Skånskan > Opinion

Monday, 28 May, 03:25

Skånskan - 17 feb 17 kl. 16:00

Dyrt att såga ner grannens lönnarMalmö En Malmöbo som sågat ner grannens naverlönnar och skadat annat växtlighet döms till grov skadegörelse och 8 400 kronor i dagsböter. Han ska också betala 87 000 i skadestånd. ERWP.fif(0)Ärendet rör tre naverlönnar som har växt på och vid gränsen mellan två fastigheter.
I samband med att ett par köpte den ena fastigheten 2009 tog deras nu 62-årige granne upp frågan om åtgärder på växtligheten.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En Malmöbo, ERWP, Ärendet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dyrtatt , såga, ner, grannens, lönnar
Helsingborgs Dagblad - 26 okt 15 kl. 13:52

Dyrt att förgifta grannens prydnadsträd

När den 79-årige mannen retade sig på att grannens träd skuggade hans trädgård förgiftade han trädet. Det kostar nu 79-åringen 68 000 kronor..

IDG - 02 maj 12 kl. 09:38

EU: för dyrt att gräva ner fiber

80 procent av kostnaderna för fiberbredband är grävkostnader. Det är alldeles för mycket, tycker EU-kommissionären Neelie Kroes, som vill ha lägre prisförslag..

NT - 09 aug 16 kl. 16:38

Dyrt att kissa ner husvägg

Mannen startade sin födelsedag med att bli polisanmäld för förargelseväckande beteende..

Barometern - 12 jun 17 kl. 10:11

Dyrt att få ner katt ur trädet

Den gamla klichén om brandmän som räddar jamande katter ur höga träd, är inte så gångbar numera..

SmålandsPosten - 12 jun 17 kl. 13:56

Dyrt att få ner katt ur trädet

Den gamla klichén om brandmän som räddar jamande katter ur höga träd, är inte så gångbar numera..

DI - 23 dec 11 kl. 06:40

Dyrt fyllefälla grannens tallar

Mannen fick en "fylleknäpp" och sågade ner tre av grannens tallar. Nu väntar dagsböter, skadestånd och villkorlig dom för 46-åringen..

News55 - 05 jul 16 kl. 13:42

”Vill sälja snabbt och dyrt” – paret som köpte grannens dödsbo måste nu lyckas sälja sitt eget hus

KARLSKRONA. Paret Håkan och Åse Henrikssons gode vän gick bort i vintras på grund av en elakartad tumör. Han hade då hunnit påbörja en stor renovering som Håkan och Åse nu vill fortsätta rusta i samma stil.

YLE - 15 maj 16 kl. 18:00

"Lös problemen med dyrt boende - bygg på höjden"

Bostadspriserna i Helsingforsregionen skulle kunna sjunka betydligt - eller åtminstone skulle stegringen kunna bromsas upp, säger experter som tidningen Rakennuslehti har intervjuat. Det är ingen naturlag att boendet ska vara dyrt i ett av världens mest glesbefolkade länder. Många experter anser att det inte alls är självklart att stigande bostadspriser har samband med ekonomisk tillväxt och att sjunkande priser kopplas till ekonomisk nedgång.

Cornucopia - 12 dec 17 kl. 12:46

Patriot misslyckades skjuta ner robot - Polen anser för dyrt

Enligt ansedda New York Times har Saudi-Arabiens Patriot-luftvärn misslyckats att skjuta ner en ballistisk robot avfyrad från Jemen mot huvudstaden Riyad. Samtidigt har Polen fått siffran på hur dyr deras anskaffning av Patriot blir och anser att priset är oacceptabelt dyrt.
Sveriges nuvarande luftvärn EldE 97 HAWK har sitt ursprung från tidigt 60-tal.

YLE - 14 aug 12 kl. 10:40

Dyrt och riskfyllt att rena Östersjön från kemiska vapen

På Östersjöns botten ligger cirka 55 000 ton kemiska vapen, som sänktes ner i vattnet efter andra världskriget. Vapengömmor finns bland annat öster om Bornholm, i Skagerack vid Norges kust och i Gotlandsdjupet. Man tror att det också finns gamla vapen i Gdanskdjupet och vid Lillabelt i Danmark.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Många i tårar när Lill-Babs hyllades

Det var både gripande och tårfyllt när svenska folket hyllade Lill-Babs vid en öppen minnesgudstjänst i Storkyrkan i Gamla stan.
Kön var ringlande lång med runt 500 gäster från allmänheten som ville hedra den bortgångna och folkkära artisten. Via en ingång på kyrkans baksida anlände även mer kända gäster som artisterna Björn Skifs, Tomas Ledin, Ann-Louise Hanson, Lasse Berghagen, Siw Malmkvist och Lill Lindfors, författaren Jonas Gardell, tv-profilen Mark Levengood och minister Alice Bah Kuhnke (MP).

Skånskan - 13 timmar sedan

17-årig skadad i mc-olycka

Strax efter klockan 13.00 på söndagen så var en motorcykelförare inblandad i en singelolycka på Lundavägen.Föraren, som är 17 år gammal, har förts med ambulans till sjukhus.

Skånskan - 16 timmar sedan

Bil med släp i olycka på E6

Vid 10.40-tiden var en bil med släp inblandad i en olycka på E6:an vid Flädie.Övriga omständigheter är i nuläget oklara.

Skånskan - 18 timmar sedan

Krockade med träd i Tingaröd

Tingaröd I lördags vid tretiden på eftermiddagen skickades polis, räddningstjänst och ambulans till Tingaröd i Skurups kommun. En personbil hade kört in i ett träd enligt polisens hemsida.
Det ska ha varit tre personer inblandade i olyckan, varav en fördes med ambulans till sjukhus.

Skånskan - Igår: 20:17

Eslövs BK upp i topp efter segern i derbyt

FOTBOLL Slaget om Mellanskåne slutade med stort En riktig målfest.– Självklart är vi jätteglada över segern och serieledning, men prestationen lämnade en del i övrigt att önska, konstaterade EBK-tränaren Peter Olsson.
– Tre insläppta bollar är aldrig bra.

Skånskan - Igår: 14:53

Trafikolycka på väg 9

Simrishamn Två personbilar har kolliderat.Strax innan klockan 15 på lördagen kolliderade tre bilar på väg 9 strax söder om Baskemölla. En bil ska stå på vägen, en annan i diket, enligt polisen.

Skånskan - Igår: 14:00

Personalens pris blev seniorernas vinst

Kävlinge I fjor vann några anställda pris för årets aktivitet när de tog med boende på Billingshäll till en ridskola.
Prispengarna, 25 000 kronor, fick andra boende glädje av när vinnarna anordnade en spa-dag för vinsten.– Vi ville göra något för pensionärerna.

Skånskan - Igår: 14:00

Stoppar vindkraft till havs

Skurup Vindkraftsföretaget Örstedt A/S får inte tillstånd att undersöka kontinentalsockeln för att eventuellt anlägga vindkraft i havet utanför kommunens kust. Centerpartiet och Kommunens väl gick emot majoriteten.Örstedt A/S har ansökt om tillstånd att utforska kontinentalsockeln i Östersjön.

Skånskan - Igår: 14:00

Pressade sin flickvän på pengar när hon fick lön

Eslöv När flickvännen fick lön brukade 31-åringen kräva att få en del av den. När hon till slut sade nej blev han aggressiv och hotfull. Nu döms mannen för misshandel.

Skånskan - Igår: 14:00

Laddar för ännu en jaktmässa

Bosjökloster En utställning om ­samisk kultur kommer att finnas på Bosjökloster hela ­sommaren. Och den sista helgen i ­augusti anordnas Skånska jakt- och fiskemässan igen – trots konkurrens från Ellinge.I år blir första året som både jakt- och fiskemässan på Bosjökloster slott och den på Ellinge slott anordnas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.