LV > Nyheter

Tuesday, 24 October, 09:34

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , trafikolyckavid , Björnebro

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Nytt ridhus blir vacker entré

Far och dotter Mannerson på Tävelstad gård i Rimforsa, Gustaf och Gabriella Mannersson, har fått bygglov för ett rejält ridhus som ska byggas intill den nuvarande anläggningen. - Det ger mig en helt annan möjlighet att träna och rida vintertid och på så sätt utveckla mina hästar, säger Gabriella Mannersson..

LV - just nu

Så ska Vimmerby utvecklas vidare

Sex särskilt viktiga utvecklingsområde är utvalda och ska nu hamna i fokus för det breda utvecklingsarbete som kommunen, en lång rad medborgare och organisationer har jobbat med i över ett år. I går kväll klubbade kommunfullmäktige den lokala utvecklingsstrategin..

LV - 45 minuter sedan

Kupp mot butik Vimmerby

En butik på Norrtullsgatan i Vimmerby utsattes i natt för en kupp. Butikens övervakningskamera visar hur minst två personer tar sig in i butiken och roffar åt sig gods. Kuppen var över på någon minut..

LV - 15 timmar sedan

Backen lämnar VIK

Han har fått magert med speltid i säsongsinledningen. Nu står det också klart att backen lämnar Västerviks IK..

LV - 15 timmar sedan

Polisen ersätter förstörd dörr

I samband med ett polisingripande förstördes ytterdörren till en lägnehet. Nu har polisen beslutat att ersätta hyresvärden, en man från Virserumstrakten, med 1 383 kronor för reparationerna..

LV - 16 timmar sedan

Gullringen värvar KBK-spelare

Gullringens GoIF har gjort klart med ett nyförvärv..

LV - 18 timmar sedan

”En ljus framtid för Stångådalsbanan”

”Framtiden för Stångådalsbanan och Tjustbanan ser ljus ut. Förutsatt att Trafikverket ändrar sin inställning till regionalbanorna” Internationelle järnvägsexperten Per Corshammar, från TüV i Danmark hade ett klart budskap när han gästade Regionutvecklingsdagarna i Hultsfred för delta i ett symposium om järnvägarnas betydelse..

LV - 18 timmar sedan

80-åringar hyllades på skördeauktion

Nyligen uppvaktades alla 80-åringar i Storebro. Men bara en av de fyra 80-åringarna var närvarande vid firandet..

LV - 19 timmar sedan

VIK jagade etablerad forward

Under helgen gjorde VIK klart med Lukas Löfquist om ett provspelsavtal. Men man jagade större fiskar. En affär som dock rann ut i sanden..

LV - 20 timmar sedan

Många hyllades på Storebro IF:s årsfest

I lördags kväll firade Storebro IF årsfest, enligt tradition, i Gillesstugan och det blev en stor fest eftersom det var mycket att fira och många hedrades på olika sätt..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.