LV > Nyheter

Saturday, 21 April, 11:32

Liknande nyheter

Taggar: Larmom , trafikolyckavid , Björnebro

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Polisens löfte till invånarna i Mariannelund

Ett arbete med att förebygga narkotikaanvändning hos de unga lokalt och två trygghetsvandringar är löftet till Mariannelundsborna. I veckan skrev polisen och Eksjö kommun under medborgarlöftet för år 2018 och 2019..

LV - just nu

Larm om soteld mellan Vena och Kristdala

Räddningstjänsten i Hultsfred har precis larmats till en bostad..

LV - just nu

Ingen öl på krogen - serveringstillståndet dras in

Nämnden drar in serveringstillstånden för en krog i centrala stan. Anledningen är stora skatteskulder som ägaren inte kan betala..

LV - 30 minuter sedan

Alla nyfödda i Gullringen hedras med linnesduk

Två nyfödda barn i Gullringen hedrades nyligen av Hantverksklubben..

LV - 45 minuter sedan

Avgörande beslut i fullmäktige öppnar för vindkraftpark i Bruzaholm

Nu har kommunen öppnat för ett potentiellt vindkraftspark och länsstyrelsen kliver allt närmare ett beslut. - Det var ett avgörande beslut från kommunen som gör att vi kan gå vidare, berättar Karin Fröbom handläggare vid miljöprövningsdelegationen, MPD, på länsstyrelsen i Jönköping..

LV - 1 timme sedan

Protesterar mot försäljning av församlingshem och sockenstuga

Samhällsföreningen startar ett Dackeuppror - mot förslaget att sälja församlingshemmet och sockenstugan. - Det är sorgligt. Ett stolleprov, säger föreningens Jan-Olof "Jos" Svensson.

LV - 1 timme sedan

Många njöt av årets varmaste dag

Så kom den till sist, värmen som många har längtat efter. Fredagen den 20 april nådde temperaturen upp till 25 grader och vårtecknen var många och Gladhammar hade Sveriges varmaste temperatur!.

LV - 2 timmar sedan

Nu kan du kÖpa sista borgmÄstarens hem

Handmålade tapeter, dolda pig-trappor i golvet och kakelugnar med värmeskåp för punschbjudningarna. Nog sitter det många historier i de timrade väggarna i den anrika Borgmästargården som restes på Storgatan tidigt 1700-tal..

LV - 11 timmar sedan

Glädjebesked för VIBK - nyckelspelaren fortsätter

Jonatan Green och Victor Wall har redan lämnat klartecken till en fortsättning. Nu är ytterligare en nyckelspelare klar för säsongen 2018/19..

LV - 13 timmar sedan

Extra: avicii Är dÖd

Tim Bergling, mer känd som artisten Avicii, är död. Han hittades död i Muscat i Oman. Hans presskontakt Ebba Lindqvist bekräftar dödsfallet för TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.