Nerikes Allehanda > Nyheter

Sunday, 19 November, 20:38

Liknande nyheter

Taggar: Helgprognosen, Soligt, väderoch , varmast, söndag
YLE - 18 aug 17 kl. 13:41

Juthbackamarknaden inleddes i soligt väder

På fredagen inleddes den välbesökta loppmarknaden vid Juthbacka i Nykarleby. Marknaden lockar tiotusentals besökare varje år. - Det är fullsmockat i dag och det var fullsmockat redan igår när många långväga försäljare anlände till området, berättar Dage Groop från Jakobstadsnejdens veteranbilssällskap som ordnar marknaden.

Nerikes Allehanda - 07 jul 17 kl. 09:36

Här är det störst solchans i länet: "Rätt så soligt väder"

Helgen inleds med soligt väder – innan regnet drar in över länet, visar prognosen.
– Det blir ganska mycket moln och kanske störst solchanser på fredag eller på söndag, säger Maria Jönsson, meteorolog på vädertjänsten Foreca..

UNT - 06 jul 17 kl. 13:29

Helgprognosen: Chans till soligt väder

Sammanfattningsvis väntar en helg med varierat väder..

Skånskan - 20 apr 16 kl. 06:26

Morgonkollen – Soligt väder under dagen

Nyheter LOKALT
Här byggs Malmös första sporthall i två plan
MALMÖ Planerna på att bygga en ny grundskola på Borgarskolans område har tvingat fram den udda lösningen med en ny första sporthall i två våningar. 2018 ska den vara klar. Eslövs sjukfrånvaro – värst i Skåne ESLÖV Sjukfrånvaron har ökat bland de kommunanställda i Eslöv, som nu är mest sjuka av alla kommuner i Skåne.

YLE - 16 jul 17 kl. 18:48

Varmt och soligt väder lockade många till badstranden

Det finländska sommarvädret har hittills varit ovanligt svalt, men på söndagen kunde semester- och helgfirare i hela landet ge sig ut på stränderna i vackert och varmt väder. Det var för omväxlings skull mer än 20 grader varmt och soligt i Sibbo och hundratals personer hade tagit sig till simstranden vid Molnträsk. – Hittills har det varit kallt och uselt.

YLE - 01 jul 17 kl. 13:50

Maratonstarten gick i soligt väder

Startskottet för årets Paavo Nurmi Marathon gick kl 12 på lördagen. Över 2000 löpare stod vid startlinjen i år. Några minuter innan start värmer löparna försiktigt upp och tänjer framlåren vid startsträcket.

SvD - 21 feb 14 kl. 05:54

Hopp om soligt väder i helgen

Milt vårväder väntar runt knuten med spridda solchanser till helgen. För sportlovsfirare på väg till fjällen i dag gäller det dock att vara vaksam för drivbildning och dålig sikt..

Nerikes Allehanda - 14 aug 15 kl. 09:36

Prognosen: Soligt helgväder

Njut av helgens soliga väder! Efter helgen blir det svalare..

BT - 20 apr 14 kl. 11:06

Vackert väder men värmen avtar

Värmen är på påskfirarnas sida denna helg. Lagom till vardagens återtåg blir det svalare. Men deppa inte, solen är här för att stanna.

Kristianstadsbladet - 20 apr 14 kl. 11:06

Vackert väder men värmen avtar

Värmen är på påskfirarnas sida denna helg. Lagom till vardagens återtåg blir det svalare. Men deppa inte, solen är här för att stanna.

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 13 timmar sedan

Snön faller över Närke – och det blir minusgrader

Det kommer att snöa i de södra delarna av Örebro län under söndagsförmiddagen. Och temperaturen sjunker till under nollan i eftermiddag. Enligt SMHI:s prognoser är det från Örebro och söderut det k....

Nerikes Allehanda - 12 timmar sedan

Här monteras belysningstornen ner – Rudbecksgatan stängdes av

En del av Rudbecksgatan i centrala Örebro är avstängd för trafik på söndagsförmiddagen..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Skådespelerskor bakom #tystnadtagning vittnade från Kulturhusets scen

Över 700 av Sveriges skådespelerskor står bakom uppropet #tystnadtagning – på söndagen genomför de en gemensam manifestation från tolv scener runt om i Sverige, en av dem var på Kulturhuset i Örebro..

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

Larm om trafikolycka på riksväg 50

Klockan 20.06 kom larm om en singelolycka på riksväg 50 i norrgående riktning vid Hammarsundet söder om Askersund. (Texten uppdateras.

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Dags att plocka fram några julklassiker

Vackra linnedukar, guldglänsande mässing och en gammeldags känsla av ylle. Här är några julprylar som håller att plocka fram i många år. Varorna går att hitta i lokala butiker..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Skådespelerskor bakom #tystnadtagning vittnar från Kulturhusets scen

Över 700 av Sveriges skådespelerskor står bakom uppropet #tystnadtagning – ikväll genomför de en gemensam manifestation från tolv scener runt om i Sverige, en av dem är på Kulturhuset i Örebro..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Live: Skådespelerskor bakom #tystnadtagning vittnar från Kulturhusets scen

Över 700 av Sveriges skådespelerskor står bakom uppropet #tystnadtagning – ikväll genomför de en gemensam manifestation från tolv scener runt om i Sverige, en av dem är på Kulturhuset i Örebro..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Utgav sig falskt för att vara hemtjänst – försökte ta sig in hos äldre man

Vid tolvtiden på söndagen ringde en kvinna på hemma hos en äldre man i Degerfors och utgav sig för att vara från hemtjänsten. När mannen fattade misstankar lämnade hon snabbt lägenheten..

Nerikes Allehanda - 16 timmar sedan

Nattens nyheter: Bilförare kolliderade mot träd

Så var natten i länet..

Nerikes Allehanda - 3 timmar sedan

Sexåriga dottern fick sexuell invit via sms: "Jag vill gärna träffa dig för lite..."

För några veckor sedan fick sexåriga Iris föräldrar en chock när de öppnade och läste ett sms i hennes telefon. Ett meddelande hade kommit med en tydlig sexuell anspelning. Och eftersom meddelandet hade ett personligt tilltal blev de först rädda att någon var ute efter att träffa henne..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.