Expressen > Sport

Saturday, 27 May, 02:31

Expressen - 17 feb 17 kl. 16:53

Tränarprofilen död – blev 70 år gammalHan ledde Tjeckien till två VM-guld. Nu har den legendariska hockeytränaren Josef Augusta förlorat kampen mot cancern. Augusta blev 70 år gammal..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Tjeckien, VM, Josef Augusta

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tränarprofilendöd blev 70 , år, gammal
Sydsvenskan - 26 jan 16 kl. 10:19

Skånska tränarprofilen tar över succélaget

Skånska tränarprofilen Ola Månsson tar över H65 Höör efter Niklas Harris nästa säsong. Målet är att ta laget till SM-final..

Sydsvenskan - 07 aug 11 kl. 06:30

I huvudet på en ung gammal gubbe

Mannen bakom "I huvet på en gammal gubbe", "Karl Bertil Jonsson", "Resan till Melonia" och "Dunderklumpen" fyller gubbe. Men Sveriges mästeranimatör Per Åhlin tänker inte lägga pennan i skrinet för det.
Det påstås att Per Åhlin fyller 80 år.

BT - 30 sep 11 kl. 16:32

Om Churchill varit gammal idag

Winston Churchill var storrökare. Dessutom drack han en hel del och han blev 90 år gammal, konstaterade Fredrik Ståhl, professor i medicinsk vetenskap, vid Högskolans lunchföreläsning. Ståhl pläderade nu inte för att man ska kopiera Churchills vanor i hopp om att bli lika gammal.

YLE - 19 apr 14 kl. 08:00

Lyckan är en gammal gård

Ett projekt så vansinnigt att det var intressant - så beskrevs tanken på att bygga upp ett helt bostadsområde enbart med gamla hus invid Stundars museiområde. Tiden var sjuttiotal och att rädda gamla bondgårdar som stod övergivna runt om i landskapet, istället för att bygga nya bostäder lät smått galen. Tors 17.

News55 - 06 jul 16 kl. 13:33

Äldreministern testade ”äldredräkt” – blev 85 år gammal

Barn-, äldre- och jämställdhetsminister Åsa Regnér fick under sitt besök i Almedalen prova på hur det är att vara 85 år gammal. Till sin hjälp hade hon en så kallad ”äldredräkt” framtagen av AgeCap – Centrum för åldrande och hälsa vid Göteborgs universitet. Genom att bära dräkten simuleras hur det känns att vara gammal med nedsatt syn och hörsel, ökad stelhet och vikt på ungefär 20 kilo.

Nyheter 24 - 22 jul 11 kl. 11:24

Storbritanniens rekordunga morfar: 29 år gammal


- Ena sekunden är hon ett barn, i nästa sekund är hon gravid. STORBRITANNIEN. När Shem Davies var 14 år gammal blev han pappa för första gången till dottern Tia.

Kristianstadsbladet - 05 okt 13 kl. 09:30

Här är gammal stark

Foto: Annica Jönsson
För två år sedan började PRO i Bromölla med träning på gym. Sedan dess har intresset växt och det är flera som regelbundet lyfter vikter och tränar upp flåset.
?

YLE - 10 jun 14 kl. 11:27

26 år gammal och redan doktor

Redan titeln på före detta Bromarvbons doktorsavhandling får en enkel journalist att tappa hakan. Fuzzy Ontology for Knowledge Mobilisation and Decision Support. Robin Wikström, endast 26 år gammal, gör ett tappert försök att förklara vad avhandlingen går ut på.

YLE - 26 aug 14 kl. 05:00

4500 år gammal mjölk…

Fre 22.8.2014 kl.

YLE - 07 sep 16 kl. 11:50

Gammal skog sällsynt i Österbotten

Mindre än fem procent av Finlands skogar är i dag urskog. Det vill säga orörd skog som fått växa i fred utan mänskliga ingrepp i till och med hundratals år. I Österbotten finns bara små arealer av gammal skog, säger biolog Hans Hästbacka.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Sista match med gänget: "Klart att jag är besviken"

Sista matchen med gänget.Det smärtar för Richard Hanisch, 26, att ta farväl av kompisarna i IFK Kristianstad.– Det är tråkigt.

Expressen - 2 timmar sedan

Griezmann rasar: "Det är påhittat"

Expressen - 3 timmar sedan

NBA-stjärnan anklagas för att vara terrorist av Turkiet

NBA-spelaren Enes Kanter är efterlyst i Turkiet. Enligt AFP så anklagar en regimvänlig tidning i Turkiet Kanter för att vara medlem i en terrororganisation. "Jag kommer till Turkiet för att spotta på era fula och hatfyllda ansikten", skriver Kanter på Twitter.

Expressen - 4 timmar sedan

Bellemares hustru avslöjar framtidsplanerna

2014 lämnade Pierre-Edouard Bellemare Skellefteå för spel i NHL. Nu avslöjar hans hustru, Hannah Bellemare, att den franska VM-spelaren planerar att återvända till Skellefteå efter NHL-karriären. – Skellefteå är så fantastiskt, säger hon till Megafonen.

Expressen - 4 timmar sedan

Lägg ner handbollsfinalen – den har spelat ut sin roll

Lägg ner handbollsfinalen!Den har spelat ut sin roll – i nuvarande format.Jag vill ha en final som avgörs i bäst av fem matcher.

Expressen - 5 timmar sedan

Okända starten till upploppet på läktaren

I slutet av Europa Leaguefinalen uppstod tumult på Ajax sektion av läktaren och stolar kastades in mot planen. Två personer skadades lindrigt och polisen har upprättat en utredning för våldsamt upplopp. – Vi samarbetar med holländsk polis och det var inga okända gossar det här.

Expressen - 5 timmar sedan

Philip Holm klar för Vancouver Canucks

Efter en smått otrolig säsong kunde Philip Holm välja mellan två NHL-klubbar, Chicago Blackhawks och Vancouver Canucks. Valet föll på Canucks. – Vi är glada över att kunna välkomna Philip till Canucks organisation, säger klubbens GM Jim Benning i ett pressmeddelande.

Expressen - 6 timmar sedan

Simon Önerud avslöjar nya klubben

Simon Önerud pangade in målet som innebar SM-guld för HV 71. Nu har han avslöjat sin nya klubbadress. Önerud är klar för HK Sotji.

Expressen - 6 timmar sedan

KLART: Till City för 500 miljonerOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.