Expressen > Nyheter

Tuesday, 17 October, 20:48

Expressen - 17 feb 17 kl. 16:25

Kritik mot att föräldrar ska betala för krossade rutorEfter att familjerna tvingats betala för skolans 13 krossade rutor har många reagerat på sociala medier.Charlotte Rydén som själv är mamma är skeptisk till att de fyra familjerna får notan.– Jag tror inte att det blir så kännbart för barnen att föräldrarna betalar, säger hon. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rydén

Dela artikeln

669 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot att , föräldrarska , betalaför , krossade, rutor
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kritik mot badhusregler

Nu gäller nya regler för Sundsta badhus i Karlstad.Då tvingas föräldrar betala inträde för att kunna vara med under barnens simträning.– Jag trodde att det var ett skämt, säger Karoline Sjölander..

Sydsvenskan - 09 jul 13 kl. 06:30

Dags att ta stjärnornas kritik på allvar

Går det att leva på gamla meriter inom tennisen?Nja, det finns väl en forehand- och en backhandsida av saken...Det är förstås ett smart och vaket drag av arrangörerna av Båstadtennisen att måndag-tisdag bjuda på extrainslaget ?

DI - 12 timmar sedan

Biståndspengar till flyktingmottagande får kritik i ny granskning

EU:s medlemsländer lever inte upp till målet att betala 0,7 procent av sin BNI i bistånd. En av anledningarna är att biståndspengar används till att täcka kostnader för flyktingmottagandet, uppger Ekot..

YLE - 25 sep 14 kl. 05:00

Skolmaten i Karis får kritik

Många elever och föräldrar i Katarinaskolan i Karis är missnöjda med skolmaten som transporteras från Helsingfors. En av dem är åttaåriga Freja Backman, som inte tycker lika mycket om skolmaten som tidigare. Hönssoppa från Fazer Food Services Skolmat i Karis Bild: Yle/Minna Almark - Köttsoppan på torsdagen var inte god eftersom köttet hade konstig mörkröd färg, så jag visste inte vad det var för kött och jag tyckte inte om den, förklarar hon.

YLE - 27 okt 15 kl. 09:51

”Kiva Skola” får skarp kritik

Studerande Emma Henelius anser att antimobbningsprojektet KiVa Skola inte fungerar och att ingen elev tar det på allvar. Själv svarar KiVa Skolas utvecklingsansvariga att miljonprojektet visst har fungerat bra. Emma Henelius kritiserar KiVa Skola.

YLE - 31 mar 17 kl. 12:10

"Vem sjutton har råd att betala 2 000 euro per år?"

Näringslivets forskningsinstitut Etlas förslag om terminsavgifter stöter på kraftig kritik, både från politiker- och studerandehåll - och också från svenska.yle.fi:s besökare.

Dagens PS - 13 feb 17 kl. 10:16

Hård kritik mot Ikano Bank

Så säger en Elisabeth Sahlberg till SVT Nyheter. Hon åkte på en mycket högre faktura än hon räknat med efter att ha handlat på nätet. Konsumentverket riktar svidande kritik mot tio faktureringsföretag, däribland Ikano Bank, för att fakturorna är otydliga vilket gör att kunderna kan drabbas av chockhög ränta.

BT - 10 jan 15 kl. 12:59

Föräldrar på Viskaforsskolan håller barnen hemma i protest

Föräldrar i en klass på Viskaforsskolan håller sina barn hemma i protest mot att de blir av med sin lärare.
Förflyttningen ses som ett straff för att läraren protesterat mot bristande resurser.
– Inga kommentarer, säger områdeschefen Hayne Hedin om förflyttningen.

Nyheter 24 - 06 okt 11 kl. 18:04

Livets Ords skola får skarp kritik


Skolinspektionen kritiserar friskolan i Uppsala för att ta betalt för skolresor. UPPSALA. Livets Ords kristna grundskola får återigen kritik.

Barometern - 15 nov 13 kl. 08:45

Rektor får kritik efter lärarbyte

Ett plötsligt lärarbyte i en mellanstadieklass på Färjestadens skola har lett till kritik mot rektor Ylva Gustafsson. Två föräldrar i den aktuella klassen har försökt få en förklaring av rektor Ylva Gustafsson varför det skett ett så snabbt lärarbyte i klassen och varför informationen om bytet kom så sent, och dessutom bara i ett sms till föräldrarna.
Båda föräldrarna upplever att de blivit nonchalant bemötta av rektorn, som i princip bara hävdat att det är hon som bestämmer för att hon är rektor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Väpnat rån mot butik i Stockholm

Två maskerade personer har rånat en butik i Spånga i Stockholms kommun.En av personerna ska ha varit beväpnad med ett pistolliknande föremål, enligt polisen. .

Expressen - 15 minuter sedan

Leif GW på Stefan Perssons 70-årsfest: "Mycket trevligt"

H&M-miljardären Stefan Persson firade sin 70-årsdag med en gästlista på cirka 1 000 personer.Bland gästerna fanns kungen, drottningen – och kriminologen Leif GW Persson. – Det var mycket trevligt, säger han..

Expressen - 15 minuter sedan

Maskerad rånare slog till – greps av cyklande polis

En maskerad man utsatte en mindre butik i Alingsås för ett rån strax efter klockan 18 på tisdagskvällen.Den misstänkte gärningsmannen greps ungefär en timme senare – av en cyklande polis..

Expressen - 45 minuter sedan

Poliser hotade – extra personal kallas in

Flera poliser i Örebro lever under hot och polisen har kallat in extra personal från övriga regionen då man befarar oroligheter i de västra stadsdelarna..

Expressen - 45 minuter sedan

Larm om villabrand – veranda som brinner

Ett larm har gått om en villabrand i Kungälvs kommun.– Enligt larmet så brinner det på en veranda. Vi är på väg, likaså räddningstjänst och ambulans, berättar Jenny Widén, presstalesperson vid polisen i region Väst.

Expressen - 1 timme sedan

Här lurar han till sig mobiler för 350 000

Det listiga bedrägeriet gör att mannen får ut 44 mobiler till ett värde av 350 000 kronor. Polisen vädjar nu om hjälp att identifiera bedragaren.– Jag är helt övertygad om att det här inte är första gången, säger Jan Olsson på nationellt bedrägericenter..

Expressen - 1 timme sedan

Två bilar har krockat på Inre ringvägen

Två bilar har krockat på Inre Ringvägen i Malmö.Polis och räddningstjänst är på väg till platsen..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Larm om skjutning i Malmö

Polisen har på tisdagskvällen fått in ett larm om en skjutning i Malmö, enligt Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Här gömde chauffören knark – för 25 miljoner

Med knark till ett värde av 25 miljoner kronor stoppades lastbilschauffören vid gränsen till Sverige.Gömt i sitt fordon hade den 39-årige mannen 75 kilo narkotika – varav tio kilo kokain.– Beslagen blir bara större och större, säger kammaråklagare Stefan Gradler.

Expressen - 2 timmar sedan

Minnas baby en tungviktare – föddes efter 521 dagar

Den lilla noshörningsungen var efterlängtad när den väl föddes på Köpenhamns Zoo.Mamman Minna pysslar nu om sin baby, som förväntas bli en av de nya attraktionerna i djurparken..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.