Sydsvenskan > Opinion

Sunday, 21 January, 19:44

Liknande nyheter

Taggar: Kraftig, brandi , ladugård
Expressen - 04 okt 15 kl. 14:41

Larmet: Kraftig brand i ladugård

Polis och räddningstjänst är just nu på väg till en misstänkt brand i Skurups kommun. Larmet kom in klockan 14.19 på söndagen och de första larmuppgifterna talar om en kraftig brand i en ladugård – och att elden spritt sig.

NSD - 03 jan 16 kl. 00:39

Kraftig brand i ladugård

En kraftig brand har brutit ut i en ladugård i Forsnäs..

SmålandsPosten - 16 apr 14 kl. 08:14

Kraftig brand på Dalbo under natten

Kraftig brand i en matbil gjorde att räddningstjänsten fick rycka ut till Höstvägen strax innan halvfyra på onsdagsmorgonen. Detta efter ett larm från allmänheten om kraftig brand på Höstvägen. En bil som stod invid ett skyltfönster till Coop på Höstvägen hade började brinna och det var så kraftig brandutveckling att tre styrkor fick kallas till platsen.

Västerbottens Folkblad - 19 feb 11 kl. 23:43

Kraftig brand i villa i Ava

NORDMALING En kraftig brand bröt ut i en villa i Ava, utanför Nordmaling, på lördagskvällen.NORDMALING En kraftig brand bröt ut i en villa i Ava, utanför Nordmaling, på lördagskvällen. Enligt uppgift är det en tvåplansvilla som fattat eld.

Trelleborgs Allehanda - 01 jun 12 kl. 22:47

Kraftig brand i förrådsbyggnad i Skegrie

Foto:Tom Wall
Strax före klockan 22 på fredagskvällen larmades räddningstjänsten till en brand i Skegrie.
Det var en tillbyggnad till boningshuset på den så kallade Tegelbruksgården i Skegrie som brann. ?

GT - 10 maj 15 kl. 10:48

Mycket kraftig brand på soptipp i Göteborg

Polis och räddningstjänst har fått rycka ut på en mycket kraftig brand på Tagenetippen i Göteborg. Flera enheter från räddningsjänsten är på plats där det brinner kraftigt i en byggnad. – Det är en kraftig brand, säger Roger, larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storgöteborg..

Expressen - 28 jul 15 kl. 17:34

Kraftig brand i radhuslänga i Oxie

En kraftig brand rasar i en radhuslänga i Oxie i Malmö. Larmet kom till polis och räddningstjänst klockan 17.28.

Barometern - 01 maj 16 kl. 21:28

Kraftig brand i flerfamiljshus

En kraftig brand rasar i ett bostadshus i Huskvarna i Jönköpings län. - Det är en fullt utvecklad vindsbrand i ett flerfamiljshus med 157 boende, säger Klas Ottosson, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping, till TT. Larmet kom till polisen klockan 20.

Blekinge Läns tidning - 01 maj 16 kl. 21:28

Kraftig brand i flerfamiljshus

En kraftig brand rasar i ett bostadshus i Huskvarna i Jönköpings län. - Det är en fullt utvecklad vindsbrand i ett flerfamiljshus med 157 boende, säger Klas Ottosson, vakthavande befäl vid polisen i Jönköping, till TT. Larmet kom till polisen klockan 20.

YLE - 11 aug 17 kl. 06:59

Kraftig brand hindrade trafiken i Salo

En kraftig brand har härjat i Salo hela natten alldeles intill riksväg 52. Rökbildningen är kraftig vid platsen och ett körfält var under natten och morgonen avstängt. Strax efter midnatt gick larmet om en brand i en större hög med energived på avsnittet mellan Salo och Somero.

Helsingborgs Dagblad - 07 apr 17 kl. 10:35

Kraftig brand i Jönköpingsindustri

En kraftig brand har brutit ut i en industribyggnad på A6-området i Jönköping. Det är kraftig rökutveckling på platsen och enligt räddningstjänsten kan det handla om giftig rök, uppger lokala medier. – Det är kraftig rökutveckling på två plan i industri.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Villaområdets plågoande åtalas igen

En 75-årig kvinna som i åratal har plågat de boende i ett villaområde i Halmstad, åtalas återigen för brott mot sina grannar, skriver Hallandsposten. Den här gången handlar det om ett fall av misshandel då kvinnan slagit en granne på axeln, och flera fa.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Pågar som yogar startar i Lund

Lena Särnfors flyttar kursverksamheten från Bjärred..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Storpolitik och kohandel bakom offensiv

Kraftigt försämrade relationer med USA och någon slags uppgörelse med Ryssland är bidragande orsaker till att Turkiet går in i Afrin i Syrien, bedömer Turkietkännaren Paul Levin. – Det kommer inte att bli någon dans på rosor, säger han. Enligt Paul Le.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Norsk polis stoppade bil med tolv ombord

Hur många personer får egentligen plats i en Toyota Auris? En norsk polispatrull upptäckte förvånat att svaret är åtminstone tolv. Vid ett-tiden natten mot söndagen observerade patrullen vid Kalbakken i Oslo den överlastade bilen, och stannade den för.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Amanda Kernell kan få DN:s kulturpris

Regissören Amanda Kernell har för sin långfilmsdebut "Sameblod" hyllats och prisats flera gånger. Nu är hon en av de fem nominerade till DN:s kulturpris. – Det har varit en fantastisk upplevelse att följa "Sameblod" och en stor lättnad att folk kände de.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Alkohol från lunch till midnatt när Malmös kommunbolag gör utlandsresor

Kvittona avslöjar: lyxhotell, flakvis med öl och helrör med sprit – betalat av Malmöborna..

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Göteborg

En explosion har inträffat i en bostad på Hisingen i Göteborg. Någon kastade in ett explosivt föremål genom ett fönster. Det är oklart exakt vad som exploderat.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Brost hedras med Stones-text

”Let's do some living after we die." Skådespelaren Johannes Brost dödsannons publiceras på söndagen i Dagens Nyheter, med en textrad från Rolling Stones låt ”Wild horses”. Hans närmaste familj, barnbarnen samt släkt och många vänner har signerat dödsann.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Senaten ska rösta igen om budgetpengar

Senaten ska natten till måndag lokal tid rösta om ett förslag för fortsatt finansiering av USA:s statsapparat, enligt republikanerna. Samtidigt verkar läget låst i förhandlingarna om förslagets innehåll. "Jag kan försäkra er om att vi kommer att rösta.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

18-åringar greps efter rånförsök

En man i Lund blev natten mot söndagen utsatt för ett rånförsök..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.