Expressen > Nyheter

Saturday, 24 June, 05:38

Expressen - 17 feb 17 kl. 16:25

Kritik mot att föräldrar ska betala för krossade rutorEfter att familjerna tvingats betala för skolans 13 krossade rutor har många reagerat på sociala medier.Charlotte Rydén som själv är mamma är skeptisk till att de fyra familjerna får notan.– Jag tror inte att det blir så kännbart för barnen att föräldrarna betalar, säger hon. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Rydén

Dela artikeln

669 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot att , föräldrarska , betalaför , krossade, rutor
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kritik mot badhusregler

Nu gäller nya regler för Sundsta badhus i Karlstad.Då tvingas föräldrar betala inträde för att kunna vara med under barnens simträning.– Jag trodde att det var ett skämt, säger Karoline Sjölander..

Sydsvenskan - 09 jul 13 kl. 06:30

Dags att ta stjärnornas kritik på allvar

Går det att leva på gamla meriter inom tennisen?Nja, det finns väl en forehand- och en backhandsida av saken...Det är förstås ett smart och vaket drag av arrangörerna av Båstadtennisen att måndag-tisdag bjuda på extrainslaget ?

YLE - 25 sep 14 kl. 05:00

Skolmaten i Karis får kritik

Många elever och föräldrar i Katarinaskolan i Karis är missnöjda med skolmaten som transporteras från Helsingfors. En av dem är åttaåriga Freja Backman, som inte tycker lika mycket om skolmaten som tidigare. Hönssoppa från Fazer Food Services Skolmat i Karis Bild: Yle/Minna Almark - Köttsoppan på torsdagen var inte god eftersom köttet hade konstig mörkröd färg, så jag visste inte vad det var för kött och jag tyckte inte om den, förklarar hon.

YLE - 27 okt 15 kl. 09:51

”Kiva Skola” får skarp kritik

Studerande Emma Henelius anser att antimobbningsprojektet KiVa Skola inte fungerar och att ingen elev tar det på allvar. Själv svarar KiVa Skolas utvecklingsansvariga att miljonprojektet visst har fungerat bra. Emma Henelius kritiserar KiVa Skola.

YLE - 31 mar 17 kl. 12:10

"Vem sjutton har råd att betala 2 000 euro per år?"

Näringslivets forskningsinstitut Etlas förslag om terminsavgifter stöter på kraftig kritik, både från politiker- och studerandehåll - och också från svenska.yle.fi:s besökare.

Dagens PS - 13 feb 17 kl. 10:16

Hård kritik mot Ikano Bank

Så säger en Elisabeth Sahlberg till SVT Nyheter. Hon åkte på en mycket högre faktura än hon räknat med efter att ha handlat på nätet. Konsumentverket riktar svidande kritik mot tio faktureringsföretag, däribland Ikano Bank, för att fakturorna är otydliga vilket gör att kunderna kan drabbas av chockhög ränta.

BT - 10 jan 15 kl. 12:59

Föräldrar på Viskaforsskolan håller barnen hemma i protest

Föräldrar i en klass på Viskaforsskolan håller sina barn hemma i protest mot att de blir av med sin lärare.
Förflyttningen ses som ett straff för att läraren protesterat mot bristande resurser.
– Inga kommentarer, säger områdeschefen Hayne Hedin om förflyttningen.

Nyheter 24 - 06 okt 11 kl. 18:04

Livets Ords skola får skarp kritik


Skolinspektionen kritiserar friskolan i Uppsala för att ta betalt för skolresor. UPPSALA. Livets Ords kristna grundskola får återigen kritik.

