LV > Nyheter

Wednesday, 16 August, 15:05

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , trafikolyckavid , Björnebro

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Med livet som insats arbetar de för bilisternas säkerhet

Att riskera livet var dag och att aldrig veta om man kommer se familjen mer är tyvärr en allt större vardag för dagens vägarbetare. Vår tidning åkte till ombyggnationen av Riksväg 23/34, för att göra ett reportage om köerna och bilisterna som får vänta vid de aktuella vägarbetena, fast vid platsen så upplevdes en sådan situation att artikeln ändrade inriktning..

LV - 22 timmar sedan

Lokalinvånare vill stänga av Fiskaretorget för biltrafik året runt

En man från Västervik har skickat in ett brev till Västerviks kommun, där han vill att kommunen stänger av Fiskaretorget för biltrafik året runt..

LV - just nu

Ingen vindkraft i Lervik innan 2019

Det blir inte någon vindkraft i Lervik under 2018 heller. Vindkraftparken som planeras ska innehålla nio vindkraftverk på max 200 meter, och kan i bästa fall börja byggas år 2019..

LV - just nu

Diskutera rätten att köra bil ytterst försiktigt

Sådär ja, nu känner man igen sig själv igen. Efter en lång sommar utan några som helst påträngande irritationsmoment, är det dags att ilskna till igen. Det känns alla tiders.

LV - just nu

Tre VIF-tjejer vidare i uttagningarna till Smålandslaget

Molly Levin, Tindra Pettersson och Hilda Samuelsson, samtliga från Vimmerby IF, har gått vidare till nästa steg i uttagningarna till Smålandslaget..

LV - just nu

Virserum har landat sin drömvärvning

Det som startade som spekulationer för några dagar sedan har nu under onsdagen bekräftats. Virserum SGF har gjort klart med en riktig drömvärvning i form av Robin Ekström..

LV - just nu

Boende kräver ersättning efter konstruktionsmissen

– Det här blir inte billigt för entreprenören, vi kommer förstås att kräva ersättning för att vi inte kunnat använda våra uterum på det sätt som är tänkt..

LV - 10 minuter sedan

I dag ringer det in på Kisaskolorna

Gräsmattorna är klippta, fönstren putsade och lärarna är redo att åter ta emot eleverna. Höstterminen omfattar 355 elever i årskurserna sju till nio. För mellanstadiet ligger elevantalet på 158..

LV - 5 minuter sedan

Mer än varannan utrikesfödd saknar jobb

13,6 procent eller 885 personer i Hultsfreds kommun var arbetslösa vid juli månads utgång. Bland de utrikesfödda saknar nu mer än hälften jobb. Det visar färska siffror från Arbetsförmedlingen..

LV - 15 minuter sedan

Nedskräpning kan bli en kostsam historia

Miljökontoret har efter ett inkommande klagomål gjort en besiktning av vid en fastighet inne i Kisa, där det enligt anmälaren slängts trädgårdsavfall och hushållsavfall och diverse annat skräp, utanför den egna tomtgränsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.