Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 30 March, 08:48

Sydsvenskan - 17 feb 17 kl. 13:53

Malmö satsar på rekordmånga sommarjobbKommunen siktar på över 3 000 praktiplatser – på måndag är det dags att börja söka..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Malmö, satsar, rekordmånga, sommarjobb
Skånskan - 21 jan 16 kl. 21:00

Rekordmånga i kö till familjehem

Malmö Rekordmånga barn köar för familjehem, och intresset för att bli familjehem ökar kraftigt. Men många har inte tänkt igenom saken riktigt innan de ansöker.Just nu står ett hundratal barn – det vill säga sådana som inte fyllt 18 år – i kö för att få ett familjehem i Malmö, säger Ann-Christine Rosenlund, som är kommunens samordnare.

BT - 25 maj 14 kl. 22:30

Rekordmånga röstade i Sverige

Rekordmånga svenskar verkar ha gått och röstat i EU-valet, 51 procent, enligt en prognos gjord av EU-parlamentet/TNS. Enligt samma prognos ser valdeltagandet i hela EU ut att bli oförändrat, cirka 43 procent i genomsnitt, jämfört med valet 2009. I förra EU-valet röstade bara 45,5 procent av de svenska väljarna, men det var ändå en rejäl ökning från 2004 då knappt 38 procent deltog.

TA - 25 maj 14 kl. 23:55

Rekordmånga röstade i Sverige

Rekordmånga svenskar röstade i EU-valet, 48,8 procent, enligt Valmyndigheten.Det är drygt 3 procentenheter upp jämfört med 2009 och Sverige gick mot strömmen.
Den preliminära siffran för valdeltagandet var enligt Valmyndigheten 48,8 procent när nästan alla distrikt var räknade.

BT - 25 maj 14 kl. 23:55

Rekordmånga röstade i Sverige

Rekordmånga svenskar röstade i EU-valet, 48,8 procent, enligt Valmyndigheten. Det är drygt 3 procentenheter upp jämfört med 2009 och Sverige gick mot strömmen.Den preliminära siffran för valdeltagandet var enligt Valmyndigheten 48,8 procent när nästan alla distrikt var räknade.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Rekordmånga hatbrott i Malmö

Mellan 2009 och 2011 har antalet hatbrottsanmälningar i Malmö nästan fördubblats, men under två procent av anmälningarna under 2010 och 2011 har lett till åtal och ingen anmälan har lett till fällande dom. Det visar en granskning som Sydsvenskan har gjort.Att det är få hatbrottsanmälningar som leder till fällande domar är känt sedan tidigare, men det här är första gången som det redovisas siffror på hur många av hatbrottsanmälningarna i Malmö som verkligen leder till fällande dom..

Expressen - 15 nov 14 kl. 22:49

Antal sprängningar i Malmö rekordmånga

Antalet sprängningar som skett i Malmöregionen i år är fler än tidigare. Det säger Roland Nilsson, tekniker på Nationella bombskyddet i Malmö. Förklaringen, menar han, är en stor tillgång på sprängmedel för organiserat kriminella.

Expressen - 06 aug 16 kl. 14:59

Rekordmånga väntas i Pridetåget i Malmö

Klockan 15 går startskottet för Pride-paraden i Malmö. Och det färgsprakande tåget har rekordvuxit i år. Det väntas hela 66 ekipage och upp mot minst 12 000 deltagare.

Sydsvenskan - 13 sep 15 kl. 12:02

Rekordmånga asylsökande i Malmö i lördags

Migrationsverket har ökat sin närvaro på Malmö central - sedan i lördags finns det personal på plats fram till sena kvällen. Men under natten till söndagen blev det oroligt när polis hindrade volontärer att köra flyktingarna från Centralen..

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 15 kl. 12:02

Rekordmånga asylsökande i Malmö i lördags

Migrationsverket har ökat sin närvaro på Malmö central - sedan i lördags finns det personal på plats fram till sena kvällen. Men under natten till söndagen blev det oroligt när polis hindrade volontärer att köra flyktingarna från Centralen..

Sydsvenskan - 24 sep 15 kl. 14:35

Rekordmånga nyanlända på Malmös skolor

Antalet nyanlända elever på Malmös skolor slår alla rekord. 352 nyanlända har skrivits in på åtta veckor - det motsvarar tolv hela skolklasser.– Ligger vi kvar på det höga inflödet så kommer vi att få bekymmer, säger grundskoledirektör Anders Malmqust..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Svenska fotografer bemöter Trump

Hundratals svenska fotografer samlas nu i projektet "Last night in Sweden", där de tillsammans ska ge ögonblicksbilder av Sverige under några vanliga vårkvällar. Initiativet är ett svar på Donald Trumps uttalanden om Sverige. – När stora medier ljuger o.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Regeringen: Stärk skyddet för visselblåsare

Regeringen vill att statliga myndigheter ska bli bättre på att förebygga korruption, samtidigt ska skyddet för så kallade visselblåsare stärkas, rapporterar SVT Nyheter. Bakgrunden är de stora skandaler som på senare tid rullats upp på Skatteverket, Rik.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Krüger målgörare mot Pittsburgh

Chicago vann över Pittsburgh med 5–1 i NHL-ishockeyn. Marcus Krüger gjorde sitt fjärde mål för Chicago den här säsongen, när han satte 3–0-målet, framspelad av Patrick Kane. För hemmalaget var det den fjärde förlusten på rad.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Arabländer söker försoning med Israel

Arabländernas ledare säger sig vara redo för en historisk försoning med Israel om landet drar sig tillbaka från mark som ockuperades under kriget 1967. Enligt en kommuniké som Egyptens president och tillika Arabförbundets generalsekreterare Abd al-Fatta.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Så startar FC Rosengård i CL-kvartsfinalen

Det närmar sig avspark och lagen har släppt sina startelvor..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

George Michael begravd

Enligt Sky News var Michaels begravning en intim och privat ceremoni..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Beklämd över hur offrens anhöriga behandlades

"De anhöriga som rest till Stockholm för att träffa makthavarna fick bara bekräftat att deras anhörigas liv inte är så värdefulla", skriver Gun Lindström..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Rödgrönt utspel: Stenkrossen kan räddas

Rödgrönt utspel: S och MP öppnar upp för att bevara Kulturverkstaden Stenkrossen..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Den amerikanska kemijätten Dow Chemical öppnar Nordeuropakontor i Malmö

Brexit, närheten till Kastrup samt ”pulsen i Malmö” var viktiga argument för etableringen..

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Skräm inte bort idrottsföräldrarna

Föräldrarna är idrottsföreningarnas ryggrad, skriver handbollstränaren Jörgen Ekdal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.