SVT Debatt > Opinion

Tuesday, 28 March, 15:54

SVT Debatt - 17 feb 17 kl. 10:02

”OS i Stockholm – nej tack!””När vi som skattebetalare förväntas stå för investeringarna och IOK för intäkterna, så är det dags att klart och tydligt säga Nej, tack!”.
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Stockholm, IOK, Nej

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OS i Stockholm, nej, tack
SmålandsPosten - 27 nov 14 kl. 11:45

Tack men nej tack från minister på Växjöbesök

Arbetsmarknads­minister Ylva Johansson välkomnar Växjös och Oliver Rosengrens (M) förslag om en lokal kommunalisering av Arbetsförmedlingen på försök. Men säger ändå nej tack. ?

SVT - 29 sep 14 kl. 18:49

Masarna: ”Tack, men nej tack”

”Nej, tack”, sa Masarna när Svemo frågade om klubben ville köra i elitserien 2015. Laget vill hellre fortsätta i allsvenskan..

YLE - 05 feb 15 kl. 19:29

Tack, men nej tack till fusion i Kronobyfullmäktige

Kronobyfullmäktige sade nej tack till till kommunfusion med både Jakobstad och Karleby på torsdagkväll. Kommunen vill fortsätta som en självständig kommun, det var det enhälliga beslutet. Kronoby har utrett fusionsfrågorna med båda städerna men slutresultatet i fullmäktige blev helt i linje med kommunstyrelsens tidigare beslut.

Dagen - 25 maj 15 kl. 17:10

Biståndsaktörer säger nej tack till EU-miljarder

Flytta EU:s Rumänienstöd på 25 miljarder kronor till frivilligorganisationer, föreslog Centerpartiet i helgen. Tack, men nej tack, svarar två av de kristna aktörerna..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 12 kl. 08:36

Förälder: "Nej tack till Unikum"

Unikum är ett j_vla sk_t, men nu har vi baxat det ända hit, för att parafrasera en gammal finansminister. Så resonerade kanske dom som införde det. Nej tack till Unikum..

UNT - 12 nov 12 kl. 11:02

Nej tack - för hälsans skull

Huvudvärk dagen efter är aldrig roligt, men alkohol ställer till mer än så. Den som dricker kan på sikt drabbas av ett 60-tal sjukdomar. Många väljer därför att säga nej tack till alkohol, i perioder eller för gott, för hälsans skull..

Alliansfritt Sverige - 20 dec 12 kl. 11:45

C vill möjliggöra "Fuck - nej tack"-lag!

GALET. Att Centern är universums minst tydliga parti är uppenbart för alla och envar. Nu när de släpper förslag till partiprogram visar det sig att de inte tänker förändra sig men väl slå sönder hela den samhällsmodell Sverige bygger på.

UNT - 15 feb 13 kl. 08:18

Nej tack till massmördarens pris

DEBATT. Ett "nej tack" från mottagarna till Leninpriset hade varit det enda hedervärda, skriver Torgny Nevéus..

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 13:48

Nej tack, jag vill inte ladda ner appen

Minns ni internet?Jag brukade gilla internet så himla mycket. Man använde en webbläsare, som Internet Explorer eller Opera eller Safari eller Netscape eller Firefox, och så besökte man olika sidor.

BT - 28 maj 14 kl. 11:58

Nej tack till privat vård i Bollebygd

Maria Larsson (KD) med borgerliga kumpaner i regeringen vill ha ett valfrihetssystem inom vård och omsorg, så kallad LOV.
Regeringens mål är att låta riskkapitalbolagens privatvård mjölka pengar från skattebetalarna i bland annat Bollebygd. Dessa skattepengar som vi betalat för att få just vård och omsorg när vi blir äldre.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 1 timme sedan

”Dags att jaga bort snuskgubbarna från hästsporten”

”Jag har hört om flickor som för att vara sin tränare till lags brutit med sina föräldrar. Jag har hört om tränare som dragit bort hästar eller gjort träningspassen omöjliga för flickorna när han inte fått som han ville”, skriver Christel Behrmann..

SVT Debatt - 1 timme sedan

”Bilden av sysselsättningen är inte svart eller vit”

”Det är lite svårt att bemöta en kritik när professor Hammarstedt skjuter in sig på något som vi inte påstått i reportaget om de utlandsfödda och de nya jobben”, skriver Sveriges Televisions programchef riksnyheter..

SVT Debatt - 2 timmar sedan

”Varför tillåts folk ordbajsa om förlossningsvården?”

”Om förlossningsvården skall förbättras är det viktigt att sjukvårdsminister Gabriel Wikström och svenska vårdpolitiker får så objektiv information som möjligt”, skriver Judit Sundström och Tomas Björk..

SVT Debatt - 4 timmar sedan

”Göteborgs stad sanktionerar hakkorset”

”Jag tänker också på min farfar som överlevde Förintelsen och som hoppades att han aldrig mer skulle behöva se nazisternas symbol i offentligheten igen. Jag tänker på hur farfar och mormor känner sig över detta. Hur andra judiska göteborgare eller andra göteborgare med anknytning till Förintelsen känner sig”, skriver David Schreiber..

SVT Debatt - 8 timmar sedan

”Mikael Dambergs självgodhet är farlig”

”Dambergs självgodhet och det faktum att regeringen inte tar utanförskapet, integrationsproblemen och trygghetskrisen på allvar är farligt”, skriver Moderaternas gruppledare i riksdagen, Jessica Polfjärd..

SVT Debatt - Igår: 15:00

”SVT visar en skev bild av integration på arbetsmarknaden”

”En ökning av antalet sysselsatta bland utrikes födda är ett dåligt mått på hur integrationen fungerar då den är framdriven av att den utrikes födda befolkningen har ökat i storlek”, skriver Hammarstedt..

SVT Debatt - Igår: 11:18

”Resursfördelningen mellan våra skolor är helt ologisk”

”Lärarnas Riksförbund har undersökt hur resurserna till skolan fördelas idag och vi ser att kommunerna inte har någon gemensam logik i hur man gör sin resursfördelning. Det finns olika politiska ambitioner och olika förutsättningar som styr. I praktiken motverkar det den nödvändiga förstärkningen av likvärdigheten nationellt, och snarare ökar skillnaden mellan olika skolor”, skriver Åsa Fahlén..

SVT Debatt - Igår: 10:49

”Svenskt kranvatten bland det säkraste du kan dricka”

”Ingen tjänar på att sprida skrämselpropaganda avseende Sveriges dricksvattenkvalité i dagsläget. Sveriges befolkning har i allmänhet god tillgång till säkert dricksvatten”, skriver Svenskt Vattens vd Anna Linusson..

SVT Debatt - Igår: 10:23

Opinionsbildaren: Clara Lidström

Clara Lidströms blogg Underbara Clara är en av Sveirges mest lästa. Att hon anses som präktig bekymrar henne inte, men hon är inte lika snäll som folk tror. Hör henne berätta mer i SVT Opinions porträttserie #opinionsbildaren..

SVT Debatt - Igår: 07:00

”Dags för noll dödade och allvarligt skadade i trafiken!”

”Alkobommar, översyn av regelverket för användande av mobiltelefon under färd, utredning om vinterdäck på tunga fordon, lagstiftning för självkörande fordon, en kommande nationell cykelstrategi och ökad säkerhet kring järnvägsspår; regeringen ser nu över trafiksäkerhetsfrågorna på flera områden.”, skriver Anna Johansson (S)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.