SVT Debatt > Opinion

Tuesday, 20 March, 06:52

SVT Debatt - 17 feb 17 kl. 10:02

”OS i Stockholm – nej tack!””När vi som skattebetalare förväntas stå för investeringarna och IOK för intäkterna, så är det dags att klart och tydligt säga Nej, tack!”.
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Stockholm, IOK, Nej

Dela artikeln

463 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OS i Stockholm, nej, tack
SmålandsPosten - 27 nov 14 kl. 11:45

Tack men nej tack från minister på Växjöbesök

Arbetsmarknads­minister Ylva Johansson välkomnar Växjös och Oliver Rosengrens (M) förslag om en lokal kommunalisering av Arbetsförmedlingen på försök. Men säger ändå nej tack. ?

SVT - 29 sep 14 kl. 18:49

Masarna: ”Tack, men nej tack”

”Nej, tack”, sa Masarna när Svemo frågade om klubben ville köra i elitserien 2015. Laget vill hellre fortsätta i allsvenskan..

YLE - 05 feb 15 kl. 19:29

Tack, men nej tack till fusion i Kronobyfullmäktige

Kronobyfullmäktige sade nej tack till till kommunfusion med både Jakobstad och Karleby på torsdagkväll. Kommunen vill fortsätta som en självständig kommun, det var det enhälliga beslutet. Kronoby har utrett fusionsfrågorna med båda städerna men slutresultatet i fullmäktige blev helt i linje med kommunstyrelsens tidigare beslut.

Dagen - 25 maj 15 kl. 17:10

Biståndsaktörer säger nej tack till EU-miljarder

Flytta EU:s Rumänienstöd på 25 miljarder kronor till frivilligorganisationer, föreslog Centerpartiet i helgen. Tack, men nej tack, svarar två av de kristna aktörerna..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 12 kl. 08:36

Förälder: "Nej tack till Unikum"

Unikum är ett j_vla sk_t, men nu har vi baxat det ända hit, för att parafrasera en gammal finansminister. Så resonerade kanske dom som införde det. Nej tack till Unikum..

UNT - 12 nov 12 kl. 11:02

Nej tack - för hälsans skull

Huvudvärk dagen efter är aldrig roligt, men alkohol ställer till mer än så. Den som dricker kan på sikt drabbas av ett 60-tal sjukdomar. Många väljer därför att säga nej tack till alkohol, i perioder eller för gott, för hälsans skull..

Alliansfritt Sverige - 20 dec 12 kl. 11:45

C vill möjliggöra "Fuck - nej tack"-lag!

GALET. Att Centern är universums minst tydliga parti är uppenbart för alla och envar. Nu när de släpper förslag till partiprogram visar det sig att de inte tänker förändra sig men väl slå sönder hela den samhällsmodell Sverige bygger på.

UNT - 15 feb 13 kl. 08:18

Nej tack till massmördarens pris

DEBATT. Ett "nej tack" från mottagarna till Leninpriset hade varit det enda hedervärda, skriver Torgny Nevéus..

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 13:48

Nej tack, jag vill inte ladda ner appen

Minns ni internet?Jag brukade gilla internet så himla mycket. Man använde en webbläsare, som Internet Explorer eller Opera eller Safari eller Netscape eller Firefox, och så besökte man olika sidor.

BT - 28 maj 14 kl. 11:58

Nej tack till privat vård i Bollebygd

Maria Larsson (KD) med borgerliga kumpaner i regeringen vill ha ett valfrihetssystem inom vård och omsorg, så kallad LOV.
Regeringens mål är att låta riskkapitalbolagens privatvård mjölka pengar från skattebetalarna i bland annat Bollebygd. Dessa skattepengar som vi betalat för att få just vård och omsorg när vi blir äldre.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 21 timmar sedan

Eva Nordmark: ”välkommen till verkligheten, politiker!”

”Vi tror att det är viktigt för politikerna att ta del av de förutsättningar som finns på arbetsplatserna och lyssna till den erfarenhet som polisen, läraren eller sjuksköterskan har”, skriver Eva Nordmark (TCO)..

SVT Debatt - 23 timmar sedan

”Ska Sverige bli sämst i Europa på att kontrollera bilars utsläpp?”

”För att säkerställa att bilar som redan finns på våra vägar inte släpper ut mer än de får genomförs kontroller av detta vid bilbesiktningen. Det är dessa kontroller, och vilka avvikelser som ska tillåtas, som Transportstyrelsen nu vill förändra och tillåta mer generösa utsläppsnivåer”, skriver Johanna Sandahl, Johanna Grant, Åke Sjödin, Anders Roth och Tord Fornander..

SVT Debatt - 16 mar 18 kl. 10:17

Terese Alvén: ”Föräldrar, ta ert ansvar, skärmen är vår tids rörelsetjuv!”

”Du som förälder. Ta ditt ansvar. Du kan inte vänta på att det ska bli mer idrott i skolan eller att ditt barn själv ska hitta en rolig motionsform.

SVT Debatt - 15 mar 18 kl. 19:51

Opinion live 15 mars

SVT Debatt - 15 mar 18 kl. 10:07

KDU: ”Monarkin – en viktig bärare av svensk identitet”

”Sveriges monarki är en av de äldsta i världen. Den är en enande kraft som står över partipolitikens splittring. Monarkin är också en viktig bärare av vår gemensamma historia, vårt kulturarv och svensk identitet”, skriver Alexander Brännlund (KD) och Christian Carlsson (KD)..

SVT Debatt - 14 mar 18 kl. 16:53

Författaren Susanna Alakoski: ”De flesta finnar jag känner är vemodiga!”

”Med ett lyckligt liv avser rapporten den som får leva länge och vara frisk, med en hög levnadsstandard och möjligheter att påverka de egna livsvalen. När jag umgås med mina finska vänner slås jag alltid av hur Kalevala vi är”, skriver Susanna Alakoski..

SVT Debatt - 14 mar 18 kl. 16:17

Jonas Sjöstedt: ”Varför är högern så tyst om Turkiets anfall på kurderna?”

”Det fanns en tid när det var en självklarhet att Sverige var ett land som högt och tydligt sa ifrån när förtryckare bombar civila. Men när jag i riksdagen frågade Stefan Löfven om anfallet mot Afrin var svaren svävande.De borgerliga partierna är i stort sett helt tysta.

SVT Debatt - 14 mar 18 kl. 10:19

”Förorten behöver framtidstro – inte svartmålning”

”Ungdomarna i Södertälje, Vivalla eller Andersberg tjänar knappast på att politiker står i riksdagen och tävlar om vem som vill ha hårdast straff eller flest poliser. De vill ha samma sak som alla andra: en framtid att längta efter”, skriver Isabella Lövin..

SVT Debatt - 13 mar 18 kl. 07:00

”Kvartsdamm: En tickande bomb men Arbetsmiljöverket blundar!”

”Det är illavarslande att Arbetsmiljöverket nu tycks frångå den princip som tidigare gällt: Att sätta gränsvärden med goda marginaler för att minimera riskerna. Ompröva beslutet och sänk gränsvärdena. Det räddar liv!

SVT Debatt - 12 mar 18 kl. 10:22

”Kommunerna fakturerar ihjäl turnerande cirkusar”

”2005 beslutade EU-parlamentet om en resolution där medlemsstaterna uppmanas att erkänna cirkus som en del av Europas kultur. Till skillnad från t ex Tyskland och Frankrike har Sverige inte gjort det. Vårt grannland Finland har tagit upp turnerande cirkus på Unescos lista över levande kulturarv.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.