Expressen > Nyheter

Wednesday, 29 March, 03:15

Expressen - 17 feb 17 kl. 16:35

Trumps plan mot papperslösa invandrareDonald Trump överväger att sätta in uppemot 100 000 ur nationalgardet för att samla upp papperslösa invandrare, rapporterar AP..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Trump, AP

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trumps, planmot , papperslösa, invandrare
DI - 07 mar 17 kl. 10:12

Trumps bostadsminister kallade slavar "invandrare"

Ben Carsons nya jobb som president Donald Trumps bostadsminister kunde ha börjat bättre. I sitt första tal till departementets anställda kallade han de afrikanska slavar som tvingades till USA för ”invandrare”, skriver New York Times..

Expressen - 21 feb 17 kl. 19:05

Trumps nya plan mot de illegala invandrarna

Här är Donald Trumps plan för att deportera fler illegala invandrare. Enligt dokument som CNN har tagit del av handlar det om att använda outnyttjade delar av befintlig lag. I dokumenten förklarar John Kelly, chef för Homeland Security, hur ett större antal människor ska kunna deporteras..

DN - 22 aug 16 kl. 17:11

Trumps förslag om deporteringsstyrka diskuteras

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump kan vara på väg att mildra sin inställning till hur han vill hantera papperslösa invandrare. Detta efter en diskussion med latinamerikanska experter..

SR - 14 nov 14 kl. 06:00

Papperslösa ska få stanna i USA

President Barack Obama är beredd att låta upp till fem miljoner papperslösa invandrare stanna i USA. Invandrare med barn som är amerikanska medborgare kommer kunna få arbetstillstånd lättare och hotet om deportation lyftas..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Papperslösa i USA får chans

Minst 800.000 unga papperslösa invandrare i USA får chansen att söka uppehålls- och arbetstillstånd från den 15 augusti, uppger Ekot.Det rör sig om alla papperslösa som var yngre än 16 år när de kom till USA, men som inte har hunnit fylla 31 år, och som har gått i amerikans skola och inte dömts för några brott, som får chansen att söka ett tvåårigt uppehålls- och arbetstillstånd.

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

I Dalarna får papperslösa vård

Regeringen och Miljöpartiet har nått en överenskommelse om att barn till papperslösa invandrare ska få jämlik vård. Landstinget Dalarna ger redan vård till människor utan uppehållstillstånd, men i framtiden slipper de i många fall betala fullt pris..

Nyhetskanalen - 30 okt 12 kl. 21:08

Ny lag försvårar anställa papperslösa

Arbetsgivare som utnyttjar papperslösa invandrare ska straffas hårdare ekonomiskt nästa år om regeringen får igenom en ny lag, uppger Rapport i SVT. Liknande lagstiftning finns i stora delar av EU. Det svenska lagförslaget som slutbereds innebär att arbetsgivare som felar riskerar böter och indragna bidrag samt skyldighet att betala tre månaders lön och hemresa för exploaterad arbetskraft..

DN - 02 jul 13 kl. 02:22

Papperslösa röjdes av Skatteverket

Tolv papperslösa invandrare ansökte om att få betala skatt i Sverige. Då läckte Skatteverket hemliga uppgifter om var de arbetade till gränspolisen. Nu jagas de för att kunna utvisas..

SVT - 15 jul 13 kl. 20:55

Papperslösa ? men viktiga för USA:s ekonom

I dagarna inleddes tuffa kongressförhandlingar om president Obamas stora immigrantreform papperslösa invandrare ska få medborgarskap. Det är en grupp som står för en betydlig del av landets ekonomi men också en grupp utan rättigheter som ofta utnyttjas..

DN - 29 jul 13 kl. 12:50

Ny invandrarlag oroar USA:s papperslösa

På många sätt ser Blanca Valtierra fram emot den nya invandrarlag som håller på att utarbetas av politikerna i Washington. Lagen kommer att ge Blanca och över elva miljoner andra ?illegals?

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Bo som Trump för 19 miljoner kronor

NEW YORK. Vill du bo som Donald Trump? Du hade chansen.

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna misshandlad i bostaden

En kvinna misshandlades på tisdagskvällen i en bostad i trakten av Holmsjö norr om Karlskrona.Hon fördes till sjukhus med ambulans. Polisen söker en man som pekas ut som gärningsman..

Expressen - 3 timmar sedan

Här får Spicer nog av reporterns frågor

NEW YORK. Reportern ställde en fråga om kopplingarna till Donald Trump. Det fick Vita husets presschef Sean Spicer att se rött.

Expressen - 3 timmar sedan

Tjuv stal från äldre på seniorboende

En tjuv trängde sig in i två lägenheter på ett seniorboende i centrala Malmö på tisdagskvällen och stal från de gamla.Vid det tredje försöket blev han utknuffad av en kvinna som larmade polisen..

Expressen - 4 timmar sedan

Här skär de ut sin vän ur pytonormen

När Akbar Salubiro försvann började hans vänner leta efter honom. Till slut hittade de honom – i magen på en sju meter lång pytonorm..

Expressen - 4 timmar sedan

Här inleder Theresa May Brexit

Här signerar Storbritanniens premiärminister Theresa May Lissabonfördragets artikel 50. På onsdag väntas Storbritanniens premiärminister meddela EU om planerna inför brexit. I och med detta startar klockan ticka - och om exakt två år ska Storbritannien ha lämnat unionen.

Expressen - 4 timmar sedan

15-åringen kunde blivit tvångsomhändertagen

Flera månader före skotten på Roskildevägen – då en vaktmästare skadades livshotande – kunde den misstänkte gärningsmannen ha plockats bort från Malmös gator.Det fanns skäl för ett tvångsomhändertagande redan i höstas. Då gjorde hans skola en så kallad orosanmälan, avslöjar Sydsvenskan..

Expressen - 4 timmar sedan

Klor i tomatsås på restaurang

Någon försökte förgifta gästerna på en Stockholmsrestaurang genom att lägga klor i tomatsåsen. Men när händelsen polisanmäldes var allt redan borttvättat, skriver Aftonbladet..

Expressen - 5 timmar sedan

Hon ville få större rumpa – dog av behandlingen

NEW YORK. Med superlim och cement skulle hennes patienter få större rumpor. Men en av kvinnorna dog efter behandlingen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.