LV > Nyheter

Saturday, 24 June, 05:34

LV - 17 feb 17 kl. 16:18

Larm om trafikolycka vid BjörnebroEn trafikolycka har precis inträffat vid Björnebro mot Tjurstorp..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Björnebro, Tjurstorp

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , trafikolyckavid , Björnebro

Fler nyheter från LV

LV - 8 timmar sedan

Tusentals midsommarfirare

Tusentals ville dansa med Pippi och Karlsson. "Systrarna Antonsson" från Fågelhem var hemma i den självklaraste av traditionsfyllda platser – Brunnsparken i Södra Vi. Och Vimmerby Folkdanslag såg till att Gästgivarehagen nästan blev som Dalarna.

LV - 9 timmar sedan

Två lastbilar i olycka

Räddningstjänsten fick 17.53 larm om en trafikolycka som har inträffat på väg 129 i Hultsfreds kommun. Enligt de första uppgifterna ska det vara två lastbilar inblandade i olyckan.

LV - 12 timmar sedan

Cancersjuka Victor fick goda minnen – överraskades med en skidresa

Femårige Victor Logg är en riktig liten hjälte. I nästan halva sitt liv har han kämpat mot cancern. Det är många gånger behandlingen inte gått som planerat, och väskan i hallen inte ens hunnit packas upp förrän man tvingats åka tillbaka till sjukhuset..

LV - 15 timmar sedan

Här är veckans elva i den lokala fotbollen

Här är spelarna som tar plats i veckans fotbollselva på herrsidan..

LV - 15 timmar sedan

Tillbyggnad får målas om

Miljö- och byggnadsnämnden går tvärt emot kontorets förslag och beviljar en utvändig ändring av tillbyggnaden vid det gamla posthuset i Västervik..

LV - 16 timmar sedan

Rimforsa nära drömvärvning: "Ska i alla fall träna med laget”

Efter elva säsonger i andra klubbar är Mikael Karlsson nära en återkomst i Rimforsa IF. – Det lutar åt det. Jag ska i alla fall träna med laget när försäsongen drar igång, säger han..

LV - 17 timmar sedan

Oxgårdens utökning gav växtvärk: "Receptionen höll på att braka ihop"

Oxgårdens utökning med 150 bäddar gav växtvärk, som i sin tur lett till nytt matkoncept, helt separerad från receptionsdelen. – Receptionen höll på att braka ihop och vi hade köer långt ut på gården. Vi märker redan en positiv effekt, säger ägaren Staffan Samuelsson..

LV - 17 timmar sedan

Beslut: Då blir det fri parkering - vill få ökad rörlighet i centrum

Kommunstyrelsen har nu bestämt sig för att prova fri parkering i centrum från och med september. De platser som omfattas av testen är korttidsplatserna. Syftet är att få en ökad rörlighet i centrum med bättre möjligheter för den som vill handla i stan..

LV - 18 timmar sedan

Klart: Så många nya lägenheter byggs Mulskopan

Miljö- och byggnadsnämnden ger grönt ljus för 29 nya lägenheter på "Mullskopan" i Västervik. Flerbostadshuset placeras på vad som tidigare är en parkering, delar av parkeringen blir kvar och några ytterligare platser tillkommer..

LV - 19 timmar sedan

Balkong blev dyrare än planerat

11 200 kronor i byggsanktionsavgift blir konsekvensen för en fastighetsägare i Västervik som uppfört en balkong utan bygglov..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.