SVT Debatt > Opinion

Sunday, 26 February, 01:57

SVT Debatt - 17 feb 17 kl. 10:02

”OS i Stockholm – nej tack!””När vi som skattebetalare förväntas stå för investeringarna och IOK för intäkterna, så är det dags att klart och tydligt säga Nej, tack!”.
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Stockholm, IOK, Nej

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: OS i Stockholm, nej, tack
SmålandsPosten - 27 nov 14 kl. 11:45

Tack men nej tack från minister på Växjöbesök

Arbetsmarknads­minister Ylva Johansson välkomnar Växjös och Oliver Rosengrens (M) förslag om en lokal kommunalisering av Arbetsförmedlingen på försök. Men säger ändå nej tack. ?

SVT - 29 sep 14 kl. 18:49

Masarna: ”Tack, men nej tack”

”Nej, tack”, sa Masarna när Svemo frågade om klubben ville köra i elitserien 2015. Laget vill hellre fortsätta i allsvenskan..

YLE - 05 feb 15 kl. 19:29

Tack, men nej tack till fusion i Kronobyfullmäktige

Kronobyfullmäktige sade nej tack till till kommunfusion med både Jakobstad och Karleby på torsdagkväll. Kommunen vill fortsätta som en självständig kommun, det var det enhälliga beslutet. Kronoby har utrett fusionsfrågorna med båda städerna men slutresultatet i fullmäktige blev helt i linje med kommunstyrelsens tidigare beslut.

Dagen - 25 maj 15 kl. 17:10

Biståndsaktörer säger nej tack till EU-miljarder

Flytta EU:s Rumänienstöd på 25 miljarder kronor till frivilligorganisationer, föreslog Centerpartiet i helgen. Tack, men nej tack, svarar två av de kristna aktörerna..

Helsingborgs Dagblad - 24 jan 12 kl. 08:36

Förälder: "Nej tack till Unikum"

Unikum är ett j_vla sk_t, men nu har vi baxat det ända hit, för att parafrasera en gammal finansminister. Så resonerade kanske dom som införde det. Nej tack till Unikum..

UNT - 12 nov 12 kl. 11:02

Nej tack - för hälsans skull

Huvudvärk dagen efter är aldrig roligt, men alkohol ställer till mer än så. Den som dricker kan på sikt drabbas av ett 60-tal sjukdomar. Många väljer därför att säga nej tack till alkohol, i perioder eller för gott, för hälsans skull..

Alliansfritt Sverige - 20 dec 12 kl. 11:45

C vill möjliggöra "Fuck - nej tack"-lag!

GALET. Att Centern är universums minst tydliga parti är uppenbart för alla och envar. Nu när de släpper förslag till partiprogram visar det sig att de inte tänker förändra sig men väl slå sönder hela den samhällsmodell Sverige bygger på.

UNT - 15 feb 13 kl. 08:18

Nej tack till massmördarens pris

DEBATT. Ett "nej tack" från mottagarna till Leninpriset hade varit det enda hedervärda, skriver Torgny Nevéus..

Sydsvenskan - 23 maj 14 kl. 13:48

Nej tack, jag vill inte ladda ner appen

Minns ni internet?Jag brukade gilla internet så himla mycket. Man använde en webbläsare, som Internet Explorer eller Opera eller Safari eller Netscape eller Firefox, och så besökte man olika sidor.

BT - 28 maj 14 kl. 11:58

Nej tack till privat vård i Bollebygd

Maria Larsson (KD) med borgerliga kumpaner i regeringen vill ha ett valfrihetssystem inom vård och omsorg, så kallad LOV.
Regeringens mål är att låta riskkapitalbolagens privatvård mjölka pengar från skattebetalarna i bland annat Bollebygd. Dessa skattepengar som vi betalat för att få just vård och omsorg när vi blir äldre.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - Igår: 13:30

”Oljeborra i Arktis? Vi ses i rätten, Norge!”

”Ska vi ha någon chans att inte värma upp planeten mer än 1.5 grader och undvika extremväder och naturkatastrofer, så måste fossila bränslen stanna i marken. Världen tål inte mer.

SVT Debatt - Igår: 10:42

Janouch: ”Det liggs för lite i Sverige”

Kulturjournalisten Nina Lekander och författaren Katerina Janouch diskuterar..

SVT Debatt - Igår: 07:00

”Dags att se ridning som friskvård – lägg ner diskrimineringen nu!”

”Är en ridlektion en personlig omkostnad, men inte massage? Det ena klassas som friskvård, det andra inte”, skriver Ulrika Fåhraeus..

SVT Debatt - I förrgår: 17:12

”Sex på jobbschemat? Nej, tack!”

”Detta förslag är så heteronormativt att det stinker om det. Borde inte ett feministiskt parti reflektera mer över sina motioner och vad de speglar?”, skriver Linnéa Lindberg, kommunstyrelens ordförande i Åsele..

SVT Debatt - I förrgår: 15:51

”Sverige – varken paradis eller helvete”

”Malmö förvandlas till ett slagträ mot invandring, islam och solidaritet. Ingen av dem som sprider den närmast postapokalyptiska malmöbilden har Malmös bästa för ögonen. Detta måste faktiskt få ett slut”, skriver Nils Karlsson (MP)..

SVT Debatt - I förrgår: 11:07

Opinion live 23 februari

Om Trump och bilden av Sverige - och veckans nyheter..

SVT Debatt - I förrgår: 10:48

”Owe Thörnqvist – sista hoppet för Melodifestivalen”

”Jag vill inte framstå som en gnällig gubbe som hävdar att det var bättre förr– men det var rakare, renare, ärligare. Då var det inga fjantiga effekter som tog uppmärksamheten från musiken. Då var det låten och artisten som gällde.

SVT Debatt - I förrgår: 07:00

”Var finns ”Tinder” i utbildningssverige?”

”Hur kan det komma sig att utbildningsplatser, till exempel till produktionstekniker, som i princip leder till ett garanterat jobb med bra lön står tomma- samtidigt som arbetslösheten ligger nära sju procent?”, skriver Amelie von Zweigbergk..

SVT Debatt - 22 feb 17 kl. 14:53

”Våga lämna filterbubblan – du kan faktiskt ha fel”

”Tillgången till information är enorm, men all information är inte likvärdig. Vem har sammanställt informationen? Finns det en beställare?

SVT Debatt - 22 feb 17 kl. 10:53

”Varannan kvinna trakasseras på löprundan”

”Precis som många andra kvinnor som springer har jag råkat ut för en rad obehagliga händelser när jag sprungit och precis som många andra kvinnor har jag vant mig vid att det kommer hända igen”, skriver Sofia Hedström..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.