Barometern - 15 nov 13 kl. 08:45

Rektor får kritik efter lärarbyte

Ett plötsligt lärarbyte i en mellanstadieklass på Färjestadens skola har lett till kritik mot rektor Ylva Gustafsson. Två föräldrar i den aktuella klassen har försökt få en förklaring av rektor Ylva Gustafsson varför det skett ett så snabbt lärarbyte i klassen och varför informationen om bytet kom så sent, och dessutom bara i ett sms till föräldrarna.
Båda föräldrarna upplever att de blivit nonchalant bemötta av rektorn, som i princip bara hävdat att det är hon som bestämmer för att hon är rektor.

Expressen - 11 dec 13 kl. 08:42

Tvingas betala för att se sina barns luciatåg

Vill de se sin son eller dotter i luciatåget kostar det 100 kronor. Nu riktar föräldrar till barn på Breviksskolan i Västervik kritik mot skolledningen. – I framtiden kommer det säkert inte ske på liknande sätt eftersom man uppfattar att det är för dyrt, säger rektor Malin Alsén till P4 Kalmar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Jordbävning i Kina – över 100 personer saknas

En kraftig jordbävning drabbade den sydvästra provinsen Sichuan i Kina under lördagsmorgonen. Över 100 personer saknas, och befaras ligga begravda under landsmassorna. Det skriver den kinesiska tv-kanalen CGTN..

Expressen - 1 timme sedan

Rausing avslöjad som kungahusets mystiske miljondonator

Hans Kristian Rausing, 54, var djupt nere i narkotikamissbruk när hans fru hittades död i deras bostad - gömd av honom i flera månader.Tetra Pak-miljardären dömdes för brott mot griftefriden men nu har hans resa tillbaka till den brittiska eliten nått nya höjder.Brittiska Daily Mail avslöjar nu att en mystisk miljondonation som räddat prinsarna William och Harrys stiftelse kommer från Rausing..

Expressen - 2 timmar sedan

Två bränder i anslutning till flerfamiljshus

Två exakt likadana bränder pågår just nu i Skåne. Bränderna startade i sophus som ligger i anslutning till flerfamiljshus, och enligt vakthavande befäl Magnus Lefèvre är det fortfarande oklart kring spridningsrisken..

Expressen - 6 timmar sedan

Danno skulle köpa pizza – blockades efter omdömet

För ett par dagar sedan försökte paret Hedelius från Boden beställa mat från en lokal pizzeria – som vägrade ta emot beställningen.   – Vi fick höra att vi blivit blockade, berättar Danno Hedelius.Bråket har sin bakgrund i ett kritiskt omdöme på en sajt där man beställer pizza, vilket Norrbottens-Kuriren var först med att berätta om.

Expressen - 6 timmar sedan

Okänd gärningsman sköt in i lägenhet

Vid 22.00 fick polisen larm om en skottlossning på Ramels väg.Enligt uppringaren har någon skjutit in i hans lägenhet..

Expressen - 6 timmar sedan

Här chockar Trump golfvärlden

Här chockar president Donald Trump golfvärlden – och kör golfbil rakt över greenen.En svår synd enligt golfare – men nej, det blir nog inga repressalier för Trump.Han äger nämligen golfbanan själv..

Expressen - 6 timmar sedan

Saudisk tv: Terrorattack mot Stora moskén förhindrad

Saudiska säkerhetsstyrkor har förhindrat en terroristattack på Stora moskén i Mecka. Det rapporterar två statliga tv-kanaler i Saudiarabien, enligt Reuters..

Expressen - 7 timmar sedan

Bulgarien mot köp av svenska Jas-plan

Svenska Jas-plan kan nu vara på väg mot en exportframgång.Bulgarien bekräftar nu intresse för köp..

Expressen - 7 timmar sedan

Man svårt skadad vid vindkraftverk

En man i 30-årsåldern vårdas med livshotande skador på Sunderby sjukhus efter en arbetsplatsolycka vid vindkraftsbygge..

Expressen - 7 timmar sedan

Polisen larmad om misshandel

Polisen är på väg till en misstänkt misshandel.En person ska ha blivit misshandlad på Mjällbyvägen i Sölve..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.