Skånskan > Opinion

Wednesday, 25 April, 10:55

Skånskan - 17 feb 17 kl. 07:58

Totalstopp på E65 mot MalmöSvedala Just nu är det totalstopp på E65, strax öster om Svedala, efter att flera fordon kolliderat.
Det är två filer i riktning mot Malmö (västlig riktning). ERWP.fif(0)Polis, ambulans och räddningstjänst kallas till E65 strax öster om Svedala med anledning av att flera fordon är inblandade i en kollision.
Skadeläget är okänt i nuläget.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
E65, Malmö, Just, Svedala, ERWP, Polis

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Totalstopp, E65mot , Malmö
Skånskan - 07 mar 14 kl. 06:31

Olycka på E65

En trafikolycka har inträffat på E65 i Malmö och det är just nu totalstopp på platsen..

Expressen - 21 maj 16 kl. 07:48

Totalstopp i trafiken efter kraftig olycka

En allvarlig flerbilsolycka har inträffat på E65 i Svedala på lördagsmorgonen. Det är totalstopp i riktning mot Malmö och tre bilar ska vara inblandade. – Det verkar vara en rätt allvarlig olycka, säger Mia Sandgren hos polisen i Skåne..

UNT - 20 apr 15 kl. 08:46

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad..

Helsingborgs Dagblad - 20 apr 15 kl. 08:47

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad. Vägen är avstängd i båda riktningarna mellan Västergård och Rynge, uppger Trafikverket.Polisen har kallats till platsen.

Sydsvenskan - 20 apr 15 kl. 08:47

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad. Vägen är avstängd i båda riktningarna mellan Västergård och Rynge, uppger Trafikverket.Polisen har kallats till platsen.

SvD - 20 apr 15 kl. 08:46

Totalstopp på E65 vid Ystad

Två personbilar har kolliderat på E65 vid trafikplats Rynge utanför Ystad. Vägen är avstängd i båda riktningarna mellan Västergård och Rynge, uppger Trafikverket..

Expressen - 09 feb 18 kl. 07:35

Helstopp på E65 – tre bilar i krasch med vilt

Tre personbilar har kolliderat med en hjort på E65, vid Svedala väster.Polis, ambulans och räddningstjänst är larmade till platsen.Olyckan har orsakat ett totalstopp i trafiken på platsen..

Expressen - 05 dec 13 kl. 20:46

Lastbil omkullblåsta i stormen – totalstopp

En lastbil med släp har vält i blåsten på E65 väster om Ystad. Olyckan har orsakat totalstopp i båda riktningarna..

Sydsvenskan - 19 okt 17 kl. 17:32

Singelolycka på E65 vid Börringe – vägen stängd mot Ystad

Vid 17.15-tiden inträffade en singelolycka på E65 i höjd med Börringe. Enligt Sveriges Radio är E65 avstängd i riktning mot Malmö och endast ett körfält mot Ystad är öppet..

YA - 19 dec 17 kl. 19:45

E65 avstängd efter viltolycka

Strax efter klockan 19 gick larmet om en viltolycka på E65:an. En personbil har kört på ett rådjur nära rondellen vid Källesjö. E65 är avstängd i riktning mot Malmö i samband med bärgningsarbetet.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Pappa döms för ofredande och misshandel av sin son

STAFFANSTORP Han ska ha tryckt ner sin sons huvud mot toalettstolen och duschat honom kallt med kläderna på.Det var socialtjänsten i Staffanstorp som gjorde anmälan när de misstänkte att pojken for illa. Han hade berättat att han blivit duschad i ömsom varmt ömsom kallt vatten med kläderna på.

Skånskan - 4 timmar sedan

”Mitt jobb är att tala sanning”

Den amerikanska komikern Iliza Shlesinger kommer till Malmö och Slagthuset på torsdag, 26 april, för att möta publiken från södra Sverige och – hoppas hon – Köpenhamn.
Schlesinger är mest känd i Europa på grund sina tre komedispecialer på streamingtjänsten Netflix. Hon har också en fjärde nyskriven special som snart ska släppas.

Skånskan - 5 timmar sedan

Brandkårens orkester kan tvingas skära ner

MALMÖ Välrenommerade Malmö brandkårs orkester kan tvingas skära ner på sin verksamhet om Malmö stad inte säger ja till ett driftsbidrag.– Ett driftsbidrag är jätteviktigt för oss om vi ska kunna driva verksamheten vidare i samma omfattning som i dag och även utveckla den, säger Jonas Lilja, kassör i Malmö brandkårs orkester. I ett brev till Malmö stad berättar orkesterledningen att man under 2018 arbetar både med egna konsertproduktioner, representationer och verksamhet för barn och unga samt äldre.

Skånskan - 5 timmar sedan

Echo Ladies sätter känslorna i centrum

De träffades på Heleneholmsskolan i Malmö när de gick på gymnasiet. Ganska snart insåg Matilda Bogren, Joar Andersén och Mattis Andersson att de hade samma musiksmak och att de borde bilda ett band. Så blev det och nu är trion under namnet Echo Ladies knutna till brittiska Sonic Cathedral.

Skånskan - 5 timmar sedan

Höörs kommun också kritisk mot Englessons ombud

höör Det är inte bara länsstyrelsen som har synpunkter på Rolf Englessons juridiska ombud. Också Höörs kommun är kritiska.I fredags morse den 20 april ställde Höörs kommuns personalchef Camilla Lindhe ett antal frågor i ett mejl till länsöverdirektör Ola Melin med anledning av att länsstyrelsens jurist Margaretha Svenning företräder Rolf Englesson i ett strikt arbetsrättsligt ärende.

Skånskan - 5 timmar sedan

Får inte företräda miljöchef

höör Margaretha Svenning är miljöjurist på länsstyrelsen samtidigt som hon företräder Höörs miljö- och byggmyndighetschef Rolf Englesson i konflikten mot Höörs kommun. En bisyssla som länsstyrelsen finner oacceptabel. Svenning däremot - struntar i sin arbetsgivares beslut.

Skånskan - 6 timmar sedan

Folkets kärlek överlever allt

Så beskriver författaren Björn Ranelid dansbandet och fenomenet Lasse Stefanz, som inledde sin konsertturné i en utsåld Röda salongen i Kulturhuset på onsdagskvällen.
Fans, unga och gamla flockades i foajén för att få komma in och lyssna. För ovanlighetens skull står nu bandet på scen utan danspublik på golvet nedanför.

Skånskan - 13 timmar sedan

Glans avslutar världsturnén på hemmaplan

Eslöv Under tisdags­kvällen uppträdde Johan Glans på Medborgar­husets scen – för första gången av fem den här veckan.
Biljetterna har gått åt som smör i solsken.Vid halv åtta-tiden på tisdagskvällen hade ­Medborgarhusets foajé fyllts av komedisugna ­besökare.

Skånskan - 13 timmar sedan

”Det är så att man får nypa sig i armen”

Eslöv Han har uppträtt för fulla hus runtom i landet och i världsstäder som Buenos Aires, San Francisco, Tokyo och Sydney.
Men när det är dags för final på World Tour of the World återvänder Johan Glans till sin hemmaplan i Eslöv – som den självklaraste sak i världen.– Det var min plan hela tiden.

Skånskan - 17 timmar sedan

Pojke misshandlades och tvingades slicka upp urin

malmö Två män tvingade ner en 15-årig pojke i en källare. Efter det blev han slagen och knivskuren och som en sista förnedring fick han slicka upp en av förövrarnas urin.
Nu döms männen till vardera ett år och nio månader i fängelse.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.