SvD > Nyheter

Thursday, 30 March, 08:45

SvD - 17 feb 17 kl. 15:23

S: ”Vi ska fortsätta rekrytera till bristyrken”Det är rimligt att jobb som inte kräver lång utbildning kan tillsättas med personer som redan befinner sig i Sverige. Det skriver Emilia Bjuggren (S) i en slutreplik. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige, Emilia Bjuggren

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S Vi ska fortsätta, rekryteratill , bristyrken
Kristianstadsbladet - 01 dec 12 kl. 07:00

"Vi vill fortsätta lyfta fram det kyrkomusikaliska arvet"

Foto: Bosse Nilsson
Flera läsare har reagerat på fredagens krönika (30/11) av kulturredaktör Sune Johannesson om oron kring av att den stolta musiktraditionen i Trefaldighetskyrkan nu ska tystna. Idag publicerar vi kyrkoherde Louise Nymans replik.
Käre Sune!

Magazin24 - 04 mar 13 kl. 21:25

Ingen tränare är klar men Köping HC vill fortsätta satsa

Köping Hockey har inte hittat någon tränare ännu men Mikael Hellström fortsätter som assisterande tränare, meddelar Köping Hockeys ordförande Anders Nygren, när Magazin24.se kontaktade honom på måndagen för att kolla av läget i Köping Hockey. ?

YLE - 19 okt 15 kl. 11:42

Jens Mattfolk intresserad att fortsätta träna EIF

I tre säsonger har 34 år gamla Jens Mattfolk tränat Ekenäs IF:s herrlag i fotboll. Han kan tänka sig att fortsätta med uppdraget. Jens Mattfolk gästade Sportmåndag 19.

YLE - 13 maj 14 kl. 12:42

Teboil i Sjundeå fick fortsätta med undantagslov

Det var med hjälp av undantagslov bensinmacken Teboil i Sjundeå fick fortsätta sin verksamhet trots att man egentligen redan tidigare borde ha åtgärdat bristerna i stationen från år 1963. Det säger Sjundeås miljöinspektör Anu Hynninen. Ägarna till bensinmacken säger att det kom som en total överraskning att macken inte har något miljölov och att stora saneringar måste göras för att macken ska kunna fortsätta sin verksamhet.

BT - 22 aug 13 kl. 11:33

Vård av Bergwall bör fortsätta

Den rättspsykiatriska vården av Sture Bergwall, tidigare Thomas Quick, bör fortsätta, enligt ett utlåtande från Socialstyrelsens rättsliga råd, rapporterar TV 4-nyheterna. Det är för tidigt att bedöma om det föreligger en risk för återfall i brottslighet, enligt yttrandet till Förvaltningsrätten i Falun. Det sista åtalet mot Sture Bergwall, det om mordet på 15-årige Charles Zelmanovits lades ned den 31 juli.

Barometern - 01 nov 13 kl. 08:01

?Min plan är att fortsätta kämpa?

Miriam Bengtssons åttondeplats i Idol är rekord för länet. ?Är det någon av oss i Idolgänget som kommer fortsätta så är det jag?.

YLE - 16 maj 16 kl. 21:56

Jurist: Gåvobrev gör att Billnäs skola bör fortsätta

År 1945 gav Fiskars Ab Billnäs skola i gåva åt dåvarande Pojo kommun, nuvarande Raseborg, med kriteriet att den ska fortsätta som svensk skola. Därför måste skolan fortsätta i enlighet med gåvobrevet. Det sägs i det juridiska utlåtande som Billnäsföräldrar överlämnade till stadsstyrelsen på måndag kväll (16.

YLE - 25 jan 17 kl. 10:23

Risikko: Superpuman ska fortsätta rädda från Åbo dygnet runt

De nattliga utryckningarna med gränsbevakningens räddningshelikoptrar ska fortsätta från Åbo, också i dåligt väder. Det lovar inrikesminister Paula Risikko (Saml) på onsdagens besök i Åbo. I samma andetag konstaterar hon att gränsbevakningshelikoptrarnas uppgift är att bevaka landets gränser, inte att sköta akuta sjuktransporter.

YLE - 05 mar 17 kl. 07:17

Timo Soini avgår som ordförande i juni men vill fortsätta som utrikesminister

Sannfinländarnas partiordförande Timo Soini ställer inte upp i ordförandekampen. Soini säger att han hoppas att partiet fortsätter i regeringen och att han kan sitta kvar som Finlands utrikesminister valperioden ut. Sannfinländarnas ordförande och Finlands utrikesminister Timo Soini meddelade i dag att han inte ställer upp i partiets ordförandeval i juni.

BT - 08 okt 14 kl. 11:35

Nevs rekonstruktion får fortsätta

Krisande biltillverkaren Nevs i Trollhättan får tidsfrist till den 29 november av tingsrätten. Förhandlingar med två globala biljättar som ska rädda bolaget går framåt, sade vd Mattias Bergman vid borgenärssamtalet.Nevs har leverantörsskulder på nästan en halv miljard och en stillastående fabrik.

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Bäst och mest spännande just nu i Krogstockholm

1 000 kvadratmeter terrass, ny hjärtlig bar vid Nytorget och Flippin’ burgers-pionjärens senaste. SvD:s Joanna Drevinger guidar till ställena som blivit snackisar – och till åtta restauranger bland de som fått högst betyg av SvD Krogguiden det senaste kvartalet..

SvD - 15 minuter sedan

Östermalms italienska gudmor låter oss vänta

Hur mycket vi än älskar det italienska köket så går det inte att bygga en krog på schabloner. La Madrina på Östermalm vill väl men med höga priser, brister i köket och långa väntetider har vi svårt att ta restaurangen till vårt hjärta. .

SvD - 15 minuter sedan

Läsforskare: Betygen står i vägen för läslusten

Barn behöver lära sig ”grit” och ett dynamiskt sätt att tänka för att utvecklas till självständiga läsare, enligt läsforskaren Gravity Goldberg. Då kommer de att fortsätta sitta med näsan i böcker hela livet..

SvD - 15 minuter sedan

Nya tågproblem efter kopparstöld

SvD - 45 minuter sedan

40 000 värmdöbor utan vatten efter läcka

Hela Värmdö kommun har varit utan vatten under natten. Ännu finns ingen prognos för när det kommer igång igen..

SvD - 45 minuter sedan

H&M presterar starkare än väntat

Klädjätten överraskar marknaden och presenterar bättre resultat än väntat för första kvartalet på det brutna räkenskapsåret. Bolaget redovisar ett rörelseresultat på 3,1 miljarder kronor, jämfört med analytikernas förväntningar på 2,8 miljarder..

SvD - 1 timme sedan

Glasmenageriet som nära och välspelad kvartersteater

Ärlig, rak närteater - det är vad Fria Teatern erbjuder när regissören Ulla Gottlieb tolkar Tennessee Williams drama med extra svärta och humor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.