Dagen > Kultur

Thursday, 25 May, 06:48

Dagen - 17 feb 17 kl. 15:46

Södertäljepredikanter stänger av medlemEn av medlemmarna i en predikantgrupp som sagt till ett homosexuellt par i Södertälje att de skulle brinna i helvetet har stängts av. Det berättar en av teamets ledare för Dagen..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Södertälje, Dagen

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Södertäljepredikanter, stängerav , medlem
Dagen - 17 feb 17 kl. 15:46

Södertäljepredikanter stänger av medlem

Ett lesbiskt par fick höra att de skulle brinna i helvetet. Nu har den kristna predikantgruppen i Södertälje stängt av medlemmen som sa så. Det berättar en av gruppens ledare för Dagen..

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 16 timmar sedan

Stakset och Allyawan: Vi var fiender men blev vänner i Jesus

Samuel ”Allyawan” Nazari och Sebastian Stakset om försoningen och det nya livet med Gud..

Dagen - 19 timmar sedan

Rapparna Sebastian Stakset och Allyawan om försoningen

Deras hatfyllda rap-battle har setts närmare två miljoner gånger på ­Youtube. Men trots klick-succén resulterade uppgörelsen i sorg, ånger och år av bitterhet. I Dagens sommarbilaga som kommer nästa vecka berättar Sebastian Stakset och Samuel Allyawan Nazari för första gången om vägen till försoning, tro och djup vänskap..

Dagen - 19 timmar sedan

Finland tog bort kristendomsförhören med flyktingar

Precis som i Sverige har kyrkorna i Finland kritiserat hur Migrationsverket avgör om en asylsökande är kristen eller inte. Sedan dess har praxis ändrats i vårt grannland..

Dagen - 19 timmar sedan

"Gör bra skolavslutningar för barnens skull"

Lägg ner tid på skolavslutningarna för barnens skull. Den uppmaningen till församlingarna i Svenska kyrkan kommer från Sören Dalevi, biskop i Karlstad..

Dagen - 17 timmar sedan

Det ofattbara går att begripa

Militanta islamister vill se oss utrotade eftersom vi lever ett liv som de menar är direkt hädiska. Det skriver Marcus Birro efter terrorattacken i Manchester..

Dagen - 19 timmar sedan

Franciskus och Trump - en historia av motsättningar

– Jag tänker inte döma en människa utan att ha lyssnat till honom först, sa påven Franciskus när han fick frågor om Donald Trump under en presskonferens tidigare i maj..

Dagen - 18 timmar sedan

Islamister tog präst som gisslan på Filippinerna

Striderna i Marawi blossade upp tisdag natt, när filippinska armén försökte ringa in beväpnade män ur den islamistiska Maute-milisen. Prästen Chito Sugano kidnappades av islamisterna tillsammans med flera andra personer..

Dagen - 21 timmar sedan

Påven och Trump möttes i Vatikanen

USA:s president Donald Trump togs emot av påven Franciskus i Vatikanen för en kort audiens under Trumps pågående resa till Israel, Palestina och Europa..

Dagen - 20 timmar sedan

Kyrkobedragerskan dömd till fängelse i Norge

Kvinnan, som tidigare även är dömd i Sverige, ska avtjäna ett åtta månader långt fängelsestraff..

Dagen - Igår: 03:00

Svenska alliansmisisonen har siktet inställt på evangelisation

Flyktingarbete och nya arabisktalande församlingar har präglat de senaste åren för Svenska Alliansmissionen. Den här veckan samlas man till årskonferens på Gullbrannagården, med önskan om att evangelisera Sverige..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.