SVT Debatt > Opinion

Saturday, 26 May, 05:55

SVT Debatt - 17 feb 17 kl. 10:02

”OS i Stockholm – nej tack!””När vi som skattebetalare förväntas stå för investeringarna och IOK för intäkterna, så är det dags att klart och tydligt säga Nej, tack!”.
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Stockholm, IOK, Nej

Dela artikeln

463 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OS i Stockholm, nej, tack
SmålandsPosten - 27 nov 14 kl. 11:45

Tack men nej tack från minister på Växjöbesök

Arbetsmarknads­minister Ylva Johansson välkomnar Växjös och Oliver Rosengrens (M) förslag om en lokal kommunalisering av Arbetsförmedlingen på försök. Men säger ändå nej tack. ?

SVT - 29 sep 14 kl. 18:49

Masarna: ”Tack, men nej tack”

”Nej, tack”, sa Masarna när Svemo frågade om klubben ville köra i elitserien 2015. Laget vill hellre fortsätta i allsvenskan..

YLE - 05 feb 15 kl. 19:29

Tack, men nej tack till fusion i Kronobyfullmäktige

Kronobyfullmäktige sade nej tack till till kommunfusion med både Jakobstad och Karleby på torsdagkväll. Kommunen vill fortsätta som en självständig kommun, det var det enhälliga beslutet. Kronoby har utrett fusionsfrågorna med båda städerna men slutresultatet i fullmäktige blev helt i linje med kommunstyrelsens tidigare beslut.

Dagen - 25 maj 15 kl. 17:10

Biståndsaktörer säger nej tack till EU-miljarder

Flytta EU:s Rumänienstöd på 25 miljarder kronor till frivilligorganisationer, föreslog Centerpartiet i helgen. Tack, men nej tack, svarar två av de kristna aktörerna..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 12 kl. 08:36

Förälder: "Nej tack till Unikum"

Unikum är ett j_vla sk_t, men nu har vi baxat det ända hit, för att parafrasera en gammal finansminister. Så resonerade kanske dom som införde det. Nej tack till Unikum..

UNT - 12 nov 12 kl. 11:02

Nej tack - för hälsans skull

Huvudvärk dagen efter är aldrig roligt, men alkohol ställer till mer än så. Den som dricker kan på sikt drabbas av ett 60-tal sjukdomar. Många väljer därför att säga nej tack till alkohol, i perioder eller för gott, för hälsans skull..

Alliansfritt Sverige - 20 dec 12 kl. 11:45

C vill möjliggöra "Fuck - nej tack"-lag!

GALET. Att Centern är universums minst tydliga parti är uppenbart för alla och envar. Nu när de släpper förslag till partiprogram visar det sig att de inte tänker förändra sig men väl slå sönder hela den samhällsmodell Sverige bygger på.

UNT - 15 feb 13 kl. 08:18

Nej tack till massmördarens pris

DEBATT. Ett "nej tack" från mottagarna till Leninpriset hade varit det enda hedervärda, skriver Torgny Nevéus..

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 13:48

Nej tack, jag vill inte ladda ner appen

Minns ni internet?Jag brukade gilla internet så himla mycket. Man använde en webbläsare, som Internet Explorer eller Opera eller Safari eller Netscape eller Firefox, och så besökte man olika sidor.

BT - 28 maj 14 kl. 11:58

Nej tack till privat vård i Bollebygd

Maria Larsson (KD) med borgerliga kumpaner i regeringen vill ha ett valfrihetssystem inom vård och omsorg, så kallad LOV.
Regeringens mål är att låta riskkapitalbolagens privatvård mjölka pengar från skattebetalarna i bland annat Bollebygd. Dessa skattepengar som vi betalat för att få just vård och omsorg när vi blir äldre.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 18 timmar sedan

”Forskare: Facebooks åtgärd stoppar inte propaganda från utländsk aktörer”

Professor Orla Vigsö tror inte att Facebooks modell för att stoppa utländska politiska annonsörer har någon större effekt. ”Det är svårt att tro att utländska aktörer, i synnerhet stater, inte kan fixa detta via inhemska organisationer och personer istället”, säger Vigsö till SVT Opinion..

