Expressen > Nyheter

Tuesday, 23 January, 05:11

Expressen - 17 feb 17 kl. 06:37

Mohammad högg ihjäl 42-åringens pappaI en idyllisk sommarstuga vid Hjälmarens strand högg Mohammad Rajabi ihjäl flickvännens pappa och försökte mörda hennes mamma. Rajabis erkännande blev det stora genombrott som utredarna hade väntat på och mordmisstankarna mot hans sambo – den 42-åriga Arbogakvinnan – stärktes. Nu har även tre av hennes släktingar anhållits för att tillsammans med kvinnan ha mördat hennes före detta make Aki Paasila..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Hjälmarens, Mohammad Rajabi, Arbogakvinnan, Aki Paasila

Dela artikeln

4062 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mohammad, högg, ihjäl, 42-åringens, pappa

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Trump har skrivit under – statsapparaten kan öppna

USA:s president Donald Trump har skrivit under den överenskommelse som innebär att statsapparaten kan öppna igen, rapporterar bland andra CNN. Statsapparaten har varit nedstängd i nära tre dygn innan förslaget röstades igenom i senaten och representanthuset under måndagen..

Expressen - 1 timme sedan

Patient dog efter strul med en personsökare

Sjukvården i Östersund har problem med bristfälliga personsökare. Bristerna kan ha bidragit till att en patient dog efter att en vårdinsats fördröjdes, skriver SVT Nyheter Jämtland.

Expressen - 4 timmar sedan

Offensiven i Syrien: Över 80 dödsoffer

24 civila och 58 stridande har dödats under Turkiets offensiv mot den kurdkontrollerade syriska staden Afrin, enligt Syriska människorättsobservatoriet.Under måndagen hölls ett möte i FN:s säkerhetsråd om situationen i Syrien.– Hela Afrinområdet är i fokus för vår uppmärksamhet och det är klart att jag delar den oro som väldigt många i Sverige känner, inte minst alla de med rötter i regionen, säger Sveriges utrikesminister Margot Wallström (S), till TT..

Expressen - 2 timmar sedan

Efter pensionsraseriet – SPF kräver förhandlingar i öppet brev

De sänkta tjänstepensionerna har fått många drabbade pensionärer att rasa. Nu går organisationerna SPF Seniorerna och SKPF Pensionärerna ut i ett öppet brev till de berörda parterna. "Det är orimligt att det i dag existerar otidsenliga tjänstepensionsavtal som kan fåså kraftiga negativa effekter för en, i många fall, redan utsatt grupp", skriver de.

Expressen - 5 timmar sedan

Donald Trump inför avgifter på import av solceller

Donald Trump har godkänt en avgift på import av solceller och vissa tvättmaskiner, rapporterar CNBC.  Taxan ska starta på 30 procent under det första året, och sen sänkas till 25 procent året efter. Bloomberg kallar det för Trumps "största slag mot den förnybara energiindustrin hittills".

Expressen - 5 timmar sedan

Bil i brand på Rosengård

Sent på måndagskvällen stod en bil i brand vid Rosengårdsbadet i Malmö. Polis och räddningstjänst var på plats..

Expressen - 5 timmar sedan

”Gör moderna språk obligatoriska i skolan”

Andelen elever som läser andra främmande språk än engelska minskar och Sverige måste vända utvecklingen för att inte hamna efter andra europeiska länder, menar Lärarnas riksförbund..

Expressen - 5 timmar sedan

Kvinna dog av rökskador vid villabrand

En kvinna fördes till sjukhus med allvarliga rökskador i samband med en villabrand utanför Flen på söndagseftermiddagen – men hennes liv gick inte att rädda..

Expressen - 6 timmar sedan

Hög chef anklagad för sexuella trakasserier

En högt uppsatt chef på Arbetsförmedlingen har fått lämna sin tjänst efter en utredning om sexuella trakasserier.Han ska under en konferens frågat en kvinnlig medarbetare om hon ville följa med upp på hans rum.Mannen är fortfarande anställd av myndigheten.

Expressen - 6 timmar sedan

Kvinna knivrånades på sin bil

Polis har kallats till Alby efter att en kvinna uppgett att hon blivit rånad på sin bil. Kvinnan tvingades lämna ifrån sig bilen efter att ha hotats med kniv av en ensam man, skriver polisen på sin hemsida. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.