SVT > Kultur

Thursday, 21 September, 08:55

SVT - 17 feb 17 kl. 07:00

Recension: Irriterande dålig ”The great wall”I den kinesiske filmskaparen Zhang Yimous första engelskspråkiga film slåss Matt Damon mot hungriga rymdhundar vid kinesiska muren för tusen år sedan. ”Vag propaganda förmedlas fantasilöst med hjälp av olika effekter” skriver Kristoffer Viita..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
The, Zhang Yimous, Matt Damon, Kristoffer Viita

Dela artikeln

17 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recension, Irriterande, dålig, The, great, wall
Uppsalanyheter.se - 11 okt 15 kl. 22:11

Recension: Marcin Dylla "Among the most gifted guitarists on the planet"

Söndagens första konsert på gitarrfestivalen sista dag för detta år är den polske gitarristen Marcin Dylla. Han hyllas bland annat av Washington Post "Among the most gifted guitarists on the planet".Söndagens första konsert på gitarrfestivalen sista dag för detta år är den polske gitarristen Marcin Dylla.

Uppsalanyheter.se - 29 sep 14 kl. 03:20

Recension: Sweet Emma and The Mood Swingers på Kulturoasen

När jag ser mig omkring i lokalen ser jag stora leenden på publikens läppar, jag ser händer som klappar i takt och fötter som stampar. Sweet Emma and The Mood Swingers får publiken att glömma tid och rum...När jag ser mig omkring i lokalen ser jag stora leenden på publikens läppar, jag ser händer som klappar i takt och fötter som stampar.

Dalarnas tidningar - 04 sep 16 kl. 09:58

Recension: Rutinerat band lyfter The Tallest Man On Earth till nya höjder

– Det är roligt att spela i Sverige för mitt band förstår inte vad jag säger. När Kristian Mattsson, eller The Tallest Man On Earth, säger de orden ligger det många bottnar i det. För Sverigespelningar är unikt nu för tiden och kvällens band med medlemmar från Bon Iver lyfter upp Mattsson till skyarna..

Västerbottens Folkblad - 10 aug 12 kl. 09:27

Sorg och jubel med Antony and the Johnsons

Recension av Antony and the Johnsons. Fina arrangemang på ny liveskiva. Med sin naturliga fallenhet för dramatik och sentimentalitet är Antony Hegarty en artist som glänser i pampiga omgivningar.

Länstidningen i Jämtland - 27 sep 16 kl. 17:14

Recension: Last night of the Proms

DN - 14 sep 17 kl. 16:17

”Löjligt snyggt och starkt 70-talsdrama” – Recension av tv-serien ”The Deuce”

Hynek Pallas om David Simons nya tv-serie..

YLE - 01 okt 13 kl. 11:29

Geir Rönning ilsknade till över recension av Fighting Star

Artisten Geir Rönning reagerade på Vasabladets recension av Wasa teaters Fighting Star. På sin blogg skrev han en recension av recensionen. Rönnings inlägg har väckt debatt på socialala medier.

YLE - 02 okt 13 kl. 10:32

"Varje recension är reklam för teatern"

Vilken makt har en teaterrecensent och hurudan kritik ska en skådespelare kunna tåla? Bland annat de frågorna diskuterade YA-lektor Gabriele Alisch med avstamp i efterspelet av premiären på Wasa Teaters storsatsning Fighting Star. Spela upp klipp på ArenanGeir Rönning, som gör en av huvudrollerna i pjäsen, publicerade på sin blogg en mycket syrlig "recension av en recension".

Uppsalanyheter.se - 11 mar 17 kl. 00:07

Recension: The Wall - I korsningen av galenskap och hopp i Domkyrkan

Recension: Pink Floyds "The Wall" den självbiografiska rockoperan skrevs 1979 men den är rent tematisk lika aktuell idag, enligt skribenten Fredrik Bergström som sett föreställningen i Uppsala Domkyrka. Pink Floyds "The Wall" den självbiografiska rockoperan skrevs 1979 men den är rent tematisk lika aktuell idag, enligt skribenten Fredrik Bergström som sett föreställningen i Uppsala Domkyrka.   Om man läser historien om hur Pink Floyds "The Wall" spelades in, förstår man faktiskt inte hur det lyckades bli en skiva överhuvudtaget.

Dagens PS - 16 sep 17 kl. 07:57

8 saker som bara irriterande personer gör

Har du en åsikt om allt, name-droppar och relaterar allt till dig själv? Social kompetens är ofta en nyckelfaktor i karriären, och det gäller att inte stöta bort folk i olika sociala sammanhang. Närvaro i samtal är en viktig faktor.

Fler nyheter från SVT

SVT - 13 timmar sedan

Konst i miljonprogram – hur gick det sen?

2014 utlovade Alice Bah Kuhnke stora summor till konst i miljonprogrammen. Kulturnyheterna har tittat närmare på hur det gick med prestigeprojektet..

SVT - 13 timmar sedan

Recension: ”Om själ och kropp”

Vackert, välspelat och synnerligen eget kärleksdrama.

SVT - 17 timmar sedan

Oppositionen om budget: ”På gränsen till oansvarig”

Kulturutskottets ordförande, moderate Olof Lavesson, är kritisk till höstens kulturbudget: – Det är en väldigt expansiv budget, på gränsen till oansvarig, säger han till Kulturnyheterna..

SVT - 17 timmar sedan

Spansk militär hotar stänga katalonska nyhetsmedier

Flera medier i Katalonien hotas av nedstängning. Den spanska militären menar att det förmedlas propaganda inför folkomröstningen och 13 personer har gripits. – Detta är en statskupp, säger chefredaktören Vicent Partal till Journalisten..

SVT - 18 timmar sedan

Alice Bah Kuhnke: ”Historisk kulturbudget”

Kulturområdets ökade anslag i årets höstbudget beskrivs av kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke som historisk. – Aldrig någonsin har det lagts fram en så stor kulturbudget i kronor räknat, säger hon i en kommentar till Kulturnyheterna..

SVT - 19 timmar sedan

Yoko Ono stoppar John Lemon-läskOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.