SVT Debatt - 19 timmar sedan

”Facebook förbjöd utländsk annonsering – drabbade i första hand abortmotståndare”

För två veckor sedan stoppade Facebook all utländsk annonsering i anslutning till den irländska folkomröstningen om en liberalisering av abortlagstiftningen. Då ökade istället inflödet av ospårbara annonser med otydlig avsändare. Och hittills är det framförallt abortmotståndarna som har sponsrats av utländska aktörer, visar nya siffror..

SVT Debatt - 20 timmar sedan

”Dags att höja ambitionerna, Miljöpartiet”

”Vi vill utöka klimatlagen med så kallade konsumtionsbaserade mål, som ska vara nära noll år 2045. Om världens länder ska lyckas nå de klimatmål som vi tillsammans satte upp på klimattoppmötet i Paris 2015, måste de länder som har möjlighet att ta stora kliv också göra det. ”, skriver Hanna Lidström , Josefin Sasse, Elon Wissing och Julius Eberhard..

SVT Debatt - Igår: 15:18

”RFSL:s svar visar att de inte tar frågan om mobbning på allvar”

”Genom att skifta samtalsämne bort från frågan om mobbning till att istället prata om konflikter, osynliggör RFSL mina upplevelser och påskiner att allt handlar om att styrelsen inte har fått rätt förutsättningar”, skriver Magnus Kolsjö..

SVT Debatt - Igår: 13:41

”Fängelsets avskräckande effekter är små”

”Vill man förebygga och minska brottsligheten och därmed antalet brottsoffer är det främst åtgärder inom andra områden än straffrätten som ger effekter”, skriver Felipe Estrada, Janne Flyghed, Anders Nilsson, Tove Pettersson, Jerzy Sarnecki och Henrik Tham..

SVT Debatt - Igår: 10:06

”Visst firar vi, men nu börjar det riktiga jobbet!”

”Vi uppmanar alla att reflektera kring vad just du kan göra i din omgivning, för att värna varje människas rätt till sexuell integritet. Finns det en handlingsplan på din arbetsplats? Vet de ansvariga i din förening hur ni ska agera?

SVT Debatt - Igår: 07:00

”Ska Djalali offras till förmån för relationen med Iran?”

”EPP-gruppen har i tisdags ställt sig bakom förslaget att inför nästa veckas Strasbourgsession än en gång söka stöd för en brådskande resolution med krav riktade till den iranska regimen. Inför detta möte är min fråga till svenska parlamentarikerkolleger i den socialdemokratiska partigruppen: Kan Ahmadreza Djalali, hans hustru och två barn i Sverige räkna med ert stöd den här gången?”, skriver Lars Adaktusson (KD)..

SVT Debatt - I förrgår: 16:34

”Vi löser ingen kris genom att bygga fel sorts bostäder”

”Det är oacceptabelt att att bostadsstandarden sjunker när svensk ekonomi växer”, skriver arkitekten Ola Andersson.

SVT Debatt - I förrgår: 14:28

”Internets ursprung hjälper oss ur Facebookkrisen”

”Precis som vi blivit mindre lojala mot elbolag, banker och teleoperatörer, måste vi ställa krav på våra nuvarande sociala medieplattformar att utvecklas i rätt riktning och göra det enkelt för oss att lämna plattformarna eller välja något av de lovande alternativen som växer fram i deras skugga”, skriver Daniel Byström..

SVT Debatt - I förrgår: 12:55

”Skandiamannen” är intressant – men inte som gärningsman

”Filters artikel tar fram intressanta nya fakta, men de tycks ha gått i den fälla som innebär att man utan tillräckligt underlag frestas att peka ut och namnge en mördare. Det garanterar ett brett genomslag. Sant är det dock knappast”, skriver Lars Borgnäs..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.