Expressen > Nyheter

Sunday, 22 April, 20:04

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnadöd i , skoterolycka, skidort
Västerbottens Folkblad - 14 apr 12 kl. 11:34

Kvinna skadad i skoterolycka

SORSELE En kvinna har skadat ryggen i en skoterolycka i Ammarnäs. Räddningstjänsten är på plats och polisens helikopter har skickats dit för assistans. SORSELE En kvinna har skadat ryggen i en skoterolycka i Ammarnäs.

Västerbottens Folkblad - 24 dec 11 kl. 16:20

Omkom i skoterolycka

En kvinna i 80-årsåldern omkom i dag i en skoterolycka efter att hennes skoter gått igenom isen vid Skierfajauret i Piteälvens vattensystem. En kvinna i 80-årsåldern omkom i dag i en skoterolycka utanför Piteå  Räddningstjänsten fick upp henne men hennes ? Continue reading ?.

Västerbottens Folkblad - 14 apr 12 kl. 11:36

Skoterolycka i Ammarnäs

AMMARNÄS Polishelikopter är på väg för att undsätta en kvinna som har skadats i en skoterolycka i Ammarnäs. AMMARNÄS Polishelikopter är på väg för att undsätta en kvinna som har skadats i en skoterolycka i Ammarnäs. Olyckan inträffade strax före ?

Västerbottens Folkblad - 14 apr 17 kl. 15:36

Fjällräddarna bistår skadad i skoterolycka

En kvinna har skadats i en skoterolycka. Klockan 14:47 inkom larm om fjällräddning i Dorotea. Enligt uppgift från polisen är det en kvinna som gjort illa ryggen i samband med skoterolycka.

BT - 19 apr 14 kl. 20:59

Man död i snöskoterolycka

En 40-årig man avled efter en snöskoterolycka vid Jäkkvik, cirka sex mil nordväst om Arjeplog, natten till lördagen. Mannen fördes med svåra skallskador i ambulanshelikopter till Norrlands universitetssjukhus i Umeå. På lördagseftermiddagen meddelade polisen att han avlidit.

NSD - 18 nov 12 kl. 21:46

Kvinna skadad i skoterolycka

På söndagen fördes en kvinna i 25-årsåldern till sjukhus efter en skoterolycka i Tjåurek, Gällivare..

Västerbottens Folkblad - 16 mar 13 kl. 18:15

Ung kvinna i skoterolycka

En kvinna har kört omkull med sin skoter. Oklart om hon är skadad. Strax efter 17.

NT - 01 feb 14 kl. 19:44

Kvinna illa skadad i skoterolycka

En 19-årig kvinna fick allvarliga skador i en skoterolycka vid 17-tiden på lördagen i trakterna av Kolbäck väster om Västerås..

Kristianstadsbladet - 01 feb 14 kl. 19:44

Kvinna illa skadad i skoterolycka


En 19-årig kvinna fick allvarliga skador i en skoterolycka vid 17-tiden på lördagen i trakterna av Kolbäck väster om Västerås. - Hon var passagerare på skotern som körde i ett betongfundament, säger Martina Saghamre, befäl vid Västmanlandspolisens kommunikationscentral.Polisen har inga uppgifter om hur allvarligt skadad kvinnan är, men skadorna ska inte vara livshotande.

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 14 kl. 19:47

Kvinna illa skadad i skoterolycka

En 19-årig kvinna fick allvarliga skador i en skoterolycka vid 17-tiden på lördagen i trakterna av Kolbäck väster om Västerås. — Hon var passagerare på skotern som körde i ett betongfundament, säger Martina Saghamre, befäl vid Västmanlandspolisens kommunikationscentral. Polisen har inga uppgifter om hur allvarligt skadad kvinnan är, men skadorna ska inte vara livshotande..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Nu skolas Martin Melin in som politiker: ”Lär mig något varje dag”

Han är Robinson-vinnaren och polisen som nu har gett sig in i politiken. Nu drillas Martin Melin till att föra fram Liberalernas budskap i valrörelsen. – Jag känner mig redo att gå ut och möta väljare och ge dem svar, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

Journalisterna stoppas – så begränsas vi i Jemen

Journalister stoppas från att komma in i Jemen och begränsas när de väl lyckas ta sig in. Hur? Så här går det till – se  klippet i tv-spelaren ovan..

Expressen - 1 timme sedan

Bombgruppen ryckte ut till bostad i Stockholm – efter ”gåva från farfar”

Ett inlägg på ett internetforum slutade med ett bombdrama.Flera personer fruktade att en gammal artilleripjäs i södra Stockholm kunde explodera när som helst – varpå ägaren ringde polisen.– Man tog inga risker, utan man körde ditt nationella bombskyddet som fick hantera den, säger Kjell Lindgren, presstalesperson vid polisen..

Expressen - 1 timme sedan

Fullt utvecklad villabrand

En villa uppges brinna utanför Eslöv.Räddningstjänst, ambulans och polis har larmats till platsen. .

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trump efter Kims löfte: Långt ifrån ett slut

Nordkoreas diktator Kim Jong-Un har lovat att landet ska avbryta sina kärnvapen- och missiltester.På söndagen är Donald Trump försiktigt positiv till utvecklingen.”Arbetet jag gör nu borde ha gjorts för längesen”, skriver den amerikanske presidenten via Twitter..

Expressen - 1 timme sedan

Bil voltade av vägen – en till sjukhus

En personbil har voltat av vägen utanför Borås. En person har först till sjukhus efter olyckan, skriver GP..

Expressen - 1 timme sedan

Tjuvar stal kassaskåp – fångades på bild

Tjuvar bröt sig in i restaurangägarna Cecilia och Nino Armonis kontor.De stal bland annat ett kassaskåp med kontanter och viktiga dokument.Men ett vittne fångade dem på bild.

Expressen - 1 timme sedan

Skarpa flodvarningen – men folk uppmanas till eget ansvar

Vårfloden fortsätter att ställa till problem.Mindre vattendrag stiger – och vatten rinner in i fastigheter.Samtidigt svämmar räddningstjänsten över av samtal från orolig allmänhet.

Expressen - 2 timmar sedan

Bilskrot brinner – kraftig rökutveckling

Det brinner i en bilskrot i Bålsta. Räddningstjänst och polis är på väg till platsen..

Expressen - 2 timmar sedan

Unika mini-resorten går varm på Hemnet

Spabad, uppvärmd pool, öppen spis, utebar och en grillkåta där hela släkten kan samlas.Nu kan du ta chansen att leva i ett ”hyttetun”, precis som norrmännen.– Det är som ett litet resort, säger mäklaren Leif Fourong..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.