiden på E22 vid Bräkne-Hoby, väster om Ronneby. Det är inte känt om någon person behövde föras till sjukhus..

Sydöstran - 18 mar 11 kl. 07:06

Singelolycka på E22

RONNEBY En singelolycka har inträffat på E22 strax utanför Ronneby. Enligt polisen ska ingen person ha skadats vid olyckan..

Sydöstran - 01 apr 11 kl. 17:01

Singelolycka på E22

RONNEBY En singelolycka har inträffat på E22 vid Listerbyrondellen i Ronneby. Det är inte känt om någon person har skadats vid olyckan men både räddningstjäns ....

Sydsvenskan - 18 nov 11 kl. 15:12

Singelolycka stoppade upp trafiken

En singelolycka på E22 skapade köer på E22:an i norrgående riktning mellan Malmö och Lund.
Strax efter klockan två kom larm om olyckan in till räddningstjänst och polis. Bärgningsbil och ambulans kallades till plats.

Sydsvenskan - 02 dec 11 kl. 21:01

Singelolycka på E22

En personbil krockade med mitträcket på E22 vid Gastelyckan. Föraren uppges inte vara skadad.
Vid 20-tiden på fredagskvällen inträffade en singelolycka E 22 vid Gastelyckan.

NT - 19 feb 12 kl. 17:21

Stopp på E22 efter singelolycka

En singelolycka inträffade på E22 mellan Fröberga och Skönberga söder om Söderköping på söndagskvällen. Vägen är just nu avstängd..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Kvinna påkörd av bil – förd till sjukhus

En kvinna i 55-årsåldern blev under tisdagsmorgonen påkörd.Hon har, enligt polisen, förts till sjukhus..

Expressen - 45 minuter sedan

Jägare vill skjuta 30 lodjur – söker tillstånd

Lodjursstammen i Blekinge uppges ha ökat explosionsartat.Därför har nu ägarna ansökt om licensjakt på 30 lodjur.– Länsstyrelsen måste vakna nu innan det är för sent, säger Nils-Birger Andersson, distriktsordförande i Blekinge till SVT.

Expressen - 45 minuter sedan

Flera bilar i olycka – vägen avstängd

Polisen har larmats om en olycka där fem bilar är inblandade. Olyckan har inträffat i Borås kommun. Räddningstjänst är på plats och har stängt av vägen för trafik.

Expressen - 45 minuter sedan

Sajter säljer falska asylberättelser

Personer som söker uppehållstillstånd i Sverige kan handla falska asylberättelser på nätet.Det rapporterar Sveriges radio i en granskning i dag.Sverige radio har granskat tre sajter som systematiskt försöker tjäna pengar på att sälja falska asylberättelser och skräddarsy paket för den som vill komma till Sverige.

Expressen - 1 timme sedan

Experter varnar – för riskerna med bitcoin

Nu varnar finansexperter för den digitala valutan bitcoin.De är oroliga att högt belånade investerare ska kliva in på marknaden – och för att inte investerare kan skyddas på flera marknader..

Expressen - 1 timme sedan

SAS lyfter med vinst på 1,1 miljarder

  SAS vinst för det brutna räkenskapsåret 2016/2017 blir 1,1 miljarder kronor.Det är i linje med vad flygbolaget flaggat för..

Expressen - 1 timme sedan

Ungdomarnas viktigaste fråga: Klimatet och miljön

Miljö och klimat är den fråga som flest väljare mellan 18 och 29 år ser som sin viktigaste politiska fråga, visar en undersökning från Novus som P3 Nyheter har beställt..

Expressen - 1 timme sedan

Snickarens problem med kvinnor – innan mordet på Elena

Snickaren misstänks ha mördat Elena Åsberg, 56, på öppen gata.Mannen har länge haft problem med kvinnor, visar polisutredningen.De senaste åren: Utbrott, uppbrott, klippt kontakt och singelliv.

Expressen - 2 timmar sedan

E4 avstängd efter lastbilsolycka

En lastbil körde under tisdagsmorgonen av vägen på E4.Vägen har därför stängts av i södergående riktning..

Expressen - 2 timmar sedan

Hård kritik mot ministerns dyra språkhjälp

Landsbygdminister Sven-Erik Bucht, S, har svårt med engelskan.Därför har näringsdepartementet köpt in språkhjälp till ministern - för 400 000 kronor under 2017. Pengarna har betalats ut till en och samma konsult.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.