SVT Debatt > Opinion

Monday, 25 September, 11:37

Liknande nyheter

Taggar: OS i Stockholm, nej, tack
SmålandsPosten - 27 nov 14 kl. 11:45

Tack men nej tack från minister på Växjöbesök

Arbetsmarknads­minister Ylva Johansson välkomnar Växjös och Oliver Rosengrens (M) förslag om en lokal kommunalisering av Arbetsförmedlingen på försök. Men säger ändå nej tack. ?

SVT - 29 sep 14 kl. 18:49

Masarna: ”Tack, men nej tack”

”Nej, tack”, sa Masarna när Svemo frågade om klubben ville köra i elitserien 2015. Laget vill hellre fortsätta i allsvenskan..

YLE - 05 feb 15 kl. 19:29

Tack, men nej tack till fusion i Kronobyfullmäktige

Kronobyfullmäktige sade nej tack till till kommunfusion med både Jakobstad och Karleby på torsdagkväll. Kommunen vill fortsätta som en självständig kommun, det var det enhälliga beslutet. Kronoby har utrett fusionsfrågorna med båda städerna men slutresultatet i fullmäktige blev helt i linje med kommunstyrelsens tidigare beslut.

Dagen - 25 maj 15 kl. 17:10

Biståndsaktörer säger nej tack till EU-miljarder

Flytta EU:s Rumänienstöd på 25 miljarder kronor till frivilligorganisationer, föreslog Centerpartiet i helgen. Tack, men nej tack, svarar två av de kristna aktörerna..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 12 kl. 08:36

Förälder: "Nej tack till Unikum"

Unikum är ett j_vla sk_t, men nu har vi baxat det ända hit, för att parafrasera en gammal finansminister. Så resonerade kanske dom som införde det. Nej tack till Unikum..

UNT - 12 nov 12 kl. 11:02

Nej tack - för hälsans skull

Huvudvärk dagen efter är aldrig roligt, men alkohol ställer till mer än så. Den som dricker kan på sikt drabbas av ett 60-tal sjukdomar. Många väljer därför att säga nej tack till alkohol, i perioder eller för gott, för hälsans skull..

Alliansfritt Sverige - 20 dec 12 kl. 11:45

C vill möjliggöra "Fuck - nej tack"-lag!

GALET. Att Centern är universums minst tydliga parti är uppenbart för alla och envar. Nu när de släpper förslag till partiprogram visar det sig att de inte tänker förändra sig men väl slå sönder hela den samhällsmodell Sverige bygger på.

UNT - 15 feb 13 kl. 08:18

Nej tack till massmördarens pris

DEBATT. Ett "nej tack" från mottagarna till Leninpriset hade varit det enda hedervärda, skriver Torgny Nevéus..

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 13:48

Nej tack, jag vill inte ladda ner appen

Minns ni internet?Jag brukade gilla internet så himla mycket. Man använde en webbläsare, som Internet Explorer eller Opera eller Safari eller Netscape eller Firefox, och så besökte man olika sidor.

BT - 28 maj 14 kl. 11:58

Nej tack till privat vård i Bollebygd

Maria Larsson (KD) med borgerliga kumpaner i regeringen vill ha ett valfrihetssystem inom vård och omsorg, så kallad LOV.
Regeringens mål är att låta riskkapitalbolagens privatvård mjölka pengar från skattebetalarna i bland annat Bollebygd. Dessa skattepengar som vi betalat för att få just vård och omsorg när vi blir äldre.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 4 timmar sedan

”Ge de utsatta barnen upprättelse”

”En ny studie visar att barns hälsa påverkas lika negativt av sexuella övergrepp på nätet, som utanför ” säger Caroline Engvall. Hör henne i klippet ovan..

SVT Debatt - I förrgår: 14:20

”Tyska valet – viktigt för Europa”

”I Sverige var det regeringarna Bildt (M) och Reinfeldt (M) som skapade förutsättningar för bosnier, somalier och syrier att bygga ett nytt liv i trygghet. Ett Tyskland och därmed ett Europa som även fortsättningsvis står upp för frihet och mänskliga rättigheter skulle gynnas av att Merkel återigen sätter sig i regering med liberalerna”, skriver Jasenko Selimovic (L)..

SVT Debatt - I förrgår: 13:45

”Jag blev slaktad – funktionellt”

”Jag förlitade mig helt på kirurgen, men jag blev slaktad – funktionellt”, sade Dalia Missikos, som lät operera näsan, men nu har svårt att leva ett vanligt liv. Hon medverkade i Opinion live den 21 september 2017. I klippet ovan hör du henne berätta vad som hände efter ingreppet..

SVT Debatt - 22 sep 17 kl. 09:00

”Så kommer det gå för Merkel”

”Merkels mest sannolika koalitionspartner är i nuläget FDP. Beroende på valresultatet kan Merkel dock behöva ta in även Miljöpartiet som koalitionspartner. Det skulle påverka dynamiken i regeringen, där invandrings- och klimatpolitiken kan bli konflikthärdar”, skriver Niels Stöber om det tyska parlamentsvalet..

SVT Debatt - 22 sep 17 kl. 07:00

”Det här har kurderna väntat på länge”

”Nu är det äntligen dags för kurderna i Irak att få rösta om självständighet. För mig som kurd är det väldigt stort”, säger artisten Darin Zanyar. Hör vad det kurdiska valet betyder för honom i klippet ovan..

SVT Debatt - 21 sep 17 kl. 20:40

”Nordiska motståndsrörelsen – en terroristorganisation”

”Vi måste i ord uttrycka vår avsky mot de som vill ont. Men vi kan inte stanna där. Vår beslutsamhet måste kanaliseras till handling”, skriver Ebba Busch Thor (KD) och Andreas Carlsson (KD)..

SVT Debatt - 21 sep 17 kl. 15:28

”Kurderna har rätt till självbestämmande ”

”FN avråder nu kurderna från att genomföra valet. Som kurd vänder jag mig emot att FN verkar gå i samma fotspår som Iran, Irak och Turkiet”, skriver Amineh Kakabaveh (V)..

SVT Debatt - 21 sep 17 kl. 13:10

”Skönhetsindustrin skadar”

”Att det finns vårdgivare inom landstingsvården som anser att ”man har sig själv att skylla”, gör det inte lättare att hitta korrigeringsalternativ för skador som kanske vanställt kroppen för all framtid. Samhällsekonomiskt är det inget annat än en katastrof, att bli vägrad korrigeringsvård för skador uppkomna av oseriösa klåpare!”, skriver Mia Berg..

SVT Debatt - 21 sep 17 kl. 11:01

Opinion live 21 september

Demonstrerande nazister och skönhetsingrepp som har gått fel – vem ska betala?.

SVT Debatt - 21 sep 17 kl. 07:00

”Kvinnan hamnar i underläge med en attraktiv man”

”Samhällets krav på oss kvinnor säger att vi ska vara attraktiva och vackra för att kunna bli älskade. Om en kvinna möter en man som anses vara mer attraktiv än vad hon är, så ligger det djupt rotat i oss att vi hamnar i underläge”, säger Greta Tidholm apropå nyheten om att kvinnor med fulare män är lyckligare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.