Skånskan > Opinion

Sunday, 30 April, 01:18

Skånskan - 17 feb 17 kl. 07:58

Totalstopp på E65 mot MalmöSvedala Just nu är det totalstopp på E65, strax öster om Svedala, efter att flera fordon kolliderat.
Det är två filer i riktning mot Malmö (västlig riktning). ERWP.fif(0)Polis, ambulans och räddningstjänst kallas till E65 strax öster om Svedala med anledning av att flera fordon är inblandade i en kollision.
Skadeläget är okänt i nuläget.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
E65, Malmö, Just, Svedala, ERWP, Polis

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Totalstopp, E65mot , Malmö
Skånskan - 07 mar 14 kl. 06:31

Olycka på E65

En trafikolycka har inträffat på E65 i Malmö och det är just nu totalstopp på platsen..

Expressen - 21 maj 16 kl. 07:48

Totalstopp i trafiken efter kraftig olycka

En allvarlig flerbilsolycka har inträffat på E65 i Svedala på lördagsmorgonen. Det är totalstopp i riktning mot Malmö och tre bilar ska vara inblandade. – Det verkar vara en rätt allvarlig olycka, säger Mia Sandgren hos polisen i Skåne..

UNT - 20 apr 15 kl. 08:46

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad..

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 15 kl. 08:47

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad. Vägen är avstängd i båda riktningarna mellan Västergård och Rynge, uppger Trafikverket.Polisen har kallats till platsen.

Sydsvenskan - 20 apr 15 kl. 08:47

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad. Vägen är avstängd i båda riktningarna mellan Västergård och Rynge, uppger Trafikverket.Polisen har kallats till platsen.

SvD - 20 apr 15 kl. 08:46

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad. Vägen är avstängd i båda riktningarna mellan Västergård och Rynge, uppger Trafikverket..

Expressen - 05 dec 13 kl. 20:46

Lastbil omkullblåsta i stormen – totalstopp

En lastbil med släp har vält i blåsten på E65 väster om Ystad. Olyckan har orsakat totalstopp i båda riktningarna..

Skånskan - 25 jan 16 kl. 22:00

Olycka med lastbil på E65:an

Trafik En olycka har inträffat på E65:an i riktning Malmö. Enligt Trafikverket handlar det om en singelolycka med lastbil.
Olyckan har inträffat mellan Källesjö till Bjäresjöholm i riktning mot Malmö och trafikplats Fredriksberg.

Sydsvenskan - 11 jul 16 kl. 08:34

Trafikolycka på E65 vid Börringekloster - köer för trafik mot Malmö

En olycka stoppar just nu upp trafiken på E65 mellan Skurup och Malmö..

Sydsvenskan - 02 dec 16 kl. 10:15

E65:an avstängd vid Sturup mot Malmö

En bil brinner efter Sturupsrondellen på E65:an. Under släckningsarbetet är vägen mot Malmö avstängd..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 7 timmar sedan

Olé, Ida!

HANDBOLL Inte så lite tack vare ett ramstarkt försvar och suveränt målvaktsspel av Ida Nilsson vann Lugi det första semifinalslaget mot nabon H65 Höör. ERWP.fif(1)– Vi ska i alla fall inte förlora någon match här hemma i arenan, lovade Ida Nilsson efter lördagseftermiddagens 25-18-seger inför 1 210 åskådare i Sparbanken Skåne Arena i Lund.

Skånskan - 7 timmar sedan

YIF U kvar i ettan

HANDBOLL Ystads IF kommer att ha sitt andralag, YIF U, kvar i division 1 även den kommande säsongen. ERWP.fif(0)Kontraktet säkrade YIF:s utvecklingslag i återkvalet mot IK Baltichhov.

Skånskan - 8 timmar sedan

Lunds BK fortfarande obesegrat

lund Lunds BK har fått en kanonstart på säsongen och efter seger med 3–1 borta mot Lindsdal är man fortfarande obesegrat i division 2. ERWP.fif(0)– Sådana här matcher där det blåser mycket och det är ett svårt underlag kan gå hur som helst och då är det extra underbart att åka hem med tre poäng, sa Lunds BK:s tränare Stefan Jansson.

Skånskan - 14 timmar sedan

Välkomna till Gamla torg och prata med SkD

Sjöbo Just nu befinner sig Skånska Dagbladet på Gamla torg i Sjöbo. Här får du möjlighet att prata om tidningen med biträdande publisher Lars Sjögren, försäljnings- och marknadschef Thorbjörn Falk samt redaktionschef Pia Lobell.
Välkomna.

Skånskan - 14 timmar sedan

Blev misshandlad och fick bh:n förstörd.

eslöv. Under en fest blev en av deltagarna attackerad av en flicka som knuffade och drog denne i håret. Nu döms 18-åringen för misshandel.

Skånskan - 17 timmar sedan

Cirkör fortsätter att utmana gränser

Hipps scen är täckt av vatten. Det regnar. Som en gul ängel balanserar Ashtar Muallem på händerna som desperat sträcks upp, förankrad i sitt tyg flyger hon över scenen.

Skånskan - 18 timmar sedan

Hållplatser i fara när superbusslinje införs

Ystad Region Skåne kommer att införa superbussar på åtta linjer i Skåne där det i dag saknas järnvägsförbindelser. I Tomelilla kan flera hållplatser dras is. ERWP.

Skånskan - 21 timmar sedan

Brexit har skapat osäkerhet

ERWP.fif(1)I dag träffas EU:s stats- och re­ger­ings­chefer på topp­mö­te i Brys­sel. Äm­net för dagen är brexit, det brit­tiska ut­trä­det.

Skånskan - 21 timmar sedan

Risker med snabb­spår

ERWP.fif(0)Den sär­skilda riksdagsde­batten om ter­ror­dådet i Stock­holm, som be­gä­rts av Sverigedemokraterna, gav knappat nå­gra nya in­falls­vin­klar. SD:s syf­te med de­batten var för­stås att blanda ihop ter­ro­rismen med asyl­in­vand­ringen, trots att det inte finns nå­got så­dant sam­band.

Skånskan - Igår: 01:00

Nu måste krisen för Re­gi­on Skåne lösas

ERWP.fif(1)Re­dan ef­ter tre må­nader pekar det eko­no­miska re­sul­tatet för Re­gi­on Skåne på ett un­der­skott jäm­fö­rt med bud­geten på över en mil­jard kro­nor!
För­ra året räddades bok­slutet av ökade stats­bi­drag och större skat­te­in­täkter än be­räknat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.