Barometern > Sport

Thursday, 21 September, 03:26

Barometern - 17 feb 17 kl. 15:25

Nya problem för Kalmar HCTre matcher kvar och niopoängsledning. – Det skulle vara skönt och stänga butiken på söndag..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kalmar HC

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya problem för KalmarHC
Barometern - 02 apr 14 kl. 06:55

Det går bra för Kalmar

”Under åren 2007-2012 har sysselsättningen ökat med 15 procent i Kalmar kommun medan den har ökat med 3 procent i övriga länet. Detta trots internationella kriser och lågkonjunktur.” Idag presenterar analysföretaget Grufman Reje en analys över näringslivets utveckling i Kalmar kommun.

Barometern - 03 jan 14 kl. 08:23

Kalmar, Linné och framtiden

I december godkände Samhällsbyggnadsnämnden med stor majoritet detaljplanen för Linnéuniversitetets etablering i Ölandshamnen. Det slutliga beslutet tas i fullmäktige under första kvartalet 2014. Bakgrunden är universitetsledningens önskemål att i Kalmar bygga ett sammanhållet, stadsnära, sjönära och kommunikationsnära universitet.

Barometern - 02 aug 13 kl. 07:23

?Tydlig heteronorm i Kalmar?

I Stockholm är den årliga Pridefestivalen i full gång. Prideflaggor smyckar stadens alla bussar och gator.
I Kalmar lyser regnbågens färger med sin frånvaro.

Barometern - 29 okt 13 kl. 08:19

Så ska Kalmar växa

Budget. Bostäder, grundskola och förskola på Brofästet. Bostäder och kontor i Riskvarnen, föreslår den nya majoriteten.

Barometern - 09 sep 14 kl. 06:38

Kalmar AIK siktar ännu högre

De har brunnit när andra saknat glöd. De har fortsatt när andra sagt lägg ner. Nu kan de blåa eldsjälarna tillåta sig att njuta.

Barometern - 09 sep 14 kl. 06:38

Kalmar AIK siktar ännu högre

De har brunnit när andra saknat glöd. De har fortsatt när andra sagt lägg ner. Nu kan de blåa eldsjälarna tillåta sig att njuta.

Barometern - 22 aug 13 kl. 12:31

IFK Kalmar förlorade mot Linköping

IFK Kalmars möte med allsvenska Linköping på Gröndal slutade 0-3. Se hela rapporteringen här. IFK Kalmar - Linköping 0-3 (90min) Och där var matchen slut.

Barometern - 13 mar 14 kl. 06:38

Kalmar ska visa vägen

”För ett land som upplever Europas snabbaste urbanisering kan ett starkt och växande lantbruk bli den motor för tillväxt och jobb som landsbygden så väl behöver.” Kalmar har sedan flera år den lägsta arbetslösheten bland våra jämförelsekommuner. Dessa är Halmstad, Kristianstad, Växjö och Karlskrona.

Barometern - 18 mar 14 kl. 06:28

Kalmar beöver ett kårhus

Studentstaden Kalmar. ”Kalmar borde göra allt för att välkomna dem och få dem att stanna kvar, bygga sin framtid i vår vackra stad.” Kalmar behöver sina studenter, både för näringslivet i?

Barometern - 13 jun 13 kl. 07:19

Kalmar självbild måste förändras

"Handel och besöksnäring är låglönebranscher. De förmår sällan att driva utveckling. Städer som gör sig ensidigt beroende av dem kommer med tiden gå samma möte till mötes som en gång de gamla brukssamhällena.

Barometern - 22 aug 13 kl. 12:31

IFK Kalmar förlorade mot Linköping

IFK Kalmars möte med allsvenska Linköping på Gröndal slutade 0-3. Se hela rapporteringen här. IFK Kalmar - Linköping 0-3 (90min) Och där var matchen slut.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

Flicka träffades på basebollmatch

En liten flicka fick föras till sjukhus efter en olycka på Yankee Stadium i New York. Flickan träffades av en hård boll från Todd Frazier i en hastighet av 170 kilometer i timmen, i Yankees match mot Minnesota. Hon fick första hjälpen på plats och togs till sjukhus för behandling, uppger klubben.

Barometern - 4 timmar sedan

Nilsson Lindelöf vidare med United

I Premier League väntar han fortfarande på att få debutera, men till medverkan i Champions League kan Victor Nilsson Lindelöf nu lägga ligacupspel med Manchester United. Landslagsbacken spelade hela matchen mot Burton hemma på Old Trafford.(TT).

Barometern - 5 timmar sedan

Ovan matchvinnare när Vikings vann hemmapremiären

Matchen var öppen alldeles för länge. Det krävdes en riktig "brunkare" för att stänga den. – Vi måste också bidra offensivt, säger Robin Wengdahl..

Barometern - 5 timmar sedan

Skadedrabbat Djurgården föll igen

Mästarlaget Djurgården har det tufft i öppningen av SDHL. Mot Linköping kom fjärde förlusten på fem matcher då ett skadeskjutet hemmalag föll med 2-3. Djurgården kom till spel med bara fyra backar och hade fortsatt forwardsstjärnan Hanna Olsson borta.

Barometern - 5 timmar sedan

Kalmar HC tog femte raka segern

Förlust efter straffar mot Mörrum i första träningsmatchen. Efter det har Kalmar HC radat upp segrar på löpande band. – Det känns riktigt bra i laget, säger Linus Dahlstedt..

Barometern - 5 timmar sedan

Emin Nouri efter utvisningen: "Det kostar oss poäng"

Först en läcker assist. Sedan blev Emin Nouri målchansutvisad. – Den är felaktig, säger försvararen..

Barometern - 5 timmar sedan

Ineffektivt IKO blev nollat i premiären

31 skott på mål och ingen utdelning. Då var lagkaptenen irriterad. – Vi måste våga betala priset, säger Jonas Engström..

Barometern - 5 timmar sedan

Ågren: ”Vi har lite att jobba på”

Hemmapremiär mot Modo och IKO blev nollat. – En besvikelse, säger Manuel Ågren..

Barometern - 5 timmar sedan

Favoriterna höll i premiären

Leksand och Modo gjorde precis som AIK. Vann i den hockeyallsvenska premiären. Därmed tog den topptippade trion full pott i öppningen.

Barometern - 6 timmar sedan

Kristianstad tog 50:e raka

IFK Kristianstad firade 50 med en rejäl kross - hela 33-19 i Skånederbyt över Lugi. Det var 50:e raka hemmasegern mot svenskt motstånd för de tre senaste årens mästarlag. Lundalaget var det senaste som lyckades vinna i Kristianstad, den 25 mars 2015, och började optimistiskt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.