SVT Debatt > Opinion

Monday, 29 May, 17:11

Liknande nyheter

Taggar: OS i Stockholm, nej, tack
SmålandsPosten - 27 nov 14 kl. 11:45

Tack men nej tack från minister på Växjöbesök

Arbetsmarknads­minister Ylva Johansson välkomnar Växjös och Oliver Rosengrens (M) förslag om en lokal kommunalisering av Arbetsförmedlingen på försök. Men säger ändå nej tack. ?

SVT - 29 sep 14 kl. 18:49

Masarna: ”Tack, men nej tack”

”Nej, tack”, sa Masarna när Svemo frågade om klubben ville köra i elitserien 2015. Laget vill hellre fortsätta i allsvenskan..

YLE - 05 feb 15 kl. 19:29

Tack, men nej tack till fusion i Kronobyfullmäktige

Kronobyfullmäktige sade nej tack till till kommunfusion med både Jakobstad och Karleby på torsdagkväll. Kommunen vill fortsätta som en självständig kommun, det var det enhälliga beslutet. Kronoby har utrett fusionsfrågorna med båda städerna men slutresultatet i fullmäktige blev helt i linje med kommunstyrelsens tidigare beslut.

Dagen - 25 maj 15 kl. 17:10

Biståndsaktörer säger nej tack till EU-miljarder

Flytta EU:s Rumänienstöd på 25 miljarder kronor till frivilligorganisationer, föreslog Centerpartiet i helgen. Tack, men nej tack, svarar två av de kristna aktörerna..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 12 kl. 08:36

Förälder: "Nej tack till Unikum"

Unikum är ett j_vla sk_t, men nu har vi baxat det ända hit, för att parafrasera en gammal finansminister. Så resonerade kanske dom som införde det. Nej tack till Unikum..

UNT - 12 nov 12 kl. 11:02

Nej tack - för hälsans skull

Huvudvärk dagen efter är aldrig roligt, men alkohol ställer till mer än så. Den som dricker kan på sikt drabbas av ett 60-tal sjukdomar. Många väljer därför att säga nej tack till alkohol, i perioder eller för gott, för hälsans skull..

Alliansfritt Sverige - 20 dec 12 kl. 11:45

C vill möjliggöra "Fuck - nej tack"-lag!

GALET. Att Centern är universums minst tydliga parti är uppenbart för alla och envar. Nu när de släpper förslag till partiprogram visar det sig att de inte tänker förändra sig men väl slå sönder hela den samhällsmodell Sverige bygger på.

UNT - 15 feb 13 kl. 08:18

Nej tack till massmördarens pris

DEBATT. Ett "nej tack" från mottagarna till Leninpriset hade varit det enda hedervärda, skriver Torgny Nevéus..

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 13:48

Nej tack, jag vill inte ladda ner appen

Minns ni internet?Jag brukade gilla internet så himla mycket. Man använde en webbläsare, som Internet Explorer eller Opera eller Safari eller Netscape eller Firefox, och så besökte man olika sidor.

BT - 28 maj 14 kl. 11:58

Nej tack till privat vård i Bollebygd

Maria Larsson (KD) med borgerliga kumpaner i regeringen vill ha ett valfrihetssystem inom vård och omsorg, så kallad LOV.
Regeringens mål är att låta riskkapitalbolagens privatvård mjölka pengar från skattebetalarna i bland annat Bollebygd. Dessa skattepengar som vi betalat för att få just vård och omsorg när vi blir äldre.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 1 timme sedan

”Vi har inte råd med skattesmitande miljardärer”

”Det är inte utanförskapet utan ovanförskapet som är det stora problemet”, skriver Ulla Andersson..

SVT Debatt - 6 timmar sedan

”Bekämpa organiserad brottslighet vid porten till Sverige”

”Det handlar om att möta den organiserade brottsligheten där insatser gör som mest nytta, vid porten till Sverige”, skriver Katrin Stjernfeldt Jammeh (S), kommunstyrelsens ordförande i Malmö..

SVT Debatt - 7 timmar sedan

”Tre av fyra studenter dricker för mycket alkohol”

”Att tre av fyra studenter har en alkoholkonsumtion som innebär risk för fysiska, psykiska eller sociala skador måste ses som ett hälsoproblem som behöver prioriteras högre än idag”, skriver företrädare för IQ och STAD..

SVT Debatt - 10 timmar sedan

”Kennedy skulle ha avfärdat Trumps konspirationsteorier”

”Kennedy visade också stor respekt för fakta och skulle ha avfärdat Trumps svaghet för konspirationsteorier som bisarr och som diskvalificerande för en kandidat till presidentposten”, skriver Erik Åsard..

SVT Debatt - Igår: 07:00

”På Mors Dag känner många en tagg i bröstet”

”Jag har kommit till insikt: Meningen med livet är inte att ha barn. Inte för alla”, skriver Pia Johansson..

SVT Debatt - 26 maj 17 kl. 10:45

”Sverige var mindre grönt på Birger Schlaugs tid”

”Det finns tre genomgående teman för Birger Schlaugs kritik mot MP. De är i tur och ordning att den sanna gröna politiken drevs när han styrde och att all förnyelse är av ondo, att den nuvarande partiledningen är maktfullkomlig och att allt kompromissande är dåligt”, skriver Tomas Eriksson (MP)..

SVT Debatt - 26 maj 17 kl. 07:00

”MP:s kongress riskerar att förvärra utvecklingen”

”Besluten som Gustav Fridolin, Isabella Lövin och de miljöpartistiska kongressombuden ska fatta riskerar att försvaga regeringen ytterligare”, skriver Tomas Tobé (M) och  Elisabeth Svantesson (M)..

SVT Debatt - 24 maj 17 kl. 14:55

”Genusglasögonen gör allt svart och vitt”

”Det är ironiskt att en roman med uttalat feministisk agenda tecknar precis lika platta kvinnoporträtt som den värsta kulturman”, skriver Lisa Magnusson..

SVT Debatt - 24 maj 17 kl. 10:31

??

””, skriver.

SVT Debatt - 24 maj 17 kl. 07:00

”MP måste ta gräsrötternas kritik på allvar”

”Partiledningen har i praktisk politik gjort mycket av den löfvenska socialdemokratins politik till sin”, skriver Miljöpartiets före detta språkrör Birger Schlaug..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.