LV > Nyheter

Wednesday, 29 March, 17:11

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , trafikolyckavid , Björnebro

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Asllani Court kommer allt närmare

Malmö och stadsdelen Rosengård har sitt Zlatan Court. Snart kan Vimmerby och Bullerbyn ha sitt Asllani Court. Olika företag och organisationer stöttar det blivande projektet i Vimmerby.

LV - just nu

Läraren slår ifrån sig anklagelser om rasistiska uttalanden

En lärare som tidigare arbetat på Västerviks gymnasium får en varning av Skolinspektionen sedan han uttalat sig rasistiskt och homofobiskt inför elever på skolan. Läraren själv slår ifrån sig anklagelserna och menar att hans uttalanden har tolkats på ett felaktigt sätt..

LV - just nu

Var tredje tjänst tas bort för ensamkommande

Var tredje tjänst tas bort i organisationen för ensamkommande när Migrationsverkets ersättning minskar i sommar. Enligt uppgifter till vår tidning blir det en bantning från 36 till 24 tjänster..

LV - just nu

Värgårdsskolans rektor: ”Helt okej läge inför hösten”

Inför hösten ser Värgårdsskolan inget direkt hot angående den alarmerande lärarbrist som råder i landet. Men visst kan mycket hända ännu och viss nyanställning är aktuell även här..

LV - just nu

Mordförsöket på Ågatan – tre släppta och en kvar i förvar

Under måndagens eftermiddag släpptes tre av de fyra män som misstänks för mordförsök på en femte man natten mot söndag. Misstankarna mot trion kvarstår och har stärkts mot den fjärde mannen..

LV - just nu

Tolv miljoner till förlossningsvården

Kalmar läns landsting får tolv miljoner kronor extra till förlossningsvården. Detta efter att regeringen presenterat satsningen i kommande vårbudget..

LV - just nu

Var finns viljan och lösningarna?

Debattsvar till Centerpartiet.

LV - just nu

Klart för VA på Hornslandet

Kommunens nya allmänna VA-ledningsnät i område Lindödjupet på Hornslandet är nu klart att tas i drift. Det meddelar Västervik Miljö & Energi AB på sin hemsida..

LV - just nu

Design att leva i – nu färdigställer Stångåstaden radhus

Nu färdigställer Stångåstaden fyra, så kallade, designradhus i den nya stadsdelen Vallastaden. Med en fräck fasad och en liten uteplats är detta en bostadsform som sticker ut i Vallastadens myller..

LV - just nu

Skadegörelse på skola – tre fönster krossades

Centralskolan Prolympia i Virserum har utsatts för skadegörelse. Inte mindre än tre fönster har krossats. Enligt polisamälan har vandalerna använt både stenar och en boll för att ha sönder glaset..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.