Expressen > Nyheter

Saturday, 17 February, 20:29

Expressen - 17 feb 17 kl. 17:37

Fyra fordon i olycka på E4 - en person till sjukhusFyra fordon är inblandade i en trafikolycka på E4 i höjd med Jönköping, uppger SOS Alarm.Totalt sju personer var inblandade i olyckan, varav en person har förts till sjukhus.Trafiken stod helt stilla till en början, men ska nu ha släppts på..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
E4, Jönköping, SOS Alarm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, fordoni , olyckapå E4 en person till , sjukhus
Nya Wermlands Tidningen - 14 nov 16 kl. 20:51

Fyra fordon i olycka

Fyra fordon var på måndagskvällen inblandade i en olycka på riksväg 61 i höjd med Hertsöga..

Nya Wermlands Tidningen - 14 nov 16 kl. 20:51

Fyra fordon i olycka på riksväg 61

Fyra fordon var på måndagskvällen inblandade i en olycka på riksväg 61 strax före Hertsöga..

Trelleborgs Allehanda - 18 apr 11 kl. 11:35

Fyra fordon stulna på ett dygn

Under lördagen och söndagen stals fyra fordon på olika platser i Trelleborgs kommun.
En hjullastare försvann från en byggarbetsplats vid Dalköpinge strandväg. Hjullastaren som är värd omkring 700?

Expressen - 14 jan 12 kl. 19:53

Trafikolycka med fyra fordon på E18

En större trafikolycka inträffade vid 19-tiden på E18 vid Jakobsberg i Järfälla. Enligt polisen är minst fyra fordon inblandade och en person uppges vara fastklämd. .

Expressen - 22 sep 15 kl. 14:34

Fyra fordon har krockat i Aspudden

Fyra fordon har kolliderat i Aspudden i södra Stockholm. Ett körfält blockeras och framkomligheten är begränsad..

Expressen - 14 nov 16 kl. 20:49

Fyra fordon i stor kollision

Fyra fordon, varav en minibuss, har krockat strax utanför Karlstad.– Vi är på väg, jag vet inget om skadeläget än, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

GT - 14 nov 16 kl. 20:49

Fyra fordon i kollision – personer har smitit från platsen

Fyra fordon, varav en minibuss, har krockat strax utanför Karlstad.– Vi är på väg, jag vet inget om skadeläget än, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

GT - 14 nov 16 kl. 20:49

JUST NU: Fyra fordon i krock

Fyra fordon, varav en minibuss, har krockat strax utanför Karlstad.– Jag vet inget om skadeläget än, säger Bjarne Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Värmland..

Nerikes Allehanda - 23 feb 17 kl. 13:29

Fyra fordon i kökrock på E20

Fyra fordon är just nu inblandade i en kökrock på E20. Olyckan har inträffat strax norr om avfarten mot Adolfsberg, i norrgående körriktning..

Nerikes Allehanda - 23 feb 17 kl. 13:29

Fyra fordon i kökrock på E20 – efter motorstopp

Fyra fordon är inblandade i en kökrock på E20. Olyckan inträffade strax norr om avfarten mot Adolfsberg, i norrgående körriktning..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Strömavbrott i Stockholm

Just nu har 3 350 hushåll på Södermalm i Stockholm strömavbrott, skriver elbolaget Ellevio på sin hemsida..

Expressen - 15 minuter sedan

Birgitta flydde genom eldhavet: ”Katastrof”

När Birgitta Jangrell vaknade natten mot lördag stod hennes hem utanför Göteborg i lågor. Villan blev snabbt övertänd, och stora gnistor droppade från taket.– Jag sprang ut genom eldhärden.

Expressen - 30 minuter sedan

Vägrade skaka hand – bråket avgörs i domstol

Lärarvikarien Fardous El-Sakka ville inte skaka hand med sina manliga kolleger.
Då fick hon inte längre jobba kvar på Kunskapsskolan i Helsingborg.Nu kräver hon skolan på 120 000 kronor i diskrimineringsersättning, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 45 minuter sedan

Hunden Frasse hittade flaskpost från Bornholm

Hunden Frasse brukar leka med petflaskor när han är på promenad med sin matte.I onsdags hittade han en flaska, som han vägrade släppa.Väl hemma gjorde matte Birgitta Herrlund den mystiska upptäckten: i flaskan låg ett brev!.

Expressen - 1 timme sedan

Marys fina gest för drottning Margrethe

Kronprinsessan Mary av Danmark neg djupt för sin svärmor drottning Margrethe utanför Christiansborg slotskirke i Köpenhamn på lördagsförmiddagen.Tillsammans gick de sedan in för att visa sin respekt för den avlidne prins Henrik.I tre dagar kan även allmänheten besöka slottskyrkan och se kistan.

Expressen - 1 timme sedan

Mor och son överlevde skjutningar – med ett år mellan

Austin Dean, 14, överlevde skolskjutningen i Florida – bara ett år efter att hans mamma Annika Dean gått ur en liknande situation med livet i behåll. .

Expressen - 1 timme sedan

Skyttens koppling till  högerextremism var falsk

Efter skolmassakern i Florida tillkännagav en högerextrem organisation att skytten Nikolas Cruz deltagit i deras övningar.Något flera etablerade nyhetsbyråer och tv-bolag  rapporterade uppgifterna vidare, skriver Politico.Gruppens ledare har dock nu tagit tillbaka uttalandet – och nu menar man att det rör sig om ”ett uppriktigt missförstånd”..

Expressen - 1 timme sedan

Snöoväder drar in – så blir söndagens sportlovsväder

Samtidigt som sportlovet är i full gång för elever på flera håll i landet, drar ett nytt maffigt snöoväder in över landet under söndagen. – Det börjar mitt på dagen i morgon och kan ge upp till en decimeter, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm. På Expressens vädersajt hittar du det aktuella sportlovsvädret – ort för ort..

Expressen - 1 timme sedan

Bilden på blodiga Sophie används i nätpropaganda

19-åriga Sophie fick en flaska i huvudet efter att hon puttat bort en man som tafsat på henne, på en bar i Malmö. Nu används bilden på den blodiga Sophie som propaganda: den påstås föreställa en person som attackerats av svarta personer i samband med visning av filmen "Black Panther", skriver Aftonbladet. .

Expressen - 2 timmar sedan

"Haschflickan" träder fram för första gången

Hon hade just fyllt 20 år när hon tackade ja till att posera för Sture Johannessons affisch inför undergroundutställningen på Lunds Konsthall 1969.Efter nästan 50 år träder Ninna Ljung fram och berättar om tiden som för alltid kom att förknippa henne som "haschflickan på bilden".– Jag har levt med dubbel identitet sen den dagen för att bli tagen på allvar och seriöst utöva mitt arbete som narkossköterska, säger Ninna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.