Expressen > Nöje

Tuesday, 23 January, 09:05

Expressen - 17 feb 17 kl. 17:30

Stjärnans barn omhändertagna – efter skräckupptäckenLisa Marie Presleys åttaåriga tvillingdöttrar har omhändertagits, skriver Daily Mail. Enligt tidningen hävdar Presley att hon har hittat oanständiga bilder på barn på exmaken Michael Lockwoods dator. "Jag blev chockad och upprörd och illamående", skriver Lisa Marie Presley i domstolsdokument som Daily Mail tagit del av..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Marie Presleys, Daily Mail, Presley, Michael Lockwoods, Lisa Marie Presley

Dela artikeln

359 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stjärnans, barn, omhändertagnaefter , skräckupptäcken

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Efter hårda kritiken – så görs Melodifestivalen om

SVT mötte hård kritik förra året efter resultatet i Melodifestivalen. Nu ändras tävlingens poängsystem så att tittarnas röster kommer att väga tyngre än tidigare.– Vi vill ge folket mer makt över resultatet, säger Christer Björkman till Aftonbladet.

Expressen - 2 timmar sedan

"Bonde söker fru"- profilen får jobb i SD

Sandra Karlsson blev känd för den svenska tv-publiken när hon var en av deltagarna i "Bonde söker fru".Nu ger hon sig in i politiken och blir vice ordförande för Sverigedemokraterna i Norrköping – och stöttas av maken och tv-bonden Klas Karlsson.– Han sa att man måste få ha politiska åsikter i det här landet, så det var faktiskt han som sa att jag skulle gå ut med det, berättar Sandra Karlsson för Folkbladet..

Expressen - 2 timmar sedan

Schyfferts hårda pik efter livsförändringen

Henrik Schyffert, 49, granskade köttindustrin i SVT-serien "i Köttets lustar".Att vara vegan var dock inget som föll komikern i smaken.– Vegan är tråkigt.

Expressen - 3 timmar sedan

Lill-Babs hemlighet – som hon inte vill prata om i tv

Barbro "Lill-Babs" Svensson, 79, öppnar upp sig för Anders Öfvergård i premiäravsnittet av TV4:s nya satsning "Anders knackar på".Men det fanns flera saker som stjärnan inte ville prata om.– Det finns vissa saker som Barbro är jävligt trött på att prata om, säger Anders Öfvergård..

Expressen - 4 timmar sedan

Supermodellen Vendela Kirsebom avbryter frieriet

Vendela Kirsebom, 51, är stormförälskad i pojkvännen Petter Pilgaard, känd från realityserien "Paradise hotel".I en intervju med Dagbladet berättar supermodellen att hon och kärleken nyligen var nära att förlova sig.– Men vi väntar lite, säger hon till Dagbladet..

Expressen - 3 timmar sedan

Neil Diamond ställer in turnéer efter sjukdomen

Artisten Neil Diamond, 76, meddelar att han går i pension från turnerandet och ställer in sina framtida konserter. Anledningen är att stjärnan har drabbats av Parkinsons sjukdom, skriver Mirror..

Expressen - 8 timmar sedan

Nya uppropet – från de kvinnliga skådespelarna

Först protesterade delar av den svenska skådespelareliten på röda mattan. Väl i sändning klev ett 50-tal kvinnliga skådespelare upp på scenen och genomförde en aktion för #tystnadtagning.– Nu tar vi det här steget tillsammans, för de som har gått före och för de som kommer efter, berättade Mia Skäringer från scenen.

Expressen - 9 timmar sedan

Print: Petra Medes supersuccé på Guldbaggen

Petra Mede, som byter kanal till TV4, ledde Guldbaggegalan för sista gången – ännu en gång gjorde programledaren succé.Hon inledde med att beröra #metoo, något som hyllades med applåder och jubel, och avslutade med en vass pik mot SVT.– Jag ska byta kanal – och för första gången få betalt för mitt jobb, sa Mede..

Expressen - 10 timmar sedan

Historiskt steg – men Guldbaggen är ju fortfarande en tröttsam man

Metoo-protesten böljade i mäktigaste svart på röda mattan. En revolution som ännu glöder av sorg och ilska. Ett historiskt steg.

Expressen - 10 timmar sedan

Alla vinnare i Guldbaggen 2018

Här är alla de som vann priser på Guldbaggegalan 2018: .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.