SVT Debatt > Opinion

Monday, 24 July, 18:28

SVT Debatt - 17 feb 17 kl. 10:02

”OS i Stockholm – nej tack!””När vi som skattebetalare förväntas stå för investeringarna och IOK för intäkterna, så är det dags att klart och tydligt säga Nej, tack!”.
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Stockholm, IOK, Nej

Dela artikeln

463 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OS i Stockholm, nej, tack
SmålandsPosten - 27 nov 14 kl. 11:45

Tack men nej tack från minister på Växjöbesök

Arbetsmarknads­minister Ylva Johansson välkomnar Växjös och Oliver Rosengrens (M) förslag om en lokal kommunalisering av Arbetsförmedlingen på försök. Men säger ändå nej tack. ?

SVT - 29 sep 14 kl. 18:49

Masarna: ”Tack, men nej tack”

”Nej, tack”, sa Masarna när Svemo frågade om klubben ville köra i elitserien 2015. Laget vill hellre fortsätta i allsvenskan..

YLE - 05 feb 15 kl. 19:29

Tack, men nej tack till fusion i Kronobyfullmäktige

Kronobyfullmäktige sade nej tack till till kommunfusion med både Jakobstad och Karleby på torsdagkväll. Kommunen vill fortsätta som en självständig kommun, det var det enhälliga beslutet. Kronoby har utrett fusionsfrågorna med båda städerna men slutresultatet i fullmäktige blev helt i linje med kommunstyrelsens tidigare beslut.

Dagen - 25 maj 15 kl. 17:10

Biståndsaktörer säger nej tack till EU-miljarder

Flytta EU:s Rumänienstöd på 25 miljarder kronor till frivilligorganisationer, föreslog Centerpartiet i helgen. Tack, men nej tack, svarar två av de kristna aktörerna..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 12 kl. 08:36

Förälder: "Nej tack till Unikum"

Unikum är ett j_vla sk_t, men nu har vi baxat det ända hit, för att parafrasera en gammal finansminister. Så resonerade kanske dom som införde det. Nej tack till Unikum..

UNT - 12 nov 12 kl. 11:02

Nej tack - för hälsans skull

Huvudvärk dagen efter är aldrig roligt, men alkohol ställer till mer än så. Den som dricker kan på sikt drabbas av ett 60-tal sjukdomar. Många väljer därför att säga nej tack till alkohol, i perioder eller för gott, för hälsans skull..

Alliansfritt Sverige - 20 dec 12 kl. 11:45

C vill möjliggöra "Fuck - nej tack"-lag!

GALET. Att Centern är universums minst tydliga parti är uppenbart för alla och envar. Nu när de släpper förslag till partiprogram visar det sig att de inte tänker förändra sig men väl slå sönder hela den samhällsmodell Sverige bygger på.

UNT - 15 feb 13 kl. 08:18

Nej tack till massmördarens pris

DEBATT. Ett "nej tack" från mottagarna till Leninpriset hade varit det enda hedervärda, skriver Torgny Nevéus..

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 13:48

Nej tack, jag vill inte ladda ner appen

Minns ni internet?Jag brukade gilla internet så himla mycket. Man använde en webbläsare, som Internet Explorer eller Opera eller Safari eller Netscape eller Firefox, och så besökte man olika sidor.

BT - 28 maj 14 kl. 11:58

Nej tack till privat vård i Bollebygd

Maria Larsson (KD) med borgerliga kumpaner i regeringen vill ha ett valfrihetssystem inom vård och omsorg, så kallad LOV.
Regeringens mål är att låta riskkapitalbolagens privatvård mjölka pengar från skattebetalarna i bland annat Bollebygd. Dessa skattepengar som vi betalat för att få just vård och omsorg när vi blir äldre.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 7 timmar sedan

”Fråga mer om våld i nära relationer”

”Vi menar att alla samhällsaktörer som möter kvinnor och barn måste bli bättre på att uppmärksamma våldsutsatthet”, skriver Linn Moser Hällen och Eveliina Sinisalo..

SVT Debatt - 8 timmar sedan

”Erbjud alla invånare hälsokontroller, Löfven!”

”Om vi lyckas ta detta steg skulle Sverige bli ett föredöme i världen på hälsoområdet”, skriver Osman Aytar..

SVT Debatt - 11 timmar sedan

”Samhället sviker personer med psykisk ohälsa”

”Vi uppmanar nu dig, demokratiminister Alice Bah Kuhnke, att lyfta de här frågorna med dina regeringskollegor”, skriver företrädare för NSPH, Nationell Samverkan för Psykisk Hälsa..

SVT Debatt - 21 jul 17 kl. 12:32

”Är Turkiet på väg mot diktatur?”

”Till dags dato har 150.000 offentliganställda entledigats, och åtal har väckts mot 100.000 människor varav 50.

SVT Debatt - 21 jul 17 kl. 10:00

”Värna säkerheten för judiska organisationer”

”Ingen ska behöva känna fruktan eller oro inför att besöka synagogan, den judiska skolan eller någon annan judisk institution”, skriver ordföranden och fyra ledamöter i Riksdagens konstitutionsutskott. .

SVT Debatt - 21 jul 17 kl. 07:00

”Hög tid att säkra framtida vattenförsörjning”

”Dålig eller ingen vattentillgång eller dålig vattenkvalitet slår snabbt hårt mot hela samhället och kan snabbt skapa stora ekonomiska förluster”, varnar Robert Jönsson och Anna Mäki..

SVT Debatt - 20 jul 17 kl. 14:06

”Vår säkerhetspolitiska trovärdighet kan stå på spel”

”Om bilden blir att Sverige inte klarar detta kan både anseende och trovärdighet stå på spel när det gäller försvars- och säkerhetspolitiskt samarbete”, skriver Allan Widman (L)..

SVT Debatt - 20 jul 17 kl. 00:00

”Vår politik värnar dem som byggde landet”

”KD utgör det lysande undantaget från detta uppseendeväckande ointresse för Sveriges växande äldrebefolkning”, skriver Göran Dandelo (KD)..

SVT Debatt - 20 jul 17 kl. 10:00

”Så skapas verklig valfrihet i äldreomsorgen”

”Låt Stockholms län visa vägen för resten av landet hur man sätter de äldres behov främst och skapar en riktig valfrihet i äldreomsorgen”, skriver tjugotvå företrädare för Kristdemokraterna..

SVT Debatt - 20 jul 17 kl. 07:30

”Vapentillgången måste stoppas”

”Fem dödsskjutningar i Stockholm på två dygn i mars. Men ingen partiledare nämnde vår tids ödesfråga i sina Almedalstal: tillgången till vapen”, skriver Lisa Palm, ordförande för Feministiskt initiativ, Stockholm..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.