Norrtelje Tidning > Nyheter

Wednesday, 13 December, 14:17

Norrtelje Tidning - 17 feb 17 kl. 10:51

Rekordmånga beslag av droger – cannabis och marijuana allt vanligareTullverket gjorde under 2016 rekordmånga beslag av droger och dopingpreparat. Främst är det stora beslag som ökar men även handel mellan privatpersoner blir allt vanligare, rapporterar Sveriges radio..
Läs mer på Norrtelje Tidning
Läs mer om:
Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordmånga, beslagav , droger, cannabisoch , marijuanaallt , vanligare
BT - 15 nov 12 kl. 11:24

Rekordmånga nya droger upptäcks

Mer än en ny drog i veckan upptäcks i Europa. Giftinformationscentralen rings ner av sjukhus och allmänhet när svenskar fått ångest, psykoser eller hjärtklappning av medlen.
- Klart farligare än många traditionella droger, säger överläkare Erik Lindeman.

SVT - 16 feb 16 kl. 10:44

Rekordmånga batonger beslagtagna av tullen

Förra året beslagtog tullen 256 stycken batonger i post- och kurirflödena på Arlanda. Men redan efter en och en halv månad av 2016 har mer än dubbelt så många beslag gjorts, 592 stycken..

HBL - 07 apr 13 kl. 08:12

Rekordmånga beslag av hampaplantor i fjol

Polisen beslagtog ett rekordantal hampaplantor i?fjol, skriver söndagsbilagan Sunnuntaisuomalainen som ges ut av Väli-Suomen Media.Sunnuntaisuomalainen skriver att polisen beslagtog 18?

YLE - 14 jul 15 kl. 15:16

Rekordmånga reservister säger nej till militären

Försvarsmakten informationsbrev om reservisters krigstida placering har fått rekordmånga reservister att ansöka om civiltjänst. Rädsla för krig är också en av orsakerna. 22 år gamla Lukas Rusk fullgjorde sin militärtjänst år 2014, men har efter det kommit på andra tankar.

YLE - 14 jan 14 kl. 10:25

Rekordmånga betalningsstörningar för konsumenter

Rekordmånga betalningsstörningar för konsumenter registrerades i Finland i fjol, meddelar kund- och företagsdatabasen Suomen Asiakastieto. Antalet betalningsstödningar år 2013 var 1,8 miljoner och de fördelades på 252 000 konsumenter. Det totala antalet personer med betalningsstörningar växte i fjol med 14 000 till sammanlagt 360 000, vilket är 8,3 procent av finländarna.

YLE - 17 sep 14 kl. 09:20

Rekordmånga tranor på Söderfjärden

Just nu finns det rekordmånga tranor på Söderfjärden i Vasa. På samma gång kan man se upp till 8000 tranor då man i fjol maximalt såg omkring 5000 fåglar. Ornitolog Ari Lähteenpää säger att det stora antalet beror på för fåglarna gynnsamt väder.

YLE - 17 sep 14 kl. 09:20

Rekordmånga tranor på Söderfjärden i Vasa

Just nu finns det rekordmånga tranor på Söderfjärden i Vasa. På samma gång kan man se upp till 8000 tranor då man i fjol maximalt såg omkring 5000 fåglar. Ornitolog Ari Lähteenpää säger att det stora antalet beror på för fåglarna gynnsamt väder.

Alingsås tidning - 12 apr 17 kl. 05:30

Rekordmånga skräpplockare i år

Vårgårda kommer i år att ha rekordmånga deltagare under de nationella skräpplockardagarna. Hela 1309 personer är anmälda. AT träffade häromveckan Carina Lindh som tröttnat på att det är så skräpigt på vissa platser i Vårgårda, och önskar att fler skulle engagera sig.

Kristianstadsbladet - 08 aug 12 kl. 06:42

Rekordmånga TBE-fall 105 anmälda fall

Foto: Scanpix
Rekordmånga fall av fästingsmittan TBE har anmälts till Smittskyddsinstitutet (SMI) hittills i sommar. Till och med den 6 augusti hade 105 fall anmälts, vilket är åtta fler fall jämfört med samma period 2011.
Rekordmånga fall av fästingsmittan TBE har anmälts till Smittskyddsinstitutet (SMI) hittills i sommar.

Kristianstadsbladet - 08 aug 12 kl. 06:50

Rekordmånga drabbade av TBE

Foto: Scanpix
Rekordmånga fall av fästingsmittan TBE har anmälts till Smittskyddsinstitutet (SMI) hittills i sommar. Till och med den 6 augusti hade 105 fall anmälts, vilket är åtta fler fall jämfört med samma period 2011.
Rekordmånga fall av fästingsmittan TBE har anmälts till Smittskyddsinstitutet (SMI) hittills i sommar.

Fler nyheter från Norrtelje Tidning

Norrtelje Tidning - 15 minuter sedan

Tiohundra blir först i länet att erbjuda digitalt läkarbesök dygnet runt

Vårdcentralerna Norrtälje södra, Hallstavik och Bergshamra blir först i Stockholms län landsting att erbjuda läkarbesök online i mobilen eller datorn dygnet runt. – Norrtälje blir en pilot i länet, säger finanslandstingsråd Irene Svenonius (M)..

Norrtelje Tidning - 30 minuter sedan

Beskedet: Ceres match inställd på grund av spelarbrist

Under onsdagen skulle HK Ceres damer ha mött Bollstanäs i Sporcentrum. Men på grund av spelarbrist hos motståndarlaget är matchen inställd. Det är oklart i nuläget när matchen spelas i stället..

Norrtelje Tidning - 1 timme sedan

Föredömlig samverkan satte stopp för tjuvar – "Vi har märkt att det varit verksamhet i området"

Boende i Österlisa fritidshusområde i Länna har den senaste tiden märkt att det varit både folk och bilar som inte hör hemma i området. Det fick dem att organisera en grannsamverkan som i tisdags kväll stoppade tjuvar att få med sig sitt stulna gods..

Norrtelje Tidning - 2 timmar sedan

Ny asfalt kan ligga bakom frontalkrock på E18

Polisen har lagt ner utredningen om olyckan på E18 Kapellskärsvägen. Två bilar frontalkrockade. – Bara olyckliga omständigheter, säger utredaren Claes Lundström..

Norrtelje Tidning - 2 timmar sedan

Efter Hjelmers våldtäktsberättelse – fyra nya vittnesmål har kommit fram: "I ett fall var individen ett barn"

Moa Hjelmers vittnesmål om att hon blivit våldtagen av en annan aktiv, skakade Idrottssverige. Men nu har det kommit fram fyra nya vittnesmål inom friidrotten. – Ett tycker jag är allvarligt för där var individen ett barn och det var en ledare på klubbnivå, säger Karin Torneklint, förbundskapten, till Sportbladet..

Norrtelje Tidning - 2 timmar sedan

Ingen vårdslöshet bakom frontalkrock på E 18

Polisen har lagt ner utredningen om olyckan på E 18 Kapellskärsvägen. Två bilar frontalkrockade. – Bara olyckliga omständigheter, säger utredaren Claes Lundström..

Norrtelje Tidning - 2 timmar sedan

Så agerar Rimbo efter talangtappet – dessutom nobbar ex-spelaren comeback: "Hade varit en jätteförstärkning"

Amanda Bergström lämnar för IK Uppsala – och Olivia Palmqvist återvänder inte till klubben. Så här ser Sarah Lindberg på de senaste händelserna kring Rimbo IF. – Amanda är en förlust för oss och Olivia hade varit en jätteförstärkning, säger sportchefen..

Norrtelje Tidning - 3 timmar sedan

Ny deli smygöppnar med ost och chark

Pasta från Napoli, skinka från Dolomiterna och matiga mackor till en snabb espresso. En ny deli har smygöppnat i Norrtälje. – Jag har saknat det här utbudet och när lokalen blev till salu slog jag till, säger Dolores Sjödin..

Norrtelje Tidning - 3 timmar sedan

Smygöppnad deli med ost och chark

Pasta från Napoli, skinka från Dolomiterna och matiga mackor till en snabb espresso. En ny Deli har smygöppnat i Norrtälje. – Jag har saknat det här utbudet och när lokalen blev till salu slog jag till, säger Dolores Sjödin..

Norrtelje Tidning - 5 timmar sedan

Rimbos landslagstalang förlorad – kritar på för ny klubb: "Får chansen i elitmiljö"

Amanda Bergström slog igenom i årets Rimbo – och belönades med en landslagsplats. Nu står det klart att vänsterbacken lämnar – för elitettanklubben IK Uppsala. – Jag ska tillhöra deras F19-lag, men kommer att få träna med A-laget, säger hon till Sporten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.