UNT > Opinion

Monday, 24 July, 22:31

Liknande nyheter

Taggar: Vad vill egentligen, Moderaterna
Corren - 22 mar 13 kl. 14:15

Vad vill egentligen Moderaterna med makten?

Moderaterna är på väg att bli riksdagens mest konturlösa parti. Man lånar friskt från andra partier och har släppt de gamla paradfrågorna skatter och försvar..

Nya Wermlands Tidningen - 20 aug 11 kl. 07:30

Vad vill egentligen moderaterna?

SVT - 10 timmar sedan

Moderaterna till angrepp mot regeringen efter säkerhetsbristerna inom Transportstyrelsen

Moderaterna är djupt kritiska till att man inte har informerat allmänheten, riksdagen och oppositionen om säkerhetsbristerna inom Transportstyrelsen – trots att man känt till dem i över ett år. – Häpnadsväckande och illa, säger försvarspolitiske talespersonen Hans Wallmark..

Expressen - 10 timmar sedan

Moderaterna borde fundera på sin återhämtning

Istället för att föra en ohederlig debatt för att plocka billiga poäng, borde Moderaterna fundera på hur man ska återhämta sig från den katastrofala flyktingpolitik man bedrev under åren i regering, skriver debattörerna. .

Alliansfritt Sverige - 10 okt 13 kl. 08:36

Moderaterna gör sig inte av med mörka pengar innan valet

Frågan om donationer till partiet har plågat Moderaterna under en längre tid och nu försöker de koppla greppet om frågan genom att lansera en proposition om partibidragen. Propositionen är "utan oppositionens medverkan" vilket är en kommunikativ repis på deras absurda försöka att få det att framstå som att det var Moderaterna som "bjöd in till överenskommelse" 2011. Det finns egentligen bara en mening i dagens DN-debatt du behöver läsa: Därför kommer regeringen att ta initiativ till att utreda hur anonyma bidrag i framtiden helt kan förbjudas.

Skånskan - 03 maj 16 kl. 14:00

Moderaterna: Från stabilt maktparti till splittrad opposition

Skurup Moderaterna har varit ett ledande parti i Skurup sedan början av 90-talet och styrt kommunen under större delen av den tiden.
Nu har minst sju företrädare lämnat partiet på bara en dryg månad.
Skånska Dagbladet analyserar händelserna bakom krisen.

Alliansfritt Sverige - 31 jan 14 kl. 16:59

Moderaterna är desperata för att de har tappat sina starka kort

Moderaterna ligger under i de viktigaste frågorna inför valet och håller även på att tappa greppet i det som varit deras triumfkort, ansvaret för landets ekonomi. Den senaste Sifomätningen visar att det numera är helt jämt mellan partierna i denna viktiga fråga. Fredrik Reinfeldts svar på det är dock som vanligt att han vet bäst, frågorna är felställda och att motståndarna inte har ett regeringsalternativ.

Sydsvenskan - 09 jun 11 kl. 01:30

Moderaterna kör över väljarna

Arkiv: Pontus Tideman
Med hjälp av två kapade mandat har Moderaterna och Staffanstorpspartiet tagit greppet om makten i Staffanstorp. Nu har de en avgörande roll i den infekterade frågan om hyresrätternas framtid.
Den 26 april är ärendet som ska bana väg för utförsäljningen av allmännyttan uppe i kommunfullmäktige för första gången.

Alliansfritt Sverige - 21 mar 14 kl. 16:12

Moderaterna: det bråkande partiet

Moderaterna är partiet som är kända för att alltid hålla ihop utåt. Eller ja, det brukade vara så. Vi är snart inne i april och redan nu kan vi konstatera att Moderaterna verkar göra 2014 till ett stridens år.

Cornucopia - 15 mar 17 kl. 08:44

Moderaterna röstade mot försvaret och mot jägare och sportskyttar

Igår klubbades det sk vapendirektivet igenom i EU-parlamentet. Moderaterna röstade för direktivet, och alltså mot Försvarsmakten, som menar att direktivet allvarligt påverkar svensk krigsduglighet och fördyrar kraftigt för Försvarsmakten. Detta då frivilligrörelserna inte längre kommer kunna hålla utbildning åt försvaret och försvarets officerare och soldater inte längre kan mängdträna skytte på fritiden.

Fler nyheter från UNT

UNT - 11 timmar sedan

Gör skatterna mer synliga

Om skattesystemet hade varit utformat med mer transparens och tydlighet hade vi varit mer kritiska, skriver Catarina Kärkkäinen..

UNT - 16 timmar sedan

Gör naturreservat av Stabbyfälten

Uppsala kommun planerar att bygga bostäder på Stabbyfälten..

UNT - 16 timmar sedan

Horribla utvisningar måste få ett slut!

Nu måste ansvariga politiker gripa in och styra upp den fullkomligt horribla utvisningsverksamhet som Migrationsverket och Migrationsöverdomstolen ägnar sig åt!.

UNT - 16 timmar sedan

Bygg en cykelväg längs Ärnavägen

Med glädje och förväntan har vi tagit del av Erik Pellings presentation i media av att binda ihop Uppsala med Ulva och Bälinge med en cykelväg..

UNT - 16 timmar sedan

Biblioteket måste vara lättåtkomligt!

Österbyskolan har blivit trångbodd och vill göra sig av med en inackordering..

UNT - I förrgår: 15:00

Jaga utsläppen, inte avstånden

Det är oförståeligt hur regeringen kan fortsätta föreslå en skatt som bevisligen inte ger den miljöeffekt de eftersträvar, skriver Anders Åkesson (C)..

UNT - I förrgår: 00:30

Obegriplig trafikpolitik i Uppsala

Taxorna för pendlarkort gör att biltrafiken ökar på kollektivtrafikens bekostnad..

UNT - I förrgår: 00:00

Mer jobb, mindre pengar

Det är både personalen och patientsäkerheten som blir lidande när Akademiska väljer att göra om sina schemamodeller, skriver fyra undersköteskor..

UNT - 21 jul 17 kl. 16:01

Prioriterad fråga

Prostatacancervården är en mycket prioriterad fråga, skriver Vivianne Macdisi (S) i en replik till Allan Kruukka (M)..

UNT - 20 jul 17 kl. 00:05

Dela är stort. Ta betalt är större.

Underlätta för delningsekonomin att stöpa om branscher i stället för att bromsa utvecklingen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.