Skånskan > Opinion

Sunday, 26 March, 18:56

Skånskan - 17 feb 17 kl. 07:58

Totalstopp på E65 mot MalmöSvedala Just nu är det totalstopp på E65, strax öster om Svedala, efter att flera fordon kolliderat.
Det är två filer i riktning mot Malmö (västlig riktning). ERWP.fif(0)Polis, ambulans och räddningstjänst kallas till E65 strax öster om Svedala med anledning av att flera fordon är inblandade i en kollision.
Skadeläget är okänt i nuläget.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
E65, Malmö, Just, Svedala, ERWP, Polis

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Totalstopp, E65mot , Malmö
Skånskan - 07 mar 14 kl. 06:31

Olycka på E65

En trafikolycka har inträffat på E65 i Malmö och det är just nu totalstopp på platsen..

Expressen - 21 maj 16 kl. 07:48

Totalstopp i trafiken efter kraftig olycka

En allvarlig flerbilsolycka har inträffat på E65 i Svedala på lördagsmorgonen. Det är totalstopp i riktning mot Malmö och tre bilar ska vara inblandade. – Det verkar vara en rätt allvarlig olycka, säger Mia Sandgren hos polisen i Skåne..

UNT - 20 apr 15 kl. 08:46

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad..

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 15 kl. 08:47

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad. Vägen är avstängd i båda riktningarna mellan Västergård och Rynge, uppger Trafikverket.Polisen har kallats till platsen.

Sydsvenskan - 20 apr 15 kl. 08:47

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad. Vägen är avstängd i båda riktningarna mellan Västergård och Rynge, uppger Trafikverket.Polisen har kallats till platsen.

SvD - 20 apr 15 kl. 08:46

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad. Vägen är avstängd i båda riktningarna mellan Västergård och Rynge, uppger Trafikverket..

Expressen - 05 dec 13 kl. 20:46

Lastbil omkullblåsta i stormen – totalstopp

En lastbil med släp har vält i blåsten på E65 väster om Ystad. Olyckan har orsakat totalstopp i båda riktningarna..

Skånskan - 25 jan 16 kl. 22:00

Olycka med lastbil på E65:an

Trafik En olycka har inträffat på E65:an i riktning Malmö. Enligt Trafikverket handlar det om en singelolycka med lastbil.
Olyckan har inträffat mellan Källesjö till Bjäresjöholm i riktning mot Malmö och trafikplats Fredriksberg.

Sydsvenskan - 11 jul 16 kl. 08:34

Trafikolycka på E65 vid Börringekloster - köer för trafik mot Malmö

En olycka stoppar just nu upp trafiken på E65 mellan Skurup och Malmö..

Sydsvenskan - 02 dec 16 kl. 10:15

E65:an avstängd vid Sturup mot Malmö

En bil brinner efter Sturupsrondellen på E65:an. Under släckningsarbetet är vägen mot Malmö avstängd..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Erlandsson lämnar SD

ERWP.fif(1)Ulf Erlandsson (SD) skriver i ett pressmeddelande på söndagen att han begärt utträde ur partiet. ”Jag har nu lämnat in avsägelse för samtliga av mina politiska uppdrag i kommunen och bolagsstyrelser.

Skånskan - 2 timmar sedan

15-åringens mamma gör JO-anmälan

malmö Mamman till 15-åringen som misstänkt för mordförsök på Roskildevägen anser att sonen behandlas illa i häktet. ERWP.fif(0)Nu gör hon en JO-anmälan där hon kritiserar sonens situation.

Skånskan - 3 timmar sedan

Biblioteket kan gå för vrakpris

MARIEHOLM Sugen på att skaffa dig ett nätt litet bibliotek på några hundra kvadratmeter? Snart kanske du får chansen för nu tittar kommunen på möjligheterna att sälja den gamla biblioteksbyggnaden i Marieholm. ERWP.

Skånskan - 8 timmar sedan

Inget höjt bidrag för funktionsnedsatt

mellanskåne Mamman till en flicka med funktionsnedsättning har förlorat en strid mot Försäkringskassan. ERWP.fif(0)Flickan har svårt med socialt sampsel och rymmer ibland från skolan.

Skånskan - 9 timmar sedan

Tåg krockade med bil

SMEDSTORP ERWP.fif(0)Ett tåg körde in i fronten på en personbil på Storgatan i Smedstorp på lördagsmorgon. Larmet om olyckan kom till polisen vid 9-tiden.

Skånskan - 20 timmar sedan

Eos kvitterade i SM-kvarten

BASKET Eosdamerna höjde sig flera nivåer i lördagens hemmamatch och lyckades därmed utjämna SM-kvartsfinalserien mot Alvik.
På tisdag avgörs slutspelsfajten uppe i Stockholm. ERWP.

Skånskan - 20 timmar sedan

H65-damerna säkrade fjärdeplatsen

HANDBOLL H65-damerna trampade gasen i botten från start och avgjorde tidigt SHL-slaget hemma i Höör mot Skövde HF. Efter tolv minuter stod det 7-1. Med den slutliga 31-22-segern säkrade H65 fjärdeplatsen.

Skånskan - Igår: 14:00

Musiken som förenande kraft

SJÖBO – Jag blir glad av musik och glömmer allt annat, säger Ezzatullah Jafari med gitarren i famnen.
Genom musikprojektet Beat it har han fått en plattform för att lära sig bättre svenska, mer om det svenska samhället samtidigt som han bara har kul ihop med jämnåriga. ERWP.

Skånskan - Igår: 14:00

Framtidens stjärnor sätts på prov

Malmö De bästa eleverna från kök, servering, hotell och turism visar upp sina kunskaper under Gymnasie-SM på Värnhemsskolan. ERWP.fif(0)Det var först under lördagen, mästerskapets sista dag, som det blev action på riktigt på Värnhemsskolan efter att fredagen ägnats åt teori.

Skånskan - Igår: 10:00

En skånska med många röster

I SVT:s barnkanalen kan man se henne som Hasse Andersson, Darin, Måns Zelmerlöw med flera. I P3 kan man höra henne som bland andra Clara Henry, Charlotte Perrelli och Sanna Nielsen. Bakom ansiktena och rösterna finns Louise Nordahl från Ängelholm, en talangfull imitatör som lockade miljonpublik redan på första försöket.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.