Expressen > Nöje

Wednesday, 29 March, 03:15

Expressen - 17 feb 17 kl. 17:30

Stjärnans barn omhändertagna – efter skräckupptäckenLisa Marie Presleys åttaåriga tvillingdöttrar har omhändertagits, skriver Daily Mail. Enligt tidningen hävdar Presley att hon har hittat oanständiga bilder på barn på exmaken Michael Lockwoods dator. "Jag blev chockad och upprörd och illamående", skriver Lisa Marie Presley i domstolsdokument som Daily Mail tagit del av..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Marie Presleys, Daily Mail, Presley, Michael Lockwoods, Lisa Marie Presley

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stjärnans, barn, omhändertagnaefter , skräckupptäcken

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Vinner "Ung och bort- skämd" – skriker högt

I finalavsnittet av "Ung och bortskämd" ska det utses vem av Josefine, Karl-Inar och William som vinner hela klabbet. Efter att deltagarna ha fått visa upp sina matlagningskunskaper och testa på sina drömjobb – står det klart att Karl-Inar Svensson, 20, vinner allting. – Jag var inte beredd på någonting.

Expressen - 5 timmar sedan

Smärtan för stor – Forsberg fick lämna

Smärtan efter otäcka cykelvurpan spökade för Magdalena Forsberg under tisdagens avsnitt av "Superstars" - och hon förlorade och åkte ut ur programmet. – Jag har ont efter min vurpa. Man ska jag inte ramla på cykel.

Expressen - 6 timmar sedan

Vågade bilderna på Skarsgård förvirrar

Alexander Skarsgård förvirrar tittarna i senaste avsnittet av "Big little lies" när han visar upp sin penis. Tittarna kan nämligen inte bestämma sig för om det är en protes eller inte, skriver Men's Health. "Bäst för er att det där är Alexander Skarsgårds penis, annars kommer jag stämma er" skriver en person på Twitter..

Expressen - 7 timmar sedan

Orden om en ny säsong av serien

På tisdag sänds säsongens sista avsnitt av populära "Parneviks" i TV3. Ännu finns inga besked om det blir en ny säsong - men på TV3 är man hoppfulla. – Vi skulle så klart jättegärna vilja det och kommer att föra en dialog med familjen Parnevik och se om det går att lösa, säger Susanne Nylén, presschef på MTG som äger TV3.

Expressen - 7 timmar sedan

Prins Harrys plötsliga beslut med kärleken

Prins Harry och Meghan Markle planerar att flytta in i Kensington Palace – så snart renoveringarna är över. Enligt uppgiftslämnare till Daily Mail vill Prince Harry skynda sig att flytta ihop med flickvännen och "Suits" skådespelaren. – Han verkar ha väldigt brottom att flytta ihop med Meghan, säger källan..

Expressen - 7 timmar sedan

Så är Parneviks liv utanför kamerorna

Parneviks är slut för säsongen – kanske för alltid. Men hur kommer deras liv att se ut nu? Här är svaret – familjen Parneviks liv efter att kamerorna har slocknat..

Expressen - 8 timmar sedan

Nya beskedet för Claes Malmbergs sjuka flickvän

Claes Malmbergs brasilianska flickvän nekades fortsatt vård i Sverige - och var inställd på att åka hem till Brasilien för ny operation. Men nu har det svenska sjukhuset ändrat sig, skriver Aftonbladet. – Det har varit väldigt dramatiskt men nu ska hon opereras igen på torsdag, säger Claes Malmberg till tidningen..

Expressen - 10 timmar sedan

Stora ilskan efter stjärnans tilltag

Här lyfter skådespelaren Cuba Gooding Jr. på sin kollega Sarah Paulsons kjol under ett panelframträdande, skriver Variety. Nu kritiseras Gooding Jr.

Expressen - 13 timmar sedan

Sweden Rock Festival har bokat alla band

Årets upplaga av Sweden Rock är färdigbokad. Bland de 82 akterna finns giganter som Aerosmith och Svenska favoriter som In Flames. Festivalen äger rum i Sölvesborg 7 - 10 juni..

Expressen - 13 timmar sedan

Pernilla Wahlgrens ilska efter resan

Pernilla Wahlgrens resa till flyktinglägren i Libanon kritiseras av hennes läsare som tycker att hon "minglar". Nu slår Wahlgren tillbaka mot de hårda orden. "Vilka ÄR ni egentligen?!Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.