Barometern > Sport

Monday, 25 June, 12:18

Liknande nyheter

Taggar: Nya problem för KalmarHC
Dalarnas tidningar - 1 timme sedan

Westholms Flash Hammering starkast till slut i Kalmar

 KALMAR. Kalmartravets V75-trav på söndagen avslutades med en seger för Jörgen Westholm och Flash Hammering. Från bakspår bakom bilen kom han ned i andra ytter som han sedan byte till utvändigt....

Barometern - 02 apr 14 kl. 06:55

Det går bra för Kalmar

”Under åren 2007-2012 har sysselsättningen ökat med 15 procent i Kalmar kommun medan den har ökat med 3 procent i övriga länet. Detta trots internationella kriser och lågkonjunktur.” Idag presenterar analysföretaget Grufman Reje en analys över näringslivets utveckling i Kalmar kommun.

Barometern - 03 jan 14 kl. 08:23

Kalmar, Linné och framtiden

I december godkände Samhällsbyggnadsnämnden med stor majoritet detaljplanen för Linnéuniversitetets etablering i Ölandshamnen. Det slutliga beslutet tas i fullmäktige under första kvartalet 2014. Bakgrunden är universitetsledningens önskemål att i Kalmar bygga ett sammanhållet, stadsnära, sjönära och kommunikationsnära universitet.

Barometern - 29 okt 13 kl. 08:19

Så ska Kalmar växa

Budget. Bostäder, grundskola och förskola på Brofästet. Bostäder och kontor i Riskvarnen, föreslår den nya majoriteten.

Barometern - 09 sep 14 kl. 06:38

Kalmar AIK siktar ännu högre

De har brunnit när andra saknat glöd. De har fortsatt när andra sagt lägg ner. Nu kan de blåa eldsjälarna tillåta sig att njuta.

Barometern - 09 sep 14 kl. 06:38

Kalmar AIK siktar ännu högre

De har brunnit när andra saknat glöd. De har fortsatt när andra sagt lägg ner. Nu kan de blåa eldsjälarna tillåta sig att njuta.

Barometern - 02 aug 13 kl. 07:23

?Tydlig heteronorm i Kalmar?

I Stockholm är den årliga Pridefestivalen i full gång. Prideflaggor smyckar stadens alla bussar och gator.
I Kalmar lyser regnbågens färger med sin frånvaro.

Barometern - 22 aug 13 kl. 12:31

IFK Kalmar förlorade mot Linköping

IFK Kalmars möte med allsvenska Linköping på Gröndal slutade 0-3. Se hela rapporteringen här. IFK Kalmar - Linköping 0-3 (90min) Och där var matchen slut.

Barometern - 13 mar 14 kl. 06:38

Kalmar ska visa vägen

”För ett land som upplever Europas snabbaste urbanisering kan ett starkt och växande lantbruk bli den motor för tillväxt och jobb som landsbygden så väl behöver.” Kalmar har sedan flera år den lägsta arbetslösheten bland våra jämförelsekommuner. Dessa är Halmstad, Kristianstad, Växjö och Karlskrona.

Barometern - 18 mar 14 kl. 06:28

Kalmar beöver ett kårhus

Studentstaden Kalmar. ”Kalmar borde göra allt för att välkomna dem och få dem att stanna kvar, bygga sin framtid i vår vackra stad.” Kalmar behöver sina studenter, både för näringslivet i?

Barometern - 13 jun 13 kl. 07:19

Kalmar självbild måste förändras

"Handel och besöksnäring är låglönebranscher. De förmår sällan att driva utveckling. Städer som gör sig ensidigt beroende av dem kommer med tiden gå samma möte till mötes som en gång de gamla brukssamhällena.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Berg anmäld – lämnade dopningskontroll

Sveriges anfallare Marcus Berg har anmälts för att han utan godkännande prioriterade intervjuer före dopningskontroll efter förlustmatchen mot Tyskland i fotbolls-VM..

Barometern - 2 timmar sedan

Kalmarsund värvar från SM-finalisten

FBC Kalmarsund har gjort klart med nyförvärv nummer tre inför kommande säsong. Klubben plockar in Lovisa Lovisa Abrahamsson från KAIS Mora..

Barometern - 16 timmar sedan

Allsvensk debut från start för 16-åringen

Allsvensk debut från start. Anna Wretman vill ha mer. – Målet är att ta en plats i startelvan, säger 16-åringen..

Barometern - 17 timmar sedan

OAIK hänger på Mjällby efter Agebjörns mål

Tre poäng var ett måste för att hänga på Mjällby i tabelltoppen. Tre poäng blev det efter att Anton Agebjörn gjort matchens enda mål mot Ängelholm..

Barometern - 17 timmar sedan

IFK helt utan chans mot Bajen – här är betygen

0–4 mot tabellnian. IFK Kalmar har det ruggigt tung i Damallsvenskan. Här är betygen efter söndagens möte på Gröndal..

Barometern - 20 timmar sedan

Amanda Svensson trivs på sin nya position

För två säsonger sedan var Amanda Svensson utespelare. Mycket har hänt sedan dess och nu befinner hon sig mellan stolparna i Rödsle BK.

Barometern - Igår: 06:00

Efter alla bakslag – Elsa ser möjligheter

Nykomlingen IFK Kalmar prövas på alla vis. Då knyter Elsa Karlsson näven. – Jag tänker att vi ska spela för de som inte kan..

Barometern - I förrgår: 14:24

Fyra svenska spelare saknades på träningen

Sverige störs av sjukdomar inför VM-matchen mot Tyskland. Pontus Jansson, Filip Helander och Marcus Rohdén har alla insjuknat i magsjuka. Det är ovisst om de kommer till spel på lördagen..

Barometern - 22 jun 18 kl. 06:00

Det stora hemmahoppet

Fredrik Persson har vässat lite extra till V75 på hemmaplan. Tillsammans med Ultra Bright har han hemmalagets bästa chans. – Hon har känts jättefin i veckan och jag är optimist, säger Fredrik Persson..

Barometern - 22 jun 18 kl. 06:00

Sjöqvist: ”Jag ger inte Goop några körorder”

Efter 30 år i branschen och andra försöket på V75. Då kan drömmen bli verklighet. – Förutsättningarna kan inte bli bättre, säger Monica Sjöqvist..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.