Dagen > Kultur

Wednesday, 21 March, 21:19

Dagen - 17 feb 17 kl. 15:46

Södertäljepredikanter stänger av medlemEn av medlemmarna i en predikantgrupp som sagt till ett homosexuellt par i Södertälje att de skulle brinna i helvetet har stängts av. Det berättar en av teamets ledare för Dagen..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Södertälje, Dagen

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Södertäljepredikanter, stängerav , medlem
Dagen - 17 feb 17 kl. 15:46

Södertäljepredikanter stänger av medlem

Ett lesbiskt par fick höra att de skulle brinna i helvetet. Nu har den kristna predikantgruppen i Södertälje stängt av medlemmen som sa så. Det berättar en av gruppens ledare för Dagen..

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 10 timmar sedan

Kyrkoherde kan få Östermalmsvåning i pensionsgåva

En kyrkoherde på Östermalm i Stockholm kan få en exklusiv hyresrätt i pensionsgåva av församlingen. Men först ska lägenheten renoveras – för 600 000 kronor..

Dagen - 9 timmar sedan

Döms för våldtäkt mot barn i frikyrka

En 19-årig man anklagades för våldtäkt mot barn i en frikyrka i Västsverige. Nu har han dömts för brottet, och får skyddstillsyn på grund av sin låga ålder..

Dagen - 6 timmar sedan

"Misslyckande att judar väljer att flytta till Israel"

Regeringen borde se det som ett misslyckande när judar av rädsla väljer att flytta till Israel. Det säger Aron Verständig, från judiska centralrådet, som beklagar sig över Margot Wallström (S) uttalande..

Dagen - 18 timmar sedan

Bengt Johansson firar på sing along-turné

Namnsdagsbarnet Bengt Johansson ser fram emot Norrlandsturné i april..

Dagen - 11 timmar sedan

Sveriges förvar får kritik av EU-kommissionen

EU-kommissionen anser att det är "av yttersta vikt" att Sverige ökar antalet förvarsplatser för personer som ska utvisas, rapporterar Svenska Dagbladet..

Dagen - 18 timmar sedan

”När vi såg Linda kunde vi inte säga nej”

Helena och Göran Sigblad var bara strax över 20 år när de fick frågan som skulle komma att förändra deras liv. ”Det finns en liten flicka, tre månader gammal, som har Downs syndrom och hon behöver ett nytt hem.” Två veckor senare blev de fosterföräldrar åt Linda.

Dagen - 18 timmar sedan

Läkare kritiska till utredningen av LSS

LSS-utredningen som pågår får stark kritik från flera håll. I ett öppet brev till den nya barnministern Lena Hallengren (S) ifrågasätter flertalet läkare och vårdpersonal de nedskärningar som görs inom personlig assistans..

Dagen - 18 timmar sedan

Det är en trovärdighetsfråga

Den uppdragsorienterande ekumeniken behöver också ett pågående teologiskt samtal, för att lära känna varandra på djupet, skriver Karin Wiborn..

Dagen - 18 timmar sedan

Gymnasiet där alla får hitta sin plats

Allt färre barn med Downs syndrom föds i Sverige. Och för dem som får leva stramas tillvaron åt genom nedmonteringen av LSS. På Sveriges enda kristna gymnasiesärskola, Emanuelgymnasiet i Uppsala, vill man förmedla något annat till barnen.

Dagen - 18 timmar sedan

Låt kyrkan få vara din oas

Varje söndag finns erbjudandet om att lägga identitetsmarkörerna åt sidan